Jump to content
 • galaksino-vp.png      

Recommended Posts

Ajattelin laittaa tänne sellaisia pelejä joita itse pelaisin. Kohteeni yleensä ovat Jalkapalloa,jääkiekkoa, dartsia, pesäpalloa, cs:go-pelejä tai baseballia. Toki muitakin lajeja saattaa tulla mutta nuo ovat nyt ne ''pää''-lajit. Pyrin laittamaa kohteet melko ajoissa, mutta joskus saattaa tulla pariakymmentä minuuttia ennen alkua. Tänne saa muutkin kommentoida ja voi kertoa omia näkemyksiä kohteista. 

 

----------------------------

15.11

Darts Tupla

Clayton - King /23.30

-Clayton @1,35 unibet

Tulos Clayton 5-4 voitto

Ratajski - Rafferty / 00.00

-Ratajski @1,28 unibet 

Tulos : Ratajski 4-5 häviö. Ratajski heitti 6 ottelu tikkaa ohi. Checkout % 30.

-----------------------------

Yhteiskerroin - 1,73@ unibet

VÄÄRIN

 

Clayton on mielestäni tällä hetkellä maailman top3 darts-pelaaja. Hän on melko tasoissa Pricen ja van Gerwenin kanssa. Kingin peli ei kyllä mielestäni mitään hirmu hyvää dartsia ole pelannut. Voitolla Clayton varmistaa jatkopaikan ja puhtaan lohkovoiton. 

 

Ratajski pelaa tänään mielestäni paljon heikompaa Raffertyä vastaan ja tässä pelissä ratkaistaan toinen jatkopaikka. Ratajski on paljon kokeneempi ja tasaisempi, mutta kärsi 5-0 tappion tämän hetkiselle maailman rankingin 1. pelaajalle Gerwyn Pricelle. Molemmat voitti Schindlerin, Ratajski 5-1 ja Rafferty 5-2. Tämä tulee olemaan nuorelle Raffertylle yksi tärkeimpiä pelejä vähän aikaan ja paineet ovat kovat molemmilla, mutta uskon että pää kestää paremmin Ratajskilla. 

 

 

 

 • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Darts Grand Slam 

Bunting - Rodriguez R.-J. / 00.30

Ottelun korkein checkout

alle 106,5 @1,85 unibet

 

VÄÄRIN

Rodriguez pelasi kyllä aivan omaa peliä ja hänen checkout % oli vaatimattomat 83. Tosin sai kerran vain yli 100 checkoutin. 

-----------------------------------------

Kumpikaan ei oe tässä turnauksessa mitään hirmu hyvää dartsia pelannut ja checkouttaamisessa on ollut hieman vaikeuksia. Bunting ei tässä turnauksessa tuota 100-rajaa ole vielä ylittänyt, mutta Rodriguez sai 5-1 häviössä tuon yhden erän 120 checkoutilla. Edellisessä pelissä hänen korkein checkout oli 65. Buntingin korkeimmat checkoutit tässä turnausessa ovat 71 ja  87. 

 

Link to post
Share on other sites

New York Rangers - Montreal Canadiens/ 2.00

Kreider yli 0.5 pistettä

1.80 @unibet 

Montreal lähtee peliin kolmosmokke maalissa ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin Primeau ei minua ainakaan vakuuta. Uskon että melkein piste per peli tahdissa oleva Kreider takoo ainakin yhden pojon. 

 

OIKEIN

Kreider 1+0

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
 • Uusimmat viestit

  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Arizona Cardinals vs. LA Chargers klo. 23.05 LAC voittaa, yli 46,5 pistettä ja Austin Ekeler yli 94,5 REC+RUSH jaardit/4,25 CASUMO Kova ottelu, jossa Chargersilla on panoksena vielä pudotuspelipaikka. Uskon, että tässäkin nähdään hyvät pisteet etenkin, kun Cardsin QB Kyler Murray palaa kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen. Austin Ekeler juoksee pallon kanssa paljon ja hänelle myös QB Justin Herbert heittelee lyhyitä heittoja, jotka avaa tiloja juosta esimerkiksi 10 jaardin etenemisiä. Vierasjoukkue voittaa pistejuhlat 27-24 -lukemin.
  • NFL, Amerikkalainen jalkapallo Tennessee Titans vs. Cincinnati Bengals klo. 20.00 Yli 46,5 pistettä, Treylon Burks yli 43,5 REC jaardia ja Tyler Boyd yli 54,5 REC jaardia/6,75 CASUMO Kahdeksalta pelataan mielenkiintoinen AFC:n taistelu, kun Titans kohtaa Bengalsin kotinurmellaan. Viime vuonna Super Bowliin edennyt Bengals tulee tähän otteluun ilman tähti RB Joe Mixonia sekä WR Ja'Marr Chasea. Tämä tarkoittaa sitä, että luotto WR Boyd tulee saamaan targetteja ja samalla keräämään jaardeja. Titansin hyökkäyksessä Treylon Burks on Ryan Tannehillin ykköskohde kenelle heittää. Robert Woods on vasta toinen vaihtoehto ja tässäkin ottelussa tullaan näkemään ainakin jonkin verran Derick Henryn juoksuja. Burksille heitetään pari kertaa ottelussa syviin, joten tuo voi tulla myös yhdellä heitolla täyteen. Kummankaan joukkueen puolustus ei ole sarjan parhaimpia, mutta hyökkäykset ovat aggressiivisia. Näen, että tässä Titans ottaa voiton 27-24 -lukemin ja jaardeja kaksi hyvää wide receiveriä kerää mukavat määrät.
  • Nyrkkeily Adam Azim - Rylan Charlton Yli 3.5 erää, betvictor, @1.67 Klo: 19:30   Vasta 20-vuotias Azim ottaa seitsemännessä ottelussaan melko ison askeleen, sillä Charlton ei ole mikään kädetön kaveri, vaikka onkin teknisesti melko karu. Charlton on kuitenkin osoittautunut todella kestäväksi, viime vuonna Florian Markua vastaan hän otti vastaan paljon pommeja eikä käynyt kertaakaan kanveesissa (kulma heitti pyyhkeen kehään 8 erässä). Marku oli kaiken lisäksi selvästi Charltonia suurikokoisempi. Ihmettelen jos Azim suoriutuu alkuerien tyrmäyksellä.
  • BLAST Premier VP: Heroic - FaZe | Heroic | 2.10 (bet365)
  • Esports | CS:GO | BLAST Premier 18:30   Heroic - FaZe  Heroic | 2.10 | bet365   Heroic (sjuush, stavn, TeSeS, cadiaN, jabbi) ansaitsi paikkansa BLAST-finaaliotteluun voittamalla eilisessä välieräottelussa Liquidin lukemin 2-1. Heroic hyödynsi kotiyleisön tuen hienosti ja pelasi ehkä turnauksen parhaan pelinsä oikeaan aikaan. Joukkueella on kaiken kaikkian pelilliset kuviot hyvin hallussa tällä hetkellä ja kunhan yksilötasolla tulee onnistumisia, Heroicia on hyvin vaikea lyödä. FaZe (rain, broky, Twistzz, ropz, karrigan) kukisti eilisessä semifinaaliottelussaan Ninjas in Pyjamasin lukemin 2-1. Joukkueen peliesitys etenkin kahdessa ensimmäisessä kartassa oli yllättävän vaisu, mutta niin vain FaZe onnistui selviämään NIP:n kovasta haastosta ja ylsi lopulta kolmannessa kartassa hyvään suoritukseen. FaZe oli siis erittäin lähellä kärsiä yllätystappion, mutta kokemus ja kypsyys tällä tasolla nousi jälleen esiin, mikä voi myös finaaliottelussa olla avainasemassa. Karttavetossa Heroic poistaa Dust2:n ja FaZe bannaa Vertigon. Heroic ottaa oletettavasti kartakseen Ancientin tai Overpassin. FaZe valinnee kartakseen Infernon tai Miragen. Heroic ja FaZe pelasivat edellisen kerran kolme päivää sitten ja tuolloin FaZe poistui ottelusta voittajana lukemin 2-0.   YHTEENVETO Heroicin ja FaZe:n välisestä finaaliottelusta pitäisi olla todella tasokas ja tasainen vääntö. Kumpikin joukkue pelaa tällä hetkellä korkealla tasolla. FaZe:n tulivoima on toki hieman parempi kuin Heroicilla, mutta toisaalta Heroic omaa ehkä lievästi paremman joukkuepelin. Karttavetolla ei ole kovin suurta merkitystä, vaikka pieniä karttaetuja saattaa omissa karttavalinnoissa tullakin. Koska FaZe löi edellisessä keskinäisessä ottelussa Heroicin suoraan kahdessa kartassa ja yleisesti FaZe:n finaalirekordi on erittäin kova, FaZe lähtee tähän otteluun hiuksenhieno ennakkosuosikki. Sanoisinkin, että nykyinen kerroinasetelma täsmää omia odotuksiani, mutta lähdetään joka tapauksessa lyömään Heroicin otteluvoittoa. Tanskalaisjoukkue on nimittäin suoriutunut viime aikoina hieman FaZe:a tasaisemmin ja nyt sillä on kotiyleisön tuki puolellaan, mikä voi olla ratkaiseva tekijä FaZe:n kukistamiseen. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun.    TULOS: 2-1
×
×
 • Create New...