Jump to content

Recommended Posts

Em karsinnat, jalkapallo

Kosovo - Sveitsi

Vihje : Sveitsi yli 1,5 maalia

1.85@ Coolbet

21:45

Kosovo ei ole lähtökohtaisesti mikään hirmu kova joukkue kuin taas Sveitsi on pelannut satumaisen hyvää potkupalloa. Sveitsin hyökkäys pelaa ja eiköhän he ainakin 2 häkkiä tee.

Link to post
Share on other sites

Em karsinnat, jalkapallo

Albania - Puola

Vihje : Albania tai tasapeli

1,68@ Coolbet

21:45

Puola on ollut melko heikko näissä karkeloissa ja varsinkin vieraissa peli tökkii. Albanian ottelut ovat olleet tosi pirteitä ja näkisin että kotiin jää ainakin piste.

 

*Meni väärälle päivälle korjasin oikealle päivälle.

Link to post
Share on other sites

Em-karsinnat, jalkapallo

Andorra - Valko-Venäjä

Vihje ; Valko-Venäjä

1,90@ Unibet

19:00

Andorra on selkeästi Valko-Venäjää heikompi joukkue ja kotiedun turvin näinkin ''suuri'' suosikki. Valko-Venäjä vie materiaalin puolesta mennen tullen Andorran. 

Link to post
Share on other sites

CHL-jääkiekkoa

Tappara - Skellefteå, kello 17:00

2,10 @ Coolbet

Tapparalla tiukka ja vähä maalinen peli saksalaista Mannheimia vastaan pari päivää sitten, josta kuitenkin voitto rankkareilla. Skellefteå pelasi samana päivänä ranskalaista Rouenia vastaan, josta tiukka 0-1 kotitappio. Lähtökohtaisesti Mannheimin pitäisi olla paljon tasokkaampi joukkue kuin Rouen. 

Kotiedun turvin ja viimeottelun pohjalta lähtökohdat ovat Tapparan puolella. 

Tapparalla jonkun verran vaihtuvuutta mm. 1-kentän sentteri ja ylivoimanmoottori Lehterä on vaihtanut maisemaa. Tapparralla on kuitenkin syvällä voittamisen kulttuuri, joka ei kaadu yhteen tai kahteen mieheen. Pelillisesti on myös muutossa ajamassa uusi ruotsalainen valmentaja Grönborg.

Alkukautena voi olla tietynlaisia haasteita uuden pelitavan oppimisessa, mutta silti näkisin, että Tapparan pitäisi kotona tämä ottelu hoitaa. 

PS. CHL:ssä on mielenkiintoisia sääntöuudistuksia tullut tälle kaudelle. Mielenkiintoista nähdä tuleeko vastaavat uudistukset myös liigoihin jossain vaiheessa? Uudistuksista: https://www.suomikiekko.com/2023/05/tama-ei-ole-aprillipilaa-chlaan-tulossa-kolme-erikoista-saantomuutosta/

Link to post
Share on other sites

League One / Jalkapallo Englanti

Exeter - Leyton Orient

Exeter @ 1.76 Pinnacle

Alkaa 17:00

Exeter(1.) voitti kauden kuudesta pelatusta ottelusta neljä kamppailua yhden päättyessä tasan ja yhden tappioon. Joukkue on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Leyton Orient(20.) hävisi kuudesta pelatusta ottelustaan neljä. Leyton Orient ei voittanut otteluakaan ja hävisi kahdeksan viimeisestä kymmenestä vierasottelustaan Cupin matsit mukaanluettuna. Exeterin maalilla pelaa Aston Villasta lainalla oleva 21 -vuotias Viljami Sinisalo joka piti maalinsa puhtaana neljässä pelatusta kuudesta ottelustaan. Erinomaisesti kautensa aloittanut Exeter voittaa ottelun maalein 2-0.

1-2

Link to post
Share on other sites

Ravit, Oulu, lähtö 11

Sulkeutuu 16:43

Voittaja Trouble Leader 5,15 Nubet

Trouble Leader on tehnyt tauon jälkeen mahtisuorituksia kerta toisensa jälkeen. Viimeksi 65-lähdössä sen juoksu meni pilalle, mutta niin vain se runnoi voittoon. Vastus tiukkenee, mutta Trouble Leader hyötyy monesta poisjäännistä ja jyrää voitto-otteluun.

Link to post
Share on other sites

Ravit, Oulu, lähtö 5 

Sulkeutuu 14:43

Voittaja Lake's Diana 6,90 Nubet

Lake's Diana voitti toissa kerralla Kasvattajakruunun karsinnan ylivauhdin avustamana. Jatkuvasti valmentajansa kehuma tamma jäí finaalissa kovasti voimissaan pussiin. Se olisi ollut tilat saadessaan toinen ja nyt selvästi pelatumpi. 

Link to post
Share on other sites

League One / Jalkapallo Englanti

Stevenage - Carlisle

Stevenage @ 1.78 Marathonbet

Alkaa 17:00

Stevenage(3.) voitti kauden kuudesta pelatusta ottelusta neljä matsia yhden päättyessä tasapeliin ja yhden tappiollisesti. Carlisle(19.) on vieraissa neljän ottelun tappioputkessa Cupin ottelut mukaanluettuna. Sarjanousija Stevenage on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja joukkue mm. tiputti mestaruussarjajoukkue Watfordin ulos liigacupista. Carlisle jatkaa kyntämistään sarjataulukon pohjamullissa Stevenagen voittaessa ottelun tänään maalein 1-0.

2-2

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo klo.17:00

Englanti League One

Stevenage–Carlisle btts @2.05 Unibet

 

Molempien maalia tähän otteluun testiin.

Stevenage on aloittanut kauden tyypilliseen nousijantapaan,elikkä loistavasti.Kuudesta pelistä on saldo 4-1-1.Myös Carlisle pääsi karsintojen kautta nousemaan ykkösliigaan,kun Stevenage puolestaan nousi suoraan.Joukkueet ovat siis varsin tuttuja toisilleen viimekaudelta.

Carlislen otteet eivät ole olleet vielä niin hyviä ja joukkue majailee taulukon alemmalla puoliskolla.Carlislen peli aukeaa vielä ja tekopaikkoja joukkue pystyy luomaan.Stevenage jäi viimekotipelissä nollille,mutta tänään se pystyy maalin tekee ja antaa sellaisen myös vastustajalle.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 KAZAKSTAN - RUOTSI PELIVALINTA: Jonas Brodin pisteet yli 0.5 @ 1.99 Coolbet Brodin osaa laukoa ja saa kyllä hyvin peliaikaa tuossa kakkosparissa, joten kaiken järjen mukaan pitäisi tuo pinnatili olla jo auennut. Heikko Kazakstan vastassa joten toivoa sopii, että Brodin saa vihdoin hanat auki. MM-kisoja valmistava Tsekin EHT-turanus sujui Brodinilta todella hyvin ja hän nakutti niissä karkeloissa 2-peliin tehot 1+1. OIKEIN 
    • Jääkiekko, NHL Carolina Hurricanes vs. NY Rangers klo. 2.00 Hurricanes voittaa 60min ja Sebastian Aho iskee vähintään kaksi tehopistettä/4,90 PAF Carolina Hurricanes pääsee yrittämään kotiyleisönsä edessä sarjan tasoitusta NY Rangersia vastaan. Rangers voitti ottelusarjan kolme ensimmäistä ottelua ja näistä kaksi venyi jatkoeriin. Tätä seurasi Hurricanesin 4-3 -kotivoitto ja hieno 4-1 -vierasvoitto edelliseen kamppailuun. Kaksi tasaista joukkuetta, kun kohtaa, niin seitsemän ottelun sarja ei isosti yllättäisi. Uskotaan, että Sebastian Aho palauttaa sarjan MSG:lle hurjilla tehoilla.
×
×
  • Create New...