Jump to content

Recommended Posts

Pöytätennis, Liga Pro

Zabrodin - Vorozheykin

Vihje: Zabrodin 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.75

Alkamisaika: 07:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Zabrodin sekä Vorozheykin. Zabrodin lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina 1.25 kertoimella ja näenkin Zabrodinin tämän ottelun suoraan 3-0 voittavan, Zabrodin pelaajista jokaisella osa-alueella selvästi parempi ja esiintynyt myös viimeaikaisissa otteluissa selvästi edukseen voittamalla 8 viimeisestä 10 pelistään siinä missä Vorozheykinin vire on täysin päinvastainen, 2 voittoa viimeisestä 10 pelistä eikä ole pahemmin tarvinnut Vorozheykinin myöskään erävoitoilla juhlia. Keskinäisiä otteluita näiden pelaajien välillä ollaan nähty 8 kappaletta joista Zabrodin on voittanut peräti 7. Uskon Zabrodinin jälleen voittavan Vorozheykinin selvin erin suoraan 3-0 ja jatkamaan erinomaista virettään pöydällä.

3-0 (11-5, 12-10, 11-3)

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Dulich - Ponomarov

Vihje: Ponomarov 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 08:50

- Setka Cupin puolella kohtaavat Dulich sekä Ponomarov. Ponomarov lähtee tähän otteluun isona suosikkina 1.30 kertoimella mutta saisi lähteä kyllä vielä suurempanakin suosikkina tähän otteluun mielestäni. Tasoero on todella suuri Ponomarovin hyväksi ja viimeaikaiset ottelut myös selvästi menneet paremmin paremmalla pelaajalla Ponomarovilla. Dulich tulee tähän otteluun peräti 7 ottelun tappioputkessa eikä nyt tule kyllä helpottamaan yhtään kun vastassa on Ponomarov joka on voittanut näiden pelaajien keskinäisiä otteluita miten on tahtonut viime aikoina. Dulichin peli tällä hetkellä todella sekaisin ja Ponomarov parempana pelaajana jo valmiiksi tähän lähtee ja voittanut keskinäisiä otteluita selvästi niin vaikeaa on nähdä kyllä Dulichin edes yhtä erää saavan, Ponomarov aloittaa ottelun terävästi ja voittaa momentumilla koko ottelun suoraan 3-0.

3-1 (9-11, 11-5, 11-8, 11-8)

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Olympialaiset

Australia - Egypti, klo 14

u2.5 maalia @1.76 Coolbet

 

Lohko C:n päätöskierroksen toisessa ottelussa kohtaavat Australia ja Egypti. Egypti tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon, kun taas Australialle voi riittää myös tasapeli, riippuen Espanja - Argentiina -otteun lopputuloksesta. Australia oli viimeksi Espanjaa vastaan käytännössä aseeton hyökkäyssuuntaan eikä saanut oikeastaan yhtään laatupaikkaa luotua. Egypti on taas pelannut ihan hyvin vaikka onkin lohkon pohjilla, puolustus toimii mutta hyökkäyksessä vaadittaisiin lisää tehoja. Vastassa on siis kaksi joukkuetta, joiden vahvuudet ovat puolustussuunnassa. Vaikka Egyptin täytyykin hakea ottelussa voittoa riskillä, uskon että alku on varovainen ja riskejä vältellään. Coolbetillä on selvä markkinatoppi, sillä muualla kerroin on n. 1.55 tuntumassa. Coolbetin tarjouksella tämän on melkein pakostikin oltava ylikerroin. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Olympialaiset käsipallo naiset klo 03:00

Hollanti - Angola

Pelivalinta: Hollanti -6,5

Kerroin: 1,82 Coolbet

Vastassa kaksi täysin eri tason joukkuetta. Hollannilla on hyvä joukkue kasassa ja menestystä voidaan odottaa, Angola taas kuuluu olympialaisten heikoimpiin joukkueisiin.

Hollanti aloittanut kisat vahvasti. Japani kaatui 11 maalin erolla ja Etelä-Korea 7 maalin erolla.

Angola taas hävinnyt molemmat avausottelut. Montenegrolle 11 maalin erolla ja Norjalle 9 maalin erolla.

Hollannin hyökkäyspeli ollut niin vakuuttavaa, että odotan Hollannilta selkeää voittoa tästä matsista.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: Monte - FORZE | FORZE | 2.50 (bet365)   VP: FURIA - ENCE | FURIA | 2.00 (Coolbet)   PK: Ninjas in Pyjamas - Heroic | Heroic -1.5 | 1.90 (bet365)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 17:30   FURIA - ENCE  FURIA | 2.00 | Coolbet   FURIA on kolmesta pelaamastaan EPL-ottelusta hävinnyt kahdesti ja voittanut kertaalleen. Tappiot tulivat Liquidia ja FORZE:a vastaan, mutta eilen FURIA sentään onnistui Bad News Kangaroosin päihittämään. Brasilialaisjoukkue rypee tällä hetkellä melko syvissä vesissä eikä pelaajamuutoskaan ole tuonut FURIA:n tekemiseen kovin suurta piristysruisketta. Ihan tuhoon tuomituksi tätä joukkuetta ei voida julistaa, sillä joukkueessa on edelleen hyviä elementtejä olemassa, mutta lisää kokoonpanomuutoksia saattaa olla luvassa, mikäli tuloskunto ei lähde paranemaan. ENCE joutui eilen GamerLegionin tyrmäämäksi lukemin 0-2. Pientä toivoa herättäneen Monte-voiton jälkeen ENCE:n peliesitys GamerLegionia vastaan oli heikko, mikä on jälleen osoitus siitä, kuinka joukkueen peliesitykset voivat ailahdella todella rajusti. Nykyisen ENCE-kokoonpanon tulevaisuus lienee myös vaakalaudalla, mikäli tämä turnaus päättyy näin aikaisessa vaiheessa. Karttavetossa ENCE poistaa Infernon ja FURIA bannaa Anubisin. ENCE turvautunee omalla karttavalinnallaan Nukeen tai Vertigoon. FURIA ottanee kartakseen joko Overpassin tai Miragen.   YHTEENVETO FURIA ja ENCE lähtevät tähän matsiin jokseenkin samankaltaisista asetelmista. Molemmilla joukkueilla on tällä hetkellä huono jakso meneillään eikä kumpikaan joukkue ole väläyttänyt pelillään tässä turnauksessa. Merkittäviä tasoeroja joukkueiden välillä on vaikea löytää ja mahdollisesti avainyksilöiden suoritustaso voi nousta ratkaisevaan rooliin. Tästä pelistä on turha odottaa laadukasta peliä, mutta FURIA:lla saattaa olla lievästi vahvemman tulivoiman myötä paremmat eväät taskussaan. Jatketaan siis ENCE-vastaista linjaa vetämällä vetoa FURIA:n otteluvoiton puolesta. Kohde menee oikein, kun FURIA voittaa ottelun. 
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Neborak Zhurba 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.75 Alkamisaika: 10:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Zhurba sekä Neborak. Zhurba lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina 1.20 kertoimella ja näen Zhurban tämän ottelun myös voittavan selvästi suoraan 3-0 luvuin, tasoero näiden pelaajien välillä on todella suuri Zhurban hyväksi ja näen Zhurban jälleen Neborakin voittavan suoraan 3-0 luvuin, Neborak on sen verran heikosti esiintynyt viime otteluissaan ja on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista heikompi.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kozachuk - Bindas Bindas Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.75 Alkamisaika: 09:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Kozachuk sekä Bindas. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83, Mielestäni kuitenkin Bindas ansaitsisi lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina. Bindas on viime otteluissaan esiintynyt edukseen hyvin ja on näistä pelaajista varmempi sekä tasaisempi suorittaja jonka otteet eivät ailahtele niin paljoa hyvän ja huonon välillä kuin Kozachukilla, uskon Bindasin hyvien otteiden jatkuvan tässä heti alusta asti ja Bindasin voittavan sekä avauserän että koko ottelun.
    • Miamin GP Sprint Qualifying PK: Fernando Alonso - George Russell | George Russell | 1.90 (Coolbet)   PK: Valtteri Bottas - Alexander Albon | Valtteri Bottas | 2.18 (Veikkaus)   PK: Sergio Perez - Carlos Sainz | Carlos Sainz | 2.03 (Coolbet)   PK: Top 3 Sijoitus | Lando Norris | 2.25 (Unibet)   PK: Group Betting - Group 4 | Daniel Ricciardo | 2.50 (bet365)
×
×
  • Create New...