Jump to content
  • expekt_etusivu.png

     

Recommended Posts

Tennis ATP nelinpeli Gstaad klo 15:00

Bergs/Griekspoor - Göransson/Nielsen

Pelivalinta: Göransson/Nielsen 2-0

Kerroin: 2,18 Marathonbet

Bergs/Griekspoor pari kohtaa turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussa Göransson/Nielsen parin.

Bergs/Griekspoor ovat nuoria pelaajia, jotka panostavat täysillä kaksinpeliin. Nelinpelistä pelaajilla vähemmän kokemusta ja pelaajat pelaavat ensimmäistä kertaa yhdessä tässä turnauksessa. Bergs/Griekspoor pääsivät varasijalta turnaukseen mukaan toisen parin poisjäännin vuoksi. Bergs pelaa tänään ennen nelinpeliä vielä kaksinpeliottelun, joten tuoreilla jaloilla ei pääse tähän otteluun.

Göransson/Nielsen pari kuului kiertueen kokeneempaan kaartiin. Molemmat ovat täysin nelinpeli spesialisteja. Molemmat pelaajat pelanneet isoissa ATP turnauksissa nelinpeliä, kun taas vastustajat pelailleet lähinnä haastajatason turnauksia. Massakenttä ei kuulu parin suosikkialustaan, mutta alustasta huolimatta tähän otteluun pari lähtee selkeänä ennakkosuosikkina.

Link to post
Share on other sites

Olympialaiset naisten jalkapallo klo 11:30

Ruotsi - USA

Pelivalinta: USA

Kerroin: 1,50 Coolbet

Olympialaisten naisten jalkapallo alkaa tänään ja avauspäivänä mestarisuosikki USA kohtaa Ruotsin.

USA on naisten puolella ylivoimainen mestarisuosikki. Joukkueen materiaali on laaja ja hyviä pelaajia löytyy kaikille pelipaikoille. Lohkopeleissä USA tulee olemaan todella kova vastus kaikille joukkueille. 

Ruotsilla kohtalainen joukkue kasassa. Pystyy varmasti taistelemaan jatkopaikasta, mutta en jaksa uskoa samanlaiseen ihmeeseen mitä nähtiin Riossa, jolloin Ruotsi tiputti USAn puolivälierissä rankkareilla ja eteni lopulta finaaliin asti.  

USA lähtee tähän matsiin suurena ennakkosuosikkina. USAn kertoimet olleet laskussa, mutta Coolbet tarjoaa vielä hyvää 1,50 kerrointa.

Link to post
Share on other sites

ATP Umag (massa) / Tennis

Carlos Taberner - Stefano Travaglia

Carlos Taberner @ 1.71 Bethard

Alkaa 19:00

Vastakkain turnauksen puolivälierän ottelussa maailmanlistan sijat 108. ja 91. . Taberner voitti viisi viimeisestä seitsemästä ottelustaan jotka kaikki pelattiin massalla. Taberner voitti miesten aiemman ainoan keskinäisen kohtaamisen erin 2-0 (7-6, 6-2). Taberner voittaa tämänkin illan ottelun erin 2-0.

0-2 (4-6, 3-6)

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro

Shirshov - Fedorov

Vihje: Fedorov Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 5.50

Alkamisaika: 22:15

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Shirshov sekä Fedorov, kertoimet asetettu tähän otteluun 1.80-1.90 Shirshovin hyväksi mutta mielestäni Shirshov saisi lähteä tähän otteluun hitusen selkeämpänä suosikkina. Shirshov pelannut viime otteluissaan erinomaisessa vireessä voittaen 8 viimeisestä 10 pelistään siinä missä Fedorov hakenut peliään hitusen enemmän ja voittanut 6 viimeisestä 10 pelistään. Shirsovin voittoa tästä odotan mutta Fedorov on kyllä varsinainen ensimmäisten erien mestari ja tuntuu aina aloittavan ottelut erinomaisesti on lopputulos sitten ottelusta lopulta voitto tai tappio. Tasoeroa on hitusen Shirshovin hyväksi ja uskon kyllä erinomaisessa vireessä pelaavan Shirshovin tämän voittavan mutta kovaa taistelua se tulee vaatimaan ja mitään ei tule Fedorov antamaan ilmaiseksi todellakaan, uskon tässä käyvän saman kun viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa joka pelattiin 18.7, Fedorov aloitti ottelun terävästi mutta lopulta kuitenkin Shirshov ottelun korjasi itselleen, kovaa kerrointa tähän on tarjolla ja uskon kyllä että tässä on ihan ok hyvät mahdollisuudet tämän osumiseen mutta panokset kannattaa kuitenkin pitää hyvin maltillisina tähän hakuun vaikka valueta löytyy.

2-3 (7-11, 8-11, 11-9, 11-8, 7-11) Ottelu meni juuri kuten povasinkin, Fedorov aloitti terävästi ja Shirshov tuli taistelemaan ottelun voitosta mutta tällä kertaa 0-2 tappioasemasta tankki riitti vain 2-2 eikä voittoon.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Frydl - Kulveit

Vihje: Kulveit 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.50

Alkamisaika: 23:30

- Setka Cupin puolella kohtaavat Frydl sekä Kulveit. Tshekkiläisten kaksintaistoon lähtee Kulveit 1.57 kertoimisena suosikkina mutta itse näen kyllä juuri tähän otteluun tultaessa Kulveitin vielä tätäkin suurempana suosikkina. Normaali olosuhteissa pelaajat hyvin samantasoisia mutta nyt näen Kulveitin kyllä selvästi paremmin pelaavan ja tämän suoraan 3-0 voittavan. Kulveit pelannut erinomaisessa vireessä viime otteluissaan ja kaksi viimeisintä keskinäistä ottelua näiden pelaajien välillä tässä heinäkuussa menneet myöskin Kulveitin nimiin suoraan 3-0, Kulveit esiintynyt selvästi paremmin edukseen viimeaikoina ja vaikka tasoero ei hirveän suuri ole niin uskon että tässä ottelussa Kulveit kyllä tulee hallitsemaan ja nappaavan suoran 3-0 voiton jälleen Frydl:stä

1. Erä 12-10

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...