Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Katowice

17:00

2a5460f24e415ba8aefbde126b12ca0d.png  fnatic - MIBR d55c067b99ac1b7e96e5572cebbddce7.png

fnatic -1.5 | 1.89 | Coolbet

 

  • fnatic (mezii, KRIMZ, nicoodoz, roeJ, FASHR) voitti avausottelunsa Evil Geniusesia vastaan, mutta toisessa ottelussa joukkue hävisi OG:lle lukemin 1-2. Jälkimmäisen ottelun tulos ei ollut suurin mahdollinen yllätys, mutta fnaticin peliesitys oli tappioon päättyneissä kartoissa yllättävän vaisu. fnaticin otteissa on ehkä vielä nähtävissä tauon tuomaa ruosteisuutta, mutta silti joukkueen pitää pystyä nähtyä parempiin suorituksiin.
  • MIBR (exit, HEN1, insani, brnz4n, Tuurtle) kärsi avausottelussaan tappion Ninjas in Pyjamasia vastaan, mutta edellinen ottelu Grayhoundia vastaan päättyi 2-1 -voittoon. MIBR on pelannut melko odotetulla tasolla, mutta yksilötasolla etenkin tulokaspelaaja insani on pelannut odotuksia paremmin. Joukkue ei siis ole niin huonossa jamassa kuin pahimmissa skenaariossa maalailtiin, mutta MIBR:n perustaso ei edelleenkään vakuuta.
  • Karttavetossa MIBR bannaa Miragen ja fnatic poistaa joko Anubiksen tai Ancientin. MIBR:n karttavalinta osunee todennäköisesti Vertigoon ja yhtä todennäköisesti fnatic valinnee kartakseen Overpassin. Tämän kohteen kannalta MIBR:n karttavalinta aiheuttaa suurimman haasteen, vaikka fnatic lähtökohtaisesti onkin ennakkosuosikki kaikissa kartoissa.

 

YHTEENVETO

  • fnatic lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Joukkue on perustasoltaan selkeästi MIBR:iä edellä ja yksilötaidon osalta fnaticin kokoonpano on taitavampi ja tasapainoisempi. fnatic ei ollut etenkään OG-ottelussa parhaimmillaan, mutta vastuksen taso helpottuu tässä ottelussa huomattavasti, mikä auttanee fnaticia toteuttamaan pelisuunnitelmaansa, jolloin MIBR:n mahdollisuudet voittoon ovat ohuet. fnatic tulee siis tämän ottelun kaiken järjen mukaan voittamaan ja voiton nappaaminen kahdessa kartassa lienee todennäköisin lopputulema, vaikka vastustajan karttavalinnassa fnatic saattaa joutua pelaamaan lähellä parasta tasoaan. Kohde menee oikein, kun fnatic voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 2-0

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

NBA; koripallo

Celtics - Suns

Vihje ; Chris Paul yli 8,5 syöttöä

1,83@ Bet365

2:40

Mielestäni tässä on kierroksen paras kohde. Raja on papereissani peräti 2 liian alhaalla. CP ylitti tätä rajaa melko kepoisesti, mutta viime pelissä hän pelasi kyllä selvästi tämän kauden heikoimman pelinsä. Uskon että hän pesee tässä kasvonsa ja saanee tupla-tuplan, Uskon kuitenkin että syöttöjä kertyy vähintään 9, mutta jos nyt pitäisi veikata niin 10 tai 11 tulee. Raja on mielestäni naurettava ja sitä ei voi sivuuttaa. 

Link to post
Share on other sites

NBA; Koripallo

Pacers - Kings

Vihje ; Tyrese Haliburton yli 34,5 PRAs

1,90@ Bet365

2:10

Haliburton valittiin juuri All-Stars otteluun ja hän varmasti haluaa näyttää miksi. Vastassa on vielä hänen vanha joukkueensa ja hän kovasti aina uhoaa että hän näyttää vielä Kingsille kuinka suuren tähden he antoivat pois. Haliburton tuli muutenkin melko pirteästi loukkaantumiseltaan takaisin ja mielestäni tämä linja on muutaman pykälän liian matalalla. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 KAZAKSTAN - RUOTSI PELIVALINTA: Jonas Brodin pisteet yli 0.5 @ 1.99 Coolbet Brodin osaa laukoa ja saa kyllä hyvin peliaikaa tuossa kakkosparissa, joten kaiken järjen mukaan pitäisi tuo pinnatili olla jo auennut. Heikko Kazakstan vastassa joten toivoa sopii, että Brodin saa vihdoin hanat auki. MM-kisoja valmistava Tsekin EHT-turanus sujui Brodinilta todella hyvin ja hän nakutti niissä karkeloissa 2-peliin tehot 1+1. OIKEIN 
    • Jääkiekko, NHL Carolina Hurricanes vs. NY Rangers klo. 2.00 Hurricanes voittaa 60min ja Sebastian Aho iskee vähintään kaksi tehopistettä/4,90 PAF Carolina Hurricanes pääsee yrittämään kotiyleisönsä edessä sarjan tasoitusta NY Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja näistä kaksi venyi jatkoeriin. Tätä seurasi Hurricanesin 4-3 -kotivoitto ja hieno 4-1 -vierasvoitto edelliseen kamppailuun. Kaksi tasaista joukkuetta, kun kohtaa, niin seitsemän ottelun sarja ei isosti yllättäisi. Uskotaan, että Sebastian Aho palauttaa sarjan MSG:lle hurjilla tehoilla.
×
×
  • Create New...