Jump to content
  • vedonlyontilista-vp1.png

     

Esimerkki hyvästä vihjeestä


Recommended Posts

Hyvin esille tuotu vihje nostaa mielenkiintoa vihjeen lukemiseen. Esimerkissä on hyvän vihjeen edellytykset. Voit kopioida tästä hyvän pohjan vihjeillesi!

ITÄVALTA: Regionalliga <-------- Pelattava liiga

WMrWTE7n-jDOW6QuP.png A. Klagenfurt - Villacher 2N6A40iQ-biJyhQta.png <----- Joukkueet hyvin esillä, ja vielä parempi jos saa logot mukaan

Vihje: A. Klagenfurt <------- Vihje

Kerroin: 2.60 <----- Kerroin

Vedonlyöntitoimisto: Bet365 <---- Vedonlyöntitoimisto

Alkamisaika: 20:00 <----- Alkamisaika

Klagenfurt on sarjassa neljäs, mutta sillä on vielä mahdollisuudet edetä, koska sarjajohtaja LASKi:lla on taloudellisia ongelmia ja on todennäköistä ettei ne saa lisenssiä ylemmälle tasolle. Kotonaan Klagenfurt on ollut erittäin vahva tälläkaudella (7W-1D-1L), jos ei oteta huomioon edellistä kotipeliä, missä tuli pataan juuri LASKille 0-7. Isännillä ei ole suurempia loukkaantumisongelmia.

Vierailija Villacherin valmentajalla tulee olemaan isoja huolia kokoonpanon suhteen, kun poissa ovat: Isopp (DF 15/2), Wamuth (DF 12/0), Tratting (MF 17/0), Drmac (MF 14/0), Kecanovic (MF 16/2), Ramusch (MF 16/1) ja Ebner (aTT 17/8 paras maalintekijä). Villacher on yksi nuorimmista joukkueista liigassa ja niillä on muutenkin pienikokoisia ja nuoria pelaajia rosterissa. Villacherin vierastilastokaan ei kovin mairittele (1W-1D-7L) ja edellinen matkaottelu häntäpään ja liigan surkeimmalle kotijoukkueelle Andralle se hävisi 3-0. Nyt vastassa on hyvin kotona esiintynyt joukkue ja luultavasti vaikeudet vieraspeleissä vain jatkuvat.

<------- Tarpeeksi kattavat perustelut

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
×
×
  • Create New...