Jump to content

Recommended Posts

Snooker kausi huipentuu MM-Kisoihin 17.4-3.5 välisenä aikana ja huippu snookeria on tarjolla runsaasti, nautitaan otteluista ja koitetaan tehdä tulosta muutamalla turnausvedolla kuin myös turnauksen aikana pelattavista yksittäisistä otteluista.

Turnausvedot:

Voittaja: Judd Trump 3.85 Coolbet

Voittaja: Ronnie O'Sullivan 5.50 Coolbet

Turnauksessa alle 89.5 century breikkiä 1.73 Unibet

Mark Selby yli 4.5 century breikkiä turnauksessa 1.80 Unibet

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaksi on omissa papereissani selvästi yli muiden, uskon vahvasti joko 2019 voittajan Maailmanlistan 1. nimen Trumpin tai hallitsevan mestarin Maailmanlistan 2. nimen O'Sullivanin tämän vuoden MM-Kisat voittavan, Neil Robertson ja Mark Selby tulevat sitten perässä ja pystyvät hyvää vastusta tarjoamaan mutta näen vain nämä kaksi pelaajaa ylitse muiden enkä usko että voitto voi heidän ulkopuolelleen tällä kertaa karata, kertoimet hyviä myös kohteissa joten voi hyvin pelata molempia ja silti tehdä voittoa kohteen osuessa.

Turnauksen alle 89.5 century breikkiä ja Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä, MM-Kisoissa huippu snookeria tullaan näkemään ja myös huippu pelaajat, lähes jokainen pelaaja omaa hyvät mahdollisuudet tehdä century breikin eli 100 tai yli pistettä yhdellä lyöntivuorolla, otteluita on paljon, freimejä on paljon joten mahdollisuuksia tulee kyllä varmasti mutta silti trendinä on ollut viimeisenä 5 vuotena että alle jäädään century breikeissä, monesti kun pitkiä otteluita pelataan ja onnistuu tarvittavan breikin tekemään freimin voittamiseen niin siihen jo tyydytään joka on olennainen asia ja ei enää century breikkejä olla niin hirveästi nähty nimenomaan MM-Kisoissa. Viimeisenä 5 vuotena Century breikkejä on nähty MM-Kisoissa seuraavanlaisesti aloittaen 2016 vuodesta, 86 74, 84, 100, 79, tällä rajalla mennyt siis viimeisenä 5 vuotena vain kerran yli joten uskon tähän trendiin ja siihen ettei tälläkään kertaa tulla näkemään paljoa century breikkejä vaikka peli onkin kehittymässä siihen suuntaan että voittaakseen näitä huippupelaajia täytyy tehdä yhdellä lyöntivuorolla paljon pisteitä eikä anna vastustajalle mahdollisuutta vastata, joka tapauksessa underia lähden tähän hakemaan ja siihen luotan vahvasti. Mark Selbyn yli 4.5 century breikkiä haen myös, Selby on kahtena viimeisenä vuotena tehnyt tasan 4 century breikkiä MM-Kisoissa eikä ole snookerissa se paras breikin tekijä vaan enemmän taktisen puolen ja safety pelin mestari jonka pelityyli on hyvinkin erinlaista moneen muuhun kärkipelaajaan verrattuna, eikä tuo taktisempi ja hitaampi puoli tee Selbyn pelistä mitenkään tylsempää, päin vastoin, Selby oma lempipelaaja tourilla ja nauttinut Selbyn pelaamisen katsomisesta paljon, kahtena viime vuotena ollut lähellä tämä yli 4.5 centurya ylittyä näissä MM-Kisoissa Selbyllä, uskon että tänä vuonna se tulee muutamalla ylittymään, Kaavio Selbyllä suotuisan oloinen avauskierroksilla ja Selby tulee turnauksessa jälleen löytämään sen parhaan forminsa pelaajana jonka on jo monena vuotena löytänyt juuri oikeaan aikaan, Selby onnistuu otteluissaan muutamia centuryita tekemään ja turnauksessa pitkälle edettyään pelaa sen verran freimejä että tulee tämä raja ylittymään tänä vuonna, koko turnauksen century vetoa vastaanhan tämä tavallaan menee mutta en usko tämän hirveästi muuttavan tuota lopputulemaa.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

17.4 

O'Sullivan - Joyce: O'Sullivan -5.5 Freimiä 1.98 Unibet

Yan - Gould: Gould Yli 5.5 50 pisteen breikkiä 2.00 Unibet

Maguire - Jones: Maguire -1.5 Freimiä 1.80 Coolbet

Jo avauskierroksesta lähtien ottelut pelataan kahdessa osassa kun ottelut ovat pitkiä joten päivämäärä vedoissa on ottelun aloituspäivä. Pääsääntöisesti avauskierroksen ottelut pelataan kahtena eri päivänä mutta muutama ottelu pelataan samana päivänä kokonaan.

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Avauskierros on MM-Kisoissa pelattu 2 ottelua lukuunottamatta jotka pelataan huomenna loppuun, Murphy - Davis tilanteessa 4-5 ja Selby - Maflin tilanteessa 8-1

Turnausvetoja kun katsoo niin Trump ja O'Sullivan molemmat hoitivat avauskierroksen ottelunsa 10-4 luvuin ja molemmat näyttivät omissa otteluisaan kyllä hyvältä, O'Sullivan aloittaa huomenna urakkansa neljännesvälierissä kohtaamalla McGillin ja tuosta pitäisi O'Sullivanin kyllä mennä helposti jatkoon.

Selby pelannut tässä turnauksessa 9 freimiä ja voittanut niistä 8. 2 Centurya on jo Selby tehnyt nyt avausottelussaan joka on vielä kesken niin hyvältä näyttää tuo Selbyn yli 4.5 Centurya kyllä tässä turnauksessa, ja tärkeintä että on menossa jatkoon tältä kierrokselta niin pääsee pelaamaan ainakin vähintään yhden ottelun vielä ja freimejä lisää. 

Turnauksen alle 89.5 Centurya näyttää tässä kohtaa varsin heikolta kun niitä on tullut jo 38 kappaletta, mukaanlukien nuo keskeneräiset ottelut joissa tullut Murphy-Davis ottelussa 1 ja Selby-Maflin ottelussa 2. Odotettavissa on kuitenkin tahdin laantumista kun on avauskierros pelattu ja oikeastaan kaikki 'heikoimmat' tippuneet pois niin nähdään vielä enemmän tasaisia otteluita, mutta tosin myös enemmän freimjeä, mutta kyllä niitä on tähän vaiheeseen tullut jo aikalailla paljon liikaa ettei kovin hyvältä näytä kyllä tässä kohtaa tämä veto.

Link to post
Share on other sites

22.4 

Neljännesvälierät käyntiin, nämä pelataan best of 25 kaavalla.

O'Sullivan - McGill: O'Sullivan -4.5 Freimiä 1.92 Coolbet

Robertson - Lisowski: Robertson voittaa ottelun & tekee yli 3.5 century breikkiä ottelussa 2.50 Unibet

Link to post
Share on other sites

Puolivälierät pyörähtävät tänään käyntiin joka tietenkin tarkoittaa sitä että enää on 8 parasta mukana ja kaikki 4 ottelua alkavatkin tänään sitten, edelleen best of 25 kaavalla mennään näissä. O'Sullivan tippui turnauksesta pois suurena yllätyksenä häviten McGillille 13-12 luvuin, Trump edelleen mukana ja pöytä näyttäisikin olevan aika hyvin katettu Trumpin voitolle, Selby edelleen mukana myös ja nyt jo tällä kahdella kierroksella tehnyt 5 centurya eli se turnausveto tuli kotiin.

27.4

McGill - Bingham: McGill yli 2.5 century breikkiä 2.65 Unibet

Robertson - Wilson: Wilson korkein breikki yli 120.5 1.90 Unibet

Murphy - Trump: Trump yli 3.5 century breikkiä 2.80 Unibet

Williams - Selby: Molemmat pelaajat tekevät yli 1.5 century breikkiä 2.50 Unibet

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • Syyskuu 2023 tilastot: Palautus: 94,00 %,  vihjeitä 223 kpl - oikein 90, void 4, väärin 129
  • ESL Pro League VP: Natus Vincere - MOUZ | MOUZ | 1.95 (Unibet)
  • 2. Bundesliga / Jalkapallo Saksa Nurnberg - Magdeburg Yli 2.5 Maalia @ 1.60 Pinnacle Alkaa 14:30 Nurnbergin(12.) tämän kauden seitsemästä pelatusta ottelusta viidessä tehtiin vähintään kolme maalia(ka. 3.43). Magdeburgin seitsemästä pelatusta kamppailusta neljässä nähtiin vähintään kolme maalia (ka. 4.29). Joukkueiden kahdessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa myös toteutui Yli 2.5 maalia. Viimeisin joukkueiden välinen mittelö nähtiin viime toukokuussa ottelun päättyessä pistejakoon lukemin 2-2. 1-0
  • Esports | CS:GO | ESL Pro League 17:00   Natus Vincere - MOUZ  MOUZ | 1.95 | Unibet   Natus Vincere (s1mple, Aleksib, iM, b1t, jL) päihitti välieräottelussaan Monten lukemin 2-0. NaVi on ollut tässä turnauksessa mahtavassa lyönnissä ja joukkue eteni finaaliin täysin puhtaalla saldolla häviämättä karttaakaan. Turnausta edeltävissä harjoituksissa on siis selvästi tehty asioita oikein ja melko tuore joukkue on alkanut pääsemään samoille aaltopituuksille pelinsä suhteen. Kun vielä yksilötasolla avainyksilöiden vire on ollut erittäin hyvä, NaVi on tässä turnauksessa näyttänyt olevansa valmis palaamaan maailman eliittiin. MOUZ (torzsi, xertioN, Jimpphat, frozen, siuhy) eteni finaaliotteluun vääntämällä välierässään 2-1 -voiton ENCE:ä vastaan. Joukkueen kasvutarina tässä turnauksessa on ollut hienoa seurattavaa, sillä MOUZ on jatkuvasti uhmannut todennäköisyyksiä ja nostanut jokaisella kerralla tasoaan eikä kovan luokan vastustajatkaan ole pystyneet pysäyttämään hiirilauman rynnistystä. MOUZ:in kokoonpano on nykymallissaan erittäin nuori ja välttämättä joukkueen täyttä potentiaalia ei voida vielä lähitulevaisuudessa mitata, mutta jo tässä vaiheessa merkit ovat äärimmäisen lupaavia ja tällä joukkueella on mahdollista kiilata tie maailman parhaimpien joukkueiden joukkoon. Finaali pelataan Bo5-formaatilla. Karttaveton bannit ovat selkeitä - MOUZ bannaa Anubisin ja NaVi poistaa Vertigon. MOUZ tullee käyttämään karttavalintansa Mirageen ja Infernoon, jotka ovat olleet joukkueen tukipilareita koko turnauksen ajan. NaVi puolestaan ottanee omilla karttavalinnoillaan Ancientin ja joko Nuken tai Overpassin. Yleisesti ottaen karttaveton voidaan kuitenkin sanovan suosivan MOUZ:ia, jolla on todella laadukas karttavalikoima ja karttabannit sopivat MOUZ:in kannalta täydellisesti tähän otteluun.   YHTEENVETO Natus Vincere ja MOUZ ratkovat tänään EPL-turnauksen voiton keskenään. Lähtökohdat otteluun ovat suorastaan kutkuttavat, sillä nämä kaksi joukkuetta ovat peruspelin osaamiseltaan samoilla lukemilla ja myös rakenteellisesti joukkueet ovat melko samankaltaisia. NaVi:n turnaus on sujunut tähän asti virheettömästi, mikä on itsessään jo todella kova työnnäyte ja luo parhaat mahdolliset lähtökohdat finaaliotteluun itseluottamuksen kannalta. MOUZ sen sijaan ylsi finaaliotteluun hurjan nousujohteisella pelillä todella kovasta pudotuspelikaaviosta ja joukkue onkin toden teolla päässyt tottumaan paineen alla pelaamiseen. Kaiken kaikkiaan tasainen finaali tässä on odotettavissa ja todennäköisesti pienet nyanssierot, paineidensietokyky sekä päivän vire tulevat määrittelemään ottelun voittajan. NaVi:lla on ehkä näistä joukkueista etunaan vakaampi kokemuspohja tämän tason peleistä, mutta toisaalta nykyiselle kokoonpanolle finaaliottelu on ensimmäinen laatuaan. MOUZ on hyvin nuori ja suhteellisesti kokematon joukkue, jolle ensimmäisen finaaliottelun painetila voi tuoda ylimääräistä puristusta, mutta tähän asti MOUZ:in pelaajat ovat osoittaneet sellaista henkistä kypsyyttä, että viimeinen estekin on ylitettävissä. Kaiken kaikkiaan tästä ottelusta saataneen hieno loppuhuipennus CS:GO-pelin elinkaarelle ja mikä hienointa, suomalainen tulee tässä ottelussa voittamaan joka tapauksessa, kiitos NaVi:n Aleksib:n ja MOUZ:in Jimpphatin. Itse ottelun voittamisen suhteen kuppi voi kääntyä ihan kummalle vain, mutta itse käännyn MOUZ:in kelkkaan, sillä joukkueen tarinassa on mielestäni sellaisia elkeitä, että se voi saada arvoisensa lopetuksen. Kohde menee oikein, kun MOUZ voittaa ottelun.    TULOS: 0-3
  • Syyskuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Kemmu 20 13 0 7 141,39 % 76,11 € 2.   JapBet 43 19 0 24 114,20 % 47,25 € 3.   Pasanen67 22 13 0 9 110,72 % 25,17 € 4.   Oksanen94 15 3 0 12 81,78 % -13,36 € 5.   VLA 26 11 0 15 93,96 % -14,14 € 6.   Blokki 44 14 0 30 92,33 % -23,27 € 7.   Henksteri 22 9 2 11 89,35 % -23,95 € 8.   vormulafani 15 4 0 11 55,23 % -64,85 € 9.   Freeze 6 0 0 6 0,00 % -27,67 € 10.   Wempele 1 0 0 1 0,00 % -10,26 € Yhteensä 214 vihjettä (86 - 2 - 126) netto -28,98 € palautus 98,36 % Syyskuun vihjauskilpailun voittoon lasketteli @Kemmu, joka oli kisan kärkipaikalla lähes koko kuukauden ajan. Aivan loppumetreillä eli ennen viimeistä päivää @JapBet  nousi kisan kärkeen. Kemmun 30. päivän kaksi vihjettä osuivat, joten hän nousi takaisin ykköseksi. Kemmun 50. osallistuminen vihjauskilpailuihin tuotti hänelle viidennen voiton (5 - 5 - 6). JapBet oli kolmatta kertaa toinen (2 - 3 - 3) ja kolmanneksi sijoittui @Pasanen67(5 - 1  - 5). Kokonaisuus jäi hieman miinukselle, mutta oli kuitenkin parempi kuin pitkän ajan keskiarvo. 1. Kemmu 2. JapBet 3. Pasanen67
×
×
 • Create New...