Jump to content

Recommended Posts

Äkkiä lapulle!

SJK – HJK (1X2) 1 5,00@Bet365

HJK:lla on sunnuntaina harkkamatsi Tukholmassa AIK:ta vastaan, ja ilmeisesti ns. ykköset suuntaavat sinne eikä Seinäjoelle. Toki klubilla riittää SJK-otteluunkin pelaajia, mutta he ovat todennäköisesti lähinnä Klubi 04-porukkaa yms. nuoria pelaajia. Nousijajoukkue SJK:n peli on parantunut pitkin talvea/kevättä ja tärkeitä pelaajia on saatu takaisin sairaslistoilta. Uskon myös, että Seinäjoella arvostetaan Liigacuppia hieman enemmän kuin kaiken voittaneessa HJK:ssa. TULOS: 1-0

Laukaukset 24-2, mutta sai kyllä jännittää loppuun asti.

  • Upvote 8
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Äkkiä lapulle! SJK – HJK (1X2) 1 5,00@Bet365 HJK:lla on sunnuntaina harkkamatsi Tukholmassa AIK:ta vastaan, ja ilmeisesti ns. ykköset suuntaavat sinne eikä Seinäjoelle. Toki klubilla riittää SJK-ott

FC Kontu - HIFK-1,5 (AH) 2 1,90@Bet365 Kolmosdivarin Kontu vastaan ykkösdivarin HIFK. Tasoeroa on siis paljon, ja HIFK voittaa melko todennäköisesti vähintään kahdella maalilla. HIFK:lla on muutenkin

TPV - P-Iirot (1X2) 1 2,00@Betsson, WilliamHill Kakkosen länsilohkon TPV ja P-iirot kohtaavat cupissa. P-Iirolla on sekava meininki joukkueessa, ja tuollainen puuhastelu ei kyllä lupaa hyvää.. Ilmeis

USA MLS

Philadelphia Union - New England Revolution

Merkki 1, Kerroin 2.05 @Bet365

Philadelphia aloitti kauden vieraspelissä Portlandia vastaan 1-1 tasapelillä, mikä oli kelpo suoritus niinkin kovaa joukkuetta vastaan. New England puolestaan hävisi vieraissa 4-0 Houstonille. Ei tunnu New Englandin puolustus olevan samaa kuin viime kaudella, jolloin joukkue pystyi pitämään nollan todella usein.

Kotivoitto tuolla kertoimella on haarukassa. Tulosveikkaus 1-0

Lopputulos: 1-0

Seattle Sounders FC - Toronto FC

Merkki 1, Kerroin 1.83 @Bet365

Seattlen kausi alkoi 1-0 kotivoitolla Sporting Kansas Citystä. Torontolle tämä on kauden avaus, eikä pala helpoimmasta päästä. Melkoisia mulkkauksia kokoonpanoissa tapahtuu kausien välillä, joten on vaikea käyttää edellisvuosien h2h statistiikkoja johtopäätösten tekemiseen. Tässä kuitenkin luotan Seattlen puolustus/maalivahtiosastoon ja joukkueen kykyyn luoda nopeita vastahyökkäyksiä. Sen sijaan epäilen, että Toronton peli ei ole vielä uomissaan siltä osin, että pystyisi kunnolla haastamaan tässä. Tulosveikkaus: 2-0

Lopputulos: 1-2

Link to post
Share on other sites

TPV - P-Iirot (1X2) 1 2,00@Betsson, WilliamHill

Kakkosen länsilohkon TPV ja P-iirot kohtaavat cupissa. P-Iirolla on sekava meininki joukkueessa, ja tuollainen puuhastelu ei kyllä lupaa hyvää.. Ilmeisesti kannattajia ja pelaajia myöten ollaan kyllästytty päävalmentaja Touruun. Cupin 3. kierroksella P-Iirot pääsi vain vaivoin jatkoon vitosdivarijoukkueesta jatkoajalla. TPV on pelannut hyvin harjoitusotteluissa ja cupissakin otti viime kierroksella vakuuttavan 7-0, vaikkei vastustaja kauhean tasokas ollutkaan. Betsafella myös 1,98.

Valmentaja Espanjassa, joukkue treenipaussilla, huoltaja heitetty pihalle ja huomenna cupmatsi! Vakuuttavaa toimintaa #palloiirot #johto !

edit. Lisätään vielä, että Iirojen ykköshyökkääjä Patola on pelikiellossa. TULOS: 3-1

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

FC Kontu - HIFK-1,5 (AH) 2 1,90@Bet365

Kolmosdivarin Kontu vastaan ykkösdivarin HIFK. Tasoeroa on siis paljon, ja HIFK voittaa melko todennäköisesti vähintään kahdella maalilla. HIFK:lla on muutenkin talvikausi sujunut erinomaisesti, eikä tappioita ole tullut tämän vuoden puolella. Peli pelataan Talin hallissa, jossa HIFK on suurimman osan peleistä pelannut. Toki se on myös Kontulaisille tuttu paikka, mutta kotietua tässä ei siis Konnulla ole. Alkaa jo 8:45. TULOS: 0-8 :D

  • Upvote 5
Link to post
Share on other sites

Pelicans - HIFK 2, Kerroin 2.86 @MarathonBet

- Pelicansin ja HIFK:n parista ennakoin stadilaisia jatkoon 2-0 voitoin. HIFK on materiaaliltaan vahvempi ja Rindellin astuessa puikkoihin IFK on pelannut kuten sen materiaali edellyttääkin. Pelicansin peli taas ei ole vakuuttanut voitoista huolimatta, mutta eiköhän se Lahdessa pysty IFK:n haastamaan. Pidän vieraita kuitenkin suosikkina, kakkosta lapulle!

Jokerit - HPK 2, Kerroin 3.60 @Nordicbet

- Tästä otteluparista ennakoin tasaisempaa. Jokerit on kotietunsa ansiosta suosikki jatkoonmenijäksi, mutta HPK:lla on kaikki saumat kunnon poffeihin Saroksen johdolla. Peli on parasta mahdollista mitä hämeenlinnalaisten materiaalista saa irti ja itseluottamus vähintään Kärppien tasoa. Jokerit puolestaan päätti runkosarjan 1-5 tappioon Kärpille eikä sen peli ole yhtä valmista kuin Kerholla. Kaikki paineet ovat tässä tietenkin Jokereilla. Kahdeksan ottelun voittoputkessa olevan HPK:n kerroin on liian iso, itse antaisin kertoimeksi 2.6-2.9. Ja se Jaffala.. Ainakin joulun tienoilla HPK oli hallitseva osapuoli sekä kentällä että katsomossa, joten en tästä hirveän paljon isompaa etua kotiedulle anna kuin normaalisti. Vaikkakin jaffala on aina jaffala..

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

-- Bundesliiga --

Dortmund - Moenchengladbach -- x2 -- 3,21 -- Ladbrokes / Tulos: 1-2

- Yllätystä lähetään hakemaan ja pelataan Dortmundia (2.) vastaan. Tällä hetkellä niiden keskikenttä on remontissa sillä poissa ovat Jakub Blaszczykowski, Sven Bender, Henrikh Mkhitaryan ja Marco Reus. Vierailijat (8.) ovat vielä siinä europeleihin oikeuttavien sijoituksien lähettyvillä (ero eurooppa liigan karsintoihin 2 pistettä). Tasoero on silti iso Dortmundin eduksi ja kun nimihirviön viimeiset pelitkään eivät ole kummosesti sujuneet niin ei tässä etukäteen suuria odotuksia heille voi laittaa, mutta... Dortmund on jo tällä kaudella hävinnyt kotonaan mm. Herthalle ja Augsburgin kanssa he pelasivat 2-2... Nyt keskikenttä totisesti kaikkea muuta kuin vakio, joten se voi sekottaa vähän peliä (näin ainakin täydellisesti ajateltuna kauniissa päässäni).

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

DEONTAY WILDER VS MALIK SCOTT WILDER TO WIN IN ROUNDS 1-3 BET365 KERROIN 3 WILDER TO WIN IN ROUND 1 BET365 KERROIN 8

raskastasarjaa nyrkkeilyssä

Wilder 30-0 tyrmäyksiä 30

Scott 36-1-1 tyrmäyksiä 13,ja ainoan tappionsa vuosi sitten koki tyrmäyksellä 6erässä.

Deontay Wilder on tyrmäyskone lyhyesti sanottuna. 17 kertaa tyrmännyt vastustajansa ensimmäisessä erässä!eli reilussa 50% otteluistaan!vastustajat tosin eivät mitään ihmeellisiä ole olleet,viimevuonna toki otteli jo paljon tasokkaampia vastustajia vastaan. harrison(amatöörinä olympiakultaa) ja Liakhovich (joskus jopa mm-vyön voittanut).molemmat herrat Wilder tyrmäsi ensimmäisessä erässä!nyt vastus aikalailla samaa luokkaa kuin nämä,hkä hiukan parempi.mutta käsittämättömiä kertoimia silti tarjoillaan!

niin ja tuo 1-3 erän tyrmäys toteutunut 27 kertaa 30!nämä kolme kertaa venyivät jopa 4erään asti!

Olkoonkin että Scott on ihan hyvä boksaaja ja erittäin taitava.ikää alkaa jo olla 34vuotta ja leuka ei todellakaan mitään graniittia ole.katsokaa vaikka chisora vs scott ottelu,jossa aika naurettavan helposti Scott polvillaan oli.No jokatapauksessa näillä kertoimilla kannattaa lähteä kokeilemaan tätä ehdottomasti.

Link to post
Share on other sites

TÄSMÄKOHDE!!!

KHL:

klo 13

Yugra - Omsk merkki over 4,5 kerroin 1,65 Paf

Joukkueet innostuivat eilen tekemään 6 maalia, joista toki Yugra teki 5, mutta kyllä Omskin pitäisi tuolla laukaisumäärällä saada enemmän maaleja. Yugran ja omskin maalikeskiarvot oli 5,5 tuntumassa pääsarjassakin, joten isomaalisia pelejä tulee usein. Otetaan tämä täsmäriksi tänään.

28 minuutissa paukkusi overi, helppoa

Edited by voivoi
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Fulham-Newcastle 2 2,60 veikkaus

Tilastoista ei todellakaan löydy faktoja joita tukemaan magpieseja, fulhamin vieraana on tullut melkein aina turpaan, mutta silti nyt voisi olla aika tehdä poikkeus sääntöön, sillä fulham on tällä kaudella huomattavasti paskempi joukko kuin Newcastle. Varovasti.sori.

Link to post
Share on other sites

KYPROS: First Division Jalkapallo

88cR7jRt-ELj0QzkM.pngAris - Anorthosis zyIxL4nh-61QtkNee.png

Aris DNB 3.35(Paf)

Aris 5.00(Sportingbet)

Kotijoukkueelle tarjotaan nyt niin hyviä kertoimia tässä,että kertoimet kattaa riskinoton tässä pelissä.Ariselle tämä on tärkeä peli voittaa,varsinkin jos samaan aikaan Paralimni voittaa.Aris on alisuorittanut tälläkaudella ja kun voittoja ei ole tullut niin nyt se on ajautunut tähän tilanteeseen ja se saa syyttää vaan itseään jos putoaa.

Aris taistelee elämästään kun Anorthosisilla ei ole mitään panosta pelata.Aris on kyllä pelannut hyviä pelejä isompia seuroja vastaan ja nyt heillä on mahdollisuus ottaa suuri voitto.

Anorthosis on kuudentena taulukossa ja ihmeitä sen täytyy tehdä,jotta saisivat eurooppa paikan ensi kaudella.

Seuran hallitus yrittää löytää ratkaisuja taloudellisiin ongelmiin ja samalla pitäisi potkia palloa.Valmentaja on antanut aikaa nuorille ja sellaisille pelaajille,jotka pitäisi normaalisti olla joukkueen vahvuudessa vasta ensi vuonna.

Kotijoukkueelta puuttuu puolustaja Grazzi ( 23/1 ) Anorthosilta keskikenttäpelaaja Makos ( 19 / 0 )on pois ja keskikenttäpelaaja Alexa (18 /4) on epävarma.

Joukkueet tulee täysin eritilanteessa tähän otteluun.Aris taistelee elämästään,kun Anorthosis ei mistään.Huomioon ottaen kotijoukkueen tilanteen niin kokeillaan turvallisempaa DNB vetoa ja riskillä suoraa kotivoittoa.

Tulos:2-0

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Kohde 59 NHL: Vegas ML  2.28 ( paf)    torstaina pelataan Kohde 60  Eht turnee: Ruotsi 1.75 ( paf)    Päivän saldo 2€ panoksilla Panokset:   2€ Voitot:   € EROTUS: €   --Kokonaistilanne 1€ panoksilla Kohteet:  60 Oikein:    väärin:        tällä hetkellä   1€ panoksilla mennää  € 
    • ESL Pro League VP: FlyQuest - Natus Vincere | FlyQuest +1.5 | 2.14 (Unibet)   PK: Bad News Kangaroos - ENCE | Rounds Handicap - Bad News Kangaroos +12.5 | 1.90 (bet365)   PK: MOUZ - GamerLegion | GamerLegion +1.5 | 1.92 (Coolbet)   PK: Monte - Liquid | Yli 2.5 karttaa | 2.00 (bet365)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   FlyQuest - Natus Vincere  FlyQuest +1.5 | 2.14 | Unibet   FlyQuest lähtee EPL-turnaukseen mahdollisena yllättäjäehdokkaana. Australian ykkösjoukkue on totuttu näkemään tässä roolissa jo pitkään ja hiljattain päättyneessä IEM Chengdu -turnauksessa FlyQuest pystyi muutamaan otteeseen haastamaan nimekkäämpiä joukkueita. FlyQuest ei tietenkään ole turnauksen tai edes D-lohkon suurimpia menestyjäehdokkaita, mutta altavastaajan rooli sopinee joukkueelle hyvin. Natus Vincere tulee EPL-peleihin ensimmäistä kertaa tarunhohtoisen Major-voiton jälkeen. Kyseessä oli melkoinen yllätys, sillä NaVi:n ei odotettu olevan vielä valmis ottamaan turnausvoitto vuoden suurimmista turnauksesta, mutta niin vain joukkue pystyi ylittämään kaikki esteet. Nyt joukkuetta kohtaa paluu arkeen ja valmistautumisen kannalta kysymysmerkkejä on ilmassa, sillä Major-finaalista on aikaa kulunut kuukausi. Tästä huolimatta NaVi:a voidaan pitää vähintäänkin alkulohkonsa suosikkina ja vähintäänkin pudotuspeleihin asti joukkue yltänee. Karttavetossa FlyQuest poistaa Overpassin ja Natus Vincere bannaa Vertigon. FlyQuest ottanee karttavalinnakseen joko Miragen tai Infernon. NaVi:n karttavalinta osunee Nukeen tai Anubisiin.   YHTEENVETO Natus Vincere lähtee tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Joukkue on tuore Major-voittaja ja kuten kyseisessä turnauksessa nähtiin, NaVi voi hyvänä päivänä päihittää kenet tahansa. Missään nimessä helpolla suurvoitto ei kuitenkaan tullut ja NaVi:n pitää vielä parantaa tasaisuuttaan eikä tähän turnaukseen valmistautuminen ole välttämättä ollut optimaalinen. FlyQuest on mahdollisesti melko ikävä joukkue kohdata avausottelussa, sillä australialaisjoukkue osoitti jo edellisessä turnauksessaan, että se  uskaltaa pelata ennakkoluulottomasti isompiaan vastaan. Peruspeli ei ole tietenkään NaVi:n tasolla, mutta mikäli FlyQuestilla on hyvä päivä ja NaVi karistelee ruosteita koneestaan, tässä ottelussa on mielestäni pieni yllätysmahdollisuus ja vähintäänkin yhteen karttavoittoon FlyQuestilla saattaa eväät riittää. Kohde menee oikein, kun FlyQuest voittaa ottelussa vähintää yhden kartan. 
    • Jalkapallo Etelä-Korea 13:00 Incheon - Jeonbuk Pelivalinta: Btts Kyllä @ 1.87 Pinnacle Varsin tasaväkiset joukkueet kohtaavat. Molemmilla joukkueilla on laadukkaat hyökkääjät tähän sarjaan, mutta puolustamisessa on molemmilla joukkueilla petrattavaa. 
    • Jalkapallo Australia A-liiga 12:00 CCM - Adelaide Pelivalinta: Yli 3.5 maalia @ 1.87 Pinnacle CCM tarvitsee pisteen tästä ottelusta jotta se voittaa A-liigan runkosarjan. Kuinka tärkeä sitten tämä runkosarjan voitto heille on kun joukkue kuitenkin vähintään kakkonen ja sillä on lunastettu suora välieräpaikka. Adelaide jää pudotuspelien ulkopuolelle, mutta varmasti haluaa sekin päättää kauden voittoon.  Näen aineksia ottelussa suuriin maalimääriin sillä molemmat joukkueet ovat pelanneet todella hyvin viimeaikoina ja varsin runsasmaalisia otteluita. 
×
×
  • Create New...