Jump to content
  • ibet_etusivu.png

     

Recommended Posts

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Sheffield United - Newcastle

Newcastle AH 0 @ 2.18 Unibet

Alkaa 20:00

Sheffield United(20.) ei ole voittanut otteluakaan tällä kaudella häviten tähän asti pelatuista matseista 15/17. Joukkue ei onnistunut tekemään maaliakaan viimeisessä kolmessa sarjakamppailussaan. Kotijoukkue tulee tuskin onnistumaan tänäänkään maalinteossa vaikka vastassa on suhteellisen heikosti pelannut Newcastle(15.). Newcastle on tällä hetkellä viiden ottelun voitottomassa putkessa  minkä katkaisuun sillä on tänään hyvät mahdollisuudet sarjajumbon kustannuksella.  Näiden joukkueiden viisi viimeistä keskinäistä kohtaamista päättyivät Newcastlen hyväksi. Vierasjoukkue voittaa ottelun maalein 0-2. Ottelun päättyessä tasatulokseen panos palautetaan.

1-0

Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Jalkapallo Englanti

Burnley - Manchester United

Alle 2.5 maalia @ 2.14 Unibet

Alkaa 22:15

Seitsemässä Burnleyn(16.) yhdeksästä viime ottelusta nähtiin alle kolme maalia.  ManUn(2.) kuudesta viimeisestä ottelusta cupien matsit mukaan lukien neljässä kamppailussa tehtiin alle kolme maalia. Burnleyn seitsemässä viimeisessä kotiottelussa ManUa vastaan maalattiin alle kolme kertaa  ja viidessä noista ManU piti oman maalinsa puhtaana. Manhcester United vie pisteet tänään matkaansa lukemin 0-1 päättyvästä ottelusta.

0-1

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko : Liiga    12.1 

Jukurit - HIFK    klo   18.30

Merkki : 1 

Kerroin : 3,65  ComeOn

 

Jukurit ollu erittäin vahva juurikin kotona . Viimeiset 5 peliä suoria voittoja ja viimeisestä 10 pelistä 8 voittoa , joista 1 jatkoajalla ....tämä siis kotisaldo ! Tällä hetkellä tuntuu, ettei pysäyttäjää löydy...ei edes HIFK:sta ! Kerroin 3,65 rittää helposti pelattavaksi Joukkueelle , joka on tällä hetkellä aivan tulessa . 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Pravednov - Ignatiev

Vihje: Pravednov & Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.40

Alkamisaika: 02:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Pravednov sekä Ignatiev. Pravednov lähtee tähän tasaiseen otteluun 1.72 kertoimisena suosikkina ja uskonkin Pravednovin tämän ottelun hoitavan mutta helppoa se ei tule olemaan. Pravednov on pelaajista parempi ja keskinäisiä hallinnut voittaen otteluita mutta keskinäiset olleet usein todella tasaisia ja 5 eriäkin nähty, tai ainakin erittäin iso pisteisiä ja pitkiä eriä. Viime otteluissa Ignatiev on pelannut selvästi paremmassa vireessä joka lupaa ottelusta tasaista mutta Pravednovin pelityyli on sen verran myrkkyä ollut Ignatieville että Pravednov lopulta tämän tasaisen ottelun 3-1/3-2 hoitaa ja overiksi mennään pisteissä.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Golden State Warriors - Indiana Pacers

Vihje: Golden State Warriors Yli 115.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 05:30

- NBA puolella kohtaavat GSW sekä Pacers. Lähdetään hakemaan GSW:lle kotona paljon pisteitä, Pacers pelaa tässä ottelussa back to back ottelua ja useimmiten silloin puolustus on juuri heikompaa ja ottelut yleensä back to backkeina ovat suuri pisteisiä. Molemmat joukkueet pelanneet tällä kaudella 6-4 rekordilla ihan hyvää korista, GSW pelannut tällä kaudella suhteellisen heikosti omassa päässä ja päästänyt pisteitä mutta tämän vastapainoksi on GSW onnistunut tekemään paljon pisteitä Curryn johdolla, Curry tuossa muutama ottelu sitten rikkoikin oman ennätyksensä yhdessä pelissä tehdyissä pisteissä iskemällä tauluun 62 pistettä ja on johtanut kyllä GSW:tä  huolella. Pacers yleisesti tunnettu hidastempoisena ja puolusvoittoisena joukkueena mutta Pacersilla löytyy poissaoloja ja nyt on back to back ottelu ja jo edelliseen päästi heikkoa Kingsiä vastaan 127 pistettä. GSW hyökkäys on tällä kaudella klikannut vakuuttavasti ja uskon kyllä että kotijoukkue onnistuu tässä ottelussa hyvin pisteitä tekemään.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...