Jump to content

1X2

Jäsen
 • Viestejä

  17
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  1
 • Pistettä

  56 [ Lahjoita ]

Maine

13

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - WHL 04:05 Kelowna Rockets - Vancouver Giants Pelivalinta: Kelowna Rockets (1X2) Kerroin: 7,50 (Guts) Joukkueet pelaavat tämän kauden runkosarjan viimeisen ottelunsa. Kelowna Rockets taistelee viimeisestä pudotuspelipaikasta Kamloops Blazersin kanssa molempien joukkueiden ollessa tasapisteissä (Livetuloksissa virheellisesti Rocketsilla yksi piste vähemmän), Blazers edellä maalieron turvin. Vancouver Giantsille ottelu on puolestaan merkityksetön, sillä se varmisti konferenssin ykköstilan viime yön niukalla 2-1 kotivoitolla Rocketsista. Kerroin on sikäli erikoinen, että viime yön vierasotteluun Rockets sai noin 5:n kertoimia ja nyt kotona päälle 7 samaa vastustajaa vastaan! Motivaatiotekijät puoltavat tähän Rocketsia, joten laitetaan kokeiluun.
 2. 1X2

  2.2

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - WHL 03:00 Prince Albert Raiders - Moose Jaw Warriors Valinta: Moose Jaw Warriors (1X2) Kerroin: 3,44 (Marathonbet) Selvästi WHL:ää johtavan Prince Albert Raidersin peli on yskähdellyt joulutauon jälkeen ja tappioita on alkanut tulemaan. Ilman kotitappiota joulutauolle siirtynyt joukkue on joulutauon jälkeen hävinnyt puolet kotiotteluistaan varsinaisella peliajalla (4/8). Viime yöltä on alla yllättävä 3-6 kotitappio Edmonton Oil Kingsille. Moose Jaw Warriorsilla puolestaan kulkee ja joukkue on erittäin hyvä vierasjoukkue (15-3-2-3 eli 18 voittoa 23:sta). Joukkue on voittoputkessa ja alla viime yöltä 6-1-voitto Medicine Hat Tigersista. Näen asetelmassa hyvän sauman vierasvoitolle. Moose Jaw Warriors siinä jo on onnistunutkin, kun kauden ainoasta aiemmasta kohtaamisesta tuli 2-4-vierasvoitto.
 3. 1X2

  6.1

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL 00:30 Saginaw Spirit - Sudbury Wolves Valinta: Saginaw Spirit -1.5 Kerroin: 2,35 (Unibet) Aiemmassa vihjeessäni kerroin Wolvesin ongelmista ykkösmaalivahti Ukko-Pekka Luukkosen siirryttyä Suomen nuorten maajoukkueeseen ja joukkueen tappioputki on kasvanut nyt kuuteen otteluun. Viimeisimpinä tappio viime yöltä lukemin 5-1 liigan selkeälle jumbolle, Flint Firebirdsille. Tuore maailmanmestari tuskin pelaa Wolvesin joukkueessa heti seuraavana yönä. Saginaw Spirit puolestaan on hävinnyt vain yhden ottelun edelliseen kymmeneen ja on pelaajamateriaaliltaan erittäin kova etenkin nyt, kun joukkue vahvistui Mississauga Steelheadsistä siirtyneillä kovan tason Owen Tippettillä (pelasi juuri päättyneissä kisoissa Kanadan nuorten maajoukkueessa) ja Ryan McLeodilla. Kummatkin pelasivat joukkueessa jo viime yön ottelussa merkkauttaen kaksi tehopistettä, kumpainenkin. Asetelmiin nähden kotijoukkueelle tarjotaan loistavaa kerrointa ja voitto selkeällä maalierolla on todennäköinen!
 4. 1X2

  2.1

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL 02:00 Owen Sound Attack - Guelph Storm Valinta: Guelph Storm -1.5 Kerroin: 2,88 (Unibet) Ennen joulutaukoa hyvin pelannut Owen Sound Attack on menettänyt tauolla täysin vireensä ja hävinnyt nyt kolme ottelua selvin lukemin 7-3, 2-6 ja 5-1, vastustajat ovat olleet vieläpä OHL:n huonompaan puoliskoon kuuluvia. Guelph Storm puolestaan kulkee 5 ottelun voittoputkessa. Molemmilta joukkueilta jääkiekon nuorten MM-kisat ovat verottaneet kaksi pelaajaa (OSA: Markus Phillips ja Nick Suzuki, GS: Dmitri Samorukov ja Isaac Ratcliffe). Attackin kotietu tuo vihjeeseen miinuksensa, mutta vire on ollut sen verran heikko, että Guelph Stormin voitto suuremmallakin erolla on hyvin mahdollinen.
 5. 1X2

  31.12

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL 20:00 North Bay Battalion - Sudbury Wolves Valinta: North Bay Battalion (1X2) Kerroin: 2,55 (NordicBet) Sudbury Wolvesin 8 ottelun voittoputki katkesi samaan aikaan, kun joukkueen ykkösmaalivahti Ukko-Pekka Luukkonen liittyi Suomen nuorten maajoukkueeseen. Joukkue on nyt kolmen ottelun tappioputkessa, joista yksi tuli kotona 3-5 juuri tämänkertaista vastustajaa North Bay Battalionia vastaan. North Bay Battalion on puolestaan pitkän heikosti sujuneen jakson jälkeen 5 ottelun voittoputkessa ja joukkueen tähti Justin Brazeau on kiilannut itsensä OHL:n pistepörssin ykköseksi. Kotiedun näen tässä myös merkittävänä Luukkosen poissaolon lisäksi.Toisella kulkee, toisella ei, joten kotivoittoa hyvällä kertoimella.
 6. 1X2

  27.12

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - WHL 03:00 Saskatoon Blades - Prince Albert Raiders Pelivalinta: Saskatoon Blades (1X2) Kerroin: 4.10 (Marathonbet) Prince Albert Raiders on WHL:n selkeästi parhain joukkue ja tappioita ei ole 34 otteluun tullut kuin vain 3, joista yksi muutama viikko takaperin juuri tämänkertaiselle vastuksella Saskatoon Bladesille. Tuon ottelun jälkeen Raidersin vahvuudesta poistuivat Kanadan nuorten maajoukkueeseen WHL:n pistepörssin jaetulla kakkossijalla oleva Brett Leason sekä tähtimaalivahdiksi kasvanut Ian Scott. Seuraavaan kolmeen otteluun (joista kaksi WHL:n selkeää jumboa vastaan) liigassa vähiten maaleja päästänyt joukkue päästi yllättävän paljon maaleja (14), jossa iso osuutensa oli varmasti tähtimaalivahdin poissaololla. Scottin ja Leasonin poissaollessa näen kerrointa selvästi paremman mahdollisuuden Saskatoon Bladesin uusintavoitolle. Parin viikon pituinen joulutauko tuo mukanaan myös oman yllätyspotentiaalinsa.
 7. 1X2

  6.12

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL 02:00 Niagara IceDogs - Saginaw Spirit Valinta: Niagara IceDogs -1.5 Kerroin: 2,50 (Unibet) Niagara IceDogsilla oli kauteen lähdettäessä todella hyvä materiaali, joka parani entisestään noin pari viikkoa sitten tehdyssä pelaajakaupassa, kun liigan pistepörssin kärkipään nimi, Jason Robertson, siirtyi sen osana joukkueeseen. Tuon siirron jälkeen joukkueen jo ennestäänkin kova hyökkäyskalusto on tehnyt viiteen otteluun jopa 26 maalia ja Jason Robertson samassa ajassa huimat tehot, 4+10=14! IceDogsin kauden kotisaldo on hyvä, 9 voittoa (joista 8 vähintään kahden maalin erolla) ja 3 tappiota. Vastustaja Saginaw Spirit ei ole huono joukkue, mutta näkisin IceDogsin olevan tällä hetkellä niin kova joukkue ja etenkin kotonaan, että kerroin riittää mainiosti pelaamiseen!
 8. 1X2

  30.11

  Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - OHL 02:00 Kingston Frontenacs - North Bay Battalion Valinta: North Bay Battalion (1X2) Kerroin: 1,96 (Nordicbet) Kingston Frontenacs oli OHL:n heikoimpia joukkueita ja heikkeni entisestään, kun joukkueen paras ja koko liigan parhaimpiin pistemiehiin kuuluva Jason Robertson siirtyi osana pelaajakauppaa Niagara IceDogsiin. Joukkue on tämän pelaajakaupan jälkeen hävinnyt ottelunsa 8-2, 2-8 ja 2-6. North Bay Battalion kuuluu myös liigan heikompaan puoliskoon, mutta on joukkueena kuitenkin selvästi parempi. Joukkueen peli ei ole viime aikoina ollut parhaimmillaan, mutta 5 ottelun pelikiellosta edelliseen otteluun palautui joukkueen toiseksi paras pelaaja pistekeskiarvoltaan, Matthew Struthers. Ja tähän otteluun palautuu myös 5 ottelun pelikiellossa ollut laitahyökkääjä Daniel Walker. Kauden aiemmassa ja ainoassa keskinäisessä ottelussa North Bay Battalion voitti murskalukemin 8-3. Myös -1.5-tasoituksen pelaaminen on tähän vaihtoehtoinen idea (2,50 Unibet).
 9. 1X2

  13.10

  Jääkiekko, Liiga Ässät - Lukko Valinta: Lukko (ja. + rl. ml.) Kerroin: 1.98 (Veikkaus) Alkamisaika: 18:30 Ässät on kriisissä ja tukevasti jumbosijalla (2 voittoa 10 otteluun). Kuvaavaa on, että Ässät ei ollut lähelläkään voittoa kotonaan parhaalla kokoonpanollaan edes varamiehistä Pelicansia vastaan. Joukkue on melkoisessa tuskassa ja pelaaminen sekaisin. Lukko aloitti kauden myös heikosti, mutta valmennuksen tekemien oikeiden ratkaisujen myötä kurssi on kohti parempaa. Peli on sujunut myös vieraissa paremmin kuin kotona, joten vieraissa pelaamisesta voi tässä olla etua Lukolle. Lukon pitäisi olla tässä tilanteessa suosikki otteluun, joten tarjottu kerroin kelpaa hyvin.
 10. 1X2

  15.9

  Jääkiekko, Liiga Ässät - TPS Valinta: Ässät (12 ja.+rl. ml.) Kerroin: 1.93 Veikkaus Alkamisaika: 18:30 Molemmat aloittivat kautensa voitolla, mutta harjoitusottelut ja CHL eivät ole jättäneet hyvää kuvaa TPS:stä. Lisäksi TPS:ltä on pois ottelusta jopa 4 tärkeää pelaajaa (hyökkääjät Lauri Korpikoski, Simon Suoranta sekä puolustajat Joe Piskula ja Topi Jaakola) ja Wirtanen ei vielä mukana. Ässillä ei Jesperi Kotkaniemin lisäksi ole muita tärkeitä poissaoloja. Haukeland aloittaa TPS:n maalilla, jonka lasken pieneksi miinukseksi TPS:lle. Ässien aloittavana on Bernard.
 11. 1X2

  30.4

  Jääkiekko, Kanada/USA - WHL Lethbridge Hurricanes - Swift Current Broncos Valinta: Lethbridge Hurricanes (1X2) Kerroin: 2.79 Marathonbet Alkamisaika: 04:00 Kyseessä on WHL:n itäisen konferenssin finaalin 6. ottelu, jossa vastakkain ovat konferenssin toinen ja toiseksi vähiten pisteitä runkosarjassa kerännyt pudotuspelijoukkue. Tästä huolimatta sarja on ollut tasainen Swift Current Broncosin viedessä kotiottelunsa niukasti 3-2, 4-3 (jatkoajan jälkeen) ja 4-3, Lethbridge Hurricanesin viedessä puolestaan kotiottelunsa selvemmin 5-1 ja 5-1. Pientä rasitusetua Hurricanesille etenkin sarjan pitkittyessä tuo se, että Broncos joutui pelaamaan kahdessa aiemmassa pudotuspelisarjassaan täydet 7 ottelua kummassakin. Hurricanes selvisi molemmistaan viidellä ottelulla. Hurricanes on toistaiseksi voittanut kaikki kotiottelunsa näissä pudotuspeleissä, joten tarjotussa kertoimessa painaa aivan liikaa runkosarja ja oletettu ero voimasuhteissa. Näkisin tarjotun kertoimen todella reippaana ylikertoimena.
 12. 1X2

  31.3

  Jääkiekko, USA/Kanada - NHL Calgary Flames - Edmonton Oilers Valinta: Edmonton Oilers (1X2) Kerroin: 2,63 (Unibet/PAF) Alkamisaika: 5:00 Calgary Flames on ajautunut 7 ottelun tappioputkeen ja tilannetta ei ole helpottanut poissaolijoiden kasvava lista. Joukkueen paras pistemies Gaudreau tekee parin ottelun poissaolon jälkeen paluun, mutta poissaolijoiden listalta löytyvät mm. joukkueen paras maalintekijä (Monahan) ja kolmanneksi paras pistemies (Tkachuk). Edmonton Oilers on kolmen ottelun tappioputkessa, mutta on kuitenkin viime ajat pelannut Flamesiä paremmin. Albertan derbyn otteluista Oilers oli voittanut Flamesin peräti 11 kertaa peräkkäin ennen edellisen keskinäisen Flamesin 1-0 kotivoittoa, jonka jälkeen Flamesin nykyinen tappioputki alkoi. Flamesin tilanne on sen verran kehno, että näen tarjotun kertoimen riittävän hyvin pelaamiseen.
 13. 1X2

  14.3.

  Jääkiekko, Kanada/USA - WHL Red Deer Rebels - Lethbridge Hurricanes Valinta: Red Deer Rebels (1X2) Kerroin: 2.33 (Marathonbet) Alkamisaika: 03:00 Red Deer Rebels on heikosti sujuneen alkukauden jälkeen enää 3 pisteen päässä pudotuspelipaikasta (3 kierrosta jäljellä, pisteitä otteluista samoin kuin NHL:ssä), joten joukkueella on varmasti motivaatiota taistella jäljellä olevista pisteistä. Loppukausi on joukkueelta sujunut hyvin, viimeisestä 20 ottelusta Rebels on voittanut 14. Vastaan tulevalla Lethbridge Hurricanesilla on menossa synkkä vaihe. Joukkue on hävinnyt kuusi viimeisintä otteluaan selvin lukemin (mm. 10.3. Red Deer Rebels voitti joukkueen 1-4). Viimeisin tappio on viime yöltä, jossa joukkue hävisi liigan jumbolle (Edmonton Oil Kings) 5-1. Näillä lähtökohdin kerroin on erittäin pelattava!
 14. 1X2

  10.3

  Jääkiekko, Liiga Ässät - HIFK Valinta: Ässät (1X2) Kerroin: 2.3 (Expekt) Alkamisaika: 17:00 Liigan runkosarjan päätöskierroksen ottelussa Ässillä panoksena ovat sijat 8-10. 3 pisteen voitolla 8. sija varmistuisi. HIFK on käytännössä 5., ainoastaan teoreettisella mahdollisuudella mennä JYP:n ohi. Perusteita vedolle: - Ässillä HIFK:ta enemmän panosta - Kotkaniemen noustua päävalmentajaksi on Ässien kotipelaaminen parantunut selvästi (4:n ottelun voittoputki toistaiseksi kotona) - HIFK:n pakisto tänään poikkeuksellisen haavoittuva, sillä poissa ovat (ilmeisesti lepuutuksia) Miro Heiskanen, Ville Varakas, Teemu Eronen ja Oliwer Kaski - Ässät voittanut HIFK:n kotona 7 kertaa putkeen, kaikki 3 pisteen voittoja
 15. 1X2

  26.1

  Jääkiekko, Kanada/USA - OHL Mississauga Steelheads - Peterborough Petes Valinta: Mississauga Steelheads (1X2) Kerroin: 1.87 Vedonlyöntitoimisto: Expekt Alkamisaika: 02:00 Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta suunnat ovat edellisten otteluiden perusteella päinvastaiset. Peterborough Petes on voittanut ainoastaan 4 edellisistä 20:stä ottelusta ja vain kerran edellisistä 15:sta vierasottelusta. Mississauga Steelheads on puolestaan kotona viiden ottelun voittoputkessa. Yleisesti ottaen molemmat joukkueet pelaavat tuloksellisesti selvästi paremmin kotona kuin vieraissa. Näkisin myös Steelheadsin materiaaliltaan parempana. Ennen siirtorajan umpeutumista, tammikuun alussa tehdyissä pelaajakaupoissa, Steelheads vielä hieman vahvistui ja Petes kauppasi parhaan hyökkääjänsä Jonathan Angin pois. Joukkueet ovat tällä kaudella aiemmin kohdanneet kerran, jossa Steelheads otti kotona 9-2 murskavoiton Petesistä. Näkisin kertoimessa olevan melkoisesti "ilmaa", joten pelataan pois!
×
×
 • Create New...