Jump to content

Recommended Posts

Salibandy, 2-divisioona (Pohjanmaa)

ISB-Nibacos, 2 2.10 (NordicBet)

Pohjanmaan lohkon kärkiottelu. Nibacos johtaa sarjaa puhtaalla pelillä ja kotijoukkue ISB on kolmantena, yhden tappion kärsineenä. Joukkueet kohtasivat Suomen Cupin 2. kierroksella Nibacoksen kotihallissa ja tuossa ottelussa Nibacos oli parempi maalein 6-3 ja muutenkin koko ottelun oli selvästi vierailijoita edellä. ISB:n kotipeleissä on aina merkittävä hyöty Ilmajokisille päin, koska alustana siellä on vielä tänäkin päivänä parketti ja kotijoukkue siinä siis tottunut pelaileen. Mutta kuitenkin on vaikea käsittää miten ISB:stä on tässä näinkin selvä suosikki saatu. Materiaalilta joukkueet on aikalailla tasaväkisiä, mutta mitä tulee joukkuepeliin ja ennenkaikkea joukkuepuolustamiseen, on Nibacos selkeästi näissä parempi. Tasainen ottelu tulossa, mutta toivotaan että se pallo ei tänään liikaa parketilla pompi kotijoukkueen eduksi. Tulos: 7-10

Link to post
Share on other sites

Jääpallo, Bandyliiga huom. ottelu alkaa jo klo 13:00!

Narukerä - Botnia, merkki 2, kerroin 1.55 @Nordicbet [4/5]

Kotimaan jääpalloliiga saatiin perjantaina käyntiin ja eilen lauantaina mestarisuosikki Akilleksen kanssa 4-4 pelannut Botnia vierailee Porissa. Kuten eilinen osoitti, Botnia on yllätysvalmis ja nyt vastus on monta pykälää heikompi kuin mitä Akilles oli. Narukerän on ennustettu jäävän jopa sarjan jumboksi eikä pelaajamateriaali päätä huimaa.

Kannattaa tsekata vielä muutkin bookkerit, Unibet ja Bet365 avaavat kohteet todella myöhään ja tasoituskohteissa Botnia -2,5 on vielä järkevä veto. Epäilen Botnian voittavat 3-5 maalin erolla. Normaaliin voittoon voi panostaa rohkeasti.

Tulos: 1-6 (1-1)

Edited by #KetäMeitäNytOli
  • Upvote 6
Link to post
Share on other sites

Noniin eilen Jokerit hoiti homman hienosti kotia ja tänään otetaan osaa KHL:n ainoaan otteluun Novosibirsk - Novokuznetsk! Sibirillä on allaan 8 ottelun voittoputki ja viimeisin niistä on 1-4 voitto juuri kyseistä Novokuznetskiä vastaan heidän vierainaan toissapäivänä. Sibir koki marraskuussa jonkinasteisen heräämisen eikä ole hävinnyt yhtään ottelua ja mukanaan kaatui mm. Magnitogorsk (vaikka heidän esitykset ovatkin olleet viime aikana kyseenalaiset niin ei lueta sitä siltikään Sibiriltä pois yhtenä kovimmista päänahoista). Viimeiseen viiteen otteluun Sibir ei ole lisäksi hävinnyt yhtään ottelua alle 2 maalin erolla ja otetaan siihen vielä päälle tuo Sibirin 1-4 voitto vieraista, joten nyt kotiedun turvin uskalletaan pelata huoletta tasoituksella ottelua. Lapulle siis Sibir-1.5 ja itse uskallan pistää suhteellisen rohkealla panostuksella peliä lapulle (kerroin 1.90 ComeOn!).

Vihje lyhyesti: Novosibirsk - Novokuznetsk Veto: Novosibirsk-1.5 (1.90 ComeOn!)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Mäkihypyn MC Klingenthal

Roman Koudelka top 3, 1.70 @Nordicbet

Koudelka on ollut Klingenthalissa huimassa vireessä, voittaen karsinnan ylivoimaisesti hyppäämällä 5.5 metriä pidemmälle kuin kukaan muu ja eilisessä joukkuemäen-kilpailussa hän keräsi molemmilta hyppykierroksilta eniten pisteitä. Koudelka on tänään ehdoton ennakkosuosikki ja uskon hänen yltävän top-3:seen.

Michael Hayebock - Jernej Damjan 2, 1.90 @Paf

Damjan hyppäsi kesäkiertueella erinomaisesti ja odotan että hän selviytyy tänään ainakin top-10:een. Damjan on hypännyt Klingenthalissa tähän mennessä pikkunättejä hyppyjä sijoittumalla lähes jokaisella hypyllään sijoille 10-15, kun taas Hayebockin hyppy on ollut kateissa, kuten koko itävallan joukkueen, vaikka muutama onnistunut hyppykin mahtuu mukaan kuten sijoittuminen karsinnan 4. sijalle. Eilen Hayebock oli kuitenkin joukkuemäessä todella vaisu, eikä hän ole onnistunut tällä viikonvaihteella kuin kahdessa hypyssä ja muuten hän on jäänyt top-20:n ulkopuolelle, jokaisella hyppykierroksella. Luotan tässä parissa vahvasti tasaisempaan Damjaniin.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Valko-venäjän jääkiekko

klo 16

Mogilev - Vitebsk merkki 1 kerroin 4,10 bet365

Mogilev - Vitebsk merkki ML 1 kerroin 3 bet365

Mogilev - Vitebsk merkki 1X kerroin 2 Unibet

Siinäpä kertoimia kerrakseen, aivan liikaa annetaan Mogileville jolla tänään todella hyvä sauma voittaa taas. Kotipeleistä Mogilev niitä voittoja nappaa kun nappaa. Vitebsk on heikko joukkue ja varsinkin vieraissa ei sillä peli ole kulkenut lainkaan. Tällä kaudella Mogilev on jo kahteen kertaan Vitebskin voittanut, kotona ja jopa vieraissa. Aivan liian isoja kertoimia ja pakkohan nämä on napata. Mogileville tarjotaan Valko-Venäjän sarjassa aina todella isoja kertoimia, vaikka tasoero ei näihin muihin heikkoihin joukkueisiin niin järin iso ole. Tämä on Sunnuntain herkkukohde

Rankkeissa hävisi, Mogilev johti vielä 2 min ennen loppua mutta se siitä sitten

Edited by voivoi
  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Italia:Serie A Jalkapallo klo.13:30

Torino-Sassuolo BTTS 2.06(Unibet)

Maalinälkää toivottavasti molemmilta löytyy tänään,sillä Sassuololla on nyt kahdet kiikarit putkeen tulostaululla ja Torinokin pelasi viime kotipelinsä 0-0.Sassuolo on ihan hyvässä vireessä juuri nyt,kun sillä on 5 tappiotonta ottelua alla.Onhan tässä Sassuololla jopa saumat voittoon.Berardi, Zaza, Sansone odotetaan olevan aloituksessa,joilla riittää taitoa maalintekoon ja Floccari on myös käytettävissä.

Torinohan menetti joitain avainpelaajiaan viimekaudesta,josta maalinteko on vähän kärsinyt.Mutta Torino kyllä pystyy edelleen hyökkäysvoittoiseen peliin.Bashan, Benassi, Ruben Perez, Larrondo ja Masiello on pois loukkaantumisten takia.Torino saattaa lähteä peliin 3-5-2-muodostelmassa,jolloin kärjessä nähtäisiin luultavammin Amauri ja Quagliarella.

Sassuolon kaksi nollapeliä on saanut bookkerit reagoimaan mielestäni hieman väärin tähän ja siksi kokeillaan hyödyntää yli kahden kertoimia btts vetomuotoon.

Lopputulos:0-1 no Sassuolohan tämän sit voitti ja Torino kusi pilkun :(

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Klo 14

Shakin MM

Carlsen - Anand

Game 11 Anand @11,00, Nordicbet, Betsson, Marathonbet

Nopeesti vielä tälläinen. Shakin MM-ottlussa vedetään tänään game 11 ja Carlsen johtaa 2-1. Carlsen katkaisee ottelun voitolla tai tasapelillä, siksi lähdenkin pelaamaan Anandin voittoa, koska Anandin on tänään pokeritermein pelattava miltei all-in. All-in pelaaminen saattaa niin helposti hävitä etten ota mitään dnb tai X2 -vetoja. Suoraa voittoa vetämään vaan pienellä panoksella.

:D typosin vähän vahingossa Carlsen ei tietenkään vielä tasapelillä katkaise ottelua.

Tulos 1-0

Edited by Tipsaaja
Link to post
Share on other sites

NHL

Winnipeg Jets - St. Louis Blues 1 2,85 (ub)

Ennakkoon Jets ei pärjää vertailussa, paperilla eikä pelillisillä suorituksilla Bluesille.

Kun taas katsoo tarkemmin ottelun lähtökohtia tulee esille muutama Winnipegin voittoa tukeva fakta.

Kotijoukkue keikkuu konferenssinsa puolivälissä ja on mielestäni aloittanut kautensa hieman yli odotusten. On pystynyt napsimaan tärkeitä pisteitä kovilta joukkueilta, kevättä ajatellen. 5:stä viimeisestä ottelusta taskussa saman verran pisteitä, ja tappiot ovat kaikki olleet 1 maalin marginaalilla. Johtopäätös: tasaisia vääntöjä illasta toiseen. Kotiottelut Jetseillä ovat menneet hiukan paremmin, 5stä ottelusta 7 pistettä, vain yksi tappio varsinaisella, sekin 3-4 Detroitille. Illan ottelusta on odotettavissa vähämaalinen kamppailu ja kun Jetsit on useimmiten onnistunut 2-3 kertaa heiluttamaan vastustajan verkkoa, on ei ainoastaan mahdollista vaan myös todennäköistä, että Jetsit kääntää tämän taistelun voitokseen.

Vierailijat ovat olleet tällä kaudella erittäin kovassa vireessä, josta on kiittäminen vain ja ainoastaan STL kentällistä. Onko joukkue liikaa Lehterän ja Tarasenkon varassa? Mielestäni näin on ainakin toistaiseksi. STL kenttä on ainoa kenttä joka on pelannut tasollaan. Ilman seuraavaa faktaa laittaisin tämän ottelun Bluesille 10/10, mutta siniset ovat vieraspeli kiertueella ja vielä sen loppupäässä. Pelejä on ollut 19.11, 21.11 ja 22.11. Kun näistä on plakkarissa vain yksi voitto, joskin viime yöltä, en jaksa uskoa että Bluesilla riittää virtaa Jetsin vauhtiin tänään.

Tulosveikkaus: 3-1

  • Upvote 4
Link to post
Share on other sites

Päivää että pätkähti! Tänään formuloiden päätöskilpailu Abu Dhabissa, Yas Marinan radalla. Kisa lyödään tulille klo 15:00, joten tässä on reilu tunti aikaa kiikuttaa kupungit tiskille! Mitä tuossa vähän kertoimia ja eri pelivaihtoehtoja tutkailin niin tänään taidetaan jättää supertripla kokonaan väliin ja todennäköisesti myös päivän trio 1. Ainahan noissa on mahdollista käydä miten vaan, mutta nyt meni jo itselle kelpaavat rivit niin kauaksi todennäköisistä oikeista riveistä, että ei lähetään sutimaan lateja sinne ollenkaan. Keskitetään ajatukset suomalaisten sijoituksiin, eli Päivän Pari 2- peliin. Toissa viikolla nappasin aika-ajoista rapiat 60-kertoimisen yhdistelmän kiinni.

Tästä saattaa joku tulla huutelemaan, että "mitä vittua sää jäbä oikee Bottasta noi kauaks painat". No vittu, itse en ole näiden pienten kertoimien perässä, vaan tähdätään vähän isompiin siivuihin. Bottas lähtee sijalta 3. ja Räikkönen 7.

Tiukan pallien raapimisen jälkeen sujautan paperille ujosti seuraavia numeroita:

Päivän Pari 2

BOTTAS 6,7 - RÄKÄ 8,9

Kertoimet: 136,50 - 644,28 (Klo 13:52)

Eihän noissa oo mitään jiitä!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

NHL

New York Rangers - Montreal Canadiens u4,5 2,30 (ub)

Lyhyesti. Montreal on tällä hetkellä parempi joukkue ja on vieraskiertueella. Viime vuoden tapaan Canadiens on napsinut kivasti vieraspisteitä. Eilinen peli alla joten Montreal lähtee alakerran kautta varmistellen. Vaikka maalissa onkin Tokarski, ei Canadiensin verkkoon limppua noin vaan heitetä.

Rangers on vähän heikommassa vireessä, 5stä viimeisestä kotiottelusta 2/5 ja maalinteko on hiukan ruvennu tökkimään. Maalille luistelee Lundqvist ja kun tämän yhdistää takkuilevaan yläpäähän niin omiin 0-2, vastustajan päätyyn 0-2

Tulosveikkaus: 2-2, toinen kokeilemisen arvoinen x 3,80 (ub)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...