Jump to content
 • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
Kemmu

2.8

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 21.00

 

Nashville Predators -  Arizona Coyotes 

 

Valinta :  Nashville Predators ML 

KERROIN :   1,80  (  Coolbet /  Veikkaus ) 

 

GAME 1

 

Nashville on joukkueista laadukkaampi.  Joukkue pelasi suht hyvin tuon viimeisen treeni ottelun Dallas vastaan voittaen 2-0.   Saros/ Rinne, siinä on isoin kysymysmerkki.  Kumpi aloittaa maalissa sekä kumman pitäisi.   Saros on ollut parina viime vuotena jo hieman parempi molari,  mutta Rinne on kokeneempi näistä ja varmaan siksi kuitenkin aloittaneen.  Puolustus on edelleen erittäin laadukas ja hyökkäys toimii.  Arizona puolestaan hävisi aika helposti Vegasille 1-4. Se ei hirveän hyvältä näyttänyt.   Joukkue muutenkin omaa hyviä tähtiä Hall, Kessel, Stepan , Ekman-Larsson,  mutta kuitenkaan joukkueena se ei ihan riitä tähän sarjaan.  Kuemper aloittaneen maalissa,  sillä oli vakuuttavampi molareista.   Itse liputan Nashville puolesta ja heihin luotan. 

 

Kunhan Nashville Predators voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Iso-Britannian GP

16:10

d245e66b8da6030c93070db072f61f28.png Carlos Sainz - Nico Hülkenberg 1e8f75f97647767f70645eb1daf69ad4.png

Carlos Sainz | 1.87 | Coolbet

 

 • Iso-Britannian osakilpailu on neljäs laatuaan kauden 2020 Formula 1 -sarjassa. Voimasuhteet ovat pikkuhiljaa vakiintuneet ja kilpailu radalla vaikuttaa olevan yhtä kovaa kuin ennenkin. Ensimmäisessä kisavedossa otetaan kantaa siihen, missä järjestyksessä McLarenin Carlos Sainz ja Racing Pointilla Sergio Pereziä tuuraava Nico Hülkenberg tulevat sijoittumaan. Sainz lähtee kilpailuun 7. lähtöruudusta, Hülkenberg 13. lähtöruudusta.
  • Sainz on aloittanut kauden tasaisilla suorituksilla, vaikka aivan samanlaista loistokkuutta hän ei ole esittänyt kuin hänen tallikaverinsa Lando Norris. Ensi kaudeksi Ferrarille siirtyvä espanjalaiskuski on kuitenkin kisapäivinä kova luu ja hänen käsissään McLaren on kulkenut myös tänä viikonloppuna hyvin. Sainz tulee ehdottomasti tänään taistelemaan hyvistä pistesijoituksista.
  • Hülkenberg teki yllätyspaluun F1-auton rattiin, kun vakiokuljettaja Perez sai koronatartunnan. Viime vuoden jälkeen ilman F1-ajopaikkaa jäänyt saksalaiskuski joutui tulemaan tähän kisaviikonloppuun todella lyhyellä valmistautumisajalla, mikä on väkisin näkynyt kierrosajoissa. Missään nimessä huonosti Hülkenberg ei ole ajanut uuden autonsa ratissa, mutta tämä viikonloppu meneekin käytännössä asioiden uudelleenopetteluun ja vasta ensi viikonloppuna voidaan "Hulkilta" odottaa parempaa virettä.
  • McLaren on ollut vahvassa vireessä alkukaudesta ja Silverstonen nopeavauhtinen rata näyttäisi sopivan tallin autoille oikein hyvin. Racing Point on tietysti ollut alkukaudesta kauden kuumin peruna ja on niin ikään saanut rakennettua/kopioitua vahvan auton täksi kaudeksi. Racing Point onkin McLarenia hieman vahvempi auto, mutta aivan valtavaa eroa kisavauhdissa tuskin on.
  • Sainz lähtee kilpailuun pehmeimmällä rengasseoksella, mikä on mahdollisesti haittatekijä strategiaa ajatellen. Hülkenberg saa vapaan rengasvalinnan eli hän todennäköisesti lähtee liikkeelle keskikovalla rengasseoksella. On vaikea sanoa, paljon rengasvalinnat tulevat vaikuttamaan Sainzin ja Hülkenbergin menestysmahdollisuuksiin, mutta tuskin strategia tulee täysin ratkaisevassa roolissa olemaan.

 

YHTEENVETO

 • Carlos Sainz on ajanut tasaisen varmasti ja hän on yksi keskikastin luotettavimmista kuljettajista kisapäivinä. Nico Hülkenberg ajaa ensimmäisen F1-kisansa pitkään aikaan ja uuden tallin uudella autolla ajaminen vie väistämättä aikansa opetella. McLaren ja Racing Point ovat molemmat vahvoilla kilpailua ajatellen ja ero autojen suorituskyvyn välillä ei ole välttämättä tänä viikonloppuna kovin iso. Hülkenbergillä on etuna vapaa rengasvalinta, mutta Sainzilla on huomattavasti parempi lähtöpaikka. Kaikella kunnoituksella Hülkenbergia kohtaan, mutta häneltä ei voida odottaa ihmeitä vielä tänä viikonloppuna. Oli kyse kuinka kovasta ammattilaisesta, F1-autoon hyppääminen lähes kylmiltään vaatii aikansa. Sainz on siis näissä olosuhteissa näistä kuljettajista selvästi parempi ja pystyy hanskalla korjaamaan mahdollisen erotuksen autojen suorituskyvyssä ja rengastaktiikassa. Ilman suurempia ongelmia Sainz tulee tämän kaksintaistelun klaaraamaan nimiinsä. Kohde menee oikein, kun Carlos Sainz sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Nico Hülkenberg.

 

TULOS: VOID, KOSKA HÜLKENBERG EI STARTANNUT KISAAN

 • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Iso-Britannian GP

16:10

d03d2dd1562665e9983af5a62eedf83e.png  Haas - Alfa Romeo e38edc9a676f209fea80f32f3a8421a1.png

Alfa Romeo | 2.00 | Coolbet

 

 • Toiseksi kisakohteeksi otetaan peräpään tallien taistelusta kiinni, kun Haasin Kevin Magnussen (14. lähtöruutu) ja Romain Grosjean (17.) ottaa yhteen Alfa Romeon Antonio Giovinazzin (15.) ja Kimi Räikkösen (16.) kanssa.
  • Haasille kauden alku on ollut todella vaikea. Autossa ei ole vauhtia eikä pienet tekniset murheetkaan ole auttaneet asiaa. Viime kilpailu Unkarissa toi kuitenkin huojentavan tuloksen, kun Magnussen onnistui keräämään yhden pisteen loistavan taktisen oivalluksen ansiosta. Tästä huolimatta Haas kilpailee tällä hetkellä realistisesti vain Alfa Romeota ja Williamsia vastaan.
  • Alfa Romeo on niin ikään alkukaudesta ollut erittäin vaisu ja sillä on plakkarissaan vain kaksi Giovinazzin tuomaa pistettä kauden avauskilpailusta. Alfa Romeolla on etenkin aika-ajovauhdissa rutkasti parannettavaa, sillä se on ainoa talli, joka ei ole saanut kuljettajiaan toiseen aika-ajo-osioon. Kisavauhti on kuitenkin selvästi parempaa, josta muun muassa Räikkösen suoritukset Steiermarkin GP:ssä ja Unkarin GP:ssä ovat osoituksena. Lisäksi Alfa Romeo näyttäisi saaneen autonsa toimimaan Silverstonen radalla paremmin kuin aikaisemmissa osakilpailuissa.
  • Haas- ja Alfa Romeo -kuljettajat lähtevät perättäisiltä sijoilta liikenteeseen, mikä ei käytännössä juuri merkitse mitään. On mahdollista, että kuskeilla nähdään erilaisia taktiikoita, mutta toisaalta on mahdollista, että kaikki lähtevät liikkeelle keskikovalla renkaalla. Joka tapauksessa puhtaan strategian merkitys ei ole kovin suuri, mikäli kisassa nähtiin tavallinen yhden pysähdyksen taktiikka. Sen sijaan ratkaiseva tekijä on kisavauhti, jossa edellämainitusti Alfa Romeo näyttäisi olevan aavistuksen niskan päällä verrattaeessa Haasin autoihin.

 

YHTEENVETO

 • Haas ja Alfa Romeo ovat olleet vaikeuksissa alkukaudesta ja pistesijoitukset ovat olleet todella harvassa. Puhtaan vauhdin puolesta Haas on ollut hieman parempi auto aika-ajoissa ja Alfa Romeo hitusen vikkelämpi kisaolosuhteissa. Lähtösijoituksissa ei juuri eroja ole eikä kisastrategialla pitäisi olla massiivista merkitystä, mikä nostanee Alfa Romeon kisavauhtietua hieman. Näistä neljästä kuljettajasta kovin kaksintaistelu käytäneen Haasin Magnussenin ja Alfa Romeon Räikkösen välillä, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa. Joka tapauksessa uskon, että Alfa Romeolla on käytössään kilpailussa tarpeeksi parempi auto, että sillä pystytään jomman kumman kuljettajan voimin Haas kukistamaan. Kohde menee oikein, kun joko Antonio Giovinazzi tai Kimi Räikkönen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Kevin Magnussen ja Romain Grosjean.

 

TULOS: GIOVINAZZI 14., GROSJEAN 16.

 • Kiitos 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

Boston Bruins -  Philadelphia Flyers 

 

Valinta :  Philadelphia Flyers 

Kerroin :  3,00 (  Coolbet ) 

 

NHL Sijoitusottelu.   Tarkoittaa,  että neljä joukkuetta pelaa toisiaan vastaan kerran ja siten määritellään sijat 1-4.  Tämän jälkeen joukkueet siirtyvät playoff nimen alle.  Toisin sanoen kyseessä on harjoitusottelut,  jossa haetaan tuntumaa ja saadaan näin hyvä fiilis poffeihin.   Toki tosissaan ollaan astetta enemmän kuin viime viikolla,  mutta ei näillä lopputuloksilla ole todellisuudessa väliä.   Jos haluat voittaa pystin,  niin kuka vaan vastustaja on voitettava.   Kuitenkin tämäkin ottelu kuuluu kuplaan,  eli pelataan ilman yleisöä Torontossa. 

Tuukka Rask ei pue tähän otteluun,  vaan Halak aloittaa kotijoukkueen maalissa.  Muuten isännät lähtevät poffi joukkueella liikkeelle.  Marchand omaa ihan pienen kolhun ja pelaa varmaan hieman vähemmän kuin yleensä,  mutta on pelissä mukana.    Hart aloittaa vieraiden Philadelphia Flyers maalissa ja vieraat pelaa hyvällä kokoonpanolla.  Sama kuin Pittsburgh vastaan aika lailla. 

harjoitusottelu tavallaan kyseessä.   Molemmat ovat yhdet pelin pelanneet vasta.  Suurta panosta ei ole.   Rask sivussa,  niin se tasoittaa voimasuhteita.   Myöskin kerroin on aika suuri vierailla mielestäni, niin pakko on siihen tarttua.   Kyseessä on panokseton ottelu virallisesti.  Kumpikaan ei ole terässä kunnolla.  Rask poissa,  niin mielestäni kyseessä on 50-50%  ottelu ja minä kyllä lyön ja Vihjaan tässä tapauksessa Philadelphia Flyers joukkueita. 

 

Kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
 • Create New...