Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Sunny Edwards - Felix Alvarado

Valinta: Alvarado, Pinnacle, @5.00

Klo: 00:00

 

Edwards on kärpässarjan IBF-liiton maailmanmestari ja laajalti arvioitu painoluokan ykköseksi. Kärpässarjan taso ei ole kuitenkaan ollut viime vuosina kummoinen ja vastustajat ovat olleet hyvinkin suotuisia Edwardsille. MM-vyö voitettiin 1.5 vuotta sitten 40-vuotiaalta Moruti Mthalanelta  ja tämä hidas Etelä-Afrikkalainen ei saanut oikein mitään aikaan hyväliikkeistä Edwardsia vastaan. Mthalane lienee kuitenkin Edwardsin kovin voitto ja muut vastustajat eivät myöskään ole antaneet hänelle kunnon tyylillistä haastetta ja oikeastaan kaikki ovat olleet joko liian alhaisia lyöntimääriltään tai yrittäneet ottaa puhtaan taktista nyrkkeilyottelua Edwardsia vastaan ja hävinneet pahasti. Alvarado sen sijaan on täysin uusi haaste brittimestarille, sillä tämä 33-vuotias nicaragualainen lyö paljon, käy päälle kuin yleinen syyttäjä ja jaksaa tehdä tätä täydet 12 erää. Lisäksi hän on erinomainen vartalolyöjä. Kaikki tämä on mielestäni myrkkyä Edwardsille, jonka nyrkkeily perustuu täysin hyvään liikkeeseen ja etäisyyden hallintaan. Vaikka lyöntivoima onkin usein yliarvostettua on Edwardsin kevytkätisyys (4 tyrmäystä 18 ottelussa) myös selkeä haitta sillä häneltä ei välttämättä löydy työkaluja Alvaradon hidastamiseksi.

Joko olen täydellisesti aliarvioinut Edwardsin kyvyt, mutta ennen kertoimien julkaisua Alvarado oli omissa papereissani suosikki voittamaan tämän ottelun joten tällaiset kertoimet ovat hyvinkin pelattavia.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • Kuroro changed the title to 11.11

Koripallo MM-karsinta klo 20:00

Saksa - Suomi

Pelivalinta: Saksa -6,5

Kerroin: 1,85 Unibet

Mielenkiintoinen korisottelu edessä. Suomi pelannut fantastista koripalloa EM-kisoista lähtien pääosin Markkasen huikeiden suoritusten ansiosta. Yhden pelaajan merkitystä harvoin voi korostaa, mutta Suomen joukkueessa Markkasen läsnäolo on äärimmäisen tärkeää. Nyt kun Markkanen on NBAn puolella, vaaditaan muilta pelaajilta selkeää tasonnostoa mikäli Saksa voidaan tosissaan haastaa.

Saksallakin huippupelaajat NBA:ssa mutta laajuutta löytyy myös kotimaan sarjoista. Saksan liiga hyvätasoinen sarja, josta osoituksena Alba Berlinin ja Bayer Münchenin kohtuullisen hyvä menestys euroliigassa.

Pidän Saksaa tässä selkeänä ennakkosuosikkina kotiyleisön edessä pelatessaan. 

 

Link to post
Share on other sites

Salibandy, MM Kisat

Suomi - Saksa

Vihje: Saksa +5.5

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Kerroin: 2.30

Alkamisaika: 19:00

- Salibandyn MM-Kisojen puolivälierissä kohtaavat Suomi sekä Saksa. Kahta sanaa ei voittajasta pitäisi olla, sen verran suurena ennakkosuosikkina Suomi otteluun lähtee kuten kuuluukin, Suomi ei ole kuitenkaan tässä turnauksessa vielä parastaan esittänyt eikä ole niin vakuuttavasti pelannut muutenkaan, Saksa ei ole mikään heittopussi ja esiintynyt nyt nousujohteisesti ja kelpo hyvin peliesityksin niin uskoisin kyllä Saksan tässä ottelussa pystyvän hyvin rimpuilevaan mukana ja edes jonkunmoisen uskottavan vastuksen antavan Suomelle, uskon myös että Suomelle riittää hyvin sellainen 'varmistelu' 3-4 maalin hallittu voitto josta hyvä rakentaa kohti välieriä, 18- kisoissa kohtasivat Suomi ja Saksa samaisessa puolivälierävaiheessa ja Suomi voitti tuolloin ottelun 6-1 luvuin, jotain samanlaista tästäkin odotan Suomen tehden sen 6-9 maalia ja Saksan sen 1-4 maalia.

11-2

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Nick Ball - Jesus Ramirez Rubio

Valinta: Ball voittaa erissä 1-6, betfair, @2.75

Klo: 00:30

 

Betfairilta löytyy kohteelle selkeä toppi, muualla on @1.80 luokkaa. Ballin vastustaja vaihtui vasta kaksi päivää sitten ja vaikuttaa siltä ettei Rubio ole erityisen kovaa treenannut, sillä hän on normaalisti otellut yhtä painoluokkaa alempana ja silti hän oli eilen jonkin verran ylipainoissa. Ball on muutenkin yksi brittien parhaista lupauksista ja hänen pitäisi hoitaa tällaiset ottelut näytöstyyliin.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Toronto Maple Leafs vs. Pittsburgh Penguins klo. 02.00

Yli 6,5 maalia, Auston Matthews ja Evgeni Malkin vähintään kaksi tehopistettä sis JA/10,50 PAF

Kaksi tulivoimaista joukkuetta kohtaavat toisensa Torontossa. Edellisessä pelissä Maple Leafsin kolmen ottelun voittoputki katkesi yhtä sarjan kuuminta joukkuetta vastaan, kun Vegas Golden Knights haki Torontosta 4-3 -voiton jatkoajan jälkeen. Penguins sen sijaan katkaisi edellisessä pelissä seitsemän ottelun mittaisen tappioputken, kun joukkue kaatoi Washington Capitalsin vieraissa 4-1 -lukemin.

Tässä ottelussa voitaneen odottaa maaleja aika paljon ja etenkin Evgeni Malkin on ollut urallaan todella hyvä Torontoa vastaan. Sekä Matthewsille ja Malkinille parit pisteet, ja 4-4 -tasuri on ihan hyvä haku tähän iltaan.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Dallas Stars vs. San Jose Sharks klo. 03.30

DAL-1,5, yli 6,5 maalia ja Joe Pavelski vähintään kaksi tehopistettä/8,00 PAF

Dallas Stars palaa kotiin yhdeksi peliksi kohtaamaan San Jose Sharksin. Starsin voittoputki katkesi viime pelissä Winnipeg Jetsin vieraana, mutta Pete DeBoerin joukkue mielii takaisin pinnalle Sharksia vastaan. Uskon, että Starsin kotiottelussa nähdään maalijuhlat ja Sharksin entinen kapteeni Joe Pavelski iskee ottelussa kahdesta neljään tehopistettä, kun Stars lyö taululle eilen pelannutta vastustajaansa vastaan 6-2 -lukemat.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...