Jump to content

NCAA Koris Vinkkejä!


Recommended Posts

Tänne pyrin laittamaan NCAA koriksesta seurantaa mitä itse pelailen/vihjailen.

Pidin hiukan taukoa NCAA:n vihjailusta ja pelkästään seurasin miten joukkueet alkavat pelaamaan ja tuotti myös jonkinlaista tulosta kun saldo näyttää 7 osumaa, 1 huti ja 1 void.

Tulevan illan/yön pelit!

Kahden yön jälkeen NCAA pelit menneet 7/9 + void. Hiukan tälle illalle ja ensiyölle kohteita. Tänään vedetään ennakkosuosikkeja tasoituksilla.

zTH30CWE-tv5q0ts1.png Elon Phoenix - Duke bTcWnA73-r9dryKkr.png Duke -15.5 - Kerroin SportingBet 1.80

Duke matkaa Pohjois-Carolinaan Elon Phoenixin vieraaksi. Duke lähtee selvänä ennakkosuosikkina otteluun eikä suotta, joukkue on 12:sta pelistään voittanut 10 ja hävinnyt 2. Elon Phoenix taas ollut keskiverto porukka saldolla 7 voittoa 6 häviötä. Jos Duke pistelingot Jabari Parker (22.2 PPG) ja Rodney Hood (17.6 PPG) eivät ole aivan ulapalla niin kyyti on kylmää Elonilla. Joukkueiden eroa kuvastaa jo se, että Elon paras pistemies on Lucas Troutman (15.5PPG). Duke jyrää voittoon tässä alkuillan ottelussa!

Kbl3p2TE-2urq2lEH.png Purdue - Ohio State MszOX5k9-6eHplCi5.png Ohio State -7.5 - Kerroin 1.88 SportingBet

Suvereenisti kauden aloittanut Ohio State matkaa Indianaan kohtaamaan hyvin kauden aloittaneen Purduen vieraaksi. Ohion pistemiehinä ovat häärineet Lenzelle Smith Jr. sekä LaQuinton Ross. Purduella on ollut paras pistemies Terone Johnson 14.0PPG, toiseksi paras on ollut Ronnie Johnson 10.8PPG. Purdealla menestys on ollut ns. joka pelaajan harteilla eikä pelkästään muutan pistemiehen. Ohio State lähtee otteluun suosikkina, koska se ollut niin vakuuttava alkukauden.

SvWy2JhQ-Ya4iUZAC.png Syracuse - Eastern Michigan OnohYD7n-U1x2XSXN.png Syracuse -18.5 - Kerroin 1.88 SportingBet

Eastern Michigan lähtee haastamaan Syracusea New Yorkissa. Syracuse myöskin ollut alkukaudesta todella vakuuttava ja tästä myös kertoo saldo 13 voittoa eikä yhtään tappiota. Michigan taas on aloittanut heikommin "vain" 7 voitolla ja 4 tappiolla. Syracusella huomion arvoisia pelaajia C.J Fair 17.8PPG sekä Trevor Cooney 14.8PPG. Michiganilla puolestaan katseet kiinnittyy Karrington Wardiin 15.0PPG. Jälleen kerran Syracuse lähtee selvänä ennakkosuosikkina tähän kamppailuun ja kun joukkue pääse vielä kotonaan voittoputken jatkamista, niin ei voi muuta tehdä kuin lyödä Syracusea tasoituksella.

dCHJdTBK-6olEbO5M.png Iowa State - Northern Illinois 0p9FsHBK-U1x2XSXN.png Iowa State -23.5 - Kerroin 1.83 SportingBet

Vielä yksi voittamaton joukkue tälle illalle. Northern Illinois matkaa Iowaan haastamaan voittamatonta Iowa Statea. Iowa State on ollut varsinkin kotonaan todella kova siellä on tullut jopa yli 60pisteen voittoja. Illinois hävisi Massachusettsille 80-54, joka vastaa Iowa Staten tasoa. Iowan parhaimmistoon kuuluu Melvin Ejim 18.0PPG, Georges Niang 16.0PPG sekä DeAndre Kane 14.9PPG. Mielestäni tasoerosta puhuu paljon jo se, että Illinoisin parhaat pistemiehet ovat Dontel Highsmith 9.6PPG ja Darrell Bowie 9.6PPG.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 21
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Tänne pyrin laittamaan NCAA koriksesta seurantaa mitä itse pelailen/vihjailen. Pidin hiukan taukoa NCAA:n vihjailusta ja pelkästään seurasin miten joukkueet alkavat pelaamaan ja tuotti myös jonkinlai

Tilastoja tähän mennessä vihjatuista peleistä. NCAA Vihjeet: 19 Osumat: 14 Osumaprosentti: 73,68 Palautusprosentti: 137.78% Voitot 50€ panoksella sinkkuina: 359€

Ei kovin montaa peliä tänään, mutta muutaman maistuvan sieltä löysin. NC Greensboro - Furman Greensboro -6 - Kerroin 1.90 Bet365 Furman matkustaa Greensboron vieraaksi. Molemmat joukkueet ova

Viimeksi taas napsui 4/4 NCAA korikset, mitähän tuleva yö tuo tullessaan? Tässä muutamia mietteitä.

GSY7XiRc-UHfhlcSE.png Harvard - Boston College jXbqcV73-jmmmIW97.png Harvard -8.5 - Kerroin 1.84 ComeOn

Boston College matkaa Harvardin vieraaksi tämän iltaisessa kamppailussa. Harvard on pystynyt parantamaan pelaamistaan kauden kuluessa, ja nyt se on kohtuullisella tasolla. Boston Collegella taas peli on ailahdellut edestaikaisin. Bostonin pelaaminen on ollut lähinnä Olivier Hanlanin (19.8PPG) sekä Ryan Andersonin(16.2PPG) harteilla, he ovat myös pelanneet kovia minuutteja. Harvardilla huomioitavia pelaajia ovat mm. Wesley Saunders, Siyani Chambers sekä Laurent Rivard. Harvard pitää Bostonin pistenikkarit kurissa ja voittaa.

hCKL9MOt-QPep7vV9.png Northern Iowa - Bradley xdno8y5n-YqlZ3DI8.png Northern Iowa -12 - Kerroin 1.81 ComeOn

Bradley kohtaa illalla Northern Iowan, kumpikaan joukkue ei ole avannut kovinkaan vakuuttavasti, mutta mielestäni silti Iowa on tässä ottelussa selvä suosikki vielä kun ollaan heidän kotonaan pelaamassa. Vielä kun Bradley on hävinnyt 6 edellistä peliään, niin heidän mieliala saati pelivire ei ole toivotunlainen. Iowan parhaimmistoon kuuluu Deon Mitchell, Seth Tuttle sekä Wes Washpun. Bradleyltä kannattaa huomioda Walt Lemon Jr. sekä Tyshon Pickett. Iowa astelee voittoon tässä kamppailussa.

88Wx6B93-MBTnT6up.png Air Force - Utah State b34ZCoUc-S8dppcd5.png Utah State -8 - Kerroin 1.90 ComeOn (Tulos: 73-72)

Utah State matkaa ennakkosuosikkina Air Forcen vieraaksi Coloradoon. Air Forcella peli takkuillut useimmiten, mutta Utah State taas on pystynyt hoitelemaan lähes vastustajan kuin vastustajan. Utahin vahvuutena on ollut, että useampi kuin yksi tai kaksi pelaaja ovat onnistuneet pisteiden teossa. Air Forcella Tre Coggins on ollut hyvässä vireessä. Utah pitänee tämän miehen kurissa parhaansa mukaan.

0Yp5LzAK-8nYc6yNu.png Colorado State - San Diego State EFRXBq8n-nqjCa7LJ.png San Diego -4 - Kerroin 1.86 ComeOn

Illan lähtökohtaisesti tiukin kamppailu, kun Colorado saa vieraakseen No. 21 San Diego Staten. San Diego on kulkenut yhden tappion jälkeen voitosta voittoon, mutta osa vastuksista on tosin ollut aivan heittopusseja, tästä kertoo esim. 118-35 lopputulos. San Diegolta kannattaa seurata miestä nimeltä Xavier Thames, hän ollut pistenikkari ja voittojen takuumies. Coloradolla on toki myös tuli voimaa kuten J.J. Avila 19.5PPG. Tiukka kamppailu tullaan varmasti näkemään, mutta San Diego kääntänee sen edukseen lopulta.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Laitetaan pikaisesti ensi yölle muutama NCAA peli.

OQ0Lbe7n-fDFFqbhP.png Colorado - Oregon State 0tJ282A3-jX2Iz9Ym.png Oregon State +12 - Kerroin 1.87 ComeOn

Oregon State matkaa Coloradoon haastamaan Nro.8 Coloradoa. Vaikka Colorado on ennakkosuosikki tähän kamppailuun niin uskon, että tullaan näkemään tiukka kamppailu. Oregon State tähti Roberto Nelson oli jo viime vuonna Coloradolla vakeasti vartiota pelaaja, kun hän takoi 18.9PPG heidän kolmessa kohtaamisessaan. Ja kun Nelson on parantunut otteitaan tällä kaudella niin pisteitä voidaan jälleen odottaa. Toki Coloradolta löytyy kova haastaja nimeltä Spencer Dinwiddie joka ryöpytti Oregonia 20.7pisteen keskiarvolla per peli. Todennäköistä on että Colorado voittaa, mutta 12pisteen tasoitus on liikaa.

lz8QxD93-zBqUA9r6.png Gonzana - St.Marys (CA) Ee6ILwUc-tO4hyt9C.png Gonzana -7.5 - Kerroin 1.87 ComeOn

St.Marys matkaa Nro.24 Gonzanan vieraaksi Washingtoniin. Gonzanalta on todennäköisesti poissa Sam Dower, mutta se ei silti muuta voima suhteita niin paljon, että St.Marys olisi ennakkosuosikki. Gonzanalta tasoa on nostanut mukavasti Drew Barham sekä Przemek Karnowski. Gonzanalle tämä on kolmes peli viiden päivän sisään joten se voi hiukan näkyä joukkueen otteissa varsinkin pelin loppupuolella. Tosin St.Marys on ollut huomattavissa vaikeuksissa oman puolustuksensa kanssa. Gonzana loppujen lopuksi on kovempi joukkue ja voittaa tämän kamppailun.

x2etIc9K-YkR3lZt0.png Utah - Oregon tGbxveRt-Ag30fZ3L.png Oregon -2.5 - Kerroin 1.91 ComeOn (TULOS: 68-70)

Parhaalla pistekeskiarvolla (90.8) matkaava Oregon matkaa Utahin vieraaksi jolla on toiseksi paras pistekeskiarvo (87.6). Tosin kumpikaan ei ole kohdannut vielä rankattua vastustajaa. Utahin valmentaja pitää omaa joukkuettaan täysin testaamattoma ja se ei ole vielä kohdannut yhtään todella kovaa vastustajaa. Oregonilla on taas omat huolensa kun esimerkiksi viime pelissä se jyräsi ensimmäisen puolikkaan ja toisella taas pelasi todella löysästi. Joukkueelta puuttuu toisinaan tasaisuus tekemisestään.

KrQuVEl9-jmmmIW97.png Southern Illnois - Wichita State b7muIkWE-riVTxEM0.png Wichita State -12.5 - Kerroin 1.91 ComeOn

No.8 Wichita State lähtee Illinoisiin haastamaan Southern Illinoisia. Wichita State pelaa aggressiivisella peli tyylillä jolla se hankkii paljon vaapaheittoja. Edellisessä pelissä he saivat jopa 41 vapaaheittoa joista he upottivat 28 sisään, se on melkoinen määrä. Illinois saanee valmentaja Barry Hinsonin penkin taakse, kun hän oli edellisestä pelistä pois hänen vävy menehdyttyä. Wichita State on tasokkaampi joukkue ja se näkynee myös lopputuloksessa. Wichita astelee reiluun voittoon.

Lisäkohde

CAPFxXQt-hCRPwjXb.png SIU Edwardsville - Morehead State IV1fg2nh-M9EhnjMH.png Morehead -7.5 - Kerroin 1.91 ComeOn (TULOS 73-80)

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Hienosti osuu! Oletko kauankin kyseistä sarjaa seurannut? :)

Onhan tuota tullu seurattua jo vuosia, tosin vasta vuoden vetoja tuonne laittanut. Varsinkin näi alkukaudesta tuolta pystyy poimimaan todella hyviä kohteita, sitten ku nää kovat pelit alkaa ni homma vähän vaikeutuu.

Viime yön vinkit meni melko "vittumaisesti" perseillee, kun molemmat väärin menneet jäi pisteellä vajaaksi. Ensi yölle on tosi vähän pelejä, mutta niistä pari omaan silmää miellyttävää laitan tänne.

f79vNrSc-ML8ls1U3.png Baylor Bears - Savannah State dMFZHXAK-YqO2EO56.png Baylor Bears -34.5 - Kerroin 1.90 Bet365

#9 Baylor Bears saa vieraakseen Savannah Staten ennen vaikeeta peliä Big 12:ssa, Savannah State on ns. ei-konferenssi joukkue ja myös joukkue joka Baylorin pitää voittaa todella helposti. Joukkueiden tasoeroa kuvastanee melko hyvin se, että Savannah hävisi 76-34 #13 Floridalle joka on Baylorin tasoinen jengi. Savannah State ei ole ikinä pystynyt voittamaan rankattua joukkuetta ja kaikki tappiot ovat tulleet yli 37.4 pisteellä. Voittajasta ei ole minkään valtakunnan epäselvyyttä.

EJqYcPm9-KbTtDX3I.png George Washington - Georgia foavvw6n-CGMbPK8D.png Washington -9 - Kerroin 1.90 Bet365

Georgia matkaa Washingtonin vieraaksi. Georgia on 6-5, mutta yksikään sen voitoista ei ole tullut top 200 tiimiä vastaan. Paras voitto on Woffordista joka on #208. Geogia hävisi ainoan kunnon vieraspelinsä Coloradolle 84-70. Washington on 5-2 top 150 joukkueita vastaan. Tässä pelissä korostuu kumpi sen OIKEASTI haluaa voittaa. Mutta lähtökohtaisesti Washington on ennakkosuosikki ja sen pitäisi tämä hoitaa vielä kun kotipeli kyseessä.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Selvä :) Sen verran vielä sotkisin, että onko Pinnaclella tarjota kilpailukykyisiä kertoimia NCAA:han? Yleensä Pinnyllä nimittäin on varsin hyviä kertoimia sarjaan kuin sarjaan. Itse voisin sieltä peesailla näitä kohteita, joten käyhän jatkossa katselemassa Pinnaclenkin tarjonta ;) Ja jos ei itseltä tiliä löydy niin tee ihmeessä, kuten jo sanoin niin kertoimet usein varsin maukkaita :)

Link to post
Share on other sites

Selvä :) Sen verran vielä sotkisin, että onko Pinnaclella tarjota kilpailukykyisiä kertoimia NCAA:han? Yleensä Pinnyllä nimittäin on varsin hyviä kertoimia sarjaan kuin sarjaan. Itse voisin sieltä peesailla näitä kohteita, joten käyhän jatkossa katselemassa Pinnaclenkin tarjonta ;) Ja jos ei itseltä tiliä löydy niin tee ihmeessä, kuten jo sanoin niin kertoimet usein varsin maukkaita :)

Tänään selailin hieman noita kertoimia ja kyllä Pinnaclella oli ihan yhtä hyvät kertoimet, osassa taisi olla jopa hiukan paremmat.

Sitte itse asiaan, muutama viime kierros mennyt hiukan huonommin, mutta nyt yritetään taas rykäistä hyvät pelit tänne.

rPKwYTk9-UH2TzFps.png Kansas Jayhawks - San Diego State EFRXBq8n-nqjCa7LJ.png San Diego +8.5 - Kerroin 1.90 Bet365

#21 San Diego matkaa #16 Kansasin vieraaksi. San Diego onkin ollut jo tällä kaudella koetuksella ja se on ainoastaan hävinnyt #1 Arizonalle yhdeksällä pisteellä. Ja siitä San Diego on parantanut pelaamistaan selkeästi. Kansas taas hävisi vieraissa mm. #20 Coloradolle, #11 Villanovalle ja #12 Floridalle. Toki Kansas on selkeästi kotonaan parempi, mutta sitä ei tosin ole kotonaan vielä testattu kunnolla. San Diegolla on yksi parhaita puolustuksia ja se on laskenut vain 53.3PPG. Kansasin hyökkäys puolestaan on hiukan parempi. Nähtäväksi jää pystyykö Kansas murjomaan San Diegon kovan puolustuksen. San Diego on voittanut reboundit hyvällä prosentilla. San Diegolta kannattaa huomioida pelaajat nimeltä Xavier Thames joka on takonut parhaillaan 30 pistettä vastustajan päähän sekä Josh Davis joka on napsinut reboundit kovalla prosentilla. Kansasin paras pistemies on Andrew Wiggins. Tätä herraa ei voi päästää liian helpolla, sillä hän kyllä osaa hyödyntää tilaisuudet kun niitä saa. Joukkueilla ei pitäisi olla loukkaantumisia tietojen mukaan. Tiukka peli tiedossa, mutta 8.5pistettä eteen on liikaa.

Wzjw8fhQ-b394zDRO.png Arizona State - Washington State MRin9bAK-v5aaMnwD.png Arizona State -11.5 - Kerroin 1.90 Bet365

Washington State haastaa tänään Arizona Staten vieraissa. Lähtökohdat ei ole Washingtonin kannalta kovin mieluisat kun se joutuu pelaamaan vieraissa ja ilman ykkös pistemiestä Lacy DaVontea. Washingtonilta myös Dexter Drew:n pelaaminen on epävarmaa. DaVonte on ollut kiistatte yksi Washingtonin kantavia voimia, mutta heiltä löytyy vielä hiukan heikompia pistenikkareita mm. Royce Woolridge. Edellisessä pelissä Washington teki huimat 20 pistettä, toki vastassa oli #1 Arizona Wildcats jolla on todella hyvä puolustus. Arizonalla ei ole poissaoloja, ellei jotain viime hetken sairastumisia tule. Arizonalta kannattaa huomioida Jahii Carson joka on takonut 19pistettä per peli.

j30MVzTc-lWz4apvB.png Wake Forest - North Carolina f1MOQJTE-hUh2xN6P.png North Carolina -4.5 - Kerroin 1.90 Bet365

Carolina pelaa tänään vieraissa Wake Forestia vastaan. North Carolina on ollut hyvässä vedossa kun se on kukistanut mm. #14 Louisvillen, #5 Michigan Staten sekä #15Kentuckyn. Wake Forestin peli on takkuillut ja se onkin hävinnyt ainoa kovan pelinsä Kansas Jayhawkseille. Carolinalta puuttuu mahdollisesti Joel James rivistä, mutta hän ei ole kovinkaan suuri menetys joukkueelle. Carolinan ykköstykki Marcus Paige (18.4PPG) on ollut hyvässä vireessä ja tänään hänen panosta jälleen kerran kaivataan. Waken parhaimmistoon kuuluvat mm. Codi Miller 17.0PPG sekä Devin Thomas 9.3RPG. Nämä miehet ovat tärkeä pala Waken joukkuetta. Voi olla, että alkuun Carolinan kone hiukan yskähtelee, mutta viimeistään toisella puoliskolla se jyrää Wake Forestin.

b7muIkWE-riVTxEM0.png Wichita State - Northern Iowa hCKL9MOt-QPep7vV9.png Wichita State -11.5 - Kerroin 1.90 Bet365

Northern Iowa matkaa Wichitan vieraaksi joka yrittää rikkoa koulunsa ikivanhaa ennätystä aloittamalla kausi 15-0 saldolla. Tämä ennätys tuskin on päällimäisenä joukkueella mielessä, mutta silti sen vaikutus mm. yleisöön on varmasti havaittavissa, tästä voi olla Wichitalle pieni etu, mutta ei mitään merkittävää. Iowa on hävinnyt kaikki vieraspelit tähän mennessä eikä vastukset ole olleet edes kovin kovia. Tietojeen mukaan joukkueilla ei ole poissaoloja, joten Wichitalla on kehissä paras pistemies Cleanthony Early. Iowa on myös liikenteessä parhaimmistollaan johon kuuluu esim. Seth Tuttle ja Deon Mitchell. Joukkueiden tasoero tullee esiin viimeistään toisella puolikkaalla jolloin Wichita repii jonkin verran kaulaa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...