Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO  03.00

 

Tampa Bay Lightning  -  Colorado Avalanche 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning ML 

Kerroin :  1,96 ( PAF ) 

 

Kemmun sarja vihjaus :  2/5 

 

GAME 6.  Colorado johtaa sarjaa voitoin 3-2.

 

Vasilevskiy nostaa Conn Smythe Trophy ilmaan ja kolmas mestaruus putkeen?   Näinkö tässä sittenkin käy.   Avalanche joutuu nyt pahaan paikkaan.   Varsinkin Kuemper on vaara sulaa.   Kotijoukkue on kokenut ja kotiyleisön tuki on iso voima nyt.    Kotijoukkue on erittäin sitkeä ja vieraat varmasti on ollut jo jotenkin pilvilinnoissa.   Itse lähden hakemaan Game 7 ottelua.   Salamat kotonaan saa vaihtoedun ja ovat löytäneet lääkkeet kaverin pelityyliin. 

 

Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Roobet Cup

16:00

35f9cb94b8e3b8d8b4e0cdaa70480f7c.png Astralis - Complexity 19a7b35a8e2c815b97dccf22784403af.png

Astralis -1.5 | 1.87 | Coolbet

 

  • Astralis (gla1ve, Xyp9x, k0nfig, Farlig, blameF) hävisi edellisessä ottelussaan Cloud9:lle lukemin 0-2. Tanskalaisjoukkue riisuttiin perusteellisesti aseista eikä joukkueella ollut mitään palaa ottelussa, jossa Cloud9 pelasi erinomaisesti. Astralis ei ole kuitenkaan turnauksesta vielä ulkona ja joukkueen yleinen viretila on ollut viime aikoina vähintäänkin kohtalainen, joten joukkueella on vielä saumat yltää tässä turnauksessa pitkälle.
  • Complexity (junior, Grim, floppy, FaNg, JT) hävisi avausottelussaan Cloud9:lle lukemin 0-2. Peliesitys oli ihan kohtuullinen vastustajan tasoon nähden, vaikka joukkue jäikin ilman karttavoittoa. Complexity eteni lohkon päätösotteluun, koska Movistar Riders joutui jättämään ottelun pelaamatta ja näin ollen Complexity sai vapaataipaleen. Complexity on kuitenkin yleisesti ottaen ollut viime aikoina todella huono ja nähtäväksi jää, tuleeko tästä ottelusta seitsemäs peräkkäinen tappio.
  • Karttavetossa Complexity poistaa Miragen ja Astralis bannaa oletettavasti Infernon tai Vertigon. Complexityn karttavalinnaksi tullee luultavasti joko Inferno tai Vertigo riippuen siitä, kumman Astralis jättää valittavaksi. Astraliksen karttavalinta osunee Nukeen tai Ancientiin. Lieviä karttaetuja saattaa olla tarjolla, mutta pelkillä karttavalinnoilla ei tässäkään ottelussa ratkaisuja tehdä.

 

YHTEENVETO

  • Astraliksen meno on viime aikoina ollut ihan tyydyttävää, vaikka edellisessä ottelussa joukkue ottikin pahasti kuokkaan. Complexity on ollut melko murheellisessa vireessä ja se pääsikin tähän turnauksen vaiheeseen ilman pelillisiä ansioita. Karttavalinnoissa voi pienen pieniä etuja tulla molemmille joukkueille, mutta tuskinpa ne ratkovat peliä millään tavalla. Astralis on ottelun selvä ennakkosuosikki. Joukkueen vire on vähintään kohtalainen ja se yleensä pystyy hoitelemaan itseään heikommat vastustajat ilman suurempia ongelmia. Complexity osoitti taisteluhammasta avausottelussaan, mutta joukkue ei vain millään pääse voiton makuun, mikä varmasti syö joukkueen itseluottamusta. Perustasoltaan Astralis on ainakin napsun verran Complexitya parempi joukkue ja kunhan yksiövire on riittävällä tasolla, Astraliksen pitäisi tämä ottelu voittaa suuremmitta ongelmitta. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, TT Cup

Vakhta - Hrytsyienko

Vihje: Yli 75.5 Pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 21:30

- TT Cupin puolella kohtaavat Vakhta sekä Hrytsyienko. Kertoimet asetettu tähän kohteeseen 2.10 - 1.66 Hrytsyienkon hyväksi mutta itse pidän tätä ottelua kyllä ihan tasabookkina, ottelussa vastakkain kaksi hyvää pelaajaa jotka molemmat esiintyneet hyvässä vireessä viimeaikaissa otteluissa. Keskinäiset ottelut menneet voittojen suhteen hyvinkin tasan ja tasaisia vääntöjä ollaan nähty paljon näiden pelaajien kohdatessa, ja siihen uskotaan jälleen että kunnon matsi tässä nähdään voitosta ja overiksi mennään pisteissä pitkien ja tasaisten erien päätteeksi tälläkin kertaa kuten monessa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa Vakhtan ja Hrytsyienkon välillä.

3-1 (11-8, 4-11, 11-7, 12-10)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Sprongl - Cermak

Vihje: Sprongl Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.25

Alkamisaika: 21:45

- Sprongl sekä Cermak kohtaavat Setka Cupin puolella. Kaksi Tshekkiläistä pelaajaa tässä vastakkain ja Sprongl lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina 1.66 kertoimella. Cermak on näistä kahdesta pelannut viimeaikoina paremmassa vireessä voittojen suhteen mutta ei ole kyllä kohdannut kovinkaan kummoisia pelaajia viime otteluissaan ja silti voitot olleet hyvinkin tiukkoja. Sprongl puolestaan ei ole pystynyt pelaamaan viime otteluissaan kovinkaan kummoisesti mutta on kyllä tasoltaan Cermakia parempi pelaaja monella eri osa-alueella ja hyvin useasti keskinäisissä otteluissa ollut selvästi Cermakia edellä. Uskon tässä ottelussa Spronglin aloittavan ottelun terävästi ja pelaavan sellaisen hyvän bounce back ottelun palaten tasolleen kun vastassa on omaan tasoon nähden sopiva pelaaja. Sprongl kun pelaa yhtään tasollaan niin avauserän sekä koko ottelun voitto Cermakia vastaan ei pitäisi olla liikaa pyydetty sillä kuitenkin rutiiniltaan Sprongl sen verran edellä. Uskon että Cermak nyt noiden helpompien voittojen myötä saa sen verran paremman vastuksen tässä ottelussa että paukut eivät tule riittämään ottelun voittoon vaan Sprongl korjaa avauserän sekä koko ottelun Tshekkiläisten mittelössä.

1. Erä 10-12

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 NC Dinos - Hanwha Eagles 1x2:1 2.00 (Bet365)   Eilen Dinot hävisivät 4-7, joten tänään on revanssin paikka. Dinon alotussyöttäjä on voittanut 3 matsia ja hävinnyt yhden, kun vieraiden vastaavat statsit on 1 voitto ja 2 tappiota. Syöttäjäedun vuoksi ja eilisestä tappiosta sisuuntuneina Dinot voittavat tänään.
    • Pöytätennis, Setka Cup Gudimenko - Babenko Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.20 Alkamisaika: 20:20 - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän. 1-3 mutta avauserä Gudimenkolle
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Honchar Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.10 Alkamisaika: 20:00 - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu. 1-3 mutta avauserä Zhurballe
    • Jääkiekko Mestis klo 18.30 IPK - Ketterä 1.erä 1x2: 2 3.45 (Unibet)   Ketterän eka erän voitto lapulle. Se on kausi ohi jos ei tänään voittoa napsu, joten toiveissa vahva ottelun alku ja eka erässä johtoon ja matsin voittoon.
    • League 1 / Jalkapallo Englanti Portsmouth - Barnsley Both Teams To Score: Yes @ 1.71 Marathonbet Alkaa 21:45 Portsmouthin(1.) seitsemässä viimeisessä sarjassa pelatussa kotiottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Vastaavasti Barnsleyn(5.) kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa tehtiin maali molempien joukkueiden toimesta. Portsmouth ja Barnsley tekivät molemmat vähintään yhden maalin joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Marathonbetillä tarjolla markkinatoppi (esim. William Hill 1.61).
×
×
  • Create New...