Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Snooker kausi huipentuu MM-Kisoihin 17.4-3.5 välisenä aikana ja huippu snookeria on tarjolla runsaasti, nautitaan otteluista ja koitetaan tehdä tulosta muutamalla turnausvedolla kuin myös turnauksen aikana pelattavista yksittäisistä otteluista.

Turnausvedot:

Voittaja: Judd Trump 3.85 Coolbet

Voittaja: Ronnie O'Sullivan 5.50 Coolbet

Turnauksessa alle 89.5 century breikkiä 1.73 Unibet

Mark Selby yli 4.5 century breikkiä turnauksessa 1.80 Unibet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaksi on omissa papereissani selvästi yli muiden, uskon vahvasti joko 2019 voittajan Maailmanlistan 1. nimen Trumpin tai hallitsevan mestarin Maailmanlistan 2. nimen O'Sullivanin tämän vuoden MM-Kisat voittavan, Neil Robertson ja Mark Selby tulevat sitten perässä ja pystyvät hyvää vastusta tarjoamaan mutta näen vain nämä kaksi pelaajaa ylitse muiden enkä usko että voitto voi heidän ulkopuolelleen tällä kertaa karata, kertoimet hyviä myös kohteissa joten voi hyvin pelata molempia ja silti tehdä voittoa kohteen osuessa.

Turnauksen alle 89.5 century breikkiä ja Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä, MM-Kisoissa huippu snookeria tullaan näkemään ja myös huippu pelaajat, lähes jokainen pelaaja omaa hyvät mahdollisuudet tehdä century breikin eli 100 tai yli pistettä yhdellä lyöntivuorolla, otteluita on paljon, freimejä on paljon joten mahdollisuuksia tulee kyllä varmasti mutta silti trendinä on ollut viimeisenä 5 vuotena että alle jäädään century breikeissä, monesti kun pitkiä otteluita pelataan ja onnistuu tarvittavan breikin tekemään freimin voittamiseen niin siihen jo tyydytään joka on olennainen asia ja ei enää century breikkejä olla niin hirveästi nähty nimenomaan MM-Kisoissa. Viimeisenä 5 vuotena Century breikkejä on nähty MM-Kisoissa seuraavanlaisesti aloittaen 2016 vuodesta, 86 74, 84, 100, 79, tällä rajalla mennyt siis viimeisenä 5 vuotena vain kerran yli joten uskon tähän trendiin ja siihen ettei tälläkään kertaa tulla näkemään paljoa century breikkejä vaikka peli onkin kehittymässä siihen suuntaan että voittaakseen näitä huippupelaajia täytyy tehdä yhdellä lyöntivuorolla paljon pisteitä eikä anna vastustajalle mahdollisuutta vastata, joka tapauksessa underia lähden tähän hakemaan ja siihen luotan vahvasti. Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä haen myös, Selby on kahtena viimeisenä vuotena tehnyt tasan 4 century breikkiä MM-Kisoissa eikä ole snookerissa se paras breikin tekijä vaan enemmän taktisen puolen ja safety pelin mestari jonka pelityyli on hyvinkin erinlaista moneen muuhun kärkipelaajaan verrattuna, eikä tuo taktisempi ja hitaampi puoli tee Selbyn pelistä mitenkään tylsempää, päin vastoin, Selby oma lempipelaaja tourilla ja nauttinut Selbyn pelaamisen katsomisesta paljon, kahtena viime vuotena ollut lähellä tämä yli 4.5 centurya ylittyä näissä MM-Kisoissa Selbyllä, uskon että tänä vuonna se tulee muutamalla ylittymään, Kaavio Selbyllä suotuisan oloinen avauskierroksilla ja Selby tulee turnauksessa jälleen löytämään sen parhaan forminsa pelaajana jonka on jo monena vuotena löytänyt juuri oikeaan aikaan, Selby onnistuu otteluissaan muutamia centuryita tekemään ja turnauksessa pitkälle edettyään pelaa sen verran freimejä että tulee tämä raja ylittymään tänä vuonna, koko turnauksen century vetoa vastaanhan tämä tavallaan menee mutta en usko tämän hirveästi muuttavan tuota lopputulemaa.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

17.4 

O'Sullivan - Joyce: O'Sullivan -5.5 Freimiä 1.98 Unibet

Yan - Gould: Gould Yli 5.5 50 pisteen breikkiä 2.00 Unibet

Maguire - Jones: Maguire -1.5 Freimiä 1.80 Coolbet

Jo avauskierroksesta lähtien ottelut pelataan kahdessa osassa kun ottelut ovat pitkiä joten päivämäärä vedoissa on ottelun aloituspäivä. Pääsääntöisesti avauskierroksen ottelut pelataan kahtena eri päivänä mutta muutama ottelu pelataan samana päivänä kokonaan.

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Avauskierros on MM-Kisoissa pelattu 2 ottelua lukuunottamatta jotka pelataan huomenna loppuun, Murphy - Davis tilanteessa 4-5 ja Selby - Maflin tilanteessa 8-1

Turnausvetoja kun katsoo niin Trump ja O'Sullivan molemmat hoitivat avauskierroksen ottelunsa 10-4 luvuin ja molemmat näyttivät omissa otteluisaan kyllä hyvältä, O'Sullivan aloittaa huomenna urakkansa neljännesvälierissä kohtaamalla McGillin ja tuosta pitäisi O'Sullivanin kyllä mennä helposti jatkoon.

Selby pelannut tässä turnauksessa 9 freimiä ja voittanut niistä 8. 2 Centurya on jo Selby tehnyt nyt avausottelussaan joka on vielä kesken niin hyvältä näyttää tuo Selbyn yli 4.5 Centurya kyllä tässä turnauksessa, ja tärkeintä että on menossa jatkoon tältä kierrokselta niin pääsee pelaamaan ainakin vähintään yhden ottelun vielä ja freimejä lisää. 

Turnauksen alle 89.5 Centurya näyttää tässä kohtaa varsin heikolta kun niitä on tullut jo 38 kappaletta, mukaanlukien nuo keskeneräiset ottelut joissa tullut Murphy-Davis ottelussa 1 ja Selby-Maflin ottelussa 2. Odotettavissa on kuitenkin tahdin laantumista kun on avauskierros pelattu ja oikeastaan kaikki 'heikoimmat' tippuneet pois niin nähdään vielä enemmän tasaisia otteluita, mutta tosin myös enemmän freimjeä, mutta kyllä niitä on tähän vaiheeseen tullut jo aikalailla paljon liikaa ettei kovin hyvältä näytä kyllä tässä kohtaa tämä veto.

Link to post
Share on other sites

22.4 

Neljännesvälierät käyntiin, nämä pelataan best of 25 kaavalla.

O'Sullivan - McGill: O'Sullivan -4.5 Freimiä 1.92 Coolbet

Robertson - Lisowski: Robertson voittaa ottelun & tekee yli 3.5 century breikkiä ottelussa 2.50 Unibet

Link to post
Share on other sites

Puolivälierät pyörähtävät tänään käyntiin joka tietenkin tarkoittaa sitä että enää on 8 parasta mukana ja kaikki 4 ottelua alkavatkin tänään sitten, edelleen best of 25 kaavalla mennään näissä. O'Sullivan tippui turnauksesta pois suurena yllätyksenä häviten McGillille 13-12 luvuin, Trump edelleen mukana ja pöytä näyttäisikin olevan aika hyvin katettu Trumpin voitolle, Selby edelleen mukana myös ja nyt jo tällä kahdella kierroksella tehnyt 5 centurya eli se turnausveto tuli kotiin.

27.4

McGill - Bingham: McGill yli 2.5 century breikkiä 2.65 Unibet

Robertson - Wilson: Wilson korkein breikki yli 120.5 1.90 Unibet

Murphy - Trump: Trump yli 3.5 century breikkiä 2.80 Unibet

Williams - Selby: Molemmat pelaajat tekevät yli 1.5 century breikkiä 2.50 Unibet

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05 LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä. Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.
  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00 Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja. Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.
  • Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30   Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
  • BLAST Premier VP: Heroic - FaZe | Heroic | 2.10 (bet365)
  • Esports | CS:GO | BLAST Premier 18:30   Heroic - FaZe  Heroic | 2.10 | bet365   Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä. FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa. Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen. Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.   YHTEENVETO Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun.    TULOS: 2-1
×
×
 • Create New...