Jump to content

Recommended Posts

Baseball KBO klo 12.30

KT Wiz Suwon - KIA Tigers

KIA -1.5

2.40 (Bet365)

 

Vaihdetaan laji jääkiekosta baseballiin. KT Wiz on sarjataulukossa vimosena saldolla 1 voitto ja 7 häviötä (41-68). KIA toisena saldolla 5 voittoa 1 tappio (30-21). Näitä lukuja kun vähän aikaa paperilla pyörittelin niin pelivalinnaksi sain KIAn vähintään 2 juoksun voiton.

Link to post
Share on other sites

1. Liga / Jalkapallo Puola

Wisla Plock - Stal Rzeszow

Wisla Plock @ 1.80 Betsson

Alkaa 19:00

Sarjan toiseksi paras kotijoukkue Wisla Plock(8.) voitti yhdeksän kauden tähän mennessä pelatusta kahdestatoista kotiottelustaan kahden noista päättyessä pistejakoon. Stal Rzeszow(14.) on vieraissa kolmen ottelun tappioputkessa. Wisla Plock voitti joukkueiden edellisen viime syyskussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 0-1. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään maalein 2-0.

1-2

Link to post
Share on other sites

Super League / Jalkapallo Sveitsi

FC Lugano - FC Basel

FC Lugano AH 0 @ 1.68 Unibet

Alkaa 21:30

Lugano(3.) on sarjassa viiden ottelun voittoputkessa pitäen noista kolmessa kamppailussa oman maalinsa puhtaana. Basel(10.) on tällä hetkellä neljän ottelun voitottomassa putkessa häviten noista kaksi ottelua. Sarjan kuntopuntarissa(last 6) tällä hetkellä ykkösenä oleva Lugano voittaa puntarin toiseksi viimeiseltä sijalta löytyvän Baselin maalein 2-1.

2-0

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga klo 18.30

Pelicans - HIFK

1.erä 1x2: 2

3.40 (Veikkaus)

 

Jotenkin on semmonen kutina nyt persuksissa, että maaleilla ei tänään mässäillä. Uskon että yhdellä maalilla voitetaan ensimmäinen erä, ja sen tekijä olisi HIFK, joten HIFKin ensimmäisen erän voitto lapulle.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

Pelicans -  HIFK 

 

Valinta :  HIFK ML 

Kerroin :  2,12 ( PAF )

 

Game 7.  Sarja on tasan 3-3

Kemmun sarja vihjaus :  1/4 

 

Jokerifanin vihjaus, niin ei haittaa, jos Ifk voittaa taikka häviää.  Sekään harmittaisi. 

 

Pelicans Ennakkosuosikki ,  mutta onko vain kotiedun takia?   Espoo piti pintansa,  kun TUTO tuli 3-0 >3-3.  Mutta tuossa väsy tuli vastaan osittain.  Myös materiaaliltaan parempi joukkue meni jatkoon.   HIFK on löytänyt keinot voittaa ja ei ole ollut väsyneempi.   Myös henkisesti ovat hyvässä vireessä kohti tätä.  

2012 Blues nousi Kalpa vastaan 3--0 > 3-3 G7 vieraissa 1-4 voitto 

NHL

2010  Philadelphia Flyers nousi Boston Bruins vastaan 3-0 >3-3 G7 vieraissa 3-4 voitto 

2011 Vancouver Suli 3-0 >3-3, mutta piti kotonaan 2-1 G7 pelin itsellään 

2011 San Jose Sharks Suli 3-0 >3-3, mutta piti kotonaan 3-2 G7 pelin itsellään 

2014  La Kings nousi 3-0 >3-3 .. G7 vieraissa ja voitto 1-5 Sharks vastaan 

 

Siinä muutamia nopeita muistoja 3-0 johdosta,  mikä tullut 3-3 ja kohtalokas G7 ottelu edessä.     No näissä toki 3/6 on tultu takaa ohi (mukana Espoo tältä vuodelta) . Toki pitojakin löytyy enempi varmasti,  jos etsisi.   Kuitenkin se on mahdollista, että HIFK tulee henkisesti voimakkaampana otteluun. 

KOTIJOUKKUEELLE AVAUSMAALI ON EHKÄ HENKISESTI TÄRKEÄMPI 

NIEMELÄ TUO Pelicans valmentaja.   Siirtyy ensi kaudeksi Ilves joukkueeseen.   Tapahtuuko siirto 3--0 sulaminen taskussa. 

PELTONEN Tuo HIFK valmentaja.  Tällä rosterilla pitäisi päästä pitkälle.   Potkuja jo vaadittu.   Lehterä sanoi,  että se motivoi.   Kuitenkin iso peli hänelle 

TÄSSÄ OTTELUSSA EI OLE KUIN HÄVIÄJIÄ !!   Kipinä vuorot alkaa rokki mäkillä,  jos kotijoukkue voittaa.    Pelicans joutuu konkkaan ja ipa fanit on mielissään saadessaan Niemelän,  mikäli vieraat voittaa. 

No kerroin.  Ehkä henkisesti HIFK on ennakkosuosikki.   Myös historia on aika 50/50% tämän kannalta.   Puhutaan kuitenkin 3-0 >3-3 sarjoista.  Vieraat, kun menee johtoon, niin en ihmettele,  jos pelikaani hyytyy. 

 

 

KUNHAN HIFK Voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Pelicans vs. HIFK klo. 18.30

HIFK -1,5 ja Jori Lehterä vähintään yksi piste/5,20 PAF

Helsingin IFK on noussut Lahden Pelicansia vastaan hienosti 3-0 -tappioasemasta 3-3'n. Joukkueet kohtaavat Lahdessa seitsemännessä puolivälieräottelussa ja suosikkia on paha arvioida. Viime keväänä HIFK:n matka pysähtyi Tapparaan välierissä, kun Pelicans taipui Tapparalle finaaleissa.

HIFK:n joukkueessa on kokemusta ja taitoa varmastikin Pelicansia enemmän, ja joukkue on ollut voittamissaan otteluissa todella hyvä puolustussuuntaan maalivahti Niko Hovisen, joka on päästänyt vain kaksi maalia kolmeen edelliseen otteluun.

HIFK:lta odotetaan tänään lannistunutta Pelicansia vastaan huippupeliä ja se tarkoittaa 4-1 -voittoa Jori Lehterän 1+1 tehoilla.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

New Jersey Devils vs. Pittsburgh Penguins klo. 02.00

Penguins voittaa 1X2 ja Sidney Crosby vähintään kaksi tehopistettä/5,10 PAF

New Jersey Devils ja Pittsburgh Penguins ovat vielä tyrkyllä NHL:n itäisen konferenssin pudotuspeleihin. Kummallekin joukkueelle tänään on pakkovoiton paikka. Penguins voitti tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa Madison Square Gardenissa NY Rangersin 5-2 -lukemin ja Sidney Crosby vietti kolmen tehopisteen iltaa. Devils kärsi edellisessä ottelussa 5-2 -tappion Buffalo Sabresille johdettuaan kamppailua jo 2-0 -lukemin avauserän jälkeen.

Iso ottelu luvassa ja isoilta pelaajilta vaaditaan kovaa suorittamista. Crosbyn huippuvire jatkuu ja Penguins nappaa pisteet varsinaisella peliajalla.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Skhabitskiy - Troian

Troian Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.75

Alkamisaika: 20:40

- Setka Cupin puolella kohtaavat Skhabitskiy sekä Troian. Troian lähtee tähän otteluun 1.40 kertoimisena suosikkina ja näen kyllä Troianin tämän ottelun voittavan. Troian näistä kahdesta pelaajasta mielestäni selvästi parempi jokaisella osa-alueella ja aloittanut ottelunsa usein hyvinkin terävästi viemällä avauserän selvällä erolla nimiinsä. Troian pelannut fantastisesti viime aikoina eikä avauserän selkeä voitto vähintään 6-11 luvuin yllättäisi kun tasoeroa pelaajien välillä kuitenkin on.

5-10 -> 8-11

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Krutko - Masko

Masko Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.50

Alkamisaika: 21:05

- Setka Cupin puolella kohtaavat Krutko sekä Masko. Masko lähtee tähän otteluun 1.57 kertoimisena suosikkina ja näen Maskon tämän ottelun vievän nimiinsä kyllä selvällä marginaalilla ja aloittavan ottelun terävästi, Masko lähes jokaisella osa-alueella pelaajista parempi ja tulee tähän otteluun huippuvireessä. Masko on näiden pelaajien keskinäisiä otteluita dominoinut viime aikoina selvällä marginaalilla ja usein aloittanut ottelunsa vahvasti voittaen avauserät selvästi ja näen tässä hyvät mahdollisuudet Maskon voittaa avauserä vähintään 6-11 luvuin.

4-10 -> 8-11

Link to post
Share on other sites

Mlb, baseball

Red Sox - Athletics

Vihje : Red Sox ml

1,70@ coolbet

4:40

Red Sox joukkueena paljon parempi, syöttäjä suosii Soxia. Oaklandin porukka tällä kaudella on niin heikko että tässä pitäisi olla melko rutiini voitto Red Soxille.

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...