Jump to content

Recommended Posts

Washingtonin ATP-turnauksen välierä

Del Potro - Haas

4.8. 2:00

Pelivalinnat:

under 19.5 games @2.65 Pinnacle

Del Potro -1.5 sets @1.72 Pinnacle

Del Potro -5.5 games @3.25 Pinnacle

Nyt isketään isolla tähän kiinni. Kovassa vireessä oleva Del Potro kohtaa Haasin joka on myös napsinut varsin mukavasti voittoja.

Del Potrolla allaan 9 edellisestä pelistä 8 voittoa, ainut tappio tuli Wimbledonin välierissä Djokovicille.

Potro on ollut tasaisen varma, napaten voitot niistä mistä pitääkin.

Haas on pelannut myöskin melko hyvin, tappiot viime aikana Fogninille kahdesti, Djokivicille, Edbenille ja Federerille.

Hieman arveluttaa noin suurehko panostus ja luotto Del Potroon, mutta en ole ennenkään joutunut uljaaseen sotaratsuuni pettymään joten miksi niin kävisi nytkään?

Aiemmat 3 keskinäistä Djokolle: 3-0, kaikki erin 2-0. Yksi peleistä meni yli tuon 19.5 rajan, joten tilastot tukevat kohteiden osumista vahvasti.

Katotaan kenen rohkeus riittää, 6-3, 6-3 tulos riiittää kaikkien osumiseen.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Miesten Superpesis:

Joensuun Maila-Hyvinkään Tahko---2---8,00 @Unibet

-Joukkueet ovat sarjataulukossa perättäisillä sijoilla, Tahko 3. ja JoMa 4.

-Myöskin kuntopuntarit ovat hyvin samankaltaiset; Tahkolla viimeisestä 5 ottelusta 3 voittoa ja 2 tappiota ja JoMalla 2 voittoa ja 3 tappiota.

-JoMalle sisäpeli on tuottanut ongelmia läpi kauden ja varsinkin kotiuttaminen on ollut tuskaista, mutta ulkona joukkue on sarjan kärkipäätä.

-Hyvinkää saadessaan sisäpelinsä kulkemaan, on näistä joukkueista vahvempi sisäpelissä, mutta se vaatii onnistuneita läpilyöntejä.

-Otteluparin kuumin pelaaja löytyy myös Tahkon puolelta; 88% varmuudella vaihtolyönneissä kolmospesälle onnistunut ja n. 64% varmuudella kotiuttanut Juha Korhonen.

-Materiaaliltaan joukkueet ovat kuitenkin hyvin tasaväkiset ja JoMalla on tietenkin kotikenttäetu, mutta ei sille näin paljon pidä antaa painoarvoa.

-JoMalla, kuten mainittua, on ongelmia sisäpelinsä kanssa ja kun otetaan huomioon vielä ottelun panokset eli kotietu, niin luulisi sen sytyttävän myös vierailijan taistelemaan tosissaan pisteistä. Tästä pienellä panoksella ehdottomasti kokeiltava kohde.

Lopputulos: 0-1 (4-5, 3-3)

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

FC Honka - FC Inter Merkki 1, Kerroin 1.55 bet365

Varmaan kaikki tietää että Honka on liigan parhaita joukkueita, tällä hetkellä kärjessä koska Hongan suorittaminen on todella tasaista. Interin kausi on tähän asti ollut todella huono eikä voittoja meinaa tulla helpoistakaan peleistä. Tässä pelissä kuitenkin Hongalla pitäisi olla helppo vastus. Rohkeimmat voivat kokeilla myös Honka -1.5 maalia.

ATP Kaksinpelit Montreal: Kubot - Polansky Merkki 1, Kerroin 1.50 William Hill

Vastassa kaksi eri tason pelaajaa, Kubot pelaa ATP turnauksia kun taas Polansky Challenger turnauksia, tosin sielläkin varsin huonolla menestyksellä. Kubotin ATP ränkinking on 67 kun Polanskyn oma on 254. Tässä on Kubotille helppo peli ja varma seuraavan kierroksen paikka.

Haastaja Kaksinpelit Liberec: Delbonis - Vesely Merkki 1, Kerroin 1.61 Sportingbet

Delbonis pelaa ATP turnauksia (ränking 63) kun taas Vesely suurimmaksi osaksi Challenger turnauksia (ATP ränking 98). Delbonis on ollut todella vahvassa vireessä, viimeisen kuukauden aikana on kaatunut muunmuassa Robredo, Tursunov, Verdasco, Federer ja Belucci. Tämän kohtaamisen pitäisi olla edellä mainittuja huomattavasti helpompi ja samalla helppo voitto.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallon Veikkausliiga:

VPS-IFK Marienhamn---2---4,00 @Bet365

-Sarjataulukon 4. ja 5. lyövät yhteen Vaasassa.

-Kuntopuntareissa suunta on molemmilla samankaltainen; VPS:llä 1-0-4 6:11 ja MIFK:llä 1-1-3 5:9

-VPS:ltä tänään sivussa puolustaja Antti Uimaniemi, sekä hyökkääjät Karsten Smith ja Jarno Parikka.

-MIFK:ltä sivussa pitkäaikaispotilaat Diego Assis, Dever Orgil, sekä pelikieltoinen puolustaja Jani Lyyski.

-MIFK saa kuitenkin myös mieluisen vahvistuksen kehiin, kun Petteri Forssell palaa loukkaantumisensa jälkeen pelaavaan kokoonpanoon.

-MIFK:n hyökkääjä Kris Bright on ottanut isoa roolia Orgilin ja Assisin loukkaantumisten aikana ja onkin paukuttanut tällä kaudella 8 maalia.

-Kahden heikosti pelanneen joukkueen välinen ero ei ole näin suuri ja kun Forssellkin tekee paluun MIFK-paitaan ,niin vierasvoitolle tarjottua 4:n kerrointa kannattaa koettaa.

Lopputulosveikkaus: 0,1-1,2

Lopputulos: 2-2

Jalkapallon Kakkonen:

FC Hämeenlinna- Närpes Kraft---2---2,10 @Betsson

-Sarjataulukossa Hämeenlinna on sijalla 7. ja Närpes sijalla 4.

-Kuntopuntarissa Närpes on myös 4. (3-1-1 15:10) ja Hämeenlinna 6. (2-1-2 8:10)

-Hämeenlinna kärsi viime kierroksella murskaavan 7-2 tappion P-Iirojen vieraana, kun vastaavasti Närpes otti kotonaan murskavoiton Härmästä lukemin 7-1.

-Isäntien tilannetta vaikeuttaa myös maalivahtiosasto, tai oikeastaan sen puute; ykkösmaalivahti Ville Kalervo on olkapäävamman vuoksi sivussa, Raumalla punaisen kortin saanut kakkosvahti Jaakko Purolehto pelikieltoisena ja kolmosmaalivahti Jukka Järvinen teloi otteluun valmistavissa harjoituksissa sormensa eli joukkueella ei ole ainuttakaan pelikuntoista maalivahtia.

-Vieraiden Yannick Smith paukutti Härmän verkkoon hattutempun ja joukkueen paras maalintekijä Kim Boling säesti 2 osumalla, sen lisäksi närpiöläisillä on maalillaan huikeaa kautta pelaava nuorten maajoukkueveskari Karl-Filip Eriksson, joten vaikea ilta on kotijoukkueelle tiedossa tänään.

Lopputulosveikkaus: 0,1-3,4

Lopputulos: 3-1

Link to post
Share on other sites

Veikkausliiga

SrO0uaRt-YinZgjCr.png FC Honka - FC Inter W4sXCrRc-bTCDboFH.png

Merkki 1, Kerroin 1,76 @MarathonBet, 3/5

- Sarjassa kärkipaikkaa pitävä FC Honka saa Tapiolaan vieraakseen vasta sijalla 11 olevan FC Interin. Honka on ollut erittäin vakuuttava, sillä viidestä edellisestä ottelusta sen statsit ovat 1-0-4. Ainoan tappion se kärsi hieman yllättäen vieraissa JJK:lle, mutta nyt se on taas kolmen ottelun voittoputkessa. Hongan kovuudesta kertoo varmasti sekin, että se pystyi kukistamaan FC Lahden 0-1, vaikka siltä olikin pelistä sivussa avainpelaajat Abdoulaye Meite, Moshtagh Yaghoubi ja Tim Väyrynen. Ainakin osan näistä pelimiehistä pitäisi olla tänään kokoonpanossa, parhaassa tapauksessa pelikunnossa ovat kaikki.

FC Inter ei ole ollut yhtä vakuuttava, sillä sen statsit viidestä edellisestä ottelusta ovat 1-3-1. FC Inter on siis valahtanut jo toiseksi viimeiselle sijalle ja se on turkulaisille pettymys, vaikka mitaleille sillä ei pitänytkään olla tällä kaudella mitään asiaa. Interiltä ottelusta puuttuu Kalle Parviainen, Tuomo Turunen ja Babacar Diallo. Guy Gnabouyou ei ole parhaassa tikissä, vaikka todennäköisesti kokoonpanossa onkin. Takaisin kokoonpanoonsa Inter saa Ari Nymanin, joka kärsi edellisessä ottelussa pelikieltonsa.

Honka on joukkueista selvästi laadukkaampi ja se osoitti, että parin tärkeän miehen poissaolo ei sen menoa hidasta. Tänäänhän kaikki saattavat siis olla pelikunnossa, mutta varmaa se ei ole. Kun Hongalla on vielä kotietu, niin kyllä se lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Tulosveikkaus 2-1.

Link to post
Share on other sites

Allsvenskan

8pwAtOhQ-OSsa6eqQ.png Åtvidaberg FF - Gefle IF UTlUY4oh-dM1mtAQ1.png

Merkki 1, Kerroin 1,80 @Tempobet, 3/5

- ÅFF (7.) ja GIF (11.) ottavat toisistaan mittaa. Kotijoukkue ÅFF on kuntopuntarissa sijalla neljä, saldolla 3-1-1. Se voitti mm. kovan Elfsborgin vieraissa lukemin 0-1. GIF puolestaan on kuntopuntarissa kymmenes statsilla 1-3-1. Gefle voitti ja hävisi Malmölle, sekä pelasi tasan Norrköpingiä, Djurgårdenia ja Elfsborgia vastaan. Kummatkin ovat siis pelanneet ihan kohtalaisesti.

Pidän Åtvidabergia hieman laadukkaampana jenginä ja kun sillä on merkittävä kotietu, lähtee se otteluun ennakkosuosikkina. Kertoimet ovat jo tippuneet joka paikassa, mutta kyllä ÅFF:a vielä yli 1.7 kertoimilla pelaa.

ETfy44k9-YqlZ3DI8.png IFK Göteborg - BK Häcken zNnHduRc-087WmcJ0.png

Merkki 1, Kerroin 2,21 @Pinnacle, 3/5

- IFK Göteborg (5.) ja BK Häcken (10.) taistelevat tärkeistä pisteistä. Göteborg on pikkuhiljaa tipahdellut sijoja alaspäin, ja nyt se on siis vasta sijalla viisi. Eroa piikkipaikalla majailevaan Helsingborgiin on jo kahdeksan pistettä, joten pisteitä olisi alettava tulla. Myös Häckenin pitäisi napsia pisteitä mukavaa tahtia, jos se haluaa mitaleille. Mestaruus sen käsistä on tosin jo karannut, mutta pronssiseen mitaliin sillä olisi vielä pienet mahdollisuudet. Kuntopuntarissa Göteborg on seitsemäs, Häcken kahdeksas.

Göteborg on kova kotijoukkue, sillä se on hävinnyt tällä kaudella vain yhden matsin kotonaan. Häcken on keskiverto vierasjoukkue. Kotiedun merkitystä kuitenkin hieman laskee paikalliskamppailu, vaikkakin joukkueet pelaavat eri stadioneilla. Göteborg pääsee otteluun nopealla vilkaisulla parhaallaan, joten sillä kertoimien nousua ei voi selittää. Göteborgin olisin jo 2.0 kertoimellakin pienellä lapulle kelpuuttanut, mutta 2.2 maistuu aivan eri tavalla. Hyvä kohde.

Link to post
Share on other sites

NFL - Preseason

Miami Dolphins 0-0 @ Dallas Cowboys 0-0

03:00 - Fawcett Stadium

Amerikkalaisen jalkapallon kärkiliigan NFL:n pre-season käynnistyy siis Hall of Fame -pelillä, jossa Dallas Cowboys saa vieraita Miamista delfiinien muodossa. Sen verran, mitä itse olen huhuja kuullut ja lukenut, niin Dallasin ykköspelinrakentaja Tony Romo ei tule ottelussa pelaamaan. Jos pelaa, niin korkeintaan muutaman draivin. Ne tuskin käytännön eroa tulevat tekemään.

Miami sen sijaan on uudistanut hyökkäyslinjaansa paljon viime kaudesta, joten olettaisin heidän ykköspelinrakentajansa Ryan Tannehillin pelaavan yhden, jopa kaksi neljännestä. Viime kaudella Tannehill heitti jokaisessa pre-season ottelussa vähintään 20 passiyritystä, enkä näe syytä, miksei sama trendi jatkuisi. Dolphinseilta lähti kauden päätteeksi heidän ykkös RB:nsa Reggie Bush, joten myös juoksupeliä tullaan testailemaan, jotta uusi RB Lamar Miller saisi kunnolla tuntumaa.

Dallasilla oli viime kaudella järisyttävän paljon loukkaantumishuolia. Paljon paremmin ei ole nytkään kausi alkanut, sillä training-campeilla on pudonnut Anthony Spenceria, Tyrone Crawfordia ja mikä pahinta, myös Dez Bryantilla on ollut jotain ongelmaa. Bryantin tosin on oletettu pelaavan ainakin muutaman pallon tänä yönä, joten kovin pahasta loukkaantumisesta ei missään tapauksessa ole kyse. Sanon vain sen, että Dallas tulee varmasti lähtemään extra-varovaisesti pre-seasonille, ettei vain lisää porukkaa tippuisi rosterista.

Tämän matsin handicap-laini aukesi Dallas -1.5:llä, mutta loukkaantumisten jälkeen laini on liukunut jopa Dolphins -3.0:aan. Nyt useimmat tutut vedonlyöntitoimistot tarjoavat lainiksi Dolphins -2.5, ja itse aion pelata sitä. Panostusta en laita, kuin 1/3 yksikköä.

Pick: Miami Dolphins -2.5 for 1 unit (1.87, Pinnacle Sports)

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...