Jump to content
 • Isot Non Sticky kasinobonukset

  wheelz-vp-uusi.png      caxino-vp-uusi.png

Recommended Posts

UCL karsinta klo 19:00

Lincoln - CFR Cluj

Pelivalinta: CFR Cluj -1,5

Kerroin: 1,73 Marathonbet

Lincoln pelaa Gibraltarin omassa liigassa, joka on yksi Euroopan heikkotasoisimmista liigoista. Lincolnilla kävi arpaonni avauskierroksella kun vastaan asettui Luxemburgin Fola, jonka Lincoln voitti selvin luvuin kotikentällä. Nyt vastus on kuitenkin aivan toista tasoa.

CFR Cluj on Euroopan kentillä aiemminkin menestynyt ja Romanian liiga tunnetaan kovatasoisena sarjana. Cluj voitti karsintojen avauskierroksella Bosnialaisseuran jatkoajan jälkeen. Cluj kuitenkin hallitsi otteluita ja paremmalla viimeistelyllä ratkaisu olisi voinut tulla jo varsinaisella peliajalla.

Cluj lähtee vierasotteluun suursuosikkina ja odotan vähintään parin maalin voittoa avausosasta.

 • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Samofal - Reva

Vihje: Samofal 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.37

Alkamisaika: 12:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Samofal sekä Reva. Samofal lähtee tähän otteluun ansaitusti todella suurena jättiluokan suosikkina 1.16 kertoimella ja suoraa 3-0 voittoa tästä odotankin Samofalin ottavan. Samofal on pelaajista jokaisella osa-alueella parempi pelaaja ja esiintynyt myös edukseen viime otteluiden erinomaisella vireellä, Samofal on voittanut viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta peräti 9 siinä missä Reva voittanut viimeisestä 10 pelistään 4. Tasoero on suurta Samofalin hyväksi ja 6.7 ainoassa käydyssä keskinäisessä ottelussa Samofal oli selvästi parempi voittaen suoraan 3-0 (11-6, 11-4, 11-2) erin. Revan peli ollut hakemista viime otteluissa ja tänäänkin alla on jo kaksi tappioita jotka ovat tulleet Revan itsensä tasoisista vastustajista 3-0 ja 3-1 luvuin, nyt kun vastassa on selvästi parempi pelaaja Samofal joka on pelannut erinomaisesti viime otteluissaan niin vaikeaa on nähdä Revan edes erää voittavan tässä vaan uskon vahvasti että Samofal dominoi alusta loppuun jälleen Revaa vastaan ja nappaa suoran 3-0 voiton.

3-0 (11-4, 11-9, 11-8)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Andreev - Trushkin

Vihje: Trushkin Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.87

Alkamisaika: 16:45

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Andreev sekä Trushkin. Kertoimet asetettu tähän otteluun 1.72-2.00, Andreev pienoisena suosikkina lähtee kertoimissa mutta itse näen Trushkinin puolestaan tähän suosikkina. Trushkin mielestäni näistä pelaajasta parempi oikeastaan jokaisella osa-alueella hitusen ja pelannut myös selvästi paremmassa vireessä siinä missä Andreev hakenut peliään ja hävinnyt viimeiset 6 otteluaan. Trushkin pelannut erinomaisesti viime otteluissaan ja voitti myös viimeisimmän näiden pelaajien keskinäisen kohtaamisen joten en vain näe miksi Trushkin tähän lähtee altavastaajana pienoisen suosikkiaseman sijaan. Uskon että Trushkin aloittaa vahvasti voittamalla avauserän sekä siitä momentumilla koko ottelun. Kertoimet maistuu tähän kohtaan hyvin.

2-3 (11-8, 11-8, 5-11, 15-17, 11-13)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 17:58

JymyJussit - HP

Pelivalinta: HP ML

Kerroin: 4,20

Seinäjoella JymyJussit kohtaa tänään sarjajumbo Haminan. Haminan kausi ollut odotetun heikko, materiaali on liian suppea superpesis tasolle. Tähän otteluun pieniä kokoonpanomuutoksia, J. Toikka pelaa numerolla ja kotiuttajina löytyy Lukkari ja S.Toikka. Haminan joukkueesta yritystä kyllä löytyy ja varmasti jossain vaiheessa se hyvä yritys palkitaan.

Seinäjoki pelannut myös heikon alkukauden. Seinäjoen materiaalikaan ei ole kovin laadukas, kotiuttaja Vainionpää toki edelleen huipputasolla, mutta paljon joukkue on ykköskärjen varassa ja jos sieltä ei onnistumisia tule niin se tietää vaikeuksia.

Kahden heikosti alkukauden pelanneen joukkueen kohtaaminen tiedossa ja mielestäni Haminan ei kuulu olla näin suuri altavastaaja.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Palermo (massa) / Tennis

Olga Danilovic - Kamilla Rakhimova

Kamilla Rakhimova @ 2.10 Bethard

Alkaa 18:30

Vastakkain turnauksen avauksessaan  maailmanlistan sijat 149. ja 132. . Rakhimova voitti kaikki kolme naisten aiempaa keskinäistä kohtaamista joista kaksi viimeisintä oteltiin tänä keväänä. Venäläinen Rakhimova voitti Belgradissa(massa)  erin 2-0(6-2, 6-4) sekä tammikuussa Melbournen karsinnassa lukemin 2-0(7-6, 6-4). Serbialainen 20 -vuotias Danilovic on ollut viime otteluissaan 19 -vuotiasta venäläisvastustansa paremmassa vireessä mikä näkyy kerroinasettelussa. Rakhimovalla on luultavasti kuitenkin tähän otteluun lähdettäessä hienoinen henkinen yliote ja nainen muutenkin Danilovicia parempi massalla. Rakhimova voittaa ottelun jälleen kerran erin 2-0. Bethardilta markkinatoppi.

2-1 (3-6, 6-2, 6-2)

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Vedonlyöntibonuksia ilman kierrätysvaatimuksia

  mrgreen-vp-uusi.png      williamhill-vp-uusi1.png

×
×
 • Create New...