Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo, Mestarien liiga

FC Porto vs. Atletico Madrid klo. 19.45

Yli 2,5 maalia/2,06 PAF

Aloitetaan marraskuun vihjeet heti tällaisella kovalla UCL-ottelulla, jossa pelataan tiukasti jatkopaikasta kahden suurseuran välillä. FC Porto kaatoi viidennen kierroksen ottelussa Club Bruggen kotonaan, mutta Atletico hyytyi kotinurmellaan 1-2 -tappioon Lukas Hradeckyn edustamaa Bayer Leverkusenia vastaan. Portolla on panoksena vielä lohkovoitto tässä ottelussa, joten ihan pelkällä huumorilla ei joukkue kotinurmellaan tule esiintymään.

Tästä ottelusta vierasjoukkue tarvitsee voiton mikäli Diego Simeonen valmentama joukkue mielii pelata edes Eurooppa-liigassa tänä vuonna. Mikäli Leverkusen kaataa kotonaan lohkoa johtavan Club Bruggen, niin Atleticon pelit on Euroopassa pelattu ilman Portugalista haettuja pisteitä.

Uskon, että vieraat lähtevät hakemaan vähän riskilläkin maaleja ja se avaa portit kotijoukkueen vastahyökkäyksille. Vähintään kolmea maalia on helppo ennustaa, mutta ottelun voittaja on vieläkin epäselvä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Pariisi (hard indoor) / Tennis

Arthur Fils - Fabio Fognini

Arthur Fils @ 2.25 Coolbet

Alkaa 13:30

Vastakkain turnauksen avauskierroksella maailmanlistan sijat 308. ja 59. . Kotiyleisön edessä hienosti pelaava 18 -vuotias tulevaisuuden tennistähti Fils kukisti Fogninin turnauksen karsinnassa sunnuntaina erin 2-1 (6-3, 3-6, 6-4). Fognini sai kuitenkin armopalan lucky loserina Berrettinin vetäydyttyä turnauksesta. Karsinnassa Jaume Munarin(56.) erin 2-0 (6-3, 6-3) voittaneella Filsillä on tässä kaikki mahdollisuudet viedä  lyhyen ajan sisään toistamiseen kuritettavan Fogninin päänahka. Hienoisessa hurmoksessa pelaava Fils voittaa epävarman Fogninin erin 2-1. Coolbetiltä markkinatoppi.

1-2 (6-7, 7-6, 2-6)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Rio Major

16:00

624965e6aa566d16e099ead61045de1e.png  Evil Geniuses - 9z f4a880def60ceada9d4814ab015584c5.png

Evil Geniuses -2.5 | 1.91 | Coolbet

 

  • Evil Geniuses (Brehze, CeRq, autimatic, neaLaN, HexT) on kahden pelatun ottelukierroksen jälkeen 1-1 -tilanteessa. Avausottelussaan EG voitti nihkeän alun jälkeen IHC:n lukemin 16-9 ja toisessa ottelussa EG joutui taipumaan MOUZ:ia vastaan lukemin 10-16. Joukkueen otteet näissä otteluissa ovat olleet melko odotetunkaltaisia. Näistä asetelmista EG voi edelleen taistella paikasta Legends Stage -vaiheeseen.
  • 9z (dav1deuS, dgt, buda, nqz, max) on kahdesta avausottelustaan voittanut yhden ja hävinnyt yhden. Joukkue laski lukua ensimmäisessä matsissaan GamerLegionia vastaan lukemin 6-16, mutta petrasi otteitaan ottelussa Imperialia vastaan voittaen ottelun lukemin 16-11. 9z tarvitsee edelleen melkoista venymistä edetäkseen tässä turnauksessa kuudentoista parhaan joukkoon, mutta ainakin voittotilin auettua pahimmat menestyspaineet poistuivat.
  • Karttavetossa olennainen tekijä on se, kumpi joukkue bannaa Vertigon, joka on molempien joukkueiden permabanni. EG poistaa karttavetossa ainakin Dust2:n ja ehkä Infernon. 9z:n bannilistaan menee oletettavasti Overpass ja ehkä Ancient. Pelattavaksi kartaksi saattaa jäädä joko Nuke tai Mirage, mistä karttaetua ei synny kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

  • Evil Geniuses ja 9z ovat toisilleen melko tutut vastustajat, mutta EG on viime aikoina osoittanut lievästi parempaa iskukykyä, mitä tekee heistä tämän ottelun hienoisen ennakkosuosiikin. Kovin suurista tasoeroista ei ole kyse ja päivän vireellä voi olla suuri merkitys, mutta EG on kerännyt viime aikojen otteillaan tarpeeksi luottoa sille, että uskon joukkueen voittavan tämän ottelun tarpeeksi suurella marginaalilla. Kohde menee oikein, kun Evil Geniuses voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen tasoituksella. 

 

TULOS: 17-19

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Rio Major

22:00

95f1630217a4a81783d64cf662827f07.png  GamerLegion - Bad News Eagles 232e7a7fa3e89c5ec0a3f96306970355.png

Rounds Handicap - GamerLegion -3.5 | 1.83 | bet365

 

  • GamerLegion (Keoz, isak, iM, acoR, siuhy) jatkoi mahtivirettään Major-turnauksen avauspäivänä voittamalla molemmat avausottelunsa. Ensiksi joukkue löi 9z:n lukemin 16-6 ja toisessa ottelussaan GamerLegion nousi loistavaan 16-10 -voittoon Vitalitya vastaan. GamerLegion on kenties viime aikojen suurin positiivisin yllättäjä ja joukkuetta on enää tässä vaiheessa vaikea epäillä, koska sillä on monta huippusuoritusta viime ajoilta myös huippujoukkueita vastaan.
  • Bad News Eagles (SENER1, juanflatroo, sinnopsyy, gxx-, rigoN) aloitti oman turnausurakkansa hienosti kahdella voitolla kahdesta ottelusta. Avausottelu 00Nationia vastaan päättyi ylikävelyyn lukemin 16-3 ja toisessa ottelussa BIG:iä vastaan BNE nousi virheettömällä toisella puoliskollaan ottelun voittoon lukemin 16-11. Joukkue on jälleen näyttänyt, että hurmostilaan päästessään se pystyy hyödyntämään momentuminsa paremmin kuin melkein mikään muu joukkue, mikä tekee BNE:sta todella ikävän vastustajan.
  • Karttavetossa GamerLegion bannaa luultavasti Dust2:n ja Bad News Eagles poistaa Overpassin. GamerLegion valinnee kartakseen Miragen tai Vertigon. BNE:n karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. Väittäisin tämän karttaveton suosivan hieman GamerLegionia, mutta toisaalta suuria karttaetuja ei tässä ottelussa tule kummallekaan joukkueelle.

 

YHTEENVETO

  • GamerLegion tai Bad News Eagles tulee tämän ottelun päätteeksi etenemään Legends Stage -vaiheeseen, mikä on itsessään jo mahtava asia. GamerLegion kuitenkin mielestäni ihan oikein ansainnut ennakkosuosikin asemansa loistavien peliesitystensä ansiosta. Bad News Eaglesin kohdalla terroristipuolen pelaaminen ei ole yhtä hyvällä mallilla kuin GamerLegionilla, mikä lienee tässä ottelussa ratkaiseva tekijä. Tämän kohteen lähtökohtana on siis se, että GamerLegion voittaa ottelun. 2-0 -voitolla kohde osuu takuuvarmasti, mutta myös 2-1 -voitolla ottelukohtaisen kierrostasoituksen osuminen on todennäköistä. Kohde menee oikein, kun GamerLegion voittaa ottelukohtaisen kierrostasoituksen vähintään neljän kierroksen erotuksella. 

 

TULOS: 16-32

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Adam - Stribrsky

Vihje: Adam Voittaa 1. Erän & Ottelun

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.25

Alkamisaika: 19:45

- Adam sekä Stribrsky kohtaavat Setka Cupin puolella, Adam lähtee otteluun pienoisena suosikkina 1.66 kertoimella mutta ansaitsisi olla mielestäni selvempi suosikki tähän otteluun tultaessa. Adam pelannut todella hyvässä vireessä viime otteluissaan siinä missä Stribrskylla ei ole pahemmin lainkaan kulkenut. Adamilla peli rullaa nyt nätisti ja voittanut kaksi viimeisintä kohtaamista Stribrskya vastaan myöskin joten näen Adamilla tässä ottelussa hyvät saumat aloittaa jälleen terävästi voittamalla avauserä ja siitä koko ottelu.

3-1 (13-11, 11-6, 11-13, 11-5)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo UCL 22:00

Marseille - Tottenham

Pelivalinta: Son syöttää maalin @ 4.50 Nordicbet

Voittamalla pääsee varmasti jatkopeleihin ja tappiolla laulukuoro kutsuu Marseillea ja todennäköisesti myös Spursia.

Son on perus passari joka voisi tässä ottelussa ruokkia Harry Kanea joka on Valioliigan maalipörssin sijalla 2. Kane on tehnyt 10-maalia 13-Valioliiga otteluun.

Kerroin on sen verran hyvä, että maistuu kyllä peleille.

505EEE3B-A360-479B-B732-B8640E9BAA02.jpeg

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Dallas Stars vs. Los Angeles Kings klo. 2.30

Yli 6,5 maalia ja Joe Pavelski vähintään kaksi tehopistettä sis. JA/6,40 PAF

Dallas Stars kärsi edellisessä ottelussa ruman kotitappion New York Rangersille 6-3 -lukemin. Los Angeles Kings voitti taas viime yönä hienosti St. Louis Bluesin vieraissa selvin 5-1 -lukemin.

Starsilta voidaan odottaa parannusta tähän otteluun. Miro Heiskanen saattaa palata tähän otteluun kotijoukkueen riveihin, joka vahvistaa Starsin hyökkäyspelaamista kokonaisuudessaan. Ainut ongelma Starsilla on maalilla, kun Scott Wedgewood aloittanee jokaisen pelin tällä viikolla Jake Oettingerin ollessa loukkaantuneena.

Kingsin viisikkopuolustaminen on ollut alkukaudesta ajoittain kauheaa. Joukkueen hyökkäyksestä kyllä löytyy tehoja, mikä pitää Kingsin mukana käytännössä jokaisessa pelissä taistelussa voitoista.

Uskon, että American Airlines Centerillä nähdään hieno ja maalirikas ottelu. Kotijoukkueen kokenut Joe Pavelski saa tässä ottelussa luvan palata tehokkaana otteluihin. Viime pelissä syntyi yksi syöttöpiste, mutta tällä kertaa syntyy tehot 1+2, kun Stars voittaa 5-2 -lukemin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

Heat - GSW

Vihje : Jordan Poole yli 15,5 pistettä

1.90@ Bet365

1:40

Poole on ollut melko hyvä tällä kaudella vaikka harvemmin avaavassa kokoonpanossa on ollut, niin peliaikaa on ollut rutkasti tarjolla. Hän jää eittämättä muiden tähtien varjoon, vaikka tekeekin melkoista tuhoa kentällä. Hänen avg. On sen 17 pojoa per peli ja uskoisin että tässä Heat keskittyy pitämään Curryä 2 joka avaa tilaa muualle kenttää esimerkisi juuri Poolelle.

Link to post
Share on other sites

NBA, Koripallo

OKC Thunder - Orlando Magic

Vihje : Shai Gilgeous-Alexander yli 26,5 Pistettä

1.75@ Coolbet

2:00

Shai on ollut ihan liekeissä ja hänen pisteiden AvG on ollut lähemmäs 30 joka peli ja käytännössä koko viime kauden. Magicin puolustus on heikko ja Shai tulee loistamaan jälkeen kerran.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Japani 8:00 Niigata - Hiroshima Pelivalinta: Sotriou tekee maalin @ 3.10 Betsson Lähdetään kokeilemaan josko Sotriou onnistuisi heikkoa Niigataa vastaan maalinteossa. Hiroshima on huomattavasti vahvempi joukkue ja se ei ole hävinnyt vierassa 9-peliin!
    • Jalkapallo Japani 8:00 Yokohama - Iwata Pelivalinta: Eka puoliaika yli 1.5 maalia @ 2.43 Pinnacle Sen verran on kovia maalintekijöitä molemmilla joukkueilla, että täytyy lähteä hakemaan jo ekalle 45min vähintään kahta osumaa.  Esim. Bet365 tämä kerroin on jo poljettu 2.25!
    • Astros - Guardians Vihje : yli 9 juoksua 1,82@ Unibet 3:10 Molemmilla melko heikot kädet tänään ja aika hyvin on juoksuja tullut näiden joukkueiden välillä. Itse näkisin että voi tulla melkoiset juoksukarkelot.
    • Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 03:00 Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin.    Boston ML @1,78 @unibet
    • Jalkapallo Columbia B 22:30 Real Santander - Cucuta Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.12 Pinnacle Sarjan kolmonen Cucuta on pelannut todella heikosti viime vieraspelit ja ei ole kolmeen viimeisimpään vieraspeliin tehnyt maaliakaan. Tänään vastassa on kuitenkin yksi sarjan eniten maaleja päästävästä joukkueesta joten tuskin tänään vieraat nollakerhoon jää. Kotijoukkue on puolestaan onnistunut hyvin maalinteossa kotikentällä ja neljässä edellisessä kotipelissä se on onnistunut vähintään kaksi maalia tekemään.  VÄÄRIN
×
×
  • Create New...