Jump to content

1.4 (Aprillivihjeet ? )


Recommended Posts

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 17.00

 

Hermes -  IPK 

 

Valinta :  Hermes ML 

Kerroin :  1,90 ( Veikkaus )

 

Game 4,  IPK johtaa sarjaa voitoin 2-1

 

Kemmun sarja vihjaus 1/2 

 

Hermes on nyt istunut ihan liikaa jäähyillä.   5vs5 pelissä osittain ollaa jopa parempia.  G1 oli erinomainen.   G2 muuten hyviä, mutta ei 2X 5 min jäähyillä istuminen auta voittoon joukkuetta, joka on alivoimassa liigan heikoin.   Upea taistelu muuten.   Sitten G3 oli nopeasti ohi ja joillakin saattaa tulla "Jokerit " mieleen tuosta 6-2 luvusta.  Nytkö sarja on pelattu ja IPK ihan ylivoimainen.   Usein murskatappion jälkeen tulee voitto.   Viimeksi tämä käännettiin loistavasti eduksi.   Itse toivon, että Hermes voittaa.

 

Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 17.00

 

K-Espoo  -  Ketterä 

 

Valinta :  K-EspooML 

Kerroin :  2,28 ( PAF ) 

 

Game 4.   Ketterä johtaa sarjaa voitoin 3-0

 

Espoo hävinnyt kolme putkeen.  Peli on vaikeaa,  mutta eikai kotiyleisön edessä suoranaisesti luovuteta.   Ensimmäinen katkaisuottelu on usein vaikein ja varsinkin vieraissa.   Täten rohkeasti koittamaan,  josko Espoo sen yhden voiton saisi tililleen. 

 

Kunhan K-Espoo voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko DEL klo 18.00

Eisbären Berlin - Straubing Tigers

1.erä yli 1.5 maalia

2.00 (Bet365)

 

Sarjan ensimmäinen ottelu ja kyseessä välierä. Kuusi viimeistä keskinäistä peliä näiden kesken on mennyt tämän yli 1.5 maalin rajan ensimmäisessä erässä, joten kokeillaan meneekö myös tässä välierässä.

 

1 Maali hylättiin videoiden jälkeen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Badai - Hubenko

Badai 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 12:00

- Setka Cupin puolella kohtaavat Badai sekä Hubenko. Badai lähtee tähän otteluun jättiluokan suosikkina 1.10 kertoimella ja näen Badai:n tämän ottelun suoraan 3-0 voittavan, en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Badai joka on näistä kahdesta pelaajasta parempi jokaisella osa-alueella. Badai tulee tähän otteluun huippuvireessä voitettuaan 9 viimeisestä 10 pelistään ja on useasti voittanut suoraan 3-0 Hubenkon ja näin uskon tapahtuvan jälleen tasoeron ollessa iso.

Link to post
Share on other sites

Lentopallo, Plusliga

Cuprum - GKS Katowice

GKS Katowice

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle 

Kerroin: 2.23

Alkamisaika: 21:30

- Puolan Lentopalloliigan puolella kohtaavat Cuprum sekä GKS Katowice, lähdetään hakemaan otteluun vierasjoukkue GKS Katowicen voittoa. Sarjataulukon 15. ja 13. tässä ovat vastakkain, Cuprum pelannut 7-21 rekordilla siinä missä GKS Katowice pelannut 8-20 rekordilla. Molemmat joukkueista ovat kuitenkin pelanneet yllättävänkin hyvällä tasolla viime otteluissaan tappiollisista heikoista rekordeista huolimatta, GKS Katowice kuitenkin mielestäni on näistä kahdesta joukkueesta laadukkaampi ja parempi, GKS Katowice voitti myös näiden joukkueiden tämän kauden ensimmäisen kohtaamisen suoraan 3-0 luvuin joten mielestäni väärä joukkue tähän lähtee nyt suosikkina kun Cuprum kertoimissa suosikkina lähtee. Pinnaclelta hyvää toppikerrointa GKS Katowicen voitolle kun muualla siellä 1.90 ~ tuntumassa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.16:00

Ruorsi:SHL

Leksand - Frölunda

Tekee pisteen Lucas Elvenes @1.98 Unibet

Leksandin Elvenesin piste kokeiluun.

6.osaottelu ja Frölunda johtaa 3-2 voitoin.Frölunda takuulla haluaispoikkasta tämän sarjan.Ottelupallot ei ole helppoja ja etenkään,kun pelataan leksandin kotikentällä.

Tasaista vääntöä luvassa ja tämä voi hyvinkin ratketa vasta seitsemännessä pelissä.Leksand ei luovuta helpolla ja ainakin se maaleja tänään tekee muutamat vaikkei voittaisikaan.

Lucas Elvenes on joukkueensa parhaita pelaajia.Elvenes on tässäparissa 5:ssä ottelussa nakutellut kaikkiaan 3.pistettä.Tänään odotan Elvenesin ketjulta hyvää peliä/panosta ja todennäköinen piste Elvenesille olisi tulossa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.18:00

Saksa:DEL 2

Regensburg - Crimmitschau

3.erä btts @2.60 Unibet


Saksan del2 ligasta otetaan 3.erään molemmille osuma testiin.

Sarja on tilanteessa 1-1.Molemmat joukkueet sai ratkaisun edellisestä vastustajastaan vasta seitsämännen pelin jälkeen ja tästäkin vaikuttas tulevan pitkäsarja.

Maaleja näissä alemmissa sarjoissa nähdään ja tullaan näkemään enempi mitä ylemmillä tasoilla.Runkosarjassa Regensburg oli kakkonen ja Crimmitschau kolmonen.Regensburg oli lisäksi runkosarjan paras kotijengi.

Eka kohtaamisessa Regensburgin kotikentällä tehtiin mukavasti maaleja ja niitä nähtiin molemmilta ottelun päättyessä 5-3 numeroihin.

kerroin mielestäni ihan hyvä molempien maalista 3.erässä niinpä otetaas kokeiluun tämä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

St. Louis Blues vs. Edmonton Oilers klo. 4.00

Robert Thomas tekee pisteen ja Leon Draisaitl tekee kaksi pistettä sis. JA/3,45 PAF

St. Louis Blues pelaa kotiyleisönsä edessä isoista pisteistä, kun vastassa odottaa Edmonton Oilers. Mikäli Blues häviää tämän kamppailun, niin joukkueen haaveet pudotuspelien suhteen on lyöty melko pahasti romukoppaan. Samaan aikaan jos Los Angeles Kings hoitaa omansa, niin ero kasvaa aivan liian suureksi pudotuspelipaikkaan.

Bluesin tähtihyökkääjä Robert Thomasilta on lupa odottaa nyt isoa ottelua. Oilersin tähtihyökkääjistä Connor McDavid on ollut hurjassa vireessä viime aikoina, mutta vihjataan tällä kertaa kakkossentteri Leon Draisaitlille pisteitä.

Jos tämä matsi nyt päättyi 4-3 -jatkoaika voittoon Oilersille, niin en olisi yllättänyt. Pari ylivoimamaalia Oilersille tuo pari pistettä Draisaitlille. Thomasilta vaaditaan myös tehoja tähän iltaan, jotta Blues voi taistella voitosta.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

San Jose Sharks vs. Seattle Kraken klo. 5.30

Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen tekevät kaksi pistettä sis. JA/21,00 PAF

Kaksi NHL:n pudotuspelien ulkopuolelle jäävää joukkuetta kohtaavat toisensa varhain tiistaiaamuna Suomen aikaa. Ottelusta voidaan odottaa käytännössä mitä tahansa. Kraken on ollut aika puuta viime aikoina, kun taas Sharksilla on hieno vierasvoitto allaan St. Louis Bluesista 4-0 -lukemin. Sitä ennen joukkue hävisi 18 ottelua 19 kamppailusta.

Uskotaan, että vahvassa vireessä viime aikoina olleet suomalaishyökkääjät nousevat tässä kamppailussa esiin tehojen valossa. Kova on haku, mutta niin on kerroinkin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
    • Punasta punasta punasta. Kokeillaan seuraavaksi kolmannen kierroksen pelejä betsailla.   David Gilbert - Stephen Maguire Kaksi karsinnoista mukaan päässyttä ovat jo mukana kolmannella kierroksella, ja jompikumpihan tästäkin vielä menee eteenpäin. Ottelu on aikalailla tasabuukki,ja overin rajana on 22.5. Otetaan lapulle overit yli kahden kertoimella.   Judd Trump - Jak Jones Kyllä Trump tämän vie. Jos olisi Jonesilla ollut vastassa joku muu kuin Si Jiahui, niin en usko että olisi jatkoon päässyt. Si teki aivan luokattomia virheitä ottelussa. Matsi kestää Trumpin -5.5 tasoituksen ja Veikalla sillä esim 1.95, kun taas Bet365 antaa 1.83. Lapulle siis Trump -5.5.   Kyren Wilson - John Higgins Wilson on pelannut vakuuttavasti ja eilen jännitysmatsista jatkoon päässyt Higgins tulee kohtaamaan voittajansa tässä parissa. Wilson -1.5 veikalla 2.20, joten sitä kohdetta lapulle hieman isommallakin panoksella.   Stuart Bingham - Ronnie O'Sullivan Vaikka Ronnie ei eilen ollutkaan oma itsensä ja teki lukuisia helppoja virheitä, niin jatkoonpääsy ei ollut missään vaiheessa uhattuna.  Bingham kepitti Lisowskin, mutta ei tule voittamaan Ronnieta. Tasoitus on -5.5 Ronnielle ja hieman epäröiden otan sen lapulle. Jos Ronnie pelaa omaa parasta peliään niin toteutuu helposti, mutta jos tulee yksikin jakso johon Ronnie saapuu hajamielisenä niin tasoituksen kanssa voi tehdä tiukkaa. Pelivalinta kuitenkin Ronnie -5.5 ja Veikalla saa 1.99.
    • Tilanne ennen kuun viimeistä vihjauspäivää:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 17 8 1 8 118,08 % 26,33 € ▼ 2.   Oksanen94 24 6 0 18 127,74 % 26,06 € ▼ 3.   Henksteri 30 16 4 10 104,04 % 14,42 € ▼ 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 €   5. ▲ Nagamori30 19 9 1 9 96,98 % -6,13 € ▲ 6. ▼ Pasanen67 25 13 0 12 97,65 % -6,25 € ▼ 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8.   Kemmu 30 12 0 18 78,04 % -67,55 €   9.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 €   10.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 €   11.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 €   Yhteensä 265 vihjettä (94 - 6 - 165) netto -310,00 € ▼ palautus 86,34 % ▼  
    • Jalkapallo Indonesia 11:00 Madura - Arema Pelivalinta: Madura yli 2.5 maalia @ 2.65 Unibet Madura varmasti haluaa tästä ottelusta raapia voiton sillä tällöin se on varmasti pudotuspeleissä. Toki tappio voi myös riittää mikäli pisteen päässä oleva Semarang tai 3-pisteen päässä oleva Dewa eivät voita omia otteluitaan. Madura on kuitenkin Aremaa paljon vahvempi joukkue ja nyt kun ottelussa on vielä panosta niin tuskin se jättää mitään sattuman varaan vaan painaa kaasupohjassa loppuun saakka. VÄÄRIN 
×
×
  • Create New...