Jump to content
 • vedonlyontilista-vp1.png

   

Recommended Posts

Elisa Invitational, CS:GO

Skade - Gorillaz

Vihje : Skade -1,5 karttaa

1,80 @ coolbet

18.00

Skade ja Gorillaz kohtaavat Elisa invitationalissa Maanantai iltana. Gorillaz on alkanut näyttämään pieniä elonmerkkejä sen suhteen että joukkue on kykenevä pelaamaan hyvää cssää tier 2-3 joukkueita vastaan, parempia joukkueita vastaan heidän pelinsä sakkaa todella pahasti. Tämä huomattiin esim Mouz NXTtä vastaan kun Gorillaz hävisi oman kartta valintansa puhtaasti 16-0.  Heidän kartat joissa peli kulkee jokseenkin hyvällä tasolla ovat Inferno, D2 ja Nuke. Skade on ollut jo kauan tier 1-2 rajamailla oleva joukkue ja heidän kartta poolinsa on laaja. Kaikki kartat menee Ancienttiä lukuunottamatta. Skaden parhaimpiin lukeutuvat kartat Inferno tai D2  tulee olemaan todennäköisesti Gorillojen ykkösvalinta. Gorillat ovat pelanneet molemmissa kartoissa hyviä pelejä mutta joukkueet eivät ole olleet hirveän kova tasoisia. Skade valinnee OPn jossa he ovat olleet ilmiliekeissä jo pitkän aikaa. 

 

Vaikka Gorilla joukkue on saanut pelin jokseenkin rullaamaan on siinä edelleen paljon hiomista. Skade on varma ja tasainen suorittaja ja papereissani he eivät tule pelaamaan kahta karttaa enempää. 

 • Tykkäys 1
 • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 19.30

Lokomotiv Jaroslavl- Jokerit

Pelivalinta: Jokerit ml

kerroin: 2.40(William hill)

Jokerit painelee tällä hetkellä 6 ottelun voittoputkessa ja silti tarjolla todella hyvää kerrointa. Loko ei ole vakuuttanut alkukaudesta kun se on ottanut vain 3 voittoa 7 peliin. Joukkueet kohtasivat viime viikolla Helsingissä ja tuolloin Jokerit oli täysin suvereeni vaikka voittikin vain 2-0 mutta enemmän pelistä kertoo se että loko sai ainoastaan 12 laukausta maalia kohti koko Ottelussa. Kotietu toki tasoittaa puntteja mutta kun joukkueiden viime aikaisia otteita katsoo niin ei Jokerit missään nimessä ole näin suuri altavastaaja.

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A / Jalkapallo

Udinese - Napoli

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.76 ComeOn!

Alkaa 21:45

Joukkueiden viidessä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa  nähtiin molmpien joukkueiden maali. Udinese on tehnyt kymmenessä viime kamppailussaan vähintään yhden maalin ja Napolin vastaava putki on huimat kaksikymmentäyhdeksän ottelua. Napoli voittaa ottelun maalein 1-2.

0-4

Link to post
Share on other sites

1. Lig / Jalkapallo Turkki

Boluspor - Istanbulspor

Boluspor @ 2.46 Pinnacle

Alkaa 17:00

Boluspor(13.) voitti kaksi viimeistä otteluaan päästämättä maaliakaan omiinsa. Joukkue kukisti viime torstaina Keçiörengücün(17.) maalein 0-3 ja sitä ennen reilu viikko sitten Kocaelisporin(8.) lukemin 2-0. Istanbulspor(18.) voitti kauden tähän asti pelatuista neljästä ottelustaan ainoastaan yhden häviten loput kolme kamppailua. Joukkue lähtee tähän otteluun loukkaantumisten ja pelikiellon sävyttämällä rosterilla. Boluspor voittaa ottelun maalein 2-0.

1-1

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

20:30

91382c87c9bc862d1a366f74bcf0a645.png NiP - BIG 7c0b3a5cd16f9d9503ab2b98e338aced.png

Yli 2.5 karttaa | 2.01 | Pinnacle

 

 • NiP (device, REZ, hampus, Plopski, LNZ) pelasi edellisen kerran ESL Pro League -turnauksessa, josta tuloksena oli sijoitus kahdeksan parhaan joukkoon, mikä on nykyiseltä NiP-joukkueelta ihan tyydyttävä tulos. Joukkue lähtee BLAST-turnaukseen todennäköisenä jatkoonmenijänä, mutta varsinaista alisuoritusta ei saa tapahtua, sillä perustaso ei ole kaikkein korkeimmalla tasolla.
 • BIG (tabseN, tiziaN, syrsoN, gade, k1to) teki hiljattain muutoksen takaisin saksankieliseen kokoonpanoon ja tähän asti tulokset ovat olleet hieman vaisuja. EPL-turnauksesta tuli lähtö alkulohkossa kahden voiton ja kolmen tappion seurauksena ja edellinen ottelu Pinnacle Cupissa SKADE:a vastaan päättyi 0-2 -tappioon. BIG:n voisi kuitenkin lähiaikoina olettaa parantavan peliään, sillä joukkueen ydin on edelleen hyvin kasassa ja kommunikaatiossa ei enää ongelmia esiinny.
 • Karttavetossa BIG bannaa Ancientin ja NiP poistaa Vertigon. BIG tullee valitsemaan kartakseen hyvin todennäköisesti Dust2:n. NiP:n karttavalinta taitaa olla joko Overpass tai Inferno. Näissä kartoissa on olemassa pieniä karttaetuja molemmille joukkueille, mikä saattaa hieman avittaa karttaoverin todennäköisyyttä tässä ottelussa.

 

YHTEENVETO

 • NiP on pelannut omalla tasollaan viime aikoina ja mikäli taso pysyy samana tässä turnauksessa, sillä on hyvät mahdollisuudet jatkoonpääsyyn. BIG ei ehkä viime aikoina ole tuloksillaan tai peliesityksillään säväyttänyt, mutta yksittäisissä otteluissa sillä on potentiaali mihin tahansa. Karttavalinnat voivat pieniä etuja tarjoilla joukkueille. NiP on tässä ottelussa lievä ennakkosuosikki ja se taitaa olla oikea päätelmä. BIG voi kuitenkin antaa hyvän haasteen ja siksi jälleen lähdetään kokeilemaan tähän otteluun karttaoveria, joka on mielestäni hitusen todennäköisempi lopputulema kuin karttaunderi. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.

 

TULOS: 2-0

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
 • Create New...