Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | IEM Dallas EU Closed Qualifier

13:00

233af268e81f344c7523947633f723a6.png  Spirit - Astralis be5fbd8af581626e66a2830ea52a9c84.png

Astralis | 1.84 | Pinnacle

 

  • Spirit (magixx, chopper, s1ren, Patsi, w0nderful) tulee IEM Dallas -karsintapeleihin ailahtelevassa vireessä. Joukkue jäi EPL-sarjassa pudotuspelien ulkopuolelle hävittyään ratkaisevan ottelun juuri Astralista vastaan. Spiritin suorituksia onkin tämän vuoden puolella leimannut ailahtelevuus, sillä yksittäisissä otteluissa se voi päihittää melkein kenet tahansa, mutta tappioita Spiritiä heikompiakin joukkueita vastaan on nähty.
  • Astralis (Buzz, device, Xyp9x, gla1ve, blameF) lähtee vastustajansa tavoin hakemaan paikkaa IEM Dallas -turnauksesta. Joukkueen taival EPL-sarjassa päättyi ennen pudotuspelejä tappioon Liquidia vastaan. Astralis oli ehkä lievästi vaikean lohkokaavion uhri, mutta ei joukkueen peli missään nimessä täydellistä ollutkaan. Joukkue on vielä jokseenkin tuore ja kehityspotentiaalia varmasti riittää, mutta pikkuhiljaa tuloksia pitää alkaa syntymään. 
  • Karttavetossa Astralis poistaa Anubisin ja Spirit bannaa Infernon. Astralis turvautunee karttavalinnallaan Overpassiin tai Ancientiin. Spirit ottanee omalla karttavalinnallaan Miragen.
  • Spirit ja Astralis pelasivat EPL-turnauksen alkusarjassa kahdesti toisiaan vastaan. Molempien joukkueiden ailahtelevuutta kuvasti se, että voitot menivät tasan 1-1 varsin erilaisten vaiheiden kautta.

 

YHTEENVETO

  • Spirit ja Astralis ottavat kolmannen kerran yhteen lyhyen ajan sisään. Kummankin joukkueen tekeminen on viime aikoina ollut ailahtelevaa ja joukkueiden perustasoissa ei ole suurta eroa. Tämän ottelun asetelma onkin pintapuolisesti hyvin tasainen. Päivän vire voi olla ratkaiseva tekijä, mutta myös joukkueiden nälkä ja online-ympäristöön tottuminen voi luoda ratkaisevan eron. Tässä aspektissa Astralis saattaa saada lievän edun puolelleen, koska se on tämän vuoden puolella tottunut pelaamaan online-otteluita ja vieläpä menestynyt niissä todella hyvin. Spirit ei puolestaan ole tänä vuonna pelannut ainuttakaan online-peliä ja viime vuonnakin Spiritin tulokset online-turnauksissa olivat melko heikkoja. Marginaalit ovat pieniä, mutta veikataan sen puolesta, että Astralis vie tämän ottelun nimiinsä. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

35619d7a7c505346df25ac1b63c313c7.png  Ninjas in Pyjamas - Cloud9 39639c548fc524b51f84eba8b1ac826d.png

Cloud9 -1.5 | 2.02 | Veikkaus

 

  • Ninjas in Pyjamas (Aleksib, Brollan, REZ, headtr1ck, k0nfig) päihitti BLAST-karsintaturnauksen avausottelussaan OG:n lukemin 2-1. NIP joutui ottelussa tappioasemaan ensimmäisessä kartassa, mutta toinen ja kolmas kartta sujuivat hyvin, mikä riitti voiton nappaamiseen varamiehistä OG:ta vastaan. NIP onkin online-peleissä saanut hieman juonen päästä kiinni, sillä se tulee tähän otteluun neljän ottelun voittoputkessa.
  • Cloud9 (Ax1Le, sh1ro, nafany, H0bbit, buster) löi omassa avausottelussaan Copenhagen Flamesin lukemin 2-0. Joukkue on viime aikoina päässyt mainioon vireeseen, sillä Cloud9 ylsi EPL-turnauksen finaaliin hyvällä pelillä. Viime kuukauden aikana pelatut online-pelit ovat sujuneet virheettömästi, sillä Cloud9 on voittanut tämän vuoden puolella kaikki 7 online-otteluaan häviämättä karttaakaan.
  • Karttavetossa NIP bannaa Anubisin ja Cloud9 poistaa Nuken. NIP saattaa ottaa kartakseen Infernon tai Ancientin. Cloud9 puolestaan valinnee kartakseen Vertigon, Overpassin tai Miragen. Karttaveto on NIP:n kannalta tukala, sillä sen bravuurikartta Vertigo sattuu olemaan Cloud9:n paras kartta ja muissa kartoissa Cloud9 on tilastollisesti NIP:iä etevämpi.

 

YHTEENVETO

  • Cloud9 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on ollut viime aikoina erittäin hyvässä iskussa eikä siirtyminen online-otteluihin ole tuottanut lainkaan vaikeuksia. NIP on saanut viime peleissään pientä itseluottamusboostia voittojen myötä, mutta tässä ottelussa joukkue joutuu pahaan paikkaan. NIP:n potentiaali toki riittää Cloud9:n haastamiseen, mutta pieneenkään ailahteluun ei ole tässä ottelussa varaa eikä luotto NIP:n tekemiseen ole edelleenkään kovin suuri. Pieni ylimääräinen huomio tähän otteluun on se, että sekä Cloud9 että NIP pelaavat IEM Dallas -karsintapeleissä ennen tätä ottelua, mikä voi vaikuttaa tämän ottelun valmistautumiseen. Kaikesta huolimatta Cloud9:n taso on mielestäni tällä hetkellä NIP:lle liikaa ja uskon tämän ottelun päättyvän suoraan kahdessa kartassa Cloud9:n eduksi. Kohde menee oikein, kun Cloud9 voittaa ottelun lukemin 2-0. 

 

TULOS: 1-2

Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Buffalo Sabres - New York Rangers

Chris Kreider yli 2.5 laukausta: Kyllä (sis.JA) @ 1.82 Nordicbet

Alkaa 02:00

Kreiderin laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 3-4-4-0-4. Seitsemänkymmenenkahden pelatun matsin jälkeen miehen laukaisu ka. 3.03. . Kreider pelaa joukkueen kakkoskentän ja ykkösylivoiman vasemmassa laidassa. Peliaikaa miehelle on tällä kaudella kertynyt mukavat 18:32 ottelua kohden. Rangers tulee olemaan ottelussa niskan päällä minkä myötä Kreiderillekin avautuu laukaisupaikkoja vähintään kolmen kudin verran.

1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Winnipeg Jets - Detroit Red Wings

Moritz Seider yli 1.5 laukausta: Kyllä (sis.JA) @ 1.64 Unibet

Alkaa 03:00

Yli 1.5 laukausta toteutui Seiderin kohdalla neljätoista kertaa viimeisestä seitsemästätoista matsista. Seider pelaa Detroitin ykköspakkiparissa ja ykkösylivoiman viivassa. Seider on saanut tällä kaudella eniten peliaikaa (23:10) ottelua kohden koko joukkueen rosterista. Seider tulee laukomaan vähintään kaksi kertaa Detroitin ehkäpä napatessa yllätysvoiton Jetsistä ensi yön ottelussa.

2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Michael Magnesi - Ayrton Osmar Gimenez 

Will the fight go the distance, No, betway, @2.10

Klo: 00:15

 

Kohteen kertoimet näyttävät olevan laskemaan päin. Magnesi on tyyliltään varsin aggressivinen ja on usein valmis ottamaan pari osumaa saadakseen yhden hyvän itse perille. Gimenez sen sijaan on tyyliltään liikkuja ja päämielenkiinto ottelussa onkin, onko hän tarpeeksi hyvä kestääkseen 12 erää Magnesin prässissä. Itse en ole täysin vakuuttunut ja 2+ kertoimilla tämä kohde vielä pelattava.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Vancouver Canucks - Calgary Flames

Maalintekijä, Walker Duehr, @5.95, betsson

Klo: 05:00

 

Tämä on Duehrille ensimmäinen NHL-kausi, jossa vastuuta on tullut jokseenkin säännöllisesti ja tulos on ollut kelpoa: 21 ottelussa tehot 6+4. Tulosta on tullut myös viime otteluissa joten vire näyttää olevan kohdallaan. Canucksia vastaan on odotettavissa maalirikas ottelu ja näillä kertoimilla katsotaan pystyykö Duehr jatkamaan hyvää virettään.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nhl, Jääkiekko

Flames - Canucks

Vihje : Yli 6,5 Maalia

1.80@ Bet365

5:07

Kummankaan joukkueen maalivahti ei tällä kaudella ole ollut mikään hirmu kone. Canucks päästää paljon maaleja mutta osaa tehdä niitä myös kunnioitettavan määrän. Sama pätee Flamesiin. Flames näistä hieman parempi joukkueena ja uskon että Demko joutuu tänään koville ja joutuu antautumaan useampaan otteeseen.

Link to post
Share on other sites

Nba , Koripallo

GSW - Spurs

Vihje : Keldon Johnson yli 23,5 pistettä + Steph Curry yli 25,5 pistettä

3,60@ Coolbet

5:09

Johnson on ollut mielestäni tällä kaudella Spurssin ainoa pieni positiivinen pisara suuressa lammikossa. Johnson on tiputellut melko moitteettomasti reippaat 20 pojoa pelistä toiseen. Curry puolestaan on maailman yksi parhaista pelaajista ja hän nyt ketä tahansa vastaan voi tehdä sen 30 pojoa. Vastassa NBAn yksi heikoimmista puolustuksista ja uskon että Seppä itse rokottaa heitä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • NHL, jääkiekko Capitals - Rangers Vihje : Rangers 1,83@ Coolbet 03:07 Rangers joukkueena ollut aivan suvereenisti parempi ja eiköhän tämä sarja lopu tässä. Caps ei ole näyttänyt mitään elonmerkkejä ja tuolla nipulla mikä heillä on niitä tuskin näyttääkään. 
    • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 02:00 Indiana siirtyi sarjassa muutama johtoon muutama yö sitten, kun kaatoivat Bucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Bobby Portis oli ottelussa liekeissä,etenkin levypallojen osalta, joita napsi kiitettävät 18. Heitot napsuivat aikalailla koko kauden keskiarvoon nähden ok, ja pisteitä 44 minuutin peliajan mukana Portis kirjasi 17. En usko että tänään nähdään jatkoaikaa, ja sitä myöten myös Portisin minuutit jäävät vähemmälle. Portis alle 20,5 pistettä kuulostaa omaan korvaan hyvältä, sillä tämän yli ei ole menty viimeisessä 15 ottelussa kuin 2 kertaa, ja pleijjareissa ei kertaakaan. Bobby Portis alle 20,5 pistettä @1,89 @coolbet
    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
×
×
  • Create New...