Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 18.30

 

Ketterä -  K-Espoo 

 

Valinta :  K-Espoo ML 

Kerroin :  2,25 ( PAF )

 

Game 1.

 

K-Espoo pelituntuma on parempi,  kun maanantaina G7 jälkeen pääsivät jatkoon.  Nyt kisapuistoon ja vaikea Ketterä vastassa.  Kotijoukkue avasi viime kierroksen tappiolla,  mutta sitten olikin ihan ylivoimainen sarjassa.   Yllensä G7 käynyt joukkue voittaa tämän uuden G1 pelin,  vaikka luulisi olevan väsyneempi.   Täten vieraita lähden testaamaan.   Vaikka Espoo pelasi pitkän sarjan, niin aika helpolla pääsivät kuitenkin.  Turkulaiset oli paljon väsyneempiä illasta toiseen. 

 

Kunhan K-Espoo voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 18.30

 

IPK  - Hermes 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai Hermes )

Kerroin :  2,16 ( PAF )

 

Game 1,

 

Hermes aliarviointi jatkuu kertoimissa.   Joukkue on hyvin yhteen pelaava joukkue.  Puolustaa keskustaa erinomaisesti ja ihan pelimiehiä tekemään maalit.   Toki Alivoima on hyvin passiivista ja siinä piilee IPK iskunpaikka.  Myös molari pomputtaa aika ajoin pahasti.  Kuitenkin joukkue varmasti sai buustia ja intoa, kun Jokerit kaatui voitoin 4-2.  Siinä sarjassa aloitukset,  maalinedusta sekä kaksinkamppailuissa Hermes oli valovuoden edellä.  Ihan oikea joukkue siitä jatkoon meni.   

IPK oli ajoittain vaikeuksissa RoKi vastaan.   Nyt vastus omasta mielestäni kovenee asteen.   Runkosarjassa hyvin tasaisia otteluita keskinäisissä. Pienet asiat ratkaisevat tämänkin sarjan.  Mikäli IPK ei pääse ytimeen helposti,  niin voi käydä "Jokerit".   Sarjan avauspeli on aina vaikeita betsaa.   Tänään nähdään vähän miten joukkueet poffeissa toisiaan vastaan lähtee pelaamaan.   Mielestäni tasuri ei yllättäisi tänään, niin mielellään tuota X2 kohdetta lähtee testaamaan.   Vieraat tulee puolustaa pääosin,  mutta sekun onnistuu organisoidusti,  niin jopa IPK saattaa päätään lyödä seinään. 

 

Kunhan Hermes EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Segunda RFEF Group 5 / Jalkapallo Espanja

Gimnastica Segoviana - CD Guadalajara

Gimnastica Segoviana Draw No Bet @ 1.58 Pinnacle

Alkaa 21:00

Gimnastica Segoviana on sarjassa kotonaan kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä ottelua ja pitäen kolmessa noista oman maalinsa puhtaana. Joukkue hävisi ainoastaan viisi viimeisestä 29:stä sarjassa pelatusta kotiottelustaan.

Guadalajara(10.) hävisi viisi viimeisestä kuudesta sarjassa pelatusta vierasottelustaan jääden noista kolmessa viimeisessä kamppailussa ilman tehtyä maalia. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään maalein 2-0.

2-0

Link to post
Share on other sites

LIIGA

KalPa - Ilves

KalPa moneyline/ 1.95 CoolBet

Klo 18:30

 

Tilastollisesti tähän pitäisi kokeilla suoraa tasuria sillä jokaisessa kolmessa kohtaamisesta on tarvittu jatkoeriä.

Ilves otti kotonaan viimeksi tärkeän voiton jatkoerässä ja kavensi ottelusarjan 2-1.

Hyvin pienet marginaalit näyttää tässä sarjassa olevan. KalPa haluaa varmasti palata takaisin voittojen tielle sillä Ilveksen tasoittaessa sarja voisi alkaa kyllä kääntymään tupsukorville, siksi käännytään KalPan kelkkaan ja uskon heidän kotiudun turvin nappaavan voiton viimeistään taas jatkoerissä ja sitten kohti Tamperetta ja sarjan katkaisua.

Link to post
Share on other sites

Liiga

Klo 18.30 KalPa - Ilves

Oliver Kapanen Pisteet yli 0.5 (sis. JA, ei VL) kerroin 1.97 Coolbet

Keskiviikkoiltana mennään jälleen Niiralan montussa, kun Ipa luistelee toista kertaa tässä sarjassa KalPan vieraaksi. Kalakukkokaupungin joukkue on ollut yllättävän pirteä tässä sarjassa ja johtaakin ansaitusti sarjaa voitoin 1-2. Toki sarja on ollut tasainen, eikä kumpikaan joukkue ole saanut mitään ilmaiseksi. Odotan tämänkin illan ottelusta tasaista ja maaleilla ei tulla tässäkään pelissä liikaa juhlimaan. KalPan ykkösketjua johtava Kapanen on esiintynyt tähän mennessä playoffeissa hienosti, ja johtaakin pudotuspelien pistepörssiä tehoin 4+3 yhdessä Kärppien Ville Koivusen kanssa. Liukasliikkeinen sentteri on Ilvestäkin vastaan nakuttanu kolmeen edelliseen peliin tehot 2+1 ja en näe syytä, miksi tulikuuma lapa jäähtyisi yllättäen. Toki, jos viimeisimmän Kuopion pelin kaltainen 0-0 -otatus nähdään, pistesarakkeeseen on tällöin vaikea edes Kapasen päästä, mutta ei kuitenkaan mahdotonta. Näen, että mikäli kotijoukkue pystyy tänään tekemään 2+ maalia, on suurella todennäköisyydellä Kapanen vähintään yhdessä niistä mukana.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Derevynskyi - Lobas

Derevynskyi +1.5 Erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.00

Alkamisaika: 16:25

- Setka Cupin puolella kohtaavat Derevynskyi sekä Lobas. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.50 - 1.28 Lobasin hyväksi. Lobas lähtee tähän otteluun varsin suurena suosikkina mutta näen kyllä tämän ottelun tasaisempana ja pelaajien välisen tasoeron myös pienempänä mitä kerroinasetelma antaa ymmärtää, Derevynskyi pelannut viime otteluissaan erinomaisesti ja oikeastaan parasta peliään aikoihin. Derevynskyi tulee tähän otteluun 4 voittoa alla ja uskon hyvän vireen kyllä kantavan tähänkin otteluun ja Derevynskyin tässä vähintäänkin uskottavan ja hyvän vastuksen Lobasille antavan jossei voittoon asti riitä.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga 18:30

Kalpa - Ilves

Pelivalinta: Simon Stransky tekee maalin @ 5.80 Veikkaus

Stransky pelaa kakkoskentässä ja saa hyvin peliaikaa myös ylivoimalla. On myöskin näissä pudotuspeleissä uurastanut isoja minuutteja, joten maalikaan ei nyt aivan toiveajattelua ole. 

Ilves tulee myöskin tasoittamaan sarjan tänään 2-2, viime pelin voitto varmasti avasi lukkoja ja peli on tänään rennompaa kuin aiemmin. 

OIKEIN 

 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Baistriuchenko - Ponomarenko

Ponomarenko 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.20

Alkamisaika: 20:00

- Setka Cupin puolella kohtaavat Baistriuchenko sekä Ponomarenko. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.50 - 1.28 Ponomarenkon hyväksi ja hyvin samoilla linjoilla olen tämän kanssa ja näen Ponomarenkon tämän ottelun vievän selvästi nimiinsä suoraan kolmessa erässä, mielestäni kaksi aivan eri tason pelaajaa tässä kohtaavat ja Ponomarenko on näiden pelaajien keskinäisiä otteluita vienyt nimiinsä kovalla prosentilla ja Ponomarenko kaiken lisäksi tulee vielä tähän otteluun todella hyvässä vireessä voitettuaan 9 viimeisestä 10 pelistään niin näen kyllä selvästi paremman pelaajan Ponomarenkon tämän ottelun voittavan suoraan 3-0.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
×
×
  • Create New...