Jump to content

Recommended Posts

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Sheffield United - Newcastle

Newcastle AH 0 @ 2.18 Unibet

Alkaa 20:00

Sheffield United(20.) ei ole voittanut otteluakaan tällä kaudella häviten tähän asti pelatuista matseista 15/17. Joukkue ei onnistunut tekemään maaliakaan viimeisessä kolmessa sarjakamppailussaan. Kotijoukkue tulee tuskin onnistumaan tänäänkään maalinteossa vaikka vastassa on suhteellisen heikosti pelannut Newcastle(15.). Newcastle on tällä hetkellä viiden ottelun voitottomassa putkessa  minkä katkaisuun sillä on tänään hyvät mahdollisuudet sarjajumbon kustannuksella.  Näiden joukkueiden viisi viimeistä keskinäistä kohtaamista päättyivät Newcastlen hyväksi. Vierasjoukkue voittaa ottelun maalein 0-2. Ottelun päättyessä tasatulokseen panos palautetaan.

1-0

Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Burnley - Manchester United

Alle 2.5 maalia @ 2.14 Unibet

Alkaa 22:15

Seitsemässä Burnleyn(16.) yhdeksästä viime ottelusta nähtiin alle kolme maalia.  ManUn(2.) kuudesta viimeisestä ottelusta cupien matsit mukaan lukien neljässä kamppailussa tehtiin alle kolme maalia. Burnleyn seitsemässä viimeisessä kotiottelussa ManUa vastaan maalattiin alle kolme kertaa  ja viidessä noista ManU piti oman maalinsa puhtaana. Manhcester United vie pisteet tänään matkaansa lukemin 0-1 päättyvästä ottelusta.

0-1

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : Liiga    12.1 

Jukurit - HIFK    klo   18.30

Merkki : 1 

Kerroin : 3,65  ComeOn

 

Jukurit ollu erittäin vahva juurikin kotona . Viimeiset 5 peliä suoria voittoja ja viimeisestä 10 pelistä 8 voittoa , joista 1 jatkoajalla ....tämä siis kotisaldo ! Tällä hetkellä tuntuu, ettei pysäyttäjää löydy...ei edes HIFK:sta ! Kerroin 3,65 rittää helposti pelattavaksi Joukkueelle , joka on tällä hetkellä aivan tulessa . 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Pravednov - Ignatiev

Vihje: Pravednov & Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.40

Alkamisaika: 02:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Pravednov sekä Ignatiev. Pravednov lähtee tähän tasaiseen otteluun 1.72 kertoimisena suosikkina ja uskonkin Pravednovin tämän ottelun hoitavan mutta helppoa se ei tule olemaan. Pravednov on pelaajista parempi ja keskinäisiä hallinnut voittaen otteluita mutta keskinäiset olleet usein todella tasaisia ja 5 eriäkin nähty, tai ainakin erittäin iso pisteisiä ja pitkiä eriä. Viime otteluissa Ignatiev on pelannut selvästi paremmassa vireessä joka lupaa ottelusta tasaista mutta Pravednovin pelityyli on sen verran myrkkyä ollut Ignatieville että Pravednov lopulta tämän tasaisen ottelun 3-1/3-2 hoitaa ja overiksi mennään pisteissä.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Golden State Warriors - Indiana Pacers

Vihje: Golden State Warriors Yli 115.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 05:30

- NBA puolella kohtaavat GSW sekä Pacers. Lähdetään hakemaan GSW:lle kotona paljon pisteitä, Pacers pelaa tässä ottelussa back to back ottelua ja useimmiten silloin puolustus on juuri heikompaa ja ottelut yleensä back to backkeina ovat suuri pisteisiä. Molemmat joukkueet pelanneet tällä kaudella 6-4 rekordilla ihan hyvää korista, GSW pelannut tällä kaudella suhteellisen heikosti omassa päässä ja päästänyt pisteitä mutta tämän vastapainoksi on GSW onnistunut tekemään paljon pisteitä Curryn johdolla, Curry tuossa muutama ottelu sitten rikkoikin oman ennätyksensä yhdessä pelissä tehdyissä pisteissä iskemällä tauluun 62 pistettä ja on johtanut kyllä GSW:tä  huolella. Pacers yleisesti tunnettu hidastempoisena ja puolusvoittoisena joukkueena mutta Pacersilla löytyy poissaoloja ja nyt on back to back ottelu ja jo edelliseen päästi heikkoa Kingsiä vastaan 127 pistettä. GSW hyökkäys on tällä kaudella klikannut vakuuttavasti ja uskon kyllä että kotijoukkue onnistuu tässä ottelussa hyvin pisteitä tekemään.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...