Jump to content

TiPsTeksTeRi

Aktiivi
 • Viestejä

  204
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  14
 • Pistettä

  92 [ Lahjoita ]

Maine

204

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

1 438 Profiilivierailua
 1. Jääkiekko KHL Klo: 16.00 Magnitogorsk - Nizhni Novgorod Valinta: Magnitogorsk Kerroin: 2.55(unibet) Magnitogorsk majailee itäisen konferenssin sijalla 5 ja se on kerännyt 19 peliin 26 pistettä. Magnilla ollut paljon loukkaantumisia joka on kyllä näkynyt vahvasti päästetyissä maaleissa. Joukkueelta on sekä ykkös että kakkos veska ollut poissa ja vastuuta on ottanut maalinsuulla kolmosveska Artyom Zagidulin. Zagidulin ei ole toistaiseksi maalilla häikäissyt ja päästettyjen maalien keskiarvo onkin kahteen peliin ruma 5.55! Aivan näin heikosta maalivahdista ei kuitenkaan ole kyse joten tason nostoa on odottavissa. Hyökkäys magnilla kuitenkin toimii erinomaisesti ja sen sai viime pelissä tuntea Severstal kun magni nousi 4-2 tilanteesta 4-5 voittoon. Nizhni löytyy samaisesta konferenssista sijalta 7 mutta pisteitä kasassa vain 17. Vieraiden peli ailahtelee paljon. Siitä kertoo se että toissa kierroksella joukkue hävisi vieraissa Kunlunille ja viime pelissään taas otti kovan voiton TsSkasta jatkoajalla 2-3 lukemin. Nizhni on yksi liigan heikoimpia vierasjoukkueita,kerättyään 6 pistettä 9 vieraspeliin. Magnilla edelleen poissaoloja mutta kärki äijät löytyy pääosin kokoonpanosta. Ainoa kysymysmerkki on tuo maalivahti, mutta se ei mielestäni tee kotijoukkueesta altavastaajaa. Muilla osa alueilla Magni vie Niznin selvästi. Magni on vaikea voitettava kotonaan aina ja mielestäni lähtee tähän otteluun ehdottomasti suosikkina.
 2. Jääkiekko KHL Klo: 14.30 Sibir Novosibirsk - Barys Nur-Sultan Valinta: Tasapeli Kerroin: 3.95(nordicbet) Kohelon päivä pelissä vastakkain Joukkueet jotka löytyvät itäisen konferenssin sijoilta 9 ja 10. Sibir katkaisi viime ottelussa 6 ottelun tappioputken kun se kaatoi kotonaan Traktorin lukemin 3-1. Sibirin ongelma on ollut läpi kauden heikko puolustus ja omiin onkin tullut Osumia aivan liikaa(20 peliä, 65 päästettyä). Hyökkäys kuitenkin on toiminut mallikkaasti ja Osumia on syntynyt 54 kappaletta. Barys pelannut erittäin tiukkoja matseja läpi kauden siitä kertoo se että ainoastaan 2 peliä on päättynyt yli 2 maalin erolla ja pelattuja pelejä vierailla on 14. Ja näistä 14 pelistä peräti 8 on päättynyt tasan. Barys pelannut erittäin vähämaalisia otteluita ja vain 3/14 on ylittänyt 5.5 maalin rajan. Barys tosiaan pelannut 6 peliä vähemmän kuin Sibir ja kerännyt 1 pisteen enemmän. Peli vaikuttaa ennakkoon todella tasaiselta ja suosikkia tähän on vaikea löytää, joten tasuri tässä on erittäin todennäköinen. Barysin tasuriherkkyys myös tukee tätä vahvasti, joten kelpo kohde tänään peleihin.
 3. Jääkiekko Liiga Klo:18.30 Jukurit - KooKoo Valinta: KooKoo-1.5 Kerroin: 2.50(coolbet) Joukkueet kohtasivat eilen Kouvolassa jolloin KooKoo oli parempi luvuin 4-1. Tuossa pelissä ei jukureilla juurikaan mahdollisuuksia ollut ja KooKoo vei peliä käytännössä miten tahtoi. Hieman paremmalla viimeistelyllä olisi lukemat voineet olla vieläkin isommat. Tähän iltaan tuskin on mikään pelillisesti muuttunut ja KooKoo lähteekin otteluun selvänä suosikkina. Tänään kaiken lisäksi Jukureiden maalilla aloittaa kakkosmaalivahti Eetu Randelin, joka nostaa kyllä vieraiden asemia entisestään. KooKoo tulee ottelua viemään ja uskon että vähintään kahden maalin voitto nähdään tänään vierailijoille.
 4. Jääkiekko SHL Klo: 20.00 Leksand - Djurgården Valinta: Djurgården Kerroin: 2.80(comeon) Joukkueet löytyvät sarjataulukon perältä. Leksand sijalta 10 ja Djurgården sijalta 11. Leksandilla 3 voittoa 8 peliin ja Djurgårdenilla niin ikään kolme voittoa mutta yksi peli vähemmän pelattuna. Leksand otti viikonloppuna kotivoiton Röglestä jatkoajan jälkeen 3-2 lukemin. Djurgården taasen nappasi hienon voiton Hv71:stä kotonaan lukemin 6-3. Kumpikaan joukkue ei aivan sarjan kärkijoukkueisiin tällä kaudella lukeudu. Mutta näistä kahdesta pidän kyllä Djurgårdenia laadukkaampana nippuna ja joukkue on kyllä hieman alisuorittanut alkukauteen. Viime peli antoi uskoa paremmasta ja uskonkin että tänään Vierailla hyvät otteet jatkuvat. Mielestäni aikalailla tasan on vaakakuppi tämän illan peliin lähdettäessä, joten itselleni ainakin maistuu Djurgårdenia Kerroin.
 5. Jääkiekko KHL Klo: 19.00 Kunlun - Nizhni Novgorod Valinta: Nizhni Novgorod Kerroin: 2.13( coolbet) Kunlun otti viime pelissään kauden ensimmäisen voiton pelaamalla. Joukkue on siis pelannut 15 peliä ja voittanut näistä kaksi ja näistä toinen on luovutusvoitto Jaroslavista. Nizhni ei myöskään ole kovin vakuuttava ollut kauden alkuun, kun 16 peliin kasassa on 15 pistettä. Statseja kun katsoo on tuo Nizhnin Kerroin todella kova, mutta toki se selittyy myös paljolti sillä että vieraissa Nizhni ei ole pystynyt varsinaisella peliajalla voittamaan. Ja Kunlun taasen pelannut kauden 15 pelistä 10 vieraissa, joten kotona odotettavissa ehkä hieman parempia otteita. Mutta yhtä kaikki, Nizhni materiaaliltaan parempi ja jos jostain ottelusta täytyy pisteet napata on se tämä. Vaikka kuinka tätä peliä pyörittelen on tuo yli kahden Kerroin vieraille liikaa jota ei voi skipata.
 6. Jääkiekko KHL Klo: 19.30 HK sotshi - Salavat Ufa Valinta: Salavat Ufa Kerroin: 1.88(nordicbet) Sotsin alkukausi ollut erittäin heikko ja 15 peliin kasassa ainoastaan 10 pistettä. Maaleja joukkue on pystynyt tekemään vain vajaat kaksi per peli joka on toiseksi vähiten koko liigassa. Omiin joukkue on ottanut 52 osumaa 15 matsiin. Ufalta 19 matsiin 23 pistettä, mutta täytyy ottaa huomioon että joukkueelta oli kärkimiehet pitkään sivussa korona karanteenin vuoksi. Vieraat olleet poissaoloista huolimatta erittäin hyviä hyökkäyspäähän, enemmänkin nuo poissaolot näkyi puolustuspään pelaamisessa. Ufa pääsee nyt siis parhaalla miehistöllään liikkeelle ja näin ollen materiaalietu vieraille on merkittävä. Viime ottelussa Ufa voitti Omskin vieraissa 3-4 rankkujen jälkeen ja tuossa pelissä Ufa oli erittäin hyvä ottelun alkua lukuun ottamatta. Sotshi taasen ei ole pelillään vakuuttanut juuri missään vaiheessa ja viime ottelussakin se oli suurissa ongelmissa Amuria vastaan ja hävisikin lopulta jatkoilla. Mikäli Ufa pelaa vähänkään tasollaan ei tässä sotshilla ole juurikaan saumoja pisteisiin.
 7. Koripallo Italia liiga A Klo: 18.00 Virtus bologna - Reggiana Valinta: alle 155 pistettä Kerroin: 2.20(comeon) Italian liigan 4 kierros ja Virtus bologna saa vieraakseen Reggiana. Virtus aloittanut kauden 2 voitolla ja yhdellä tappiolla. Reggianalla statsit päinvastaiset eli 1 voitto ja 2 tappiota. Virtus peliin lähdettäessä suosikin asemassa, mutta katseemme kiinnittyykin pelin pisteisiin. Joukkueet kohtasivat syyskuussa super cupin puolella kahdesti ja tuolloin Virtus oli molemmissa niskan päällä voittaen ensimmäisen pelin 79-75 jatkoajan jälkeen ja toisen pelin 74-72 lukemin. Molemmilla melko samanlainen pelityyli eli puolustus edellä mennään eikä heitto paikoilla juhlita. Uskon tämän iltaisen pelin noudattavan samaa kaavaa kun kauden kaksi aikaisempaa ja tässä jäädään helpohkosti underiin.
 8. Jääkiekko KHL Klo: 17.10 Dinamo Minsk - Spartak Moskova Valinta: alle 5.5 maalia Kerroin: 2.00(coolbet) Dinamo Minsk aloitti kauden vahvasti mutta nyt joukkue kärsii suuresta loukkaantumis sumasta ja joukkueelta onkin sivussa käytännössä kaikki ykkösmiehet. Tämä on näkynyt Minskin hyökkäyspelissä suuresti ja vaikea uskoa että tulee tänäänkään maaleilla juhlimaan. Spartak ollut mielestäni suuri pettymys tähän kauteen. Ja 15 peliin se on voittanut ainoastaan 5 peliä. Näissä otteluissa se on maalannut ainoastaan 36 kertaa. Kertoimissa näkyy aivan liikaa Minskin alkukauden suoritukset mutta nyt kun joukkueelta on kaikki parhaat poissa en usko mihinkään maalijuhliin. Minsk kuitenkin pystynyt poissaoloista huolimatta hyvin puolustamaan, joten kyllä tämä on selvähkö underi.
 9. Jääkiekko Liiga Klo: 17.00 Lukko - KooKoo Valinta: Kasper Björkqvist tekee maalin (sis. Ja. ) Kerroin: 6.40(paf) Jatketaan maalintekijöiden metsästystä. Hyvää kerrointa on Kassun maalille tarjolla. Herra on 4 otteluun 3 maalia tehnyt ja on joukkueensa paras maalintekijä. Vaikka Kassua ei varsinaisesti puhtaana maalintekijänä tunneta, kuuluu hän silti KooKoon avainpelaajiin ja näin tältä mieheltä on lupa tuloksia odottaa. Hyvin on kaveri kauden aloittanut ja mielestäni Kerroin on hieman yliampuva otteisiin nähden. Tänään toki vastus on kova eikä maalipaikkoja siunaannu liikaa, mutta kyllä Kassu tänään kerran maalaa siihen uskotaan. Edit. Sama kuin yläpuolella.
 10. Jääkiekko KHL Klo: 13.30 Sibir Novosibirsk - Jokerit Valinta: Mikko Lehtonen tekee maalin(sis. Ja. ) Kerroin: 3.30(paf) Kohelon aamupäivän peliin yksi poiminta. Jokerit pelannut hyvää kiekkoa alkukaudesta ja 12 ottelusta joukkue on voittanut 8 peliä. Etenkin maalinteko joukkueella on ollut hyvällä mallilla. Viime pelissä joukkue kaatoi TsSka:n kotonaan lukemin 5-2 erittäin hyvän esityksen jälkeen. Tähän peliin Jokerit lähtee selvänä suosikkina ja se näkyy myös kertoimissa, joten lähdemme hakemaan otteluun maalintekijää. Ja Valinta kohdistuu Mikko Lehtoseen, joka on ollut todella vahvassa vireessä. Mies on iskenyt 12 peliin tehot 6+7. Nyt Lehtosella 3 ottelun maaliton putki takana, joten tänään on jo lupa odottaa tuon putken katkeamista. Edit. Veto siis sisältää jatkoajan toisin kuin itse luulin että vain varsinaisen peliajan osuma lasketaan.
 11. Jääkiekko KHL Klo: 19.30 Hk Vitjaz - Ak Bars Kazan Valinta: Ak Bars Kazan Kerroin: 2.60(comeon) Illan toinenkin poiminta löytyy kohelosta. Mielenkiintoinen peli tiedossa. Vitjaz voitti kauden alussa Kazanin vieraissa lukemin 0-4 ja tänään Kazan ottamaan revanssia. Vitjazilla melko hyvä nippu kasassa tälle kaudelle ja odotukset varmasti on sinne ylempään keskikastiin. Joukkue onkin pelannut kohtuu hyvin toki peli ailahtelee paljon. Viime pelissä se jäi kotonaan täysin jaroslavin jalkoihin kun se hävisi lukemin 0-5. Kazan aloitti kauden vahvasti, mutta sitten tuli pieni notkahdus ja viime kierroksella se palasi voittokantaan 3 hävityn ottelun jälkeen. Viime pelissä Kazan ei antanut Ufalle juurikaan mahdollisuuksia ja vei pelin suvereenisti nimiinsä 4-1 lukemin. Kazan materiaaliltaan kuitenkin sen verran Vitjazia edellä että näkisin sen tähän otteluun pienenä suosikkina. Viime peli antoi varmasti uskoa Kazanin tekemiseen ja tänään luulen hyvien otteiden jatkuvan. Eli siis kakkosta eetteriin.
 12. Jääkiekko KHL Klo: 17.00 Salavat Ufa - Sibir Novosibirsk Valinta: Salavat Ufa Kerroin: 2.65(coolbet) Ufalta tosiaan vielä nippu avain miehiä sivussa, mutta silti en nää sitä tähän otteluun altavastaajana. Ufa pelannut kohtuullisesti vaikka lähes kaikki kärkimiehet olleet sivussa jo tovin. Etenkin kotonaan Ufa ollut vahva. Sibirin kausi ei ole lähtenyt yhtä vahvasti käyntiin ja etenkin vieraissa joukkueella on ollut vaikeuksia. 6 matka pelistä mukaan on tarttunut vain 2 pistettä. Ufan poissaolijoista huolimatta pidän sitä vahvempana joukkueena ja kotonaan joukkue pystyy kyllä Sibirin voittamaan kevyesti, joten hieman on ilmaa mielestäni kertoimessa.
 13. Jääkiekko Liiga Klo: 18.30 Ässät - HPK Valinta: alle 4.5 maalia Kerroin: 2.05 (coolbet) Illan ainoa kamppailu liigassa pelataan porissa. Ässät aloitti kauden voitolla tepsistä ja lauantaina vierasottelu shaipaa vastaan päättyi 1-3 tappioon. HPK hävisi kauden ensimmäisessä pelissään Kärpille luvuin 2-4 ja lauantain peli hpk:lta jäi väliin epäillyn koronatartunnan vuoksi. Ennakkoon hyvin tasainen peli ja lähtö kohtana pidän että maaleilla tuskin tullaan juhlimaan. Ässät pelannut läpi harjoitus kauden vähämaalisia otteluita eikä hpk myös ole maaleilla juhlinut. Joukkueet kohtasivat kahdesti harjoituskaudella ja tuolloin molemmat matsit päättyivät ässien 1-0 voittoihin. Uskon että peli tulee etenemään aikalailla samalla kaavalla kuin edellisetkin kohtaamiset ja näin ollen maalit jäävät vähiin ja tuskin 4 maalia enempää tänään nähdään.
 14. Jääkiekko KHL Klo: 19.00 Ak Bars Kazan - Salavat Ufa Valinta: Rodion Amirov tekee maalin (sis. ja ei rl.) Kerroin: 6.00(nordicbet) Vähäinen on tänään tarjonta mutta otetaan yksi haku Kohelon puolelle. Ufalta edelleen sivussa kärki äijät ja tällä hetkellä 1 ja 2 kenttää miehittää 3 ja 4 ketjun miehet. Ufa pelannut erittäin hyvin siihen nähden että kaksi kärki ketjua ollut poissa jo useamman pelin ja viimeiseen 5 matsiin joukkue voittanut 3 peliä. Laajuutta siis joukkueesta löytyy eikä Kazan tule tänään helpolla pääsemään. Kazan 3 ottelun tappioputkessa, joka tämän tason joukkueelle ei ole arki päivää. Eikä vastustajatkaan ole ollut parhaimmasta päästä, joten voidaan todeta että aivan balanssissa ei kotijoukkueen peli tällä hetkellä ole. Kazan lähtee otteluun toki suosikkina koska ufalta tosiaan puuttuu iso liuta kärki miehiä, mutta ufan otteet olleet sen verran hyviä siitä huolimatta että joukkue ei tänään maaleitta tule jäämään. Sillä poimimmekin maalintekijäksi normaalisti 4 kentässä operoivan Amirovin, joka on nyt saanut vastuuta ykkös kentässä ja tulostakin on tullut. Amirov on pelannut kaikkiaan 4 peliä ykkösessä ja tehnyt 3 maalia. Mies pelaa myös ykkös ylivoimassa, joten maaleja tältä kaverilta voidaan odottaa. Kerroin on kohdillaan siihen nähden miten mies on paikkansa ufan ykkös kentässä käyttänyt.
 15. Koripallo Turkin liiga Klo: 20.00 Besiktas - Fenerbahce Valinta: Besiktas +12.5 Kerroin: 2.11( coolbet) Otetaan lyhyesti yksi Koripallo peli iltaan. Taso eroa joukkueilta löytyy vieraiden hyväksi paljon, mutta mihinkään murkajaisiin en tässä kohtaa usko. Besiktas pystyy kyllä suurenakin altavastaajana laittamaan isommilleen kampoihin ja uskon siihen myös tänään. Besiktas pelannut tiukkoja matseja kaiken kaikkiaan. Joukkueet kohtasivat harjoitus kaudella ja tuolloin Fenerbahce voitti kahdella pinnalla ja tuossakin ottelussa molemmilla oli lähes samat kokoonpanot kuin tänäänkin. Fenerbahce tullee ottelun kyllä voittamaan mutta maks 10 pinnalla joten 12 pinnan tasoitus maistuu tähän kohtaa.
×
×
 • Create New...