Jump to content
 • ibet_etusivu.png

   

Recommended Posts

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

feea8292cb66552268158446910f5940.png Astralis - Evil Geniuses image.png

Evil Geniuses +1.5 | 2.00 | bet365

 

 • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk, Bubzkji) lähtee tähän vuoteen tutuista asetelmista eli maailmanrankingin ykkösjoukkueena. Tanskalaisjoukkueen viime vuoteen mahtui monenlaista tapahtumaa, mutta vuoden loppua kohden legendaarinen joukkue sai juonen päästä kiinni ja keräsi nimiinsä muutamia turnausvoittoja. Kuukauden pelitauko on nyt ohi ja Astralis lähtee tähän BLAST-finaaliturnaukseen odotetusti yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista. Joukkueen viretila on kuitenkin muiden joukkueiden tapaan iso kysymysmerkki, mikä voi altistaa jopa Astraliksen tasoisen joukkueen yllätyksille.
 • Evil Geniuses (stanislaw, tarik, Brehze, Ethan, CeRq) palaa Eurooppaan peräti kahden kuukauden pelitauon jälkeen. Viime vuonna enimmäkseen Pohjois-Amerikan turnauksia pelannut joukkue teki viime vuoden loppupuolella lyhyen reissun Eurooppaan, mikä päättyi nopeasti kahteen tappioon ja joukkue meni maitojunalla takaisin mantereen toiselle puolelle. Nyt EG:n päivänselvänä tavoitteena on osoittaa, että joukkue pystyy laittamaan hanttiin myös Euroopan parhaita joukkueita vastaan. Sen verran joukkueen tilanteesta tiedetään, että EG tuli heti vuoden alussa hyvissä ajoin Eurooppaan ja on päässyt harjoittelemaan, joten mistään sopeutumisongelmista ei voida puhua.
 • Karttavetossa on mahdollista, että joukkueiden karttavalikoimat ovat tauon aikana muuttuneet. Vanhojen oletusten perusteella lienee kuitenkin selvää, että Evil Geniuses poistaa karttavetossa Vertigon ja Astralis bannaa Miragen. Karttavalintoja on erittäin vaikea lähteä arvuuttelemaan, mutta potentiaalisimpia karttavalintoja lienevät Inferno, Nuke ja Train. Joka tapauksessa ottelun ollessa molempien joukkueiden ensimmäinen ottelu pitkään aikaan, karttavalintojen merkitys on vähäinen.
 • Evil Geniuses ja Astralis eivät viime vuonna pelanneet ainuttakaan keskinäistä ottelua, joten viimeaikaista dataa keskinäisistä otteluista ei ole. 

 

YHTEENVETO

 • Astralis löysi viime vuoden loppupuolella huippuvireen ja nousi maailmanrankingin kärkeen, mutta lähteekö joukkueen kone käyntiin pelitauon jälkeen? Evil Geniuses on turnauksen todellinen musta hevonen, jonka nykyvire ja suorituskyky Euroopan parhaita joukkueita vastaan pääsee toden teolla koetukselle tässä turnauksessa. Karttavalinnat ovat myös pienoinen mysteeri, mutta ottelun luonne on sellainen, että karttavalintojen merkitys lienee todella vähäinen. Kaikille joukkueille kyseessä on ensimmäisen tosipelit pitkään aikaan, mikä voi aiheuttaa suuriakin voimasuhteiden heittelyitä normaaliin tilanteeseen verrattuna. Mielestäni tämän vuoksi EG:llä on pieni yllätyssauma tähän otteluun, sillä jopa Astralis on todettu online-aikakaudella haavoittuvaiseksi joukkueeksi eikä EG anna yksilötaidollisesti tasoitusta Astralikseen nähden. Korkataan siis CS-vuosi 2021 liikkeelle toivoen EG:n venymistä vähintään yhteen karttavoittoon. Kohde menee oikein, kun Evil Geniuses voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 2-1

 

 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Liiga  / Jääkiekko

Sport - Ässät

Roope Talaja tekee maalin: Kyllä (sis. ja.) @ 5.10 Unibet

Alkaa 18:30

Voimahyökkääjäksi profiloitunut Talaja on iskenyt 21:een otteluun yllättävän heikot tehot 3+1. Joukkueen kolmoskentässä Niclas Luceniuksen ja Michael Keräsen pelaava Talaja  teki kuitenkin edellisessä ottelussa KooKoota vastaan kaksi maalia. Josko tuo olisi sytyttänyt miehen liekkiin minkä lisäksi illan ottelussa länsirannikon herruudesta tuskin tunnetta puuttuu mikä varmasti sytyttää raastavana ja periksiantamattomana työntekijänä tunnettua Talajaa entisestään. Unibet tarjoaa Talajan maalille linjasta poikkeavaa erinomaista kerrointa (Veke 3.50).

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga  / Jääkiekko

Kärpät - Kalpa

Jussi Jokinen tekee maalin: Kyllä (sis. ja.) @ 4.00 Betsson

Alkaa 18:30

Jokinen on iskenyt tällä kaudella neljä maalia joista kaksi ylivoimalla. Puljun siirryttyä rapakon  taakse Jokinen ottaa isomman siivun ylivoimavastuuta. Betssonilla tarjolla hyvää kerrointa Jokisen maalille (Veke 3.10, Unibet 3.40).

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Ny Rangers -  New Jersey Devils 

 

Valinta :  Ny Rangers ML 

Kerroin :  1,63 ( Veikkaus )

 

1,60 kertoimet kelpaa vielä ihan hyvin monilainiin.   Rangers ei muuta kokoonpanoa yhtään edellisestä ottelusta.   Hyvä 5-0 voitto alla.   Kotonaan joukkue on pärjännyt erittäin hyvin Devils vastaan,  joka pelasi ihan hyvin Bruins ottelut, mutta mielestäni ne olikin enemmän Bruins huonoutta pelillisesti kuin Devils joukkueen hyvyyttä pelillisesti.   No nyt on aika vääristää tämä juttu,  mutta mielestäni Rangers on erittäin isosti voittava joukkue tänään.   Joukkue on hieman parempi kuitenkin,  vaikka joukkueet ovatkin lähtökohtaisesti oman divisioonassa huonoimmat joukkueet.  Varsinkin Devils on rankattu vikaksi ja sitten tulisi Rangers / Buffalo.   Kuitenkin mä näen tässä kyllä kotivoiton,  niin kyllä vielä monilaini on pelattava,  niin otetaan pelille. 

 

Kunhan Rangers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 05.00

 

Los Angeles Kings -  Colorado Avalanche 

 

Valinta :  Colorado Avalanche 

Kerroin :  1,70 ( Coolbet ) 

 

Colorado on astetta parempi joukkue kaikkiaan.  Quick oli aikoinaan hyvä molari,  niin en tiedä edes,  että saako nuo edes molarietua nykyään edes, jos herra pelaa.  Kings hävisi Wild joukkueelle kaksi kertaa putkeen jatkoilla 3-4, vaikka johti kolmanteen erään lähtiessä molemmissa 3-1 lukemin. Toki pelillisesti hävisivät ansaitusti.    Tänään vastus senkuin kovenee.   Avalanche sai kuitenkin Blues vastaan,  joka oli vastustajanakin kovempi kuin tämän illan vastus.   Oikeastaan turha lässyttää.   Päivän selvenpiä vierasvoittoja.   Ainoastaan,  jos Colorado ei kiinnosta pelata,  niin silloin on kotijoukkueella mahdollisuus.  Mikäli vieraat tulee hyvin peliin, niin vieraat hallitsee pelillisesti niin selvästi,  että voittavat tämän erittäin suurella todennäköisyydellä.    Aika ihme,  että saa näinkin hyvää kerrointa vielä.   Ehdin mukaan vihjaten tämän. 

 

Kunhan Colorado Avalanche voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, La Liga

Alaves - Sevilla

Vihje: Sevilla

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Kerroin: 1.82

Alkamisaika: 22:30

- La Ligan puolella kohtaavat Alaves sekä Sevilla. Sevillä lähtee otteluun pienoisena suosikkina 1.82 kertoimella mutta saisi kyllä lähteä tähän otteluun sellaisena 1.60 kertoimisena suosikkina mielestäni. Sevilla on overall selvästi parempi joukkue ja tällä kaudella esiintynyt paremmin peliottein selvästi kuin Alaves. Sevilla pelannut koko kaudella hyvää futista La Ligan puolella ja etenkin viime otteluissaan se on esiintynyt todella hyvin edukseen. Alaves on auttamatta sarjan häntäpään joukkueita ja nyt kun vastassa on itseään selvästi parempi ja monipuolisempi joukkue Sevilla niin vaikea on lähteä kyllä kotijoukkueen kelkkaan tässä ottelussa, Sevilla kärsii muutamista loukkaantumisista mutta on silti joukkueena paljon laajempi ja parempi joten kyllä pitäisi tästä ottelusta vieraissakin irrota Sevillalle voitto, kerroin on mielestäni hiukan liian korkealla tähän kohteeseen ja Sevillaa lähtee lapulle.

1-2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...