Jump to content

Liveraportoijia etsitään lentikseen ja korikseen!


Recommended Posts

Kysynnän kasvun vuoksi etsimme mielellään 18 vuotta täyttäneitä lentopallon ja koripallon live-raportoinnista kiinnostuneita henkilöitä kaikille liigapaikkakunnille.

Työ on helppomuotoista, puhelimella tapahtuvaa reaaliaikaista raportointia englanniksi, perehdytys tehtävään tapahtuu kirjallisen ohjeistuksen ja videon avulla. Palkkiot maksetaan kahdesti kuukaudessa. Työ sopii hyvin lisäansioksi esim.opiskelijalle tai lajia aktiivisesti seuraavalle (pelaaja, erotuomari jne.) - palkkio 55 - 65 €/ottelu sarjasta riippuen.

Edellytykset:

- mielellään 18-vuotta täyttänyt

- englanninkielen perusteet hallussa

- tili moneybookersilla ottelukohtaisten palkkioiden maksua varten

- 2 puhelinta ja GSM-liittymää - ei kuluja sillä sinulle soitetaan

Lisätietoja yv:llä

Link to post
Share on other sites
  • 4 years later...
  • 2 weeks later...

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Liiga  KLO  17.00    Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  2.65 ( PAF )   Game 5.  Tappara johtaa sarjaa voitoin 3-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/4    VUOSI 2023 G1:  TAPPARA,   G2:TAPPARA , G3: PELICANS  G4: TAPPARA,  g5:  Tappara johti 2-0, kunnes Aleksi Valavuori twiittasi " Juhlat voi alkaa.  Tappara on mestari "   no ajassa 59,59 Savinainen 4-4 tasoitus ja vasta jatkoilla Tappara voitti    Vuosi 2024 G1:  TAPPARA,  G2: TAPPARA  G3: PELICANS  G4:  Pelicans 2-0, 2,erää pelattu  Aleksi Valavuori twiittaa  "Tappara telineissä,  Pelicans ylivoimainen "...   TAPPARA VOITTAA 3-4..   ALEKSI VALAVUORI LAUANTAINA :   "LLEVERKUSEN PUTKI POIKKI, , NO LISÄAJALLA LEVERKUSEN 2-2 TASOIHIN...  KIITOS MIDAS    TÄNÄÄN TAPPARA - PELICANS  Mikäli Tappara johtaa,  niin viime vuoden tapaan Aleksi Valavuori tulee twiittaa "Tappara juhlat alkaa/ on se mestari ym"... Tämän jälkeen Pelicans tulee rinnalle  Viime vuonna Savinainen 59,59 pelasti tilanteen,  mutta lähden rohkeasti veikkaamaan että ei pelasta tänä vuonna.   SARJAVEDOT TULEE VIELÄ KOTIIN POJAT   Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.    --  Finaalivihjeitä on sinällään haastava vihjaa,  kun Aleksi Valavuori jinxaa nää mun vihjeet aina.    Sikäli kova saavutus, että finaalivihjeet on ehkä kaikkiaan vielä voitokkaat,  vaikka nyt tuleekin tappiollinen finaalivihjaus 
    • Cs2, ESL CHALLENGER Apeks - Mibr Vihje : Apeks 2,35@ Paf 6:00 Apeks on pelannut ihan hyvin ja heidän perustaso ei ole mielestäni näin kaukana mitä kertoimet antaa näyttää.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 9:30 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.
    • Cs2, ESL CHALLENGER Aurora - Rebels Vihje : Aurora voittaa 2-1 3.00@ Paf 6:00 Nämä kaksi joukkuetta ovat kohdanneet 2 kertaa ja molemmilla kerroilla on pelattu 3 karttaa. Rebelssille Ancient todella vahva kartta ja uskon että he sen voittavat. Kaikki muut kartat ovat Auroralle aivan reilusti parempia.   *Pelin alkamisaika siirrettiin 3 tunnilla eteenpäin. Siirrän seuraavan päivän ketjuun.
    • Vegas Golden Knights - Dallas Stars 05:30 Vegas haki kaksi vierasvoittoa ja on sarjassa 2-0 johdossa, ja nyt pelataan isojen valojen alla Vegasin kotihallissa. Dallas oli runkosarjassa hyvä vierasjoukkue, mutta pleijjarit on asia erikseen. Dallas oli etukäteen omissa papereissa suosikki tähän sarjaan, mutta kaksi ensimmäistä ottelua on ollut vakuuttavia Vegasilta.  Kotiedun, ja henkisen latauksen perusteella Vegas lapulle. Vegas ML @1,97 @betsafe  
×
×
  • Create New...