Jump to content

Chrisin Superpesis-seuranta


Recommended Posts

Kausi alkaa huomenna! Pari kautta nyt aktiivisesti seurannut ja viime vuonna etenkin hyvää tulosta. Pyrin tänne pistämään aina parhaat kohteet, näkee hieman paremmin millaiseen tulokseen päästään. Kertoimia ainakin Veikkaukselta ja Nordicbetiltä, silloin tällöin jostain muualta.

Mitään ennakkoa en jaksa nyt väsätä, mutta pohjatiedot kohtuu hyvin hallussa :thumbup:

Huomenna aloitellaan! :smile:

Tilastot:

Vihjatut: 23

Osuneet: 11

Kerroinsumma: 20,40

Palautus%: 88,6%

Osumis%:

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 24
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tänään yksi Superpesis taisto. Joensuu- Nurmo 1, 1.75 Nordcibet Joensuu- Nurmo yli 11.5, 1.75 Nordicbet - Joensuu pelasi synkän alkukauden, kun se hävisi jokaisen ottelunsa. Sunnuntaina kurssii

moro mitäs oot mieltä raahen mahdollisuudesta voittaa mestaruus? Riittääkö materiaali? Itellä ei tietoa näistä mutta tekis mieli pelata veikkauksen kertoimia "vastaan" viekkaus antaa raahelle 5,40 ja norkkalla 8,00. Maistuuko vai not?

Itse en näitä season-betsejä jaksa harrastaa mihinkää lajiin, mutta kyllä Sotkamo selkein suosikki on viemään mestaruuden. Vahvistunut ennen kautta ja selkeästi paras ulko+sisäpeli. Haastajat Pattijoki, ViVe ja Kouvola. Kyllähän tuota Norkan kerrointa nyt varmasti kokeilla kannattaa, ku noin selkee näkemysero on. Sotkamo on kuitenkin ennakkoon vahvin ja tuo trio sitten haastaa.

Link to post
Share on other sites

Huomiselta maistuu yksi kohde ainakin jo nyt, katsellaan tarkemmin huomenna.

Kouvola- Sotkamo moneyline 2, 1.90 Veikkaus

- Jymy suurin mestarisuosikki, ulko- ja sisäpeli kovaa tavaraa. Sotkamossa jokunen vuosi sitten lukkaroinut Toni Kohonen palasi Kainuuseen. Suomen paras lukkari nyt siis takaisin Sotkamoon. Kouvolalle menetys oli todella iso, Hyvinkäästä tullut Riku Rantanen on kelpo korvaaja, muttei kuitenkaan Kohosen veroinen.

- Sisäpelissä Jymyllä hirveä määrä tulivoimaa, kun Roope Korhonen, Jani Komulainen ja Toni Kohonen ovat takomassa palloa kenttään. Lisäksi Aki Orava uutena vahvistuksena kova nimi. Kouvola ei ole kauden suurimipia voittajaehdokkaita, mutta hyvä haastaja Sotkamolle.

- Jos Sotkamo saa pelinsä heti rullaamaan, on se vahvoilla kauden avauksessa. Moneyline veto varmistamaan, jos Kopla sattuu toisen jakson hoitamaan.

Link to post
Share on other sites

Vielä kaksi over-kohdetta.

Koskenkorva- Joensuu yli 11.5, 1.75 Nordicbet

- Joensuulla on kovat etenijät heittää kehiin, sillä J-M Sirviö ja Lauri Kivinen ovat nopeajalkaisia. Kotiutusosastolla löytyy kaveria jotka tinttaavat palloa väliin, kuten mm. Aleksi Rautiainen, joka siirtyi Kiteeltä JoMaan.

- Kossu on kova kotijoukkue ja nappaa suurimman osan pisteistään kotonaan. Pallo monttuun ja kunnari on selvä. Lyöntivoimaa löytyy, sillä Juha Niemi siirtyi Nurmosta Kossuun, lisäksi Tuomas Tallbacka ja Marko Honkola jokeriosastolla kovat pelotteet.

- Kummankin ulkopeli hienoinen kysymysmerkki, Kossun lukkari Juha Puhtimäki ei ole vielä kaikkeaan lautasen ääressä esittänyt, JoMan Jaakko Hirvonen on ihan kotimaan kärkipäätä, mutta muuten ulkopeli hieman epävarma.

- Lyöntipeli kuntoon ja juoksua tauluun, ainakin chanssit siihen on hyvät!

Kankaanpää- Vimpeli yli 11.5, 1.85 Nordicbet

- Sarjanousija VS hallitseva mestari. KaMa:lla on kaikki ainekset yltää vaikkapa kuuden joukkoonkin, mutta alkukaudella tarvitaan onnistumisia.

- Vimpeli oli viime kaudella etenkin kotona todella runsasjuoksuinen, lyöntivoimaa löytyy. Toki nyt Rantatorikka ja Dahlström sivussa, mutta mailan varteen on heittää mm. Janne Mäkelä.

- Molemmilla lukkaripeli arvoitus; Sami Heinikainen on jo lähes eläkepäivillä eikä nopeus tahdo riittää, Vedolla Hannu Huuskoselta odotetaan vielä selkeeä tasonnostoa kotimaan kärkilukkariksi.

- Kyllä tässä etukäteen on hyvätkin saumat runsasjuoksuiseen otteluun. :thumbup:

Link to post
Share on other sites

hyvin napsu kohillee!! :) kiitos hyvistä vihjeistä laitoin sotkamo ml ja kossu over ;) tästä on hyvä jatkaa! jos sitä innostuis ittekki pesistä seuraamaan ;)

Hyvä että joku hyödynsi. Harmi että tuo KaMa-ViVe over jäi yhden juoksun päähän :dash: No, eka kierros joten siihen nähden ihan tyytyväinen pitää olla :smile:

Link to post
Share on other sites

Superpesiskierros jälleen, ensimmäinen vihje huomiselle tulee tässä, alkaa jo 13.00. Katsellaan myöhemmin lisää.

Vimpeli- Koskenkorva moneyline 2, 3.55 Nordicbet

- Vimpelin kauden kotiavaus. 1.pelissä se kohtasi vieraissa Kankaanpään ja hävisi 1-0, vaikka oli molemmilla jaksoilla pitkään kiinni voitossa. Kauden alku on kuitenkin mestarille aina tietyllä tavalla hankala ja "mestaruuskrapula" saattaa vaivata myös Vimpelissä. Tasoeroahan joukkueiden välillä on, sitä ei voi kieltää, mutta Koskenkorva sai heti avauspelissä lyöntipelin kuntoon (osittain JoMan heikon ulkopelin ansiosta), mutta toisaalta lyöjämörssäri Juha Niemi oli hurjassa iskussa.

- Koskenkorva lähtee peliin altavastaajana, ja vaikka Vimpeli pääsee hurjan kotiyleisön edessä pelaamaan, paikallispelissä kotiyleisön merkitys vähenee. Lisäksi Vedolta on sivussa Timo Rantatorikka. Jere Dahlström pelasi avauspelissä, mutta ei miehen pelikunto vielä parhaassa vireessä ole. Koskenkorvalla on itseluottamus huipussaan ja sillä on mahdollisuudet hakea voitto Vimpelistä. Mukava kerroin tarjolla ML- vedosta!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...