Jump to content

Recommended Posts

Snooker, Champion Of Champions

Robertson N. - Selby M.

Vihje: Yli 9.5 Freimiä

Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet

Kerroin: 1.93

Alkamisaika: 21:00

- Robertson sekä Selby kohtaavat Champion Of Championsin välierissä. Ai että jälleen nähdään upea snooker ottelu Robertsonin ja Selbyn välillä joka tulee tarjoamaan katsojalle kaikkea tarvittavaa, kauniita pitkiä pussituksia, huippu safety lyöntejä ja cueballin todellista hallintaa joka johtaa isoihin breikkeihin. Robertson lähtee pikkuisena suosikkina otteluun jonka ihan ymmärrän kyllä, Lähden kuitenkin overia hakemaan sillä todella tasaiset kaksi huippupelaajaa tässä välierässä vastakkain. Viimeksi  kun Robertson ja Selby kohtasivat 17.10 nähtiin kaikki 11 freimiä todellissa thrilleri ottelussa jota Robertson johti jo 5-3 luvuin mutta sieltä vain Selby taikoi itsensä takaisin peliin, muuten oli ottelu todella tasainen ja se olikin 2-2 ja 3-4 tilanteissa. Molemmat pelanneet tässä turnauksessa hyvää snookeria, etenkin Selby joka comebackkasi huimasti Wilsonia vastaan 3-5 tappiolta 6-5 voittoon. Todella tasainen ja hieno ottelu tulossa josta saadaan nauttia useampi tunti freimien venyessä huippusnookerin ihanuuksia nähden huippusafetyistä isoihin breikkeihin, todella tasainen kaksikko vastakkain ja yllättynyt tarvitsee olla jos jompi kumpi selvästi voittaa eikä overia nähdä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Snooker, Champion Of Champions Robertson N. - Selby M. Vihje: Yli 9.5 Freimiä Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Kerroin: 1.93 Alkamisaika: 21:00 - Robertson sekä Selby koh

Tennis, Challenger Parma 2 Broady L. - Cressy M. Vihje: 1. Erä Cressy M. Vedonlyöntitoimisto: Bethard Kerroin: 1.63 Alkamisaika: 13:30 - Challenger Parma 2 Puolivälieriss

Koripallo, Korisliiga Lapuan Korikobrat - Helsinki Seagulls Vihje: Helsinki Seagulls Yli 91.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 1.88 Alkamisaika: 18:30 - Koto

Tennis, Challenger Parma 2

Broady L. - Cressy M.

Vihje: 1. Erä Cressy M.

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Kerroin: 1.63

Alkamisaika: 13:30

- Challenger Parma 2 Puolivälierissä kohtaavat Broady sekä Cressy. Lähdetään hakemaan Cressyn avauserän voittoa. Cressy on pelaajista tasoltaan parempi pelaaja ja myös viime aikaisissa otteluissa esiintynyt edukseen paremmin. Cressy on tässä turnauksessa voittanut molemmat ottelunsa suhteellisen selvästi 2-0 luvuin ja etenkin otteluiden avauserässä pelannut turnauksen parasta tennistään. Broady on tasoltaan hyvä Challenger pelaaja mutta Broady on massalla parhaimmillaan kun nyt pelataan kovalla kentällä, Yksi kohtaaminen löytyykin kovalta kentältä Broadyn ja Cressyn väliltä 29.02 jonka Cressy voitti 2-1 erin voittaen avauserän 6-3 luvuin. Cressy on mielestäni tasoltaan parempi pelaaja ja myös pelannut tässä turnauksessa paremmin, avauserässä Cressy ollut turnauksen yksi parhaimmista pelaajista joten uskon että Cressy tulee tälläkin kertaa aloittamaan tämän ottelun dominoivasti ja voittaen avauserän ainakin ottelusta jotta kohde osuu.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo, Korisliiga

Lapuan Korikobrat - Helsinki Seagulls

Vihje: Helsinki Seagulls Yli 91.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.88

Alkamisaika: 18:30

- Kotoisen korisliigan puolella kohtaavat Lapuan Korikobrat ja Helsinki Seagulls. Helsinki Seagulls aloittanut kautensa erinomaisesti 5-0 rekordilla kun puolestaan Korikobrat aloittaneet vähän heikommin 2-3 rekordilla. Seagulls pelannut tällä kaudella erinomaisesti kuten rekordikin kertoo mutta erityisesti hyökkäys on toiminut vierasjoukkueella todella hyvin ja pisteitä on saatu tehtyä paljon, Viimeiseen 3 otteluun Seagulls tehnyt pisteitä 93, 102 ja 100. Korikobrat puolestaan viime otteluissaan antanut vastustajille paljon pisteitä eikä Kobrien puolustus muutenkaan ole pahemmin vakuuttanut. Seagulls parempana joukkueena tulee rollaamaan Korikobrien yli tehden pisteitä, odotan muutenkin kova tempoista ja hyökkäysvoimaista  korista tästä ottelusta joten Seagullsin overi sopii hyvin tähän, sen verran hyvin on tuo hyökkäys klikannut ja korikobrien puolustus antanut pisteitä, en yllättyisi vaikka vielä ennen ottelua nousisi muutamalla pisteellä tämä tt totalin raja joten otetaan ajoissa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, Challenger Eckental

Majchrzak K. - Moeller M.

Vihje: Majchrzak K. -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.84

Alkamisaika: 13:30

- Challenger Eckentalin puolivälierissä kohtaavat Majchzrak sekä Moeller. Majchzrak lähtee otteluun ansaistusti todella suurena suosikkina ja näenkin hänen voittavan tämän ottelun selvästi 2-0 luvuin. Moeller on tässä turnauksessa esiitynyt ihan hyvin mutta muuten viime vuosina viihtynyt paremmin massalla ja välillä ollut pelaamattakin. Majchzrak puolestaan tasoltaan selvästi kovempi pelaaja ja pelaa tällä hetkellä uransa oikeastaan parasta tennistä tällä hetkellä, viime kuukausien otteluissa Majchzrak on ollut todella hyvä ja uskon hänen selvästi parempana pelaajana hoitavan tämän ottelun suoraan 2-0 luvuin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Bogomolov - Kim

Vihje: Kim 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.37

Alkamisaika: 07:00

- Bogomolov sekä Kim kohtaavat Liga Pro:n puolella. Kim lähtee otteluun megaluokan suosikkina 1.14 kertoimella ja uskonkin hänen voittavan tämän ottelun selvästi 3-0 luvuin Bogomolovia vastaan. Pelaajien välinen tasoero on todella suuri Kimin hyväksi kuin myös viime aikainen vire. Bogomolov voittanut 3 viimeisestä 10 pelamastaan ottelusta kun puolestaan Kim voittanut 7 viimeisestä 10 pelamaastaan ottelusta. Bogomolov ja Kim ovat 4 kertaa kohdanneet vastakkain ja Kim on kaikki nuo 4 ottelua voittanut selvästi, kerran 3-1 luvuin ja loput 3 ottelua sitten suoraan 3-0 erin. Uskon Kimin jälleen parempana pelaajana selvästi voittaen tämän ottelun 3-0 Bogomolovia vastaan joka jää auttamatta jalkoihin jokaisella osa-alueella.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Desiatnik - Rachkov

Vihje: Desiatnik

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.72

Alkamisaika: 10:30

- Desiatnik ja Rachkov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Desiatnik lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä otteluun hitusen suurempanakin. Desiatnik on pelaajista parempi jokaisella osa-alueella ja pelannut viime aikoina paremmin kuin Rachkov. Desiatnik voittanut 4 viimeistä peliään siinä missä Rachkov on hävinnyt omansa. Desiatnik parempana pelaajana ja paremmassa vireessä tulee voittamaan Rachkovin selvin erin 3-1/3-2 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Kutuzov - Mihaylov

Vihje: Kutuzov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 10:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Kutuzov sekä Mihaylov. Kutuzov lähtee otteluun aika selvänä suosikkina ja ihan aiheestakin. Kutuzov ja Mihaylov eivät kumpikaan ole viime aikaisissa otteluissa pelanneet kovinkaan kummoisesti mutta Kutuzov on pelaajista tasoltaan selvästi edellä Mihaylovia. Kutuzov ja Mihaylov ovat kohdanneet vastakkain todella useasti, Viimeiset 15 keskinäistä kohtaamista näiden pelaajien välillä menneet kuitenkin todella selvästi Kutuzovin nimiin 13-2 voitoin. Kutuzov parempi pelaaja tästä kaksikosta selvästi ja vaikka molemmat pelanneet yhtä heikosti viime aikoina tulee nyt Kutuzov ottamaan hyvän voitoin Mihaylovista muita otteluita ajatellen 3-0/3-1 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Zaycev - Menshikov

Vihje: Menshikov

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.61

Alkamisaika: 11:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Zaycev sekä Menshikov. Menshikov lähtee otteluun 1.61 kertoimella pienoisena suosikkina mutta kerroin voisi olla siellä 1.40 paikkeilla ennemminkin. Zaycev ja Menshikov eivät ole vastakkain pelanneet ennen kertaakaan että tämä on pelaajien ensimmäinen kohtaaminen vastakkkain. Menshikov kuitenkin pelaajista parempi sekä myös viime aikoina pelannut huomattavasti kovemmassa vireessä kuin Zaycev voittaen 8 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, tuossa on ollut vastustajia myös selvästi parempia taolstaa kuin Zaycev vastassa joten odotan kyllä Menshikovin selvästi parempana pelaajana voittavan tämän ottelun ja kerroin 1.61 lukemissa kun ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen kyseessä näiden pelaajien välillä uskoisin joka kyllä kelpaa meille.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Novikov - Uezdin

Vihje: Novikov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 11:15

- Novikov sekä Uezdin kohtaavat Liga Pro:n puolella. Novikov lähtee otteluun ansaitusti isona suosikkina kertoimissa ja onhan Novikov tasoltaankin selvästi parempi pelaaja kuin tämän ottelun vastustaja Uezdin. Molemmat pelaajat pelanneet viime aikoina ihan kohtuu hyvässä vireessä voittaen 6 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta mutta keskinäiset kohtaamiset näiden pelaajien välillä menneet todella tylysti Novikoville, Novikov voittanut viimeisestä 10 keskinäisestä kohtaamisestä peräti 8 ottelua ja noista 8 voitosta vain yksi on tullut 3-2 luvuin joten selvästi on myös Novikov nämä ottelut voittanut. Uskon näin tapahtuvan jälleen ja Novikov voittaa ottelun selvästi parempana pelaajana 3-0/3-1 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Mihaylov - Novikov

Vihje: Novikov 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.25

Alkamisaika: 11:45

- Mihaylov sekä Novikov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Viime vihjeen Novikovia lapulle myös tässä ottelussa mutta tällä kertaa suoralla 3-0 voitolla. Vastassa on myös aikaisemmin vihjeissä mainittu Mihaylov joka ei kovinkaan kummoinen pelaaja ole ainakaan verraten vastustaja Novikoviin. Mihaylov pelannut viime aikoina todella heikosti voittaen 3 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta eikä muutenkaan peli ole yhtään vakuuttanut itseään parempia pelaajia vastaan. Novikov selvästi pelaajista parempi jokaisella osa-alueella ja dominoinut todella tylysti keskinäisiä kohtaamisia voittaen kaikki viimeiset 10 kohtaamista. Puolet eli 5 voittoa noista ovat suoria 3-0 voittoja Novikoville, Novikov pelaa hyvä pelin ensin Uezdinia vastaan ja sitten tulee täydella momentumilla valmiina jälleen kouluttutamaan Mihaylovia ja voittaa selvästi tämän ottelun 3-0 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.   TULOS: 0-2
×
×
  • Create New...