Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

Liiga 

KLO 18.30

 

Tappara -  KalPa 

 

Valinta :  KalPa ML 

Kerroin :  2,60 ( PAF ) 

 

Game 3.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-0

Kemmun sarja vihjaus :  2/2 ( Tappara poffi-vihjeet: 4/4,  KalPa poffi-vihjeet: 3/3) 

 

Tappara nousi kuolleista,  kun 4-1 tappio kääntyi lopussa 4-5 ryöstöksi.   Peli oli 40 min täysin KalPa hallussa.  Jotkut spekuloi, että se 5-2 hylky ratkaisi.   No henkisesti ehkä tai sitä kautta Kuopiossa saadaan seliteltyä harmitus.   Toisaalta joukkue väsyi ja ei ottanut aikalisää ym.   Se vain kääntyi. 

HYVÄ TILASTO KERTOO TAPPARAN VOIMASTA 

-Tappara , kun pelattu 0-50 min,  niin maalit 17-17 (+0), kun pelattu +50 min,  niin tämä maaliero onkin 12-2 (+10). 

Se ika Lehkosen mainitsema pelimiehen kymppi taikka vitonen.  Siinä Tappara on äärimmäisen kova joukkue.   KalPa saa voittaa laukaukset ym tilastot,  mutta kuitenkin tärkeimmällä hetkellä se tarkkuus maalipaikoissa on jäätävä kirvesrintojen osalta. 

TILASTOJA YLEISESTI 2010-2024

Tappara sarjoissa   2-0 tilanteet on 7/13 kerrasta 3-0.  Mikäli Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-0, niin  6/11 kerrasta se on 3-0.  

- 2022-2023  Tappara on mennyt 2/3 kerrasta 3-0 sarjassaan johtoon 

KalPa sarjoissa 2-0 tilanteet on 5/7 kerrasta 2-1.  Mikäli Kalpa on häviöllä sarjassa rumasti  2-0, niin 1/2 kerrasta se on kaventunut 2-1 muotoon 

TAPPARAN MESTARUUS VUOSIEN VÄLIERÄT (2003, 2016,2017,2022,2023) 

Tappara , kun on voittanut lopulta kultaa, niin niinä vuosina välierän G3 ottelu on voitettu 2/5 kerrasta. Nämä kerrat on nyt tullut putkeen 2022, 2023

Tappara, kun johtanut sarjaa 2-0 voitoin Välierissä ,  niin 0/2 kertaa joukkue on voittanut G3 pelin siinä kohtaa.  

- Mikäli, kun itse olen vahvasti sillä kannalla,  että Tappara on suomen mestari,  niin juna kulkee oikeata reittiä, jos Kalpa ottaa tästä voiton.  

 

G1 TILASTOT ON VOIMISSAAN VIELÄ

Tappara on Kotonaan  12 ottelun voittoputkessa 

KalPa on vieraissa ottelun pisteputkessa 

KalPa varsinaisella peliajalla hävinnyt Nokia Arenalla viimeksi 23.9.2023, tämän jälkeen 7/7 kerrasta ei olla 60min sisällä hävitty.  

 

YHTEENVETO

KalPa on hyvin haastanut kirvesrintoja.   Jopa hallinnut.   Nyt parin päivän levon jälkeen varmasti on virtaa.  Joukkueen uskon saavansa virtaa tuosta sulamisesta enemmän.  Nyt perkule näytetään niille.   Laukauksia saadaan ja paikkoja.  Peli itsessään antaa mahdollisuuksia voittaa.   Tuo on iso juttu.  Uskon myös,  että Jääkiekko jumalat palkitsee tuon teon lähipäivinä.   Kahden pelin otannalla olen 98% varma, että KalPa voittaa ainakin yhden seuraavasta kahdesta ottelusta.   Sen verran persettä on nyt jumalat,  Fortunat ym näyttäneet. 

Tappara mestaruusvuosinaan ei ole välierissä 4-0 pelannut 2000-luvulla.   Myös suht vaikeaa ollut niinä vuosina välierien G3 ottelu.  Toki en tiedä onko tämä oikeasti kirvesrintojen kevät , mutta yksi oiva näyte siitä saadaan, mikäli Kalpa voittaa tänään.  Myös jääkiekossa itseni mielestä 2-0 johdot usein tulee 2-1 johdoiksi.  Varsinkin, jos on kaksi erittäin tasaista joukkuetta.   Mielestäni tämä sarjan pitäisi olla jo 1-1.  

 

MESTARUUSJUNA PUKSUTTAA  OIKEALLA RADALLA, MIKÄLI KALPA VOITTAA. . Siinä se suurin syy on kokeilla vieraiden maukasta kerrointa.   Myös pelillisesti sarjan pitäisi olla 1-1.  Nokialla Kalpa on viihtynyt erinomaisesti.   Nyt rikotaan kotiputki.  Jatketaan omaa Nokia taikaa ja kaiken takana Tappara juna on oikealla polulla. 

 

 

 

Kunhan KalPa voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Kiina 13:00

Nantong Zhiyun – Shanghai PortShanghai Port

Pelivalinta: Vierasjoukkue yli 1.5 maalia @ 1.73 Pinnacle

Todella vahva ja laadukas on vieralijoiden hyökkäys, että on kyllä ihme jos selvästi heikompi kotijoukkue pystyy tässä ottelussa selviämään vähemmillä takaiskuilla.

OIKEIN

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga klo 18.30

Pelicans - Kärpät

1.erä Kärppien maalit yli 0.5

2.15 (Bet365)

 

Kärpät tiukassa tilanteessa, pelsuja ei saisi päästää 3-0 johtoon sarjassa. Edellisessä vierasottelussa Kärpät teki maalin, joten toivotaan että tekisivät myös tänään. Kärppien maalia lapulle. Jos luottaa ettei pelsut tekisi eka erään maalia niin suuremman kertoimen antaisi Kärppien eka erän voitto (3.65 Veikkaus).

 

Link to post
Share on other sites

Snooker klo 12.00

Oliver Brown - Reanne Evans

Oliver Brown -4.5

2.10 (Bet 365)

 

Vastakkain miesten rankingin 91 ja naisten ranking kolmonen. Normivoiton kertoimet ovat 1.14-5.00, ja se ei anna tarpeeksi valueta niin otetaan kokeiluun tämä -4.5 tasoituksellinen kohde.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga #17:30

Tappara - Kalpa

Pelivalinta: Nicholas Babtiste pisteet yli 0.5 @ 2.75 Betsson

Pelaa tänään ykköskentässä ja on ollut runkosarjassa pisteiden valossa tasaisen varma suorittaja (14+16), joten piste tähän otteluun ei olisi kovinkaan suuri yllätys.

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Håndboldligaen / Käsipallo Tanska

Fredericia Håndbold - Skjern Håndbold

Fredericia Håndbold @ 1.95 Coolbet

Alkaa 19:30

Frederica(2.) voitti neljä viimeistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista minkä lisäksi joukkue hävisi ainoastaan yhden viimeisestä kymmenestä kotiottelustaan. Skjern(6.) voitti ainoastaan yhden viimeisestä viidestä ottelustaan. Coolbetillä tarjolla tähän markkinatopit (esim William Hill 1.57, Unibet 1.67).

28-30

Link to post
Share on other sites

Ei pitänyt sitten eilen Ketterän johto loppuun saakka 😕

 

LIIGA

Tappara - KalPa

Oliver Kapanen tekee vähintään 1 pisteen/ 2.05 PAF

Klo 18:30

 

Playoffien pistepörssin kärkipaikkaa pitävän Oliver Kapasen pistettä tänään kokeiluun.

KalPan ykkönen on löytänyt kyllä toisensa ja peli kulkee, Kapanen oikeastaan jakaa 1. sijan ketjukaveri Juuso Mäenpään kanssa, mutta johtaa maalimäärän ansiosta (Kapanen 7+6, Mäenpää 2+11). 

Kapanen on Tappara sarjaan tehnyt nyt tehot 2+1, viime pelissä tuli kaksi maalia. Uskon ettei KalPa ainakaan nollille taaskaan jää Tampereella ja kun KalPa maalin tekee niin tällä hetkellä se on hyvin todennäköistä että ykköskentän sentteri siinä pisteillä on.

 

ps. Myös juuri Mäenpää saa saman kertoimen pisteestä ja itse pelaan molemmat 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

MM-KISAT NAISET

Saksa - Kiina

Saksa -2.5/ 1.75 NordicBet

Klo 18:00

 

Joukkueiden viimeiset alkusarjan ottelut. Saksa on jo varmistanut lohkon ykkös paikan, mutta Kiina taistelee jopa jatkopeleihin pääsystä vielä, mutta se ratkeaa huomenna Tanskan ja Japanin välisessä ottelussa ellei Kiina nyt saisi tästä voittoa, mutta en usko.

Saksa on voittanut kaikki kolme peliään maalierolla 10-2. Viimeiseksi kaatui Ruotsi 1-0 ja tuosta etenkin joukkue sai varmasti lisää potkua.

En usko että Saksa lähtee löysin rantein tähän peliin vaikka lohkovoitto on jo takataskussa, vaan joukkue haluaa hyvän pelin alle ennen kun tosipelit alkaa ja tässä ottelussa nyt harjoitellaan maalintekoa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

League Two / Jalkapallo Englanti

Harrogate Town - Grimsby Town

Harrogate Town AH 0 @ 2.11 Pinnacle

Alkaa 21:45

Harrogate(13.) voitti kaksi edellistä kotiotteluaan kukistaen Gillinghamin(11.) maalein 5-1 ja Bradford Cityn(14.) lukemin 3-0. Kuluvan kauden heikoin vierasjoukkue Grimsby(21.) voitti ainoastaan yhden tällä kaudella pelatusta yhdeksästätoista vieraskamppailustaan. Harrogate voitti neljä joukkueiden viidestä viimeisestä keskinäisestä kohtaamisesta josta viimeisin pelattiin joulukuussa ottelun päättyessä Harrogaten voittoon maalein 1-2. Kotijoukkue on tänään parempi ottelun päättyessä lopputulokseen 2-1.

1-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko klo.20:00

Hockeyallsvenskan

Brynäs IF - BIK Karlskoga 

Tekee vähintään 2 pistettä Greg Scott @4.5 Unibet

Tilanne voitoissa Brynäsille 3-1.Karlskogan paukut alkaa olla loppu.Toissapäivänä Karlskoga hävisi kotonaan 2-6 numeroin.Brynäsillä on aikomus katkaista tämäsarja tänään ja luulenpa sen niin tekevän.

Brynäs haluu jo ruveta keskittymään niihin kaikkein tärkeimpiin koitoksii.Brynäsin vastus finaaleissa on tod.näk Djurgården joka johtaa omaa pariaan 3-1 voitoin Moraa vastaan ja se pelataan huomenna.Pikku lepo ei olisi pahitteeksi Brynäsille tässävaiheessa.

Brynäsin ketju Scott,Vesel sekä Kelleher on hyvä ja pystyy ratkaisee näitä otteluita.Viime kohtaamisessa Brynäsilta teki useampi pelaaja 2 pistettä.Brynäsin tehdessä nopean maalin niin saatetaan nähdä rumatkin lukemat.

Otetaan rohkeasti testiin Scotin parit pojot

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko, NHL Winnipeg Jets vs. Colorado Avalanche klo. 4.30 Avalanche -1,5, yli 6,5 maalia ja Cale Makar vähintään kaksi tehopistettä/7,50 PAF Winnipeg Jets on jokaisessa ottelussa päästänyt vähintään viisi maalia ja nyt on tullut tukkaan kolmessa ottelussa putkeen. Päävalmentaja Rick Bowness syyttää omaa joukkuettaan virheistä, jotka mahdollistaa Avalanchen maalit. Tilanne nyt ei ihan niin ole ollut, sillä avausottelun jälkeen Avalanche on saanut tiivistettyä puolustuspeliään ja ollut koko ajan tehokas hyökkäyspäässä. En jaksa uskoa, että heikosti esiintynyt Jets nyt jostain löytäisi sellaisen vireen, jolla Avalanchea lyötäisiin päähän. Vahva kutina on, että Cale Makarin johdolla Avalanche lähentelee kymppiä tässä ottelussa ja murskaa Jetsin täysin.
    • Jääkiekko, NHL Boston Bruins vs. Toronto Maple Leafs klo. 2.00 Bruins -1,5 ja Bruins yli 3,5 maalia/3,10 PAF Boston Bruins johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1 ja nyt joukkueella on mahdollisuus lyödä sarjalle päätös kotiyleisön edessä. Bruins haki kaksi perättäistä voittoa Torontosta ja nyt Maple Leafs joutuu lähtemään ratkaisevaan kamppailuun todennäköisesti ilman ykkössentteri Auston Matthewsia. Bruins on ollut tarvittavan tyly ottelusarjassa ja mikäli tämä nyt on kahden erän jälkeen 3-0 tai 3-1 -tilanteessa, niin Maple Leafs avaa entisestään hyökkäystään, ja luo vastaiskupaikkoja Bruinsille. Tämän takia itsellä on vahva usko, että kotijoukkue hoitaa homman 4-1 -lukemin ja siten tällainen vihje kiinni.
    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
×
×
  • Create New...