Jump to content

TiPsTeksTeRi

Jäsen
 • Viestejä

  96
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  7
 • Pistettä

  208 [ Lahjoita ]

Maine

113

Tietoa

Vierailijat

1 089 Profiilivierailua
 1. 15.10 Toronto - 1.5 @2.14x 10e Arizona @3.00x 10e Vegas @2.18x 10e Carolina @2.00x 10e
 2. Jääkiekko NHL Klo: 03.00 Winnipeg Jets - Arizona Coyotes Pelivalinta: Arizona Coyotes Kerroin: 3.00(bet365) Jets jatkaa kovaa ottelu tahtiaan kun se pelaa jo kahdeksannen pelinsä tällä kaudella. Vieraille tämä on vasta viides peli. Jets aloittanut kauden tasapaksusti kuten olettaa saattoikin, 7 peliin 4 voittoa(kaksi jatkoilla) ja kolme tappiota. Vierailla taasen hieman heikko alku vain 1 voitto ja 3 tappiota. Toki kaikki tappiot tulleet erittäin niukasti maalin erolla. Se mikä mielestäni nostaa vierailijat jopa suosikin asemaan tässä pelissä on yksinkertaisesti tuo Jetsin alakerta. Se on ollut ajoittain hirveää katsottavaa ja viime pelissä sen heikkous näkyikin konkreettisesti kun Pingviinit antoi kuokkaan lukemin 2-7. Arizonan puolustus sen sijaan on tämän liigan timanttia ja se näkyykin päästetyissä maaleissa niitä on vain 7 neljään peliin kun taas winnipegillä 7 peliin jo 26 kertaa soinut omissa. Toki kun lähdetään hyökkäystä vertailemaan vie siinä Jets voiton. Mutta näenkin tämän pelin niin että puolustus voittaa tänään hyökkäyksen ja Coyotesilla hyvät mahdollisuudet tästä pinnat ottaa. Arizona pelannut tiukkoja matseja, ainoastaan maalinteossa on ollut hieman petrattavaa, mutta tänään siihen hyvät saumat Jetsin heikkoa puolustusta vastaan.
 3. Jääkiekko KHL Klo: 19.00 Avangard Omsk - Ska Pietari Pelivalinta: yli 4.5 maalia Kerroin: 2.13(bethard) KHL:n kärkikamppailu luvassa illalla. Ska majailee läntisen konferenssin sijalla kaksi ja Omsk itäisen sijalla 3. Kertoimien valossa Ska lähtee otteluun hienoisena ennakko suosikkina, tähän vaikuttaa paljolti Omskin loukkaantumis tilanne. Siltä on poissa useita kärkimiehiä ja etenkin puolustuksesta puuttuu pari kovaa nimeä esim. Cody Franson ja Maxim Chudinov. Tämän takia pelivalinnaksi valikoituukin overi. Molemmilta löytyy vahva hyökkäyskalusto ja tuskin kumpikaan tähän peliin peruuttelemaan lähtee. Omskin kotipeleissä tällä kaudella 6/7 on ylittänyt tuon 4.5 maalin rajan. Omski tulee todennäköisesti ainakin sen kaksi osumaa tekemään ja kyllä vierailijatkin pääsevät maalin makuun kotijoukkueen heikentynyttä puolustusta vastaan.
 4. Jääkiekko KHL Klo: 16. 30 Barys Nur-Sultan - Admiral Vladivostok Pelivalinta: 1.erä tasapeli Kerroin: 2.38(william hill) Blokki tuossa ylempänä jo avannutkin peliä niin otetaanpa betsiä ekaan erään. Molemmat siis hyvässä vireessä ja ennenkaikkea tiivis puolustus on ollut molempien hyve tällä hetkellä. Molemmat tykänneet pelata maalin pelejä paljon tällä kaudella ja kyllä tämäkin ottelu ennakkoon vahvasti maalin peliltä haisee. Kumpikaan tuskin yltiöpäisesti lähtee hyökkäämään alkuunsa ja varmasti puolustuksen kautta lähdetään peliä rakentamaan. Silläpä tässä ei kovin suuri ihme olisi jos eka erä olisi maaliton ja päättyisi 0-0 lukemin. Joten tasuria lähdetään ekaan erään hakemaan. Oikein!
 5. 12.10 Florida Panthers @2.35x 20e Väärin! Carolina Hurricanes @1.91x 20e Oikein!
 6. Jääkiekko NHL Klo: 02.00 Buffalo Sabres - Florida Panthers Pelivalinta: Florida Panthers-1.5 Kerroin: 3.22(bethard) Buffalo aloittanut kautensa hyvin. Neljästä pelistä se on voittanut kolme ja hävinnyt yhden jatkoajalla. Florida pelannut 3 peliä ja voittanut niistä yhden. Vaikka Buffalo kautensa aloittanut kautensa hienosti pidän silti Panthersia tässä suurena suosikkina. Floridan alkukauden vastukset ovat olleet pahimmasta päästä, kaksi kertaa Tampa ja kerran Carolina. Vaikka Panthers hävisi Carolinalle lukemin 3-6 ei se kerro täysin pelin koko kuvaa. Florida oli tuossa pelissä niskan päällä mutta vieraat viimeistelivät kovalla prosentilla. Tuossa pelissä Panthers laukoi peräti 50 kertaa maalia kohti. Panthers näistä kovempi nippu ja on pelejään hallinnut vaikka tulos ei ole täysin toivottua ollutkaan. Mutta tänään vastustaja ei ole niin kova niin luulen että alkaa tulosta tulla ja Sabres on helisemässä.
 7. Jääkiekko Liiga Klo: 18.30 JYP - Pelicans Pelivalinta: JYP-1.5 Kerroin: 2.6(william hill) Kotoisesta liigasta yksi hyvä poiminta. Jyp löytänyt hyvän vireen kankean alun jälkeen ja viimeisistä viidestä pelistä se on voittanut 4. Jyp ollut kotonaan hyvä, neljä peliä pelattuna ja niistä kolme voittoa ja ainoa tappiokin tuli kärpille jatkoajan jälkeen. Jyp hankki viime viikolla hyökkäykseensä Petrus Palmun ja hän tekikin heti ensimmäiseen peliin 2+2 tehot ja on tuonut kakkoskenttään selkeästi pirteyttä lisää. Myös Julius Honka liittyi Jypin vahvuuteen tällä viikolla ja näyttäisi myös olevan kokoonpanossa. Pelicans pelaa melko ailahtelevasti ja näyttää vähän siltä että se taistelee voitoista ainoastaan silloin kun maalivahti Karhunen on peli päällä. Pelsut voittanut ainoastaan kaksi matsia viimeiseen 5 peliin ja viimeisin tappio tuli CHL pelissä hieman yllättäen Yunost Minskille. Jyp lähtee kyllä tähän peliin selkeänä suosikkina. Se on löytänyt aivan uuden vaihteen peliinsä ja kärki kentät takoo hyvin tehoja. Pelsuilla tänään pisteisiin mahdollisuus lähinnä Karhusen huippupelin sattuessa.
 8. 11.10 Yön voittajat: Anaheim Ducks @2.95x 17.63e Väärin! Dallas Stars @2.40x 30e Väärin! Montreal Canadiens - 1 @2.15x 15e Väärin! Vegas Golden Knights @2.14x 15e Väärin! Pisteentekijät: Max Pacioretty @2.00x 15e Väärin! Joonas Donskoi @2.45x 15e Väärin! Pelaajan laukaukset: Brent Burns yli 3.5 @2.00x 15e Oikein! Max Domi yli 2.5 @1.95x 15e Väärin! Tämmösen iskin vielä tuplajärjestelmällä sisään, panos 20e/rivi Max Domi laukaukset yli 2.5 Brent Burns laukaukset yli 3.5 Dallas ml Väääärin!!! Nonii viime yöhän oli sitten täyttä paskaa. Odotettu sukellushan sieltä tuli. Dallasikin sulaa ensin 2-0 johdon ja jatkoajalla tolppa ja vieläpä ryssitty rankkari, että tällästä tällä kertaa. Mutta jatketaan.... Tilastot: Pelatut kohteet: 52 Osuneet: 30 Väärin: 22 Osuneiden yht kerroin: 65.12 Palautus%: 125.2 Kassa: 140€
 9. Jääkiekko NHL Klo: 02.00 Pittsburg Penguins - Anaheim Ducks Pelivalinta: Anaheim Ducks Kerroin: 3.10(bet366) Tässä yön haku! Pingviinien puolustus oli suuri puheenaihe ennen kauden alkua mutta nyt huolenaihetta aiheuttaa hyökkäsosasto. Sillä sen hyökkäyksestä on alkanut tippumaan miestä lasarettiin tasaiseen tahtiin. Poissa kokoonpanosta on Ryan Rust(ei ole pelannut peliäkään tällä kaudella), viime peliin putosi pois Evgeny Malkin sekä Nick Bjugstad. Ja viimeisimpänä Alex Galchenyuk ja Patric Hörngvist. Tämä jos mikä tulee Pingviinien pelissä näkymään isosti. Neljän kärkiketjun miehen poissa olo ei voi olla vaikuttamatta peliin ja varsinkin sentteri osastolla on pahoja puutteita. Kyllä on pingujen hyökkäypeli tänään aika pitkälti ykköskentän varassa. Anaheim aloittanut kauden vastoin odotuksia todella hyvin. 3 peliä ja kolme voittoa maaliero 8-3. Puolustaminen on ollut vahvaa vierailla ja viimeisenä naulana on ollut huikeasti esiintynyt maalivahti John Gibson. Torjuntaprosentti kolmeen peliin vaatimaton 97.03. Parhaalla miehistöllä Pingviinit olisi ehdoton suosikki tähän matsiin, mutta kyllä nuo poissaolot tasaa mielestäni puntit lähes tasoihin ja kolmen kerroin Ducksille on eittämättä liikaa. Myös Anaheimin hyvä vire nostaa vieraiden osakkeita suuresti. Maalivahti pelissä vieraat myös vie pidemmän korren, sen verran ailahtelevaa on Matt Murrayn peli ollut. Joten ehdottomasti lähdetään tähän vierasvoittoa hakemaan!
 10. Jääkiekko NHL Klo: 03.30 Dallas Stars - Calgary Flames Pelivalinta: Dallas Stars Kerroin: 2.40(unibet) Yön ehdoton top kohde! Kertoimen laskija on tuijottanut aivan liikaa Dallasin alkukauden pelejä. Stars aloitti kauden kolmella tappiolla. Kaikki tuli maalin erolla. Vastustajatkaan ei ollut mitään helppoja(Boston, St Louis) sekä Detroit joka toki oli ennakkoon voitettavissa, mutta Anthony Mantha laittoi tuossa pelissä hösseliksi ja paukutti 4 maalia. Viime pelissä Stars sai katkaistua tappio putken kun se kaatoi vieraissa Capitalsin jatkoajalla lukemin 3-4. Calgary pelannut 3 peliä tähän kauteen ja niistä se on voittanut ainoastaan yhden ja sekin tuli ennakkoon heikommasta Canuksista 3-0 lukemin. Viime pelissä Flames oli helisemässä Kingsin kanssa ja hävisikin tuon pelin lopulta jatkoajan jälkeen 3-4. Itse en nää tätä peliä millään tavalla näin tasaisena mitä kertoimet antaa ymmärtää. Dallas lähtee peliin mielestäni isona suosikkina vaikka alkukausi tulosten valossa onkin ollut heikko. Stars omaa paremman materiaalin ja odotukset tällä kaudella on korkealla. Starsin ykköskenttä sai viime pelissä vihdoin peliään rullaamaan ja tehoja syntyi ja tuo varmasti potkua lisää pelaamiseen. Dallas myös ollut viime keskinäisissä niskan päällä ja ei tule kyllä tänäänkään Calgarylle pisteitä antamaan.
 11. 10.10 Montreal ml 2.00@x 15e Väärin! Philadelphia @2.23x 14e Oikein! Pisteentekijät: Jonathan Drouin @2.08x 15e Oikein! Jeff Carter @2.00x 15e Väärin! Pelaajan laukaukset: Anze Kopitar yli 2.5 @2.3x 15e Oikein!
 12. Jääkiekko KHL Klo: 19.30 Dinamo Riika - Dinamo Minsk Pelivalinta: Dinamo Minsk Kerroin: 2.20(bethard) Tämä on pakko pelata! Riika ui tällä hetkellä todella syvissä vesissä, vaikka pitikin Vitjazia viime pelissä tiukilla. Joukkue on hävinnyt viimeiset 8 peliä ja maaliero on järkyttävä 6-35!! Eli tuosta voi päätellä että joukkueella ei toimi tällä hetkellä mikään. Minsk pelaa melko ailahtelevaa peliä mutta on esiintynyt kuitenkin melko hyvin viime aikoina. Viimesistä 10 pelistä se on kuitenkin kahdeksasta saanut kerättyä pisteitä. Minskin ongelmat ei niinkään ole hyökkäyspelissä se kyllä toimii mutta puolustuspää tuppaa välillä vuotamaan liikaa. Vaikka Minsk on tällä kaudella pystynyt kuuteen peliin voittamaan vain kerran vieraissa niin kyllä se ansaitusti tähän pellin lähtee selvänä suosikkina. Kyllä kotijoukkueen maalinteko tuntuu olevan liian vaikeaa verrokina vieraisiin. Ja nämä on niitä pelejä mistä Minskin pitää juuri ne vieras pisteet ottaa matkaan. Ja en nää mitään syytä miksei se niitä tänään ottaisi. Väärin!
 13. Jääkiekko KHL Klo: 17.00 Salavat Ufa - Barys Nur-Sultan Pelivalinta: Barys Nur-Sultan Kerroin: 3.10(nordicbet) Hyvää kerrointa tarjolla vieraille ja sehän napataan ilomielin pois. Ufa voittanut 2 peliä viimeisistä viidestä ja siis kolmesti tullut pataan. Viimeisimpänä se otti kuonoon kotonaan Magnitogorskilta ja oli tuossa pelissä kyllä melko aseeton. Ufa pelannut alkukauden ihan ok mutta ns. isoja seuroja vastaan se on järjestään ottanut pataan. Ylivoima peli kotijoukkueella on tökkinyt pahasti ja se osa-alue on kyllä saatava kuntoon mikäli haluaa voitoista taistella. Barys sen sijaan voittanut 4 viimeisistä viidestä ja otteet muutenkin ollut tällä kaudella hyvät. Vierailla toki ollut helpohko alkukauden ohjelma. Isoja seuroja vastaan joukkue ei ole vielä päässyt pelaamaan jos Magnitogorskia ei lasketa. Mutta se ei poista sitä tosia asiaa että joukkue on ollut pirteä alkukauden matseissa. Joukkue puolustaa erittäin tiiviisti ja onkin päästettyjen maalien tilastossa jaetulla ykkössijalla koko sarjassa. Ottelu todennäköisesti tiukka vähämaalinen taisto, jossa pienet asiat ratkaisevat. Ja monesti se on juurikin se ylivoima peli mikä nämä pelit lopulta ratkaisee ja se on kyllä vierailijoilla paremmin hallussa. Joten ennalta näin tasaiseen matsiin on pakko tuo yli kolmen kerroin poimia. Oikein!
 14. 9.10 Voittajat tänään: Detroit ml @1.92x 16e Väärin! Nashville @2.07x 15e Oikein! New york Islanders @2.10x 15e Väärin! Winnipeg Jets @3.00x 10e Oikein! Maalintekijät: Patrik Laine @2.75x 10e Väärin! Dylan Larkin @2.75x 12.30e Väärin! Pisteentekijät: Patrik Laine @1.8x 17e Oikein! Max Pacioretty @2.00x 15e Oikein! Pelaajan laukaukset: Evgeny Dadonov yli 2.5 @2.40x 13e Oikein! Top kohteet tänään, Patrik Laineen piste. Patu pääsee antamaan näyttöjä Jetsin ykkösvitjaan, joten piste tänään on enemmän kuin todennäköinen. Viime pelissä Patu pelasi yhden erän ykkösessä ja heti rävähti kauden ensimmäinen maali. Dadonovin laukaus määrissä ei voi kuin ihmetellä tuota kerrointa, kaveri laukonut 10 kertaa kahteen ekaan peliin joten tämä on pakko poimia! Päivän haku sen sijaan on Winnipegin voitto. Pittsburg sai huonoja uutisia kun siltä loukkaantui kaksi sentteriä, Malkin ja Bjugstad. Tämä on kova kolaus pingviineille ja tulee vaikuttamaan kotijengin pelaamiseen. Mielestäni Winnillä hyvä sauma napata pisteet tästä. Myös nämä vihjeosioon vihjatut Predators, Islanders, päivän "varmat"! Tilastot 9.10 jälkeen: Pelatut kohteet: 39 Osuneet: 26 Väärin: 13 Osuneiden yht kerroin: 56.51 Palautus%: 144.8 Kassa: 284.71e
 15. TiPsTeksTeRi

  8.10

  Jääkiekko NHL Klo: 02.00 New York Islanders - Edmonton Oilers Pelivalinta: New York Islanders Kerroin: 2.20(nordicbet) Isles aloittanut kauden tappiolla ja voitolla. Ensimmäisessä pelissä se hävisi Washingtonille niukasti 1-2. Ja viime pelissä se taas kaatoi ansaitusti Winnipegin 4-1 lukemin. Edmonton voittanut molemmat kaksi otteluaan. Vastustajat eivät toki ole olleet kovimmasta päästä (Vancouver Canucks 3-2 voitto ja Los Angeles Kings 6-5 voitto). Pelillisesti Oilers ei noissa peleissä ei ole häikäissyt. Varsinkin Kingsiä vastaan omapää vuoti aika pahasti ja helpolla sai Kings maalinsa. Kun tätä kohdetta tarkemmin tutkin ei vierasvoittoa oikeastaan puolla kuin yksi asia ja se on muuan Connor Mcdavid. Edmonton on aivan liikaa yhden kentän varassa ja joka ilta ei voi odottaa ykköskentän täydellistä onnistumista. Isles näistä paljon tasapainoisempi joukkue ja kurinalaisempi puolustus. Isles pääsee myös pelaamaan jo kolmannen kotipelin putkeen ja Edmontonille tämä ensimmäinen reissupeli joten tästäkin etu kotijoukkueelle. Kyllä isles tähän selvänä suosikkina lähtee ja uskonkin että aiheuttaa Oilerssille ensimmäisen tappion. Väärin! Paskaahan minä puhuin, onhan siellä kakkoskentässä James Neal🙄😁
×
×
 • Create New...