Jump to content

Recommended Posts

Baseball KBO klo 12.30

KT Wiz Suwon - KIA Tigers

KIA -1.5

2.30 (Bet365)

 

Eilen pelasivat vastakkain, ja KIA pallotteli nollilla 7 ensimmäistä vuoroparia ja kahteen vimoseen teki 6 juoksua. Hävisivät siis luvuin 10-6. Kausihan on vasta alussa, mutta KIA ei ole vielä kahta kertaa peräkkäin hävinnyt. Vierasjoukkueena myös aloittavat lyöntivuoron niin saavat varmuudella pelata 9 vuoroparia. KIA on häviöstä huolimatta sarjassa kolmantena ja WIZ viimeisenä. Jospa tänään KIA voittaisi vähintään kahdella juoksulla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

TÄMÄ PERUTTU, UUSI VINKKI TILALLE!

Baseball KBO klo 12.30

Hanwha Eagles - Lotte Giants

Hanwha -1.5

2.15 (Bet365)

 

Eieln pelasivat vastakkain ja Lotte voitti 0-1. Hanwha jatkaa sarjan keulilla tappiosta huolimatta saldolla 7 voittoa ja 2 tappiota. Lotte sarjassa toiseksi viimeinen ja saldona on 2 voittoa ja 6 tappiota. Kyllä se Hanwha tänään matsin parilla juoksulla voittaa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Naisten MM klo 18.00 ja klo 22.00

Tanska - Ruotsi

Tanska nousi viime kisoissa 1-divisioonasta pääsarjaan ja siellä kilpailuissa olikin tiukkaa. Kiina voitti sarjan puhtaasti 5 voitolla, mutta toiseksi sijoittui Tanska keskinäisten otteluiden perusteella Itävaltaa ja Hollantia vastaan. Nämä kolmen maan keskinäiset menivät ristiin ja Tanska sijoittui maalieron perusteella toiseksi ja nousi pääsarjaan. Tänään on luvassa kylmää kyytiä kun Ruotsi sijoittui viimeksi sen verran huonosti että joutuu "alkulohkon" ottelut pelaamaan B-lohkossa heikohkojen joukkueiden kanssa. B-lohkosta menee 3 parasta pleijareihin, johon puolestaan pääsevät kaikki 5 A-lohkossa olevaa joukkuetta. Ruotsi voittaa Tanskan vähintään 3 maalilla.

 

Suomi - Tsekki

Tsekki on noussut viime vuosina Euroopan joukkueista yhdeksi varteenotettavaksi mitalipelijoukkueeksi. USA ja CAN ovat aina mitalipeleissä, mutta sitten tulee tiukka rypäs joukkueita, joista kuka vaan voi olla mukana mitalipeleissä jos puolivälierässä sattuu hyvä päivä. Suomi, Tsekki, Sveitsi ja Ruotsi ovat tiivis nelikko joista todennäköisesti seuloutuu näissäkin kisoissa taas ne 2 maata jotka joutuvat USAn ja Kanadan myllyyn. Edellisessä pelissä naisten EHT:llä Suomi kylvetti Tsekin numeroin 6-1 ja voitti turnauksen, mutta Tsekki sijoittui toiseksi häviten ainoastaan Suomelle. Tänään on luultavasti huomattavasti tiukempi matsi tiedossa, mutta odotan Suomen siltikin voittavan ottelun vähintään 2 maalilla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Mestis 

KLO 18.30

 

IPK -  Hermes 

 

Valinta :  Hermes ML 

Kerroin :  2,48 ( PAF ) 

 

Game 5.  Sarja on tasan 2-2.

 

Kemmun sarja vihjaus :  2/3 oikein. 

 

IPK jatkaa Kerkola maalissa.   Nuorilupaus on nyt isossa testissä.  Kotiyleisön edessä voitto on tultava.  Sarja on ollut tasainen.  Hermes pystyy pitää 5vs5 pelissä otteen itsellään,  mutta G2-4 on istuttu kuitenkin liikaa jäähyillä.   Sarjan surkein alivoima on osittain koitunut kohtaloksi.  Nyt vieraskaukalossa pitää pystyä pelaa kovaa, mutta siististi.  IPK ylivoima on ollut suht tehokas ja iskenyt kyllä isoja maaleja juuri tärkeimmissä ylivoimissa.   Eli mikäli vieraat istuu boksissa,  niin kotijoukkue on hyvin vahvoilla.   Muuten tämä ottelu on isosti 50/50%.  Vierailla on molaripeli toiminut pääsääntöisesti erittäin hyvin ja puolustuspelaaminen on ollut uhrautuvaa.   Montaa ehjää kaveria ei pelaa enää,  mutta mahdollisuuksia on menestyä.   Nyt oma pää tukkoon.  Ei jäähyjä ja paikoista maalit.   Perus kliininen vieraspeli,  niin vieraat on hyvin lähellä voittoa.   Tänään paineet on kotijoukkueen puolella kuitenkin.  Nyt Koko vihjeparatiisin voimin kannustetaan Hermes voittoon.  

 

Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Naisten MM-KISAT 

KLO 22.00

 

Suomi (N )  -  Tšekki  (N)

 

Valinta :  Suomi (N)

Kerroin :  1,83 ( PAF ) 

 

Tsekki on usein puolivälierissä paha vastus,  sillä ovat saaneet pelinsä kuntoon siihen mennessä.  Nyt avauspeli kyseessä,  niin en odota ihan niin tiivistä peliä vierailta.  Suomi on taas ehdottomasti mitaliehdokas.   Meillä on hyvä nippu jälleen kerran koossa ja uskon, että tänään pelataan hyvin ja onnistumisia saadaan.  Tottakai myös suomea toivotaan,  niin sehän riittää yksinään.  

 

Kunhan Suomi voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Baseball MLB klo 20.05

Baltimore Orioles - Kansas City Royals

Baltimore -1.5

2.30 (Bet365)

 

Nyt vuorossa kolmas keskinäinen peräkkäinen ottelu, ja Balti voitti ensimmäisen ottelun 6-4, toisen he hävisivät luvuin 1-4. Tänään olisi siis taas Baltin vuoro voittaa :)  Syöttäjäetu taitaapi mennä Baltille ja sen turvin valitaan -1.5 kotivoittoa lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Okopnyi - Konkulovskyi 

Okopnyi Voittaa 1. Erän & Ottelun 

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.60

Alkamisaika: 21:35

- Setka Cupin puolella kohtaavat Okopnyi sekä Konkulovskyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 2.50 - 1.50 Konkulovskyin hyväksi mutta näen tässä kyllä hyvät saumat Okopnyilla voittaa avauserä ja koko ottelu. Okopnyi tulee tähän otteluun ihan ok hyvässä vireessä ja on tappioistaan huolimatta näyttänyt hyvältä, hyvin tasainen pari tässä vastakkain eikä mielestäni Konkulovskyi saisi olla näin suuri suosikki tähän otteluun, uskotaan Okopnyin tasaisen ja vahvan tekemisen jatkuvan tässä ottelussa heti alusta asti ja sen riittävän aina voittoon asti.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Buberenko - Lobas

Lobas 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.33

Alkamisaika: 21:55

- Setka Cupin puolella kohtaavat Buberenko sekä Lobas. Lobas lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.50 kertoimella mutta itse näen Lobasin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa. Lobas näistä kahdesta pelaajasta mielestäni selvästi parempi lähes jokaisella osa-alueella ja tulee tähän otteluun 4 ottelun voittoputkessa, Buberenko ei ole pöydällä viime otteluissaan ihmeellisesti esiintynyt ja viimeisin näiden pelaajien keskinäinen kohtaaminen meni Lobasille suoraan 3-0 luvuin ja selvin erin enkä näe tässä minkään muuttuneen.

Link to post
Share on other sites

Mlb, baseball

Red Sox - Athletics

Vihje : Red Sox -1,5

2.02@ Paf

22:37

Soxilla alottaa heidän ässä, ja taas Oaklandilla melko heikko syöttäjä. Oaklandin kokoonpanosta puuttuu esim Ruiz joka on heidän paras pelaaja. Tässä tuskin nähdään yhtä hikistä Sox voittoa kuin eilen.

 

Link to post
Share on other sites

New Orleans Pelicans - Orlando Magic

03:00

Orlando tällä hetkellä dominoi puolustaessaan vastustajan senttereitä, näin kävi myös viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat 22.3 , jolloin Valaciunnas teki vain 6 pistettä ja sai 5 levypallomerkintää. 

Jonas Valaciunnas alle 17,5 pistettä+levypalloa @1,93

@unibet

 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
    • Punasta punasta punasta. Kokeillaan seuraavaksi kolmannen kierroksen pelejä betsailla.   David Gilbert - Stephen Maguire Kaksi karsinnoista mukaan päässyttä ovat jo mukana kolmannella kierroksella, ja jompikumpihan tästäkin vielä menee eteenpäin. Ottelu on aikalailla tasabuukki,ja overin rajana on 22.5. Otetaan lapulle overit yli kahden kertoimella.   Judd Trump - Jak Jones Kyllä Trump tämän vie. Jos olisi Jonesilla ollut vastassa joku muu kuin Si Jiahui, niin en usko että olisi jatkoon päässyt. Si teki aivan luokattomia virheitä ottelussa. Matsi kestää Trumpin -5.5 tasoituksen ja Veikalla sillä esim 1.95, kun taas Bet365 antaa 1.83. Lapulle siis Trump -5.5.   Kyren Wilson - John Higgins Wilson on pelannut vakuuttavasti ja eilen jännitysmatsista jatkoon päässyt Higgins tulee kohtaamaan voittajansa tässä parissa. Wilson -1.5 veikalla 2.20, joten sitä kohdetta lapulle hieman isommallakin panoksella.   Stuart Bingham - Ronnie O'Sullivan Vaikka Ronnie ei eilen ollutkaan oma itsensä ja teki lukuisia helppoja virheitä, niin jatkoonpääsy ei ollut missään vaiheessa uhattuna.  Bingham kepitti Lisowskin, mutta ei tule voittamaan Ronnieta. Tasoitus on -5.5 Ronnielle ja hieman epäröiden otan sen lapulle. Jos Ronnie pelaa omaa parasta peliään niin toteutuu helposti, mutta jos tulee yksikin jakso johon Ronnie saapuu hajamielisenä niin tasoituksen kanssa voi tehdä tiukkaa. Pelivalinta kuitenkin Ronnie -5.5 ja Veikalla saa 1.99.
    • Tilanne ennen kuun viimeistä vihjauspäivää:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 17 8 1 8 118,08 % 26,33 € ▼ 2.   Oksanen94 24 6 0 18 127,74 % 26,06 € ▼ 3.   Henksteri 30 16 4 10 104,04 % 14,42 € ▼ 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 €   5. ▲ Nagamori30 19 9 1 9 96,98 % -6,13 € ▲ 6. ▼ Pasanen67 25 13 0 12 97,65 % -6,25 € ▼ 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8.   Kemmu 30 12 0 18 78,04 % -67,55 €   9.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 €   10.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 €   11.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 €   Yhteensä 265 vihjettä (94 - 6 - 165) netto -310,00 € ▼ palautus 86,34 % ▼  
    • Jalkapallo Indonesia 11:00 Madura - Arema Pelivalinta: Madura yli 2.5 maalia @ 2.65 Unibet Madura varmasti haluaa tästä ottelusta raapia voiton sillä tällöin se on varmasti pudotuspeleissä. Toki tappio voi myös riittää mikäli pisteen päässä oleva Semarang tai 3-pisteen päässä oleva Dewa eivät voita omia otteluitaan. Madura on kuitenkin Aremaa paljon vahvempi joukkue ja nyt kun ottelussa on vielä panosta niin tuskin se jättää mitään sattuman varaan vaan painaa kaasupohjassa loppuun saakka. VÄÄRIN 
×
×
  • Create New...