Jump to content

Recommended Posts

Tennis, Madridin ATP-turnaus

Daniil Medvedev vs. Jiri Lehecka klo. 21.00

Lehecka -1,5 erää/4,20 Unibet

Tshekin Jiri Lehecka lähtee haastamaan turnauksen kärkisijoitettua Daniil Medvedeviä turnauksen puolivälierässä. Lehecka kaatoi neljännellä kierroksella ilmiömäisellä esityksellä Espanjan kokeneen Rafael Nadalin suoraan kahdessa erässä. Medvedev kaatoi myös kahdessa erässä hyvän ystävänsä Alexander Bublikin, mutta Bublik ei kovakaan haaste massakentällä ole.

Lehecka on ollut läpi kevään hyvässä nousukunnossa, joten tässä on mukava lähteä vihjaamaan kivaa 2-0 -erävoittoa tshekkiläiselle, joka on syöttänyt erinomaisella tasolla läpi turnauksen.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Toronto Maple Leafs vs. Boston Bruins klo. 3.00

Maple Leafs -1,5 ja Max Domi yksi tehopiste/4,50 Unibet

Toronto Maple Leafs on hävinnyt nyt kahdessa ottelusarjassa putkeen kaikki kotiottelunsa pudotuspeleissä, kun Florida Panthers vei viime kaudella kolme ottelua Torontossa ja Boston Bruins tässä sarjassa kummatkin aiemmat.

Maple Leafs sai sarjan tasoihin vierasottelussa pelaamalla todella vahvasti. Lopulta Matthew Knies laukoi voittomaalin jatkoerässä kapteeni John Tavaresin esityöstä.

Nyt joukkueelta vaaditaan ihan oikeasti sellainen esitys, mikä vie tämän sarjan tasoihin. En voi mitenkään uskoa, että Maple Leafs olisi niin lammas kotiyleisön edessä kuin esimerkiksi edellisessä kotiottelussaan, kun joukkue hävisi 3-1 -lukemin.

Uskotaan 4-1 -voittoon ja siihen, että ykköskentässä viihtyvä Max Domi tekee vähintään yhden tehopisteen palasi Auston Matthews kokoonpanoon tai ei.

Link to post
Share on other sites

Regionsligaen 2 /Jalkapallo Norja

Madla - Staal Jorpeland

Yli 3.5 Maalia @ 1.85 NordicBet

Alkaa 19:30

Joukkueiden kuudessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin jokaisessa vähintään neljä maalia (ka. 4.67). Staal Jorpeland(8.) teki tämän kauden neljästä tähän mennessä pelatusta ottelustaan kolmessa vähintään kaksi maalia. Joukkueen edellinen viime viikonloppuna Mandalskameratenea(12.) vastaan käyty ottelu päättyi Jorpelandin voittoon maalein 4-3. Madlan(11.) verkkoon tehtiin vähintään kolme maalia(ka. 4.00) joukkueen kolmessa viimeisessä sarjakamppailussa. Staal Jorpeland voittaa tänään Norjan kolmodivarissa pelattavan ottelun maalein 2-3.

2-5

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko EHT 19:00

Tsekki - Suomi

Pelivalinta: Tsekki @ 2.23 Pinnacle

Tsekillä nimekäs kokoonpano höystettynä NHL pelaajilla joten tällä kertoimella ehdottomasti pelattava. Suomella varsin nimetön porukka Puljujärvellä ja Määtällä vahvistettuna. 

Kotiyleisö antaa vielä lisäboostia nimekkäälle Tsekin ryhmälle. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS2 | ESL Pro League

20:30

5bed97489fd5f4000dfdfb0c8e95a521.png  ENCE - Monte 4cd347dc238a014e1f04c5d055919499.png

Monte | 1.91 | Coolbet

 

  • ENCE avasi EPL-turnauksen 0-2 -tappiolla GamerLegionia vastaan ja 2-1 -voitolla Bad News Kangaroosia vastaan. Nykyisin puolalaisenemmistöllä operoiva joukkue on lupaavan alun jälkeen ajautunut melko karuun syöksykierteeseen ja tuloskunto on heikentynyt ajan mittaan. Tässä turnauksessa ENCE:n peliesitykset ovat olleet kokonaisuudessaan vaisuja ja etenkin karttatappio heittopussijoukkue Bad News Kangaroosia vastaan kertoo siitä, kuinka pahasti ENCE voi pahimmillaan kyykätä.
  • Monte on avausotteluissaan ottanut 2-0 -voiton FORZE:a vastaan sekä 0-2 -tappion Liquidia vastaan. Muutamien kokoonpanomuutosten myötä Monte ei ole enää niin vahvassa lyönnissä kuin kulta-aikoinaan, mutta joukkueessa on edelleen ihan mukiinmenevä potentiaali. EPL-peleissään Monte on pelannut pitkälti odotusten mukaisesti ja joukkueen peleissä on yhtenevissä määrin hyviä ja heikkoja hetkiä.
  • Karttavetossa pieni mielenkiintoinen elementti on se, että Inferno on molempien joukkueiden permabanni. Kyseisen kartan kohtelu voi vaikuttaa karttavetoon. Joka tapauksessa Monte ottanee karttavalinnakseen Miragen tai Nuken. ENCE:n karttavalinta saattaa osua joko Vertigoon tai Anubisiin.

 

YHTEENVETO

  • ENCE ja Monte lähtevät tähän otteluun ennakkoon tasaisista asetelmista. Kyseessä on kahden perustasoltaan keskinkertaisen joukkueen kohtaaminen, jossa ainakin paperilla tasoerot ovat pieniä. Kerroinasettelu on tästä samaa mieltä, kun kyseessä on miltei tasabuukki. Itse olen kuitenkin tässä ottelussa Monten kelkassa. Joukkue on onnistunut säilyttämään viime aikoina ja tässä turnauksessa ihan siedettävän pelillisen tason, kun vastaavasti ENCE:llä on useita heikkoja tuloksia viime ajoilta. Monten otteluvoittoa lähdetään tässä siis pelaamaan. Kohde menee oikein, kun Monte voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Columbia B 22:30

Real Santander - Cucuta

Pelivalinta: Btts Kyllä @ 2.12 Pinnacle

Sarjan kolmonen Cucuta on pelannut todella heikosti viime vieraspelit ja ei ole kolmeen viimeisimpään vieraspeliin tehnyt maaliakaan. Tänään vastassa on kuitenkin yksi sarjan eniten maaleja päästävästä joukkueesta joten tuskin tänään vieraat nollakerhoon jää. Kotijoukkue on puolestaan onnistunut hyvin maalinteossa kotikentällä ja neljässä edellisessä kotipelissä se on onnistunut vähintään kaksi maalia tekemään. 

VÄÄRIN

Link to post
Share on other sites

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins

03:00

Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin. 
 

Boston ML @1,78

@unibet

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kohde  76 Veikkausliiga:   HJK  1,78 ( paf) Kohde 77 Pesis miehet:   Sotkamon Jymy 1,93 ( paf) Kohde  78 NHL Boston Bruins ML  2,25 ( paf)  fanina pakko koittaa Kohde 79 NHL: Colorado Avalanche ML   1,83 ( PAF )    --   Päivän saldo 1€ panoksilla Panokset:   4€ Voitot:  € EROTUS:    --Kokonaistilanne 1€ panoksilla  ( tällä hetkellä) Kohteet:  79 Oikein:   (39) väärin:   ( 36) (39/75 )   tällä hetkellä    1€ panoksilla mennää   ( tällä hetkellä) (-  0.75 € )
    • JÄÄKIEKKO MM 17:20 ISO-BRITANNIA - TANSKA PELIVALINTA: PHILIPH BRUGGISSER PISTEET YLI 0.5 @ 1.90 BETSSON Bruggisser teki edellisessä ottelussa Tsekkiä vastaan tehot 0+2 ja kellottu yli 20min peliaikaa. Pelaa myös ylivoimassa joten piste heikkoa Iso-Britannia vastaan voi olla hyvinkin mahdollinen! Bruggisser on myös laukonut 4-peliin peräti 14-kertaa.
    • Jääkiekko MM 21:20 Usa - Ranska Pelivalinta: Jake Sanderson pisteet yli 0.5 @ 2.25 Nordicbet.  Pelaa kakkosparissa yhdessä Luke Hughesin kanssa. Kellottaa isoja peliminuutteja joten heikkoa Ranskaa vastaan pitäisi maalikarkelot olla taattu ja siinä sivussa tulla Sandersonin pistekkin. OIKEIN   
    • Jääkiekko MM klo 21.20 Kanada - Norja Maaleja O 7.5 2.48 (Veikkaus)   Kanadan voitolle ei oikein sopivaa pelikohdetta löydy, niin otetaan lapulle Yli 7.5 maalia. Edellisessä pelissä pelin piti olla jo selvä kahden erän jälkeen kun Kanada johti luvuin 6-1, mutta Itävalta rutisti vimoseen erään 5 maalia ja matsi meni jatkoille. Siitä sisuuntuneena Kanada saattaa tänään jo yksinään tehdä overirajan ylittävän maalimäärän.
    • Jääkiekko MM klo 17.20 Suomi - Itävalta Maaleja O 6.5 2.64 (Veikkaus)   Sveitsiä ja Kanadaa vastaan Itävalta on saanut tehty paljon maaleja, ja uskon heidän tänään Suomeakin vastaan sen 2-3 maalia saavan aikaiseksi. Suomihan se kuitenkin tulee ottelun voittamaan ja tänään se vaatii vähintään 5 osumaa Suomelta, joten lapulle O 6.5 maalia.  
×
×
  • Create New...