Jump to content

Recommended Posts

Baseball KBO klo 12.30

Hanwha Eagles - Lotte Giants

Hanwha Eagles -1.5

2.90 (Bet365)

 

Kotkat keulilla saldolla 7V-2T. Lotte toiseksi vimonen saldolla 2V-6T. Eilen peruttiin matsi sateen vuoksi ja sitä aiemmin kohtasivat jo ensimmäisen kerran jolloin Lotte voitti 1-0. Pieni riski ottaa tämä tasoituksellinen voitto kun kyseessä kotijoukkue, mutta kerroin palkitsee riskin joten Hanwha -1.5 lapulle

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Baseball KBO klo 12.30

KT Wiz Suwon - KIA Tigers

KIA -1.5

2.75 (Bet365)

 

KT Wiz vimosena saldolla 2V-8T, KIA toisena saldolla 6V-2T. Kyseessä kolmas keskinäinen perätysten, ja ensimmäisen vei WIZ 10-6, toisen vei KIA juoksuin 1-5. Jos KIA vaan saa tänään pelinsä kulkemaan heti alusta alkaen, niin tulee useamman juoksun erolla voitto.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Super Liga / Jalkapallo Serbia

Napredak Krusevac - FK Javor

Napredak Krusevac Draw No Bet @ 1.53

Alkaa 18:30

Napredak Krusevac(9.) on kotikentällään neljän ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista kaksi ottelua. Javor Ivanjica(14.) hävisi kuusi viimeisestä seitsemästä vieraissa pelatusta sarjaottelustaan jääden neljässä noista ilman tehtyä maalia. Joukkue voitti ainoastaan kaksi viimeisestä kahdestatoista sarjaottelustaan. Napredak voitti joukkueiden edellisen viime lokakuussa pelatun keskinäisen kohtaamisen maalein 0-2. Kotijoukkue voittaa ottelun tänään maalein 1-0.

3-0

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Naisten MM klo 18.00 ja 22.00

Kiina - Japani

Japani on suursuosikki Kiinaa vastaan, mutta kun kyseessä on naisten MM-kisat, ja altavastaaja saa tasoitusta +3.5 maalia, niin pieni seurantabetsi tehdään Kiinalle +3.5 tasoituksella.

Tanska - Saksa

Näiden joukkueiden keskinäiset ovat menneet viime aikoina puhtaasti 5-0 Saksalle. Saksa on voittanut 2 matsia vasta jatkoilla, 2 matsia yhdellä maalilla ja yhden matsin kahdella maalilla. Tanska näytti eilen, ettei heille kovin helposti maaleja saanut edes Ruotsi tehtyä, ja jos puolustus on tänään yhtä hyvässä tikissä, niin ei se Saksakaan montaa maalia tule tekemään. Altavastaajana Tanska saa +1.5. Koska he olisivat 4 kertaa voittaneet 5 viimeisen keskinäisen ottelunsa tällä tasoituksella, niin tehdään pieni seurantabetsi Tanskalle +1.5 maalilla.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Haufe - Veigl

Haufe Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.00

Alkamisaika: 22:15

- Setka Cupin puolella kohtaavat Haufe sekä Veigl. Haufe lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.50 kertoimella mutta mielestäni pelaajien välinen tasoero on kyllä suurempi ja Haufe saisi suurempana suosikkina lähteä tähän otteluun, Veigl pelannut todella heikosti viime otteluissaan eikä riitä melkeimpä millään osa-alueella Haufelle. Uskon tässä ottelussa Haufen jatkavan hyvää virettään ja jo heti avauserästä lähtien dominoivan.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Setka Cup

Pitsyk - Khandetskyi

Khandetskyi 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 4.75

Alkamisaika: 22:25

- Setka Cupin puolella kohtaavat Pitsyk sekä Khandetskyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 2.25 - 1.57 Khandetskyin hyväksi. Näen kuitenkin tässä ottelussa pöydällä vain yhden pelaajan ja se on Khandetskyi. Khandetskyi pelaajista parempi jokaisella osa-alueella ja tulee tähän otteluun todella hyvässä vireessä siinä missä Pitsykin peruspeli ollut hyvin sekaisin ja hävinnytkin viimeiset 6 otteluaan, Khandetskyi on kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista vienyt suoraan 3-0 luvuin ja uskon tästä tulevan kolmannen 3-0 voiton Khandetskyille peräkkäin.

Link to post
Share on other sites

MLB; BAseball

Cardinals - Marlins

Vihje ; Cardinals ML

1,729@ Pinnacle

23:15

Marlins on ollut huono ja alustavasti paperilla peli tulee olemaan melkoisesti parempaa Cardinalssin puolella. MArlinssin syöttäjä ei mikään hääppönen ja Cardsin syöttäjä on ihan tekijä mies. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Columbus Blue Jackets vs. New York Islanders klo. 2.00

CBJ voittaa 1X2 ja alle 6,5 maalia/5,75 PAF

Columbus Blue Jackets on ollut viime aikoina suhteellisen hyvä. Edellisessä ottelussa maalivahti Daniil Tarasovin johdolla CBJ pysäytti Colorado Avalanchen kotonaan. New York Islandersilla on tunnettuja vaikeuksia hyökkäyspelinsä suhteen eikä joukkueen puolustuspeli ole liikaa tällä kaudella vakuuttanut.

Islanders tarvitsee ottelusta pisteitä, kun taas Blue Jackets pääsee jälleen tekemään kiusaa. Uskotaan kotivoittoon 3-2 -lukemin.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Minnesota Wild vs. Colorado Avalanche klo. 3.00

Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Nathan MacKinnon vähintään kolme tehopistettä/7,00 PAF

Colorado Avalanche on viime aikoina ollut jopa yllättävän heikko. Viime ottelussa Columbus Blue Jacketsin vieraana Avalanche kyllä hallitsi, mutta ei saanut mistään sisälle. Paras sähkö puuttui pelaamisesta. Tästä on nyt hieman aikaa, joten joukkue on päässyt lyömään pään kylmäksi ja pyrkii varmasti takaisin voittojen tielle.

Minnesota Wildilla on ottelussa vielä panoksia, sillä joukkue mielii mukaan pudotuspelitaisteluun. Todellisuudessa Wildilla ei enää kevään isoihin tansseihin ole asiaa.

Uskon, että tässä ottelussa Avalanche palaa päiväjärjestykseen ja tekee selvää jälkeä Wildista. Se tarkoittaa ykkössentteri MacKinnonille tehoja.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
×
×
  • Create New...