Jump to content

Recommended Posts

Pöytätennis, Liga Pro

Zabrodin - Vorozheykin

Vihje: Zabrodin 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.75

Alkamisaika: 07:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Zabrodin sekä Vorozheykin. Zabrodin lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina 1.25 kertoimella ja näenkin Zabrodinin tämän ottelun suoraan 3-0 voittavan, Zabrodin pelaajista jokaisella osa-alueella selvästi parempi ja esiintynyt myös viimeaikaisissa otteluissa selvästi edukseen voittamalla 8 viimeisestä 10 pelistään siinä missä Vorozheykinin vire on täysin päinvastainen, 2 voittoa viimeisestä 10 pelistä eikä ole pahemmin tarvinnut Vorozheykinin myöskään erävoitoilla juhlia. Keskinäisiä otteluita näiden pelaajien välillä ollaan nähty 8 kappaletta joista Zabrodin on voittanut peräti 7. Uskon Zabrodinin jälleen voittavan Vorozheykinin selvin erin suoraan 3-0 ja jatkamaan erinomaista virettään pöydällä.

3-0 (11-5, 12-10, 11-3)

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Dulich - Ponomarov

Vihje: Ponomarov 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 08:50

- Setka Cupin puolella kohtaavat Dulich sekä Ponomarov. Ponomarov lähtee tähän otteluun isona suosikkina 1.30 kertoimella mutta saisi lähteä kyllä vielä suurempanakin suosikkina tähän otteluun mielestäni. Tasoero on todella suuri Ponomarovin hyväksi ja viimeaikaiset ottelut myös selvästi menneet paremmin paremmalla pelaajalla Ponomarovilla. Dulich tulee tähän otteluun peräti 7 ottelun tappioputkessa eikä nyt tule kyllä helpottamaan yhtään kun vastassa on Ponomarov joka on voittanut näiden pelaajien keskinäisiä otteluita miten on tahtonut viime aikoina. Dulichin peli tällä hetkellä todella sekaisin ja Ponomarov parempana pelaajana jo valmiiksi tähän lähtee ja voittanut keskinäisiä otteluita selvästi niin vaikeaa on nähdä kyllä Dulichin edes yhtä erää saavan, Ponomarov aloittaa ottelun terävästi ja voittaa momentumilla koko ottelun suoraan 3-0.

3-1 (9-11, 11-5, 11-8, 11-8)

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Olympialaiset

Australia - Egypti, klo 14

u2.5 maalia @1.76 Coolbet

 

Lohko C:n päätöskierroksen toisessa ottelussa kohtaavat Australia ja Egypti. Egypti tarvitsee voiton päästäkseen jatkoon, kun taas Australialle voi riittää myös tasapeli, riippuen Espanja - Argentiina -otteun lopputuloksesta. Australia oli viimeksi Espanjaa vastaan käytännössä aseeton hyökkäyssuuntaan eikä saanut oikeastaan yhtään laatupaikkaa luotua. Egypti on taas pelannut ihan hyvin vaikka onkin lohkon pohjilla, puolustus toimii mutta hyökkäyksessä vaadittaisiin lisää tehoja. Vastassa on siis kaksi joukkuetta, joiden vahvuudet ovat puolustussuunnassa. Vaikka Egyptin täytyykin hakea ottelussa voittoa riskillä, uskon että alku on varovainen ja riskejä vältellään. Coolbetillä on selvä markkinatoppi, sillä muualla kerroin on n. 1.55 tuntumassa. Coolbetin tarjouksella tämän on melkein pakostikin oltava ylikerroin. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Olympialaiset käsipallo naiset klo 03:00

Hollanti - Angola

Pelivalinta: Hollanti -6,5

Kerroin: 1,82 Coolbet

Vastassa kaksi täysin eri tason joukkuetta. Hollannilla on hyvä joukkue kasassa ja menestystä voidaan odottaa, Angola taas kuuluu olympialaisten heikoimpiin joukkueisiin.

Hollanti aloittanut kisat vahvasti. Japani kaatui 11 maalin erolla ja Etelä-Korea 7 maalin erolla.

Angola taas hävinnyt molemmat avausottelut. Montenegrolle 11 maalin erolla ja Norjalle 9 maalin erolla.

Hollannin hyökkäyspeli ollut niin vakuuttavaa, että odotan Hollannilta selkeää voittoa tästä matsista.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Reds - Phillies Vihje : Alle 8.5 juoksua 1.85@ Coolbet 1:40 Molemmilla tosi hyvät syöttäjät ja ei nämä joukkueet liikaa ole juoksuilla rällästellyt.   
    • Jääkiekko, NHL Edmonton Oilers vs. LA Kings klo. 5.00 Oilers yli 4,5 maalia ja Zach Hyman vähintään kaksi tehopistettä/6,25 Unibet Edmonton Oilers aloitti väkevästi ottelusarjan LA Kingsiä vastaan toissa päivänä ja murskasi tämän 7-4 -lukemin. Nyt ottelusarjassa pelataan toinen ottelu ja hyvinkin samankaltaista kotijoukkueen juhlaa voidaan odottaa. Ensimmäiseen kamppailuun Connor McDavid teki 0+5 tehot ja Zach Hyman iski kolme maalia. Ei yllättäisi, jos tässäkin kamppailussa Hyman tekisi kaksi maalia, kun ylivoimalla pääsee maalin edustalla riehumaan. Toki Hymanille riittää 1+1 tehotkin ja Oilersille viisi maalia varsinaiselle peliajalle, jotta tämä veto tulee kotiin.
    • Jääkiekko, NHL Dallas Stars vs. Vegas Golden Knights klo. 4.30 Stars -1,5 ja Logan Stankoven vähintään yksi tehopiste/4,40 Unibet Dallas Stars on tiukan paikan edessä, kun hallitseva Vegas Golden Knights onnistui voittamaan ottelusarjan ensimmäisen kamppailun toissa päivänä. Nyt Stars tarvitsee voiton, että Golden Knightsia vastaan ei tarvitse Las Vegasiin lähteä sarjassa 2-0 -tappiolla. Stars oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisessä ottelussa mutta neljä päästettyä maalia reiluun erään oli liikaa.  Nyt uskon, että Stars tulee täysin uudella energialla kotiotteluunsa ja lyö 5-2 -lukemat taululle. Logan Stankoven muodostaa yhdessä Jamie Bennin ja Wyatt Johnstonin kanssa todella vahvan kolmosketjun Starsiin. Uskon, että tämä kenttä pistää parastaan voitossa.
    • Toinen kierros: David Gilbert - Robert Milkins  to klo 15.00 Tässä on semmonen pari, että tämän otttelun voittaja ei tule pelejä enää seuraavan kierroksen jälkeen jatkamaan. Gilbert arvostettu -2.5 suosikiksi ja overin rajaksi on asetettu 22.5.  Luulen kuitenkin Milkinsin menevän näistä jatkoon, joten Milkins +2.5 lapulle. Judd Trump - Tom Ford  to klo 21.00 Trump arvostettu suosikiksi 4.5 tasoituksella, mutta itse uskon Fordin panevan Trumpin tiukille. Pelivalintani on Ford +4.5. Jones Jak - Si Jiahui  pe klo 12.00 Si pudotti yhden suurimmista suosikeista minun papereissani, kun voitti Mark Williamsin erin 10-9. SI jatkoon -2.5 tasoituksella. Tähän peliin kannattaa livestä ottaa molemmat pelaajat +20p framessa, tulee toteutumaan useita kertoja. Ainakin PAF ja Unibet tarjoavat semmosta kohdetta livessä. Stephen Maguire - Shaun Murphy  pe klo 16.30 Molempien pelit nähneenä tässä on vain yksi suosikki joka marssii jatkoon ja se on Murphy. Seuraavalla kierroksella Murphy saa vastaan Gilbertin tai Milkinsin, ja siitäkin hän jatkaa. Lapulle Murphy -2.5 Jack Lisowski - Stuart Bingham la klo 21.00 Lisowski voitti Dingin 10-9, ja Bingham pudotti Gary Wilsonin. Bingham ei esiintynyt mitenkään erikoisesti, ja uskon Lisowskin voittavan hänet reilusti. Lisowski -1.5 tasoituksella lapulle. Joe O'Connor - Kyren Wilson  la klo 21.00 Wilson pudotti Dalen 10-1, ja O'Conner Selbyn 10-6. En saa mitään muuta otetta tästä, kuin otetaan over 21.5.   John Higgins/Jamie Jones - Mark Allen Allen suosikki kumpaakin vastaan, pelivalinta kunhan selviää vastustaja.   Ryan Day - Ronnie O'Sullivan (Ronnie johtaa 8-1, eiköhän jatka) Ronnie suosikki menemään jatkoon kumpaakin vastaan. Tasoituksesta riippuen voidaan harkita myös betsiä Ronnieta vastaan.      
    • ESL Pro League PK: Astralis - FaZe | Astralis | 2.37 (bet365)   PK: Eternal Fire - Imperial | Imperial | 2.69 (Pinnacle)
×
×
  • Create New...