Jump to content

Recommended Posts

Superliiga  / Jalkapallo Intia

Hyderabad  - East Bengal

Hyderabad AH 0 @ 1.61 Unibet

Alkaa 16:00

Hyderabadilla(7.) on saldona on neljän pelatun ottelun jälkeen yksi voitto ja kolme tasapeliä. Sarjataulukon viimeisenä majaileva East Bengal(11.) hävisi kauden kolme ensimmäistä otteluaan napaten edelliskierroksella ensimmäisen ja tähän asti ainoan pisteensä  Jamdeshpuria vastaan käydyssä 0-0 -tulokseen päättyneessä ottelussa.  Joukkue ei ole vielä tenyt maaliakaan tämän kauden otteluissaan. Tarkkaa puolustuspeliä pelaava Hyderabad voittaa iltapäivällä pelattavan ottelun maalein 1-0.

Ottelun päättyessä tasatulokseen veto mitätöidään.

3-2

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Prva Liga  / Jalkapallo Slovenia

NK Bravo  - Olimpija Ljubljana

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.90 bet365

Alkaa 14:00

Bravo(8.) teki vähintään yhden maalin viidessä viimeisessä kotiottelussaan ja neljässä noista nähtiin molempien joukkueiden maali. Ljubljana(2.) on onnistunut tekemään putkeen maalin seitsemässä viimeisessä vierasottelussaan. Viidessä noista matseista tehtiin myös maali Ljubljanan päätyyn. Vierasjoukkue vie pisteet matkaansa tänään maalein 1-3. Bet365 tarjoaa tälle markkinakärkeä.

0-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Global Challenge

13:00

4e2f71ea30a4ca4b7d6f8efef44776e6.png BIG - Vitality 3cc86c7904d34e73aa0fe750abfdad05.png

Kartta 2 - Vitality -3.5 | 1.81 | Betway

 

  • BIG (tabseN, tiziaN, syrsoN, XANTARES, k1to) pelasi viime viikon BLAST Premier -turnauksessa parhaansa mukaan. Joukkue aloitti turnauksen kahdella voitolla OG:ta ja G2:ta vastaan ja nappasi karttavoiton Vitalitya vastaan, mutta sen jälkeen bensa loppui joukkueen tankista ja BIG hävisi lopulta ottelut Vitalitya ja Astralista vastaan. Parhaimmillaan BIG pystyy yksittäisissä kartoissa haastamaan jopa edellämainittujen kaltaiset huippujoukkueet, mutta viime aikoina on ollut nähtävissä, että joukkueen iskukyky ei riitä koko ottelun klaaraamiseen.
  • Vitality (shox, RpK, apEX, ZywOo, misutaaa, Nivera) sementoi asemansa vuoden parhaana joukkuena voittamalla BLAST-turnauksen viime viikolla, mikä oli joukkueen toinen turnausvoitto putkeen. Ketsuppipullo on siis auennut ja Vitalityn peli on tällä hetkellä parhaimmillaan ylivoimaista eikä edes Astralis pystynyt joukkuetta pysäyttämään finaalissa. BLAST-turnauksessa joukkue voitti kaikki neljä otteluaan, mikä pitkitti Vitalityn voittoputkea kahdeksan ottelun mittaiseksi, mikä on kova saavutus siihen nähden, että Vitality on pelannut vain maailman parhaimpia joukkueita vastaan.
  • Ottelun toinen pelattava kartta pitäisi olla Vitalityn karttavalinta. Kuten kolmen päivän takaisessa ottelussa todettiin, BIG pelasi karttavetollaan rohkeasti ja poisti tuolloin Overpassin. Tänään asetelma on samanlainen, mutta BIG saattaa ehkä poistaa karttavetossa Infernon, jossa joukkue hävisi viimeksi rumasti lukemin 16-1 Vitalitylle. Jos Inferno jää valittavaksi, Vitality sen myös todennäköisesti valitsee, sillä joukkue on ollut kartassa käsittämättömän kova viime aikoina, johon kuuluu edellämainittu 16-1 -murskavoitto BIG:iä vastaan. Mikäli Inferno lähtee pois karttavetossa, Vitality pystyy rankaisemaan BIG:n huteraa karttavalikoimaa ottamalla joko Overpassin tai Dust2:n. Joka tapauksessa karttaetu on tukevasti Vitalityn hallussa ja mikäli tasoero pysyy samanlaisena kuin edellisessä keskinäisessä ottelussa, lukemat voivat olla rumat.

 

YHTEENVETO

  • BIG pelasi omaan tasoonsa nähden hyvän turnauksen viime viikolla, mutta kärkijoukkueita vastaan suorituskyky ei enää riittänyt. Vitality jyräsi toiseen turnausvoittoonsa kuukauden sisällä ja joukkue on tällä hetkellä eittämättä maailman paras. Karttavetossa on taas BIG:n paikka yrittää jotain yllätystä viritellä, mikä tosin johtunee enemmän epätoivosta kuin taktisesta ajattelusta. Joka tapauksessa ottelun toinen kartta lienee Vitalityn karttavalinta ja mikä tahansa kartan he valitsevat, Vitality saa selkeän karttaedun. Viimeksi Vitality murskasi BIG:n omassa karttavalinnassaan lukemin 16-1 ja vaikka samanlaista ilotulitusta tänään tuskin nähdään, tasoero on edelleen selvästi Vitalityn eduksi. Ainoa tekijä mikä saattaa Vitalityn otteita heikentää on henkisen latautumisen puute. Tämä on realistinen uhka, mutta toisaalta Vitalitylla on kuuden pelaajan kokoonpanollaan sen verran kova vaatimustaso tällä hetkellä, että lepsuilua ei sallita. Kohde menee oikein, kun Vitality voittaa ottelun toisen kartan vähintään neljän kierroksen erotuksella. 

 

TULOS: 7-16

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Kharchenko - Kalachev

Vihje: Kharchenko Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 16:45

- Kharchenko ja Kalachev kohtaavat Liga Pro:n puolella, Kharchenko lähtee otteluun 1.57 kertoimisena suosikkina mutta saisi lähteä sellaisena 1.33 kertoimisena suosikkina mielestäni, molemmat hyvin tuoreita pelaajia Liga Pro:n puolella ja paljoa dataa ei ole vielä kertynyt mutta kun otteluita on katsonut ja statistiikkaa katsoo niin on Kharchenko esiitynyt huomattavasti paremmin edukseen noissa otteluissa ja pelannut varmemmin sekä myös vaarallisen tehokkaasti tappanut palloja paikan tullen. Kharchenko voittanut 4 viimeisestä 5 pelaamastaan ottelusta kun puolestaan Kalachev pelannut neljä otteluaan tasan 2-2. Kharchenko pelaajista esiintynyt selvästi paremmin eikä hänellä pitäisi olla vaikeuksia voittaa Kalachevia tässä ottelussa. Uskon että Kharchenko aloittaa ottelun vakuuttavasti eikä sen jälkeen enää katso taakseen vaan seilaa voittoon asti.

3-0 (11-6, 11-4, 11-7)

Tämä meni juuri niin kuin piti, Kharchenko parempana pelaajana otti homman haltuun heti alusta lähtien eikä sen jälkeen antanut mitään mahdollisuuksia Kalacheville ottelussa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Abelmasov - Mihaylov

Vihje: Abelmasov Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 17:15

- Abelmasov ja Mihaylov kohtaavat Liga Pro:n puolella, Mihaylovia vastaan olen usein pelannut ja tulen tässäkin vihjeessä pelaamaan, Mihaylov ei ole mitenkään kummoinen pelaaja eikä ole mitenkään erikoisesti kyllä missään vaiheessa näiden kuukausien aikana esiintynytkään. Abelmasov näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempi vaikkei Abelmasovkaan mikään sateentekijä ole mutta peruspeli on aivan eri tasolla Abelmasovilla joka sentään useimmiten voittoja ottaa toisinkuin Mihaylov. Abelmasov on hallinnut näiden pelaajien keskinäisiä otteluita vieden viimeiset 10 kohtaamista nimiinsä 7-3. Uskon vahvasti että parempi pelaaja Abelmasov voittaa jälleen ottelun ja ottaa alusta asti homman haltuunsa vieden näin avauserän ja ottelun Mihaylovia vastaan.

3-2 (6-11, 10-12, 11-1, 11-8, 11-6)

Abelmasov avauserän pelasi tosi heikosti, toisessa hyvä sauma voittaa mutta ei saa closattua ja loput erät olikin sitten pelkkää Abelmasovin hallintaa joten epäonnekkaasti tämä väärin tällä kertaa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 KAZAKSTAN - RUOTSI PELIVALINTA: Jonas Brodin pisteet yli 0.5 @ 1.99 Coolbet Brodin osaa laukoa ja saa kyllä hyvin peliaikaa tuossa kakkosparissa, joten kaiken järjen mukaan pitäisi tuo pinnatili olla jo auennut. Heikko Kazakstan vastassa joten toivoa sopii, että Brodin saa vihdoin hanat auki. MM-kisoja valmistava Tsekin EHT-turanus sujui Brodinilta todella hyvin ja hän nakutti niissä karkeloissa 2-peliin tehot 1+1. OIKEIN 
    • Jääkiekko, NHL Carolina Hurricanes vs. NY Rangers klo. 2.00 Hurricanes voittaa 60min ja Sebastian Aho iskee vähintään kaksi tehopistettä/4,90 PAF Carolina Hurricanes pääsee yrittämään kotiyleisönsä edessä sarjan tasoitusta NY Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja näistä kaksi venyi jatkoeriin. Tätä seurasi Hurricanesin 4-3 -kotivoitto ja hieno 4-1 -vierasvoitto edelliseen kamppailuun. Kaksi tasaista joukkuetta, kun kohtaa, niin seitsemän ottelun sarja ei isosti yllättäisi. Uskotaan, että Sebastian Aho palauttaa sarjan MSG:lle hurjilla tehoilla.
×
×
  • Create New...