Jump to content

Recommended Posts

Nyt ollaan taas sarjan yhdessä käänne kohdassa.   Silloin G2 pelin yhteydessä mainitsin, että Tampa Bay jatkoonmenosta sai 2,03 kerrointa, niin nyt saa NordicBet 2,21.  Uskon itse hyvin vahvasti,  että mikäli Tampa Bay voittaa tänään,  niin  Rangers tulee varmaan saamaan Jatkoonmenijä kerrointa yli kaksi.   Eli sikäli kiva nähdä onko huomenna  (Keskiviikkona )  tarjolla sitten 2-2 tilanteesta Rangers puolelta semmoista kerrointa,  että saa omat pois.   Kävi sarjassa miten vaan, niin tietyllä tavalla Arbitraasi on saatu tehtyä.   Olisihan se kieltämättä kova että sarjavedossa olisi omat pois, että ihan hyvin sarjakin menisi itsessään. 

 

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Tampa Bay Lightning  -  Ny Rangers 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning ML 

Kerroin :  1,58 ( NordicBet ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa :  2/3 

 

GAME 4.   Ny Rangers johtaa sarjaa voitoin 2-1.

 

Amalie Arena sai sen mitä haki.   Kotijoukkue nousi upeasti 0-2 tappiosta lopulta niukkaan 3-2 voittoon.   Rangers kaksi ylivoimamaalia olivat hyviä juttuja,  mutta Lightning onnistui tärkeällä hetkellä myös tekemään kaksi isoa ylivoimamaalia.  Ottelun lopussa Lightning uskalsi pelata ja kiitos sieltä tuli, kun Hedman > Kucherov > Palat syöttöketju toimi komeasti.  Omalla tavallaan oikeus voitti.   Rangers pelasi kaksi hyvää erää, mutta lähtivätkö viimeiseen erään liian passiivisesti ja siten noutaja tuli.   Täytyy kyllä todeta, että Lightning oli aika heikko puolet ottelusta,  mutta millä energialla tulivat viimeiseen erään, niin käänsi ottelun.   Saa nähdä kääntyikö sarja vai oliko yksittäinen kiukku erä kotijoukkueelta. 

Rangers kärsii takaiskuja,  kun Strome loukkaantui ja on epävarmaa pelikunnostaan.  Myös Goodrow blokkasi luistimella päätöserässä Hedman kudin,  että kokiko isoa loukkia,  niin selviää vasta ottelussa.   Andrealiinilla pelasi pelin loppuu,  mutta luistin pois jalasta ja turpoomiset antavat välipäivänä isomman kuvan.   Eiköhän herra ole kaukalossa,  mutta saattaa joku kipu piikki olla jalassa.    Vasilevskiy alkoi näyttämään tutulta itseltään.   Kuitenkin Zibanejad alkaa olemaan pikku hiljaa peikko.   Sitä one-Timer kutia ei vaa saada pysäytettyä. 

Rangers iskun paikat ovat ylivoimalla.  Fox, Panarin,  Zibanejad kolmikkoa ei saada kuriin kovin helposti ja vaaran tuntua on ilmassa.   Lightning ylivoima toimii, kun on pakko.  Myös maalipaikkoja saavat varsinkin kotikaukalossa luotua hyvällä tahdilla.  Kotiyleisön edessä ja vaihtoedulla kotijoukkue on kyllä suosikki.   Mikäli 3,erän energia jatkuu kotijoukkueen pelissä tänään, niin  tukalaa tulee vieraille.   Rangers ei ihan pysty vieraissa niin hyvään 60min otteluun, mitä kotikaukalossa.   Lähden itse kokeilemaan kotivoittoa.   Eiköhän tässäkin sarjassa kotiedulla ole iso merkitys.   

 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Naoya Inoue - Nonito Donaire

Alle 8.5 erää, bet365, @1.80

Klo: 14:30

 

Uusintaottelu kyseessä, kaksikon ensimmäinen ottelu päättyi Inouen pistevoittoon melko brutaalin sodan päätteeksi. Kumpikin on äärimmäisen kovalyöntinen ja molemmat voivat päättää ottelun yhdellä iskulla. Mielenkiintoinen muutos tähän uusintaan on se että kummallakin on tällä kertaa kovemmat hanskat käytössä. Jostain syystä Donairella oli ensimmäisessä ottelussa Winning-merkin hanskat, joita hän ei normaalisti käytä ja jotka ovat tunnettuja pehmeydestään. 8.5 erää mielestäni kelpo linja underiin.

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 21:45

Liettua - Turkki

Pelivalinta: Turkki yli 2.5 maalia @ 2.41 Pinnacle

Joukkueet ovat aivan eri planeetalta ja Turkki tulee kyllä tässä pelissä vähintään sen kolme maalia tekemään sillä niin valtava on tuo ero materiaalissa.

Liettua hävisi Luxemburgille edellisen ottelunsa 0-2 ja Turkki puolestaan kylvetti Färsaaria numeroin 4-0.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 21:45

Saksa - Englanti

Pelivalinta: Harry Kane tekee maalin @ 3.00 Nordicbet

Aika harvoin Saksa on pystynyt viimeaikoina nollia pitämään näitä kovia maita vastaan.

Harry Kane on myös harvoin jäänyt maaleitta näissä kovissa peleissä joten @3 kertoimella maistuu ottelun todennäköisin maalintekijä pelilapulle.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites
On 6.6.2022 at 18.13, Kemmu said:

Nyt ollaan taas sarjan yhdessä käänne kohdassa.   Silloin G2 pelin yhteydessä mainitsin, että Tampa Bay jatkoonmenosta sai 2,03 kerrointa, niin nyt saa NordicBet 2,21.  Uskon itse hyvin vahvasti,  että mikäli Tampa Bay voittaa tänään,  niin  Rangers tulee varmaan saamaan Jatkoonmenijä kerrointa yli kaksi.   Eli sikäli kiva nähdä onko huomenna  (Keskiviikkona )  tarjolla sitten 2-2 tilanteesta Rangers puolelta semmoista kerrointa,  että saa omat pois.   Kävi sarjassa miten vaan, niin tietyllä tavalla Arbitraasi on saatu tehtyä.   Olisihan se kieltämättä kova että sarjavedossa olisi omat pois, että ihan hyvin sarjakin menisi itsessään. 

Nyt  ainakin  PAF  antaa 2.33 kerrointa  jatkoonmenoon NY Rangers

eli mahku ottaa tampa panokset pois.   Toki  tällä kertaa Chytil tippui 2.erässä,,  joten mikäli Strome, Chytil puuttuu rangers keskikaistalta, niin saa nähdä riittääkö enää iskukyky todellisuudessa. 

mut nyt saatiin se jo G2 pelissä haisteltu  "jonkinlainen arbitraasi" kiinni.   

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...