Jump to content

TiPsTeksTeRi

Aktiivi
 • Viestejä

  179
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  11
 • Pistettä

  500 [ Lahjoita ]

Maine

186

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

1 336 Profiilivierailua
 1. Jääkiekko NHL Klo: 02.00 New york Rangers - Nashville Predators Pelivalinta: New York Rangers Kerroin: 3.20 bet365 Otetaanpa tämä jo ensi yöltä pois kuleksimasta. En nyt millään ymmärrä miten Predators on tähän matsiin saatu näin suureksi suosikiksi. Nashville pelannut läpi kauden erittäin ailahtelevasti ja etenkin puolustus pelaaminen on viime kierroksilla ollut erittäin löysää. Joukkue kyntää tällä hetkellä konferenssin sijalla 12 ja sen pelaamisesta on tällä hetkellä vaikea löytää mitään hyvää. Rangersin kausi alkanut aikalailla odotusten mukaan ja joukkue taistelee tällä kaudella tosissaan paikasta poffeissa. Rangers kärsii myös siitä että peli ailahtelee aivan liikaa, mutta kokonaisuutena joukkue on esiintynyt paljon tämän illan vastustajaa paremmin. Rangers on konferenssinsa sijalla 8 ja on kerännyt 3 pinnaa enemmän kuin Predators. Yhteenveto: hurjaa ylikerrointa tarjolla kotijoukkueelle. Rangers lähtee peliin suosikkina kun katsotaan viime aikaisia suorituksia. Uskonkin että tuo kerroin tulee päivän aikana putoamaan reippaasti.
 2. Jääkiekko EHT Klo: 15.00 Venäjä - Suomi Pelivalinta: Suomi Kerroin: 4.50 comeon! Venäjä ja suomi kohtaavat stadion ottelussa iltapäivällä joten tästä ottelusta ei tule tunnelmaa puuttumaan. Venäjä ansaitusti tähän peliin lähtee suosikkina jo materiaalinsakin puolesta ja tottakai tuo kotietukin on merkittävä. Mutta ei ole suomi ensimmäistä kertaa tälläisessä tilanteessa. Suomi on parhaillaan haastajan asemassa ja en usko että tämä aivan läpihuuto juttu venäjälle on. Venäjä ei mitään huippuotteita eilen Tshekkejäkään vastaan esittänyt. Suomella sen sijaan hieno 5-1 voitto eilen ruotsista vaikka lukemat hieman vääristävätkin pelin kulkua, ihan noin huono ruotsi ei eilen ollut. Mutta suomi oli eilen tehokas paikoissaan ja tänään samanlaisella pelillä venäjä on hyvin kaadettavissa. Suomen maalilla aloittaa eilen jopa maalin iskenyt Frans Tuohimaa joka on ollut viime aikoina erittäin kuuma. Tasainen kamppailu luvassa joka voi hyvin kääntyä suomelle!
 3. Jääkiekko Saksa Klo: 15.00 Munchen - Mannheim Pelivalinta: Mannheim Kerroin: 2.90 unibet Saksan liigan iltapäivä pelissä kohtaavat sarjakärki Munchen ja sarja kolmonen Mannheim. Munchen aloitti kauden todella hurjasti ja se voitti ensimmäisistä 16 pelistä peräti 15 ja kaikki varsinaisella peliajalla. Viime aikoina joukkueen kurssi on kuitenkin ollut laskeva ja viineiseen 10 peliin kun chl pelitkin lasketaan mukaan on joukkue voittanut vain neljästi. Osaltaan viime kierroksien vireeseen varmasti vaikuttaa nuo Chl pelit sillä kuormitusta on joukkueella ollut paljon viime aikoina. Mannheimin kurssi taasen on täysin päinvastainen, joukkue aloitti kauden heikosti mutta on äitynyt viime kierroksilla hyvään vireeseen. Joukkueen edellinen tappio on kuukauden takaa ja tällä hetkellä se liitää 8 ottleun voittoputkessa. Munchen ei ole tällä kaudella kotonaan yhtään peliä varsinaisella peliajalla hävinnyt, mutta tänään siihen kyllä on täydet saumat. Viime aikaiset otteet satavat kyllä reilusti vieraiden laariin ja en nää vieraita altavastaajana. Joukkueet kohtasivat 8.12 jolloin Mannheim oli parempi jatkoilla, tuossa ottelussa Munchen tuli viime hetken maaleilla tasoihin. Tänää uskon että jäällä nähdään vähintään yhtä vahva vierasjoukkue ja ottelu voitetaan jo varsinaisella peliajalla.
 4. Koripallo Suomi korisliiga Klo: 17.00 Lahti Basketball - Ura Basket Pelivalinta: Ura Basket ml Kerroin: 4.60 nordicbet Korisliigan illan ainoa kamppailu käydään peräpään joukkueiden välillä. Joukkueet löytyvät siis sijoilta 10(Ura basket) ja 11 (Lahti). Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta Uralla 2 peliä vähemmän pelattuna. Lahti on kauden viidestä voitostaan ottanut ainostaan yhden kotona ja hävinnyt seitsemän kertaa. Tuo ainoa voittokin on tullut sarjajumbo korihaista. No sen paremmin ei ole Urakaan vieraissa viihtynyt ja saldo on täysin sama 1 voitto 7 tappiota ja sekin ainoa voitto korihaista. Mikä tässä pistää pahasti silmään on Uran korkea kerroin. Lahti ehkä swn askeleen wdellä materiaalinsa puolesta mutta ei se nosta kyllä joukkuetta näin suureen suosikin rooliin. Uralla allaan hieno voitto Katajasta kotona joka varmasti nostaa joukkueen fiilistä. Kotietu ei ole Lahdella siis kovin suurta roolia esittänyt ja sen takia en tässä kotijoukkuetta näin suurena suosikkina nää. Kyllä tuo lähes viiden kerroin on hieman yliammuttu kun joukkueiden kokonaisuutta katsotaan. Ei päivän varmin, mutta kokeilemisen arvoinen kohde.
 5. Koripallo Turkin super liiga Klo: 16.30 Anadolu Efes - Fenerbahce Pelivalinta: Anadolu Efes - 5.5 Kerroin: 2.12 nordicbet Turkin liigan kärkikamppailu. Efes johtaa sarjaa 11 kierroksen jälkeen ja näistä se on voittanut peräti 10 ottelua. Joukkue muutenkin ollut loistavassa vireessä läpi kauden. Kaikki liigat mukaan lukien se on hävinnyt viimeiseen 15 peliin ainoastaan kerran ja sekin tuli vieraissa. Fenerbahce sarjan sijalla 3 ja sillä 11 peliin kasassa 9 voittoa. Hyvin on siis vieraillakin kotimaan sarjassa peli luistanut, mutta Euroliigan puolella joukkue ei ole pystynyt kovempia joukkueita tällä kaudella juuri haastamaan. Viimeiseen 5 peliin joukkue voittanut kolmesti. Nämä joukkueet kohtasivat kaksi päivää sitten euroliigan puolella. Tuolloin Efes kävi hakemassa vierasvoiton Fenerbahcesta 73-81 lukemin. Tämän päivän kohtaamiseen siis erona ei juuri muuta ole kuin että Efeksellä kotietu. Se tekee Efeksestä tähän kyllä suuren suosikin kun kun katsoo myös tuota joukkueiden aikaseimpaa tekemistä. Uskon että kerroin tulee tuosta alas päivän aikana reilusti, joten nopeasti tämä kiinni kun saa vielä näin pienellä tasoituksella. Efes tulee tämän pelin viemään reilusti. Päivän Pankki!
 6. Koripallo NBA Klo: 02.00 Miami Heat - La Lakers Pelivalinta: Miami Heat Kerroin: 3.05 William Hill Itäisen konferenssin kakkonen Miami saa vastaansa lännen suvereenin ykkösen Lakersin. Miami aloittanut kauden hyvin ja onkin voittanut 24 matsiin 18 kertaa. Kotona joukkue on ollut lyömätön kauden kaikissa 11 kotipelissä. Kaksi viimeistä kotivoittoa Miami on toki ollit tiukoilla Atlantan ja Chigagon kanssa kun se otti voitot vasta jatkoajan jälkeen. Lakers ollut hurjassa tikissä alku kauden. 25 peliin joukkue on hävinnyt ainoastaan 3 kertaa. Vieraissa joukkue on hävinnyt toistaiseksi kerran ja voittanut 12 kertaa. Lakersilla on erittäin kova nippu tälle kaudelle ja onkin ehdoton mestari suosikki. Materiaalissa vieraat siis vie kotijoukkueen. Mutta lähdenkin tässä jälleen tuohon Miamin hyvään kotipelaamiseen luottamaan. Vaikka joukkue on ollut viime peleissä tiukilla on sillä kuitenkin täydet saumat voitoon tänään. Kerroin on erittäin hyvä näin kovalle kotijoukkueelle ja kyllähän se Lakerskin välillä häviää. Joten ehdottomasti tämä lähtee testiin.
 7. Koripallo NBA Klo: 02.00 Philadelphia 76ers - New Orlens Pelicans Pelivalinta: Philadelphia 76ers - 7.5 Kerroin: 1.96 unibet Philadelphia pelannut tällä kaudella 26 peliä ja näistä se on voittanut 19 ja hävinnyt 7. Kotonaan Philadelphia on ollut jäätävän hyvä ja se onkin voittanut kaikki 13 kotimatsiaan. Vastoin omaa vihjettäni Phila otti viime yönä hienon voiton Bostonin vieraana lukemin 109-115. Pelikaanien kausi on ollut täyttä tuskaa ja voittoja ei ole juuri kertynyt. 25 peliä ja vain 6 voittoa. Vieraissa pelikaanit ollut todella huono ja 12 peliin se on voittanut ainoastaan kahdesti. Tällä hetkellä joukkue on 10 ottelun tappioputkessa ja tänäänkään siihen tuskin helpostusta tulee. Philadelphia lähtee otteluun selvänä suosikkina. Materiaaliltaan kotijoukkue on paljon parempi sekä kotietu painaa tässä paljon Philadelphian laariin. Lepo etu menee vieraille kun Phila pelasi eilen, mutta kyllä kotijoukkue tässä kaikessa muussa on niin paljon edellä että ei tästä voi muutakun kotivoittoa odottaa. 7.5 pinnan tasoituksella vielä varsin pelattava kohde.
 8. Koripallo NBA Klo: 03.00 Boston Celtics - Philadelphia 76ers Pelivalinta: Boston Celtics Kerroin: 2.10 comeon! Hieman pistää ihmetyttämään kerroin asettelu tähän matsiin. Nojoo Boston pelasi eilen mutta se ei mielestäni tässä altavastaajaa tee. Boston itäisen konferenssin sijalla kolme, 23 peliä pelattuna rekordilla 17 voittoa, 6 tappiota. Kotonaan joukkue pelannut 10 peliä ja voittanut ne kaikki. Phila löytyy itäisestä konferenssista heti seuraavalta sijalta eli 4. Sillä on pelattuna 25 matsia rekordilla 18-7. Philakin ollut kotonaan todella hyvä ja onkin voittnaut kaikki 13 peliään. Vieraissa sen sijaan saldo on 5 voittoa 7 tappiota. Joukkueet hyvin tasaiset niin materiaaliltaan kuin tilastoiltaan. Kotietu tässä painaa hurjasti. Bostonilla toki tuo eilinen voi hiukan pelissä tuntua mutta kuten sanoin ei missään nimessä tee siitä altavastaajaa. Joukkueiden välisissä otteluissa on myös mielenkiintoinen tilasto. Bostonin kotiareenalla phila on pystynyt viimeisen 5 vuoden aikana voittamaan ainoastaan kerran, joten melkoinen peikko tuo Boston on vierailijoille ollut. Kyllä tuo yli kahden kerroin on mielestäni lahja joka otetaan viipymättä pois!
 9. Koripallo Euroliiga Klo: 21.05 Maccabi Tel Aviv - CSKA Moskova Pelivalinta: yli 168.5 pistettä Kerroin: 3.40 unibet Euroliiga 4 ja 5 iskevät yhteen. Molemmilla samat tilastot 12 pelin jälkeen, kasassa siis 8 voittoa 4 tappiota. Tel Aviv on ollut hurjassa vireessä viime aikoina ja onkin voittanut viimeiset 5 peliään yli 20 pisteen erolla. Tel aviv Ollut myös kotonaan vahva läpi kauden, se on hävinnyt kotonaan ainoastaan 2 cupin peliä, muut pelit se on voittanut näytöstyyliin. Hyökkäyspäähän joukkue on ollut erittäin tehokas ja viimeiseen viiteen peliin kotonaan se on jäänyt ainoastaan kerran alle 90 pisteen. CSKA on yksi euroliigan kovimpia nippuja ja joukkue on itseasiassa pelannut hieman alakanttiin vaikka voittoja hyvin on tullutkin. Viimeiseen 5 peliin joukkue on voittanut neljästi. CSKA tunnetaan myös vahvasta hyökkäyksestään ja joukkue osaa pisteitä tehdä, viimeiseen 5 peliin se on ylittänyt 85 pisteen rajan, yksi toki jatkoajalla mutta yhtä kaikki. Yhteenveto: Tel aviv on pystynyt hyvän hyökkäyksen lisäksi puolustamaan hyvin, mutta tänään vastaan asettuu astetta kovempi hyökkäys. Cska:n puolustus ei sen sijaan aivan parhaimmillaan ole tällä kaudella ollut. Molemmilla joukkueilla samantapainen pelityyli ja hyökkäykset päätetään yleensä nopeasti ja peli muutenkin joukkueilla pidetään nopea tempoisena. Tämä nostaa hurjasti piste odottamaa. Joukkueiden keskinäiset pelit olleet myös viime vuosina runsas korisia ja ottaen huomioon viime aikaiset otteet on tänäänkin odotettavissa paljon pisteitä. Mielestäni raja on lyöty erittäin alas ja sillä lähdetäänkin hakemaan vähän korkeempaa kerrointa ja otetaan rajaksi tuo 168.5 pistettä, joka mielestäni on enemmän kuin todennäköinen. Varmistelulla voi napata 158.5 pistettä, jolla saa vielä hyvää 1.90 kerrointa.
 10. Koripallo Itävalta cup Klo: 20.00 Kapfenberg - Oberwart Pelivalinta: yli 154.5 pistettä Kerroin: 1.91 william hill Itävallan cupin neljännesvälierät. Kyseiset joukkueet lukeutuvat itävallan parhaimpiin joukkueisiin ja keikkuvatkin kärkisijoilla liigassa. Joukkueet kohtasivat viikonloppuna tuolloin peli päättyi Kapfenbergin hyväksi 87-80. Molemmat pelaavat hyvää hyökkäyspeliä ja pinnoja joukkueiden peleissä yleensä nähdään runsaasti. Kapfenbergin viimeisistä viidestä pelistä 4 on ylittänyt 160 pinnan rajan. Oberwartilla myös neljä viimeistä on ylittänyt 160 pinnaa. Nämä cupin pelit ei monestikkaan näitä kärkijengejä sytytä, joten puolustus ei varmastikkaan ole terävimmillään. Hyökkäyspeli tuosta muutaman päivän takaisesta tuskin suuremmin on muuttunut, joten eiköhän tänäänkin se 160 pinnaa vähintään nakuteta tauluun.
 11. Koripallo NBA Klo: 02.00 Toronto Raptors - LA Clippers Pelivalinta: Toronto Raptors Kerroin: 2.25 unibet Hallitseva mestari Raptors aloittanut kauden hyvin, 23 pelin saldo 16 voittoa 7 tappiota. Viime ottelussa se katkaisi 3 ottleun tappioputken kun se kaatoi Chigagon vieraissa niukasti 92-93. Parempia otteita on luvassa kun joukkue pääsee taas kotikentälleen jossa peli on kulkenut rekordilla 9-2. Clippers läntisen konferenssin sijalla 2 ja sillä on tältä kaudelta plakkarissa 18 voittoa ja 7 tappiota. Joukkue on viimeiseen viiteen voittanut 4 kertaa. Tämä on 4 vierapeli joukkueelle putkeen kaksi edellistä se on voittanut. Vieraissa Clippers ei ole ollut vahvimmillaan ja rekordi onkin tältä kaudelta 5 voittoa 6 tappiota. Toronto hävinnyt kaksi viimeistä kotiotteluaan ja uskonkin että kolmatta ei enää tule, sen verran hyvä Toronto kotonaan on. Clippers toki materiaaliltaan hiukan heikentynyttä Torontoa edellä mutta kyllä silti näkisin tässä kotojoukkueen, jopa hienoisena suosikkina.
 12. Koripallo NBA Klo: 03.00 Philadelphia 76ers - Denver Nuggets Pelivalinta: Philadelphia - 4.5 Kerroin: 1.96 unibet Philadelphia kausi alkanut hienosti ja 24 pelin jälkeen kasassa on 17 voittoa 7 tappiota. Kotonaan phila on tehnyt hurjaa jälkeä ja on voittanut kaikki 12 pelaamaansa kotiottelua! Denverillä takana 21 matsia rekordilla 14 voittoa 7 tappiota. Denver on ollut kohtalainen vierasjoukku rekordilla 6-4. Materiaalissa joukkueiden välillä ei suuria eroja ole, mutta tuo kotietu tässä näytteler erittäin suurta roolia. Philan kotisaldo on erittäin vakuuttava ja usko on vahva että tekeminen jatkuu hyvänä. Melko pienellä tasotuksella saa hyvää kerrointa, joten tämä ehdottomasti peleille.
 13. Jääkiekko CHL Klo: 20.45 Biel - Frölunda Pelivalinta: Frölunda Kerroin: 1.75 william hill Yleensä en näin pieniin vieraskertoimiin tartu mutta nyt on pakko. Edessä siis puolivälierien toinen osaottelu. Joukkueet kohtasivat viikko sitten ruotsissa, jolloin Biel venyi yllättäen 2-3 voittoon. Frölunda hävisi tuon pelin todella huonoon viimeistelyyn, se laukoi tuossa ottelussa peräti 52 kertaa Bielin maalia kohti. Biel laukoi vaivaiset 16 kertaa mutta se laittoi paikoista hyvällä prosentilla sisään. Frölunda materiaaliltaan paljon edellä ja se kuuluu myös chl:n kestomenestyjiin. En millään jaksa uskoa että Frölunda tässä vaiheessa pelistä pois putoaa ja tänäänkin kentällä nähdään vahva vierasjoukkue. Frölunda ehdoton suosikki peliin ja eiköhän ruotsalaiset tästä parista jatka jatkoon.
 14. Koripallo NBA Klo: 02.00 Indiana Pacers - LA Clippers Pelivalinta: Indiana Pacers Kerroin: 2.20 unibet Pacers pelannut tällä kaudella 23 peliä rekordilla 15 voittoa 8 tappiota. Kotona joukkue on ollut vahva ja sieltä saldona 9 voittoa 2 tappiota. Clippers pelannut 24 peliä rekordilla 17 voittoa 7 tappiota. Clippers ollut myös erittäin vahva kotijoukkue, mutta vieraissa on ollut hieman hankalampaa. Vieras saldo on 4 voittoa 6 tappiota. Clippers pelasi viime yönä ja otti odotetun voiton otteluruuhkasta kärsivästä Washingtonista. Melko tasavahvat joukkueet vastakkain. Pacers vahvana kotijoukkueena lähtee omissa papereissani suosikkina matsiin. Myös lepoetu kotijoukkueella eikä Clippers ole kummemmin vieraissa viihtynyt. Näihin nojaten tuo yli kahden kerroin maistuuu!
 15. Koripallo Korisliiga Klo: 18.30 Kouvot - Kataja Pelivalinta: Kouvot - 1.5 Kerroin: 1.88 unibet Korisliigassa yksi ottelu tähän iltaan. Katajalla 4 peräkkäinen vieraspeli 9 päivän sisään. Joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa viime peleissä ja kahdessa viime pelissä se onkin ottanut turpaan melko selkeästi. Ensin Ktp murjoi Katajan kotonaan lukemin 100-82 ja perjantaina Ura Basket otti yllätys voiton vierailijoista lukemin 85-73. Kouvoilla myös alla tappio kun se hävisi perjantaina Kobrille vieraissa 88-77 lukemin. Kouvot voittanut viimeiseen 5 peliin 3 kertaa ja nämä kaikki on tullut kotona. Näen tässä Kouvot selvänä suosikkina peliin. Katajalla todella heikko vire päällä ja tänään vastus vaan kovenee edellisistä. Kouvot hyvä kotijoukkue ja on keskinäisiä matseja viime kaudet hallinnut. Katajalla vieraspelaaminen ollut todella heikkoa läpi kauden.
×
×
 • Create New...