Jump to content

TiPsTeksTeRi

Jäsen
 • Viestejä

  160
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  9
 • Pistettä

  424 [ Lahjoita ]

Maine

170

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

1 169 Profiilivierailua
 1. Koripallo Euroliiga Klo: 19.00 Zenit Petersburg - Lyon-Villeurbanne Pelivalinta: Lyon Villeurbanne Kerroin: 3.10 bet365 Petersburgin kausi on ollut vaikea, joukkue on tällä kaudella pelannut kaikki pelit mukaan lukien 21 matsia ja voittanut niistä ainoastaan 6. Euroliigassa joukkue tahkonnut 11 matsia ja näistä tuloksena ainoastaan 2 jatkoaika voittoa. Kotonaan joukkue ei ole vielä euroliigassa pystynyt voittoa ottamaan. Lyon sen sijaan pelannut hyvää koripalloa ja johtaa ranskan liigaa puhtaalla pelillä 12 kierroksen jälkeen. Euroliigassa joukkue on pystynyt voittamaan viidesti 11 peliin. Vieraissa joukkueella on toki ollut hieman vaikeampaa euroliigassa ja tuloksena onkin yksi jatkoaika voitto 5 peliin. Vaikka Lyon vieraissa ei ole paljon juhlinut voitoilla ei sitä ole Petersburgaan kotona tehnyt. Yleisvire vierailla paljon parempi ja en mitenkään nää kotijoukkuetta tässä näin suurena ennakkosuosikkina mitä kertoimet antaa ymmärtää. Joukkueet ovat kahden viime kauden aikana kohdanneet neljä kertaa ja aina on Lyon ollut vahvempi. Kyllä tässä aika tasavahvoista asetelmista peliin lähdetään joten yli kolmen kerroin on vierialijoille liikaa.
 2. Koripallo Etelä-Korea Klo: 12.00 Seoul Thunders - Sonic Boom Pelivalinta: yli 164.5 pistettä Kerroin: 2.00 bet365 Joukkueet kohtasivat 3 päivää sitten Sonic Boomin kotihallissa, joilloin peli päättyi 96-83 lukemin. Sonic Boom tällä hetkellä 3 ottelun voittoputkessa ja hyökkäyspeli on toiminut hyvin viime aikoina. Seoul Thunders sen sijaan 3 ottelun tappioputkessa ja se lähteekin tänään kääntämään kurssiaan. Joukkuert löytyvät tasaisesta sarjasta, Sonic boom sijalta 6 ja Thunders sijalta 8. Näiden joukkueiden väliset ottelut monesti kääntyvät overiksi kun molemmat tykkäävät enemmän hyökätä nopeita hyökkäyksiä. Tällä kaudella joukkueet kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla on paukutettu lähes 180 pinnaa. En usko että tuosta tiistain pelistä on paljon asiat muuttuneet ja odotettavissa on taas runsaskorinen ottelu. Line on melko alhainen kun historiaa katsoo joten ehdottomasti peleille tämä.
 3. Jääkiekko KHL Klo: 18.30 Neftehimik Nizhnekamsk - Traktor tseljabinsk Pelivalinta: Traktor tseljabinsk Kerroin: 3.70 bet365 Itäisen konferenssin häntäpään taisto. Nefte löytyy sijalta 10 ja pisteitä kasassa 36. Traktor löytyy 12 eli viimeiseltä sijalta ja pojoja kasassa 26. Molemmilla joukkueilla ei ole viime aikoina tuloksellisesti ollut kovinkaan ruusuista. Nefte katkaisi juuri 6 ottelun tappioputken kun se kukisti Sotsin lukemin 4-1. Traktori pystynyt voittamaan ainoastaan kolmesti viimeiseen 10 matsiin. Mutta mutta kun katsoo Traktorin sarjaohjelmaa on se ollut vaikemmasta päästä, se on viime kierroksilla kohdannut mm. Ufan kahdesti, CsSka, Jokerit, Nizhny, Kazan sekä Jekaterinburg kahdesti. Neftellä sen sijaan on ollut paljon helpompi ohjelma joka siltä osin vääristää hieman joukkueiden nykyvirettä. Traktor on oikeastaan viime kierroksilla ollut pelillisesti todella hyvä ja onkin näille huippuseuroille laittanut hyvin kampoihin. Neftellä sen sijaan vire on ollut laskusuhteinen vaikka viime kierroksella voiton nappasikin. Omasta mielestäni Traktor ei näin suuri altavastaaja missään nimessä ole, joten tuo kerroin on täysin posketon.
 4. Koripallo Euroliiga Klo: 22.00 Real Madrid - Valencia Pelivalinta: Real Madrid - 9.5 Kerroin: 1.96 Nordicbet Real madrid kuuluu euroliigan kovimpiin joukkueisiin ja löytyykin sarjan sijalta 3 yhdentoista pelatun kierroksen jälkeen. Näistä se on voittanut 8 peliä ja hävinnyt kolmesti. Kaikki 6 pelaamaansa kotiottelua se on voittanut näytöstyyliin ja esimerkiksi viime euroliigan kierroksella se pyöritti Cska Moskavan 97-81 lukemin nurin. Valencia on sarjassa sijalla 14 ja se on 11 peliin voittanut 4 kertaa ja hävinnyt 7. Vieraissa joukkue ei ole voittanut vielä kertaakaan viidestä yrityksestä huolimatta. Madrid lähtee peliin suurena suosikkina jo tilastojen perusteella. Kotijoukkue omaa myös reilusti paremman materiaalin. Joukkueiden historia ei myöskään lupaa hyvää vierailijoille. Ottaen huomioon millaista jälkeä Madrid on tehnyt kotipeleissään ei tässä paljon vierailla ole tänään jakoja. Uskonkin vahvasti että Madrid tulee tämän pelin viemään lähes 20 pinnan erolla.
 5. Koripallo CHL Klo: 19.00 Szombathely - Neptunas Pelivalinta: Szombathely - 2 Kerroin: 1.91 William Hill Lisää Chl:ää ja lohko D myös tässä kyseessä. Neptunas kuuteen peliin voittanut 4 ja hävinnyt kaksi peliä. Vieraissa joukkue on pelannit kaksi matsia ja niistä yksi voitto ja yksi tappio. Szombathely pelannut 6 peliä myös ja statsit sillä 2 voittoa 4 tappiota. Nuo molemmat voitot se on ottanut kotonaan ja tappiot on tulleet vieraissa. Molemmilla joukkueilla hyvä vire päällä ja näin tilastojen valossa jälleen kotijoukkue tässä nousee ennakkosuosikin asemaan. Szombathely on erittäin hyvä kotijoukkue eikä se kaikki pelit mukaan lukien ole tällä kaudella kotonaan tappiota kärsinyt. Lähdetään siis tässäkin kotijoukkueen puoleen pienen tasoituksen kera.
 6. Koripallo CHL Klo: 21.00 Bonn - Paok Pelivalinta: Bonn - 5 Kerroin: 1.91 William Hill Chl:n lohko D:n kamppailu jossa Bonn sijalta 2 saa vastaansa lohkon jumbon Paokin. Bonn pelannut Chl:ssä 6 peliä ja voittanut näistä 4 ja hävinnyt 2. Ja on voittanut kaikki 3 pelaamaansa kotipeliä. Paok myös pelannut 6 peliä ja niistä se on voittanut 2 ja hävinnyt neljä. Vieraissa joukkue on hävinnyt molemmat kaksi peliään. Näissä peleissä monesti onkin tuo kotietu ratkaisevassa roolissa ja näin näen asian tänäänkin. Pidän myös Bonnia materiaaliltaan parempana joukkueena joten kyllä kotijoukkue tähän matsiin lähtee selvänä suosikkina.
 7. Jääkiekko CHL Klo: 21.15 Lausanne - Luleå Pelivalinta: Luleå Kerroin: 2.40 nordicbet Chl:n puolivälierät polkaistaan tänään käyntiin. Huippuvireinen Luleå matkaa sveitsiin Lausannen vieraaksi. Luleå ollut huikeassa vireessä, se on viimeiseen 15 matsiin hävinnyt ainoastaan kerran! Luleå johtaakin ruotsin sarjaa ja on ollut kyllä pelillisesti todella vahva. Joukkue pelaa erittäin tiivistä puolustuspeliä ja omissa on soinut kotimaan liigassa 22 peliin vain 37 kertaa. Luleå pudotti Chl:n neljännesvälierissä Bernin yhteislukemin 7-2. Lausanne pelannut viime aikoina melko ailahtelevasti mutta myöskin erittäin tiukkoja matseja. Lausanne on sveitsin liigassa sijalla 4, joten melko hyvää suorittamista ollut silläkin kotoisessa liigassa. Lausanne puolestaan pudotti Plzenin neljännesvälierissä yhteismaalein 6-5, ratkaisu tosin nähtiin vasta jatkoajalla. Materiaaliltaan pidän Luleåå ehkä hiukan parempana nippuna ja siltä löytyy todella tasaiset kentät ja tekeminen on tällä hetkellä todella hyvää. Lausanne toki hyvä kotijoukkue ja se hieman tasaa puntteja, mutta Luleå myös hyvä vierailija. Kun katsoo Luleån viimeaikaisia otteita on tuo 2.4 kerroin siihen peilattuna todellinen herkku joka poimitaa ehdottomasti illan peleihin.
 8. Jääkiekko Liiga Klo: 18.30 Kalpa - Saipa Pelivalinta: Kalpa Kerroin: 2.15 bethard Kotoisen liigan 9 ja 10 vastakkain, Saipalla 2 pistettä enemmän kerättynä 26 peliin. Ennakkoon hyvinkin tasainen pari jo pelkäästään materiaalinkin puolesta mutta viime aikaiset otteet kääntävät kyllä kelkkaa vahvasti kotijoukkueelle. Kalpa viimeiseen 5 peliin voittanut 3 peliä ja kaksi viimeistä matsia se pelasi tulikuumaa Jypiä vastaan. Kalpa voitti Jypin kotonaan lukemin 6-4 ja aivan ansaitusti ja toisen kohtaamisen vieraissa taas tuli tukkaan 4-1. Nuo lukemat ei aivan kerro koko pelin kuvaa, Kalpa oli tuossa pelissä erittäin hyvä mutta muutama nukahdus puolustuspäässä käänsi pelin lopulta Jypille. Saipa ollut viime kierroksilla hieman alavireinen ja onkin viimeiseen 4 peliin hävinnyt 3 ja ainoa voittokin on tullut Sportista lukemin 0-1. Viime kierroksella Saipa hävisi Kärpille niukasti 2-1,mutta tässä taas lukemat vääristää sen verran että loppupelissä Saipa oli tuossa pelissä täysin aseeton. Maalinteko on vierailijoille ollut tuskaa viime kierroksilla, vain 5 tehtyä 4 peliin. Pidänkin otteluun lähdettäessä Kalpaa suurens suosikkina. Joukkue on parantanut peliään todella roimasti alkukaudesta ja hyökkäyspeli on aivan toiselta planeetalta. Saipalla sen sijaan ollut tuskaista tuo hyökkäyspeli. Mikäli Kalpa pystyy vähänkään samanlaiseen peliin kuin Jypiä vastaan jää pisteet tänään helposti kuopioon.
 9. Koripallo Tanska Klo: 20.30 Naestved - Randers Pelivalinta: yli 174. 5 pistettä Kerroin: 1.88 bethard Naestved sarjan sijalla 4 kun 10 peliä takana, näistä se on voittanut 6 ja hävinnyt 4. Naestved on hyvä kotijoukkue ja se onkin voittanut kauden viidestä kotimatsistaan 4 ja ainoa tappiokin on tullut mestarisuosikki Bakken Bearsille. Randers johtaa tällä hetkellä sarjaa kun se on 11 pelistä voittanut peräti 10. Randersin kauden ainoa tappio tuli niin ikään Bakken Bearsille vieraissa. Randers on ollut tällä kaudella erittäin vahva etenkin hyökkäyspäässä ja takookin hurjia pistemääriä illasta toiseen. Peli itsessään melko tasainen ennakkoon vaikka tilastojen valossa Randers hieman niskan päällä. Joukkueita yhdistää erittäin vahva hyökkäyspeli. Joukkueiden historia puoltaa erittäin runsaskorista matsia ja tuo line tullee ylittymään reilusti mikäli vähänkään kavereilla tänään pallo uppoaa kolmosen kaaren takaa. Voittaja tulee sen lähemmäs 100 pistettä tykittämään mikäli joukkueiden historiaa on uskominen. Myös joukkueiden viime aikaiset otteet puoltavat vahvasti overia.
 10. Koripallo Klo: 18.30 KTP basket - Kataja Pelivalinta: KTP - 3.5 Kerroin: 1.87 unibet KTP löytyy sarjasta sijalta 7 kun se on 15 pelistään voittanut kahdeksan. KTP ollut keskikastin kotijoukkue kun se on 8 pelistä voittanut 5 kotonaan. Kataja löytyy heti seuraavana sijalta 8 ja sillä pelattuna 13 peliä ja näistä se on voittanut 7 peliä. Vieraissa Katajan saldo on 2 voittoa ja kaksi tappiota. Melko tasainen pari siis tilastojen valossa, Kataja materiaaliltaan ehkä hiukan edellä. Kataja melkoisessa otteluruuhkassa ja se pelasikin toissa päivänä kun se kaatoi sarjajumbo Korihait vieraissa lukemin 69-84. Lepo etu siis menee kotijoukkueelle. KTP:llä myös alla erittäin herkullinen voitto kun se kaatoi kotonaan sarjakärki Seagullsin peräti 101-85 lukemin! Katajalla siis Euroopan Cupin otteluiden myötä melkoista ruuhkaa kalenterissa ja tämä monesti näkyy kotimaisessa liigassa. KTP pääsee tähän otteluun paremmin levänneenä ja sillä myös tuo kova voitto alla joten uskon että tänään jyrän alle jää Kataja.
 11. Koripallo Turkki Klo: 16.30 Pinar Karsiyaka - Fenerbahce Pelivalinta: ottelussa yli 153 pistettä Kerroin: 1.93 unibet Turkin liigan kärkikamppailu. Molemmat joukkueet pelanneet 10 ottelua ja statsit on identtiset 9 voittoa ja 1 tappio. Kotijoukkue on vaikean viime kauden jälkeen tehnyt todella hyvää jälkeä. Hyökkäyspeli on ollut hienoa katsottavaa ja puolustuskin toimii moitteetta. Fenerbahce sekin ollut todella vahva kotimaisessa liigassa, mutta eurokentillä alkukaudesta oli hieman ongelmia. Viime aikoina peli kuitenkin vierailla parantunut selkeästi ja etenkin hyökkäyspeli on alkanut toimimaan mainiosti. Vaikka joukkueet osaavat puolustaa kurinalaisesti, on molempien fokus kuitenkin hyökkäyspäässä, jossa molemmat ovat viime aikoina onnistuneet. Kun molemmilla tuntuu heittopeli olevan tällä hetkellä hyvällä mallilla uskon että tänään tullaan pojoja näkemään. Line on laitettu mielestäni melko alas tähän matsiin, joten tähän on tartuttava.
 12. Koripallo Espanja Klo: 19.30 Zaragoza - Real Madrid Pelivalinta: Zaragoza +7.5 Kerroin: 1.91 comeon! Kun lätkä ei luista niin tipsaillaanpa välillä koripalloa Zaragoza löytyy sarjan sijalta 3 ja kauden kymmenestä pelistä se on napsinut 7 voittoa ja 3 tappiota. Viime aikaiset otteet toki olleet joukkueelta hieman heikkoja kun CHL matsit mukaan lukien, viimeisen 6 pelin saldo on 4 tappiota ja 2 voittoa. Mutta mikä merkille pantavaa on noista tappioista 3 tullut vieraissa. Zaragoza onkin todella hyvä kotijoukkue, kun katsotaan joukkueen tämän kauden kotipelejä on se kaikki pelit mukaan lukien hävinnyt kymmenestä kotimatsistaan ainoastaan yhden. Real Madrid löytyy sarjan piikki paikalta ja kymmeneen matsiin se on hävinnyt ainoastaan kerran. Joukkue on siis aloittanut kauden totutun vahvasti ja on niittänyt tuhoa niin kotimaisessa liigassa kuin eurokentilläkin. Madrid lähtee peliin suosikkina, mutta helppoa voittoa en tässä vierailijoille nää. Kertoimissa näkyy paljon Zaragozan viime aikaiset otteet, mutta kotonaan joukkue on todella vahva ja pystyy kyllä tässä sarjassa jokaiselle laittaamaan kampoihin. Zaragoza on tällä kaudella kotonaan pystynyt kaatamaan Barcelonan kertaalleen ja tänäänkin joukkue tulee tosissaan Madridin haastamaan. En millään jaksa uskoa vieraiden murskavoittoon, joten tuo 7.5 pinnan tasoitus kelpaa hyvin peleille.
 13. @poronvoima Viimeisimpien tietojen mukaan ei Mikko Rantanen vielä tänään tee paluuta kentille. Pelaa alustavan tiedon mukaan vasta tuossa la-su välisen yön Colorado- Chigago kamppailussa.
 14. Jääkiekko Liiga Klo: 17.00 Kalpa - Pelicans Pelivalinta: yli 5.5 maalia Kerroin: 2.70 comeon Kalpa piti eilen sarja kakkosta Tapparaa pinteessä tampereella johdettuaan jo 0-2 mutta taipui lopulta jatkoajalla 3-2. Tuo ei sinällään yllättänyt sillä sulamisen taito kuopion leirissä osataan🤭. Pelicansilla kelpo suoritus eilen lahdessa kun se kaatoi hyvän esityksen jälkeen Jukurit 5-2. Molemmilla siis eiliseltä peli allla joten sillä rintamalla peliin lähdetään samalta viivalta. Kummankaan joukkueen peli ei ole mitään kaunista katsottavaa ja pelin sisällä tulee paljon virheitä ja näin back to back pelinä virheitä voi odottaa suuremmalla todennäköisyydellä. Eikä kummankaan puolustus kauheasti luottamusta herätä. Tärkeä peli molemmille ja hyökkäyspäässä ratkotaan voittaja. Kerroin overille on herkullinen pakko laittaa testiin.
×
×
 • Create New...