Jump to content

Recommended Posts

Copa America :ph34r:

Chile-Ecuador, Chile o1.5 1.72 Bet365

Chile-1- Ecuador 1, 1.90 Bet365

-Copa American avauspeli, turnaus pelataan Chilessä. Chile on saanut enemmän arvostusta parin viime kauden ja etenkin viime MM-kisojen jälkeen. Kotiturnaus ja sen alkulohko on helpohko; Meksiko, Ecuador, Bolivia. Kotiyleisölle halutaan antaa viihdykettä ja sitähän Sampaolon ryhmä tosissaan osaa. Kotiedusta tässä voi laskea plussaa selkeästi La Rojalle. Ecuadorilta sivussa on ykkösnimi Enner Valencia. Muutoinkin Chilen materiaali pesee tässä ennakkoon selkeästi Chilen, sillä joukkueesta löytyvät mm Alexis Sanchez, Arturo Vidal ja Edu Vargas. Kotiyleisön edessä Chile on selkeähkö suosikki, näkyy toki myös kertoimissa, mutta pienellä panoksella tässä kotijoukkueen vaunuihin lähdetään. Myös koko pelin o2.25 antaa varsin mukavaa kerrointa, sillä Chilen uhkarohkea pelitapa aukaisee maalipaikkoja myös Ecuadorille. Chilen maalin voitolla panos takaisin.

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

ATP Hertogenbosch 12:00

Bautista-Agut - Mahut

Bautista 1,76 Pinnacle

Bautista-agutilla aivan liian kova kerroin. Mahut on pelannut viimeaikoina hyvin, mutta vastustajat ovat olleet heikompia. Bautistan peruspeli on sen verran parempaa, että Mahutilla on tänään vaikeaa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

TENNIS: ATP Stuttgart

Rafael Nadal - Marcos Baghdatis

Valinta: Rafael Nadal -1,5 erää

Kerroin: 1,77

Vedonlyöntitoimisto: ComeOn
Alkamisaika: 17.00

- Rafael Nadal lähtee mielestäni suurempana ennakkosuosikkina Marcos Baghdatiksen kimppuun kuin mitä kerroinasettelu kertoo. Vaikka espanjalainen ei ole parhaimmillaan nurmella, hän haluaa valmistautua hyvin ennen Wimbledonia ja se kertookin hänen motivaatiostaan nurmitennistä kohtaan

- Rafael Nadal on voittanut urallaan Grand Slameita valtavan määrän ja hän voitti Ranskan avoimissa neljä ensimmäistä otteluaan häviämättä erääkään

- Marcos Baghdatis tunnetaan etenkin hänen kämmen juoksusta -lyönnistään, mutta Ranskan avoimissakin matka päättyi jo toisella kierroksella. Kyproslainenhan on jo ehtinyt pelaamaan hieman nurmella, sillä hän osallistui Manchesterin nurmiturnaukseen. Sekin toisaalta päättyi onnettomasti, sillä jo toisella kierroksella Baghdatis kärsi yllättävän tappion yhdysvaltalaisvastustajalleen. Baghdatiksella ei ole voimatenniksen aseita, joilla lyödä Rafael Nadalia ulos kentältä

TENNIS: ATP Stuttgart

Tommy Haas - Bernard Tomic

Valinta: Yli 22,5 peliä

Kerroin: 1,72

Vedonlyöntitoimisto: Bet365
Alkamisaika: 15.00

- Tommy Haas tekee jälleen yhtä paluuta ATP-kiertueelle. Tällä kerralla saksalainen oli lonkkaleikkauksessa. Ei voi kuin ihailla sitä, että kaikesta huolimatta Haas haluaa edelleen pelata tosissaan ATP-kiertueella

- Tommy Haas on erinomainen nurmipelaaja, vaikka ennen toissapäiväistä Stuttgartin avauskierrosta hän ei ollutkaan pelannut nurmella ammattilaisottelua pitkään aikaan. Saksalainen kaatoi avausottelussaan Mikhail Kukushkin suoraan kahdessa erässä

- Bernard Tomic on Tommy Haasin tavoin kärsinyt loukkaantumisista, vaikka australialainen on huomattavasti nuorempi. Australiassa tennis on suuri laji, ja myös Tomicille on asetettu suuria odotuksia. Hän on joutunut käymään lonkkaleikkauksissa, ja se onkin haitannut uran kehitystä. Hän on kamppailun lievä ennakkosuosikki, mutta kertoimet on vedetty liikaa australialaisen suuntaan

TENNIS: ATP Stuttgart

Matthias Bachinger - Marin Cilic

Valinta: Marin Cilic -1,5 erää

Kerroin: 1,65

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet
Alkamisaika: 19.00

- Matthias Bachinger on pelannut jo useamman nurmiottelun, sillä hän joutui osallistumaan Stuttgartissa karsintoihin ja myös avauskierroksen otteluun. Nythän saksalainen pelaa omassa kotiturnauksessaan

- Marin Cilic on hallitseva US Openin mestari. Kroatialaisen pelityyli sopii parhaiten nurmelle. Hänen pommittamisellaan pystytään käytännössä lyömään vastustajat ulos kentältä. Lisäksi isokokoiseksi pelaajaksi kroatialainen liikkuu varsin hyvin

- Marin Cilic ei ole vielä pelannut nurmella otteluakaan, mutta Ranskan avoimissa hän voitti kolme ensimmäistä otteluaan antamatta vastustajilleen erääkään. Viime vuoden Wimbledonissa hän pelasi erinomaisesti häviten vasta puolivälierissä hurjassa jännitysnäytelmässä Novak Djokovicille

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Naisten MM-futis

23.00

Saksa - Norja (+2.0) 2 1.78 @bet365 **

- Norjan 2 maalin tappiolla panokset takaisin. Saksan kertoimia on varmasti painanut alas 10-0-voitto Norsunluurannikosta. Norsut näytti sen verran puulaakijengiltä etenkin puolustuksen suhteen, että ei tuo Saksalta kovin paljon vaatinut. Toki Saksa sai Norsut näyttämään vieläkin heikommalta mitä kukaan ennakkoon oletti. Norja iski Thaimaata vastaan 3 ekalle puoliajalle ja höntsäili toisen puoliskon täydellisesti. Loppulukemiksi jäi 4-0.

Saksa on hyvässä vireessä ja Norjan peli on hieman tökkinut harkkapelit mukaanlukien. Ei esitys Thaimaatakaan vastaan vakuuttanut, mutta sitä ei kannata hirveästi enää kelailla. Norja teki siinä pelissä sen minkä pitikin eikä yhtään enempää. Norsunluurannikko-pelistä pystyi tekemään helposti havainnon, että ei se Saksankaan puolustus virheetöntä ollut. Norsunluurannikko pääsi aika helpostikin avoimiin paikkoihin mutta taito loppui kesken. Norjalta ei lopu ja mikäli Saksan puolustus on yhtään niin rakoileva kuin se oli Norsuja vastaan niin Norja kyllä rokottaa. Ei maiden tasoero näin suuri ole ja Saksahan otti tukevan kiinnityksen lohkovoittoon kaunistelemalla maalieroaan Norsuja vastaan. Edes tasapeli ei olisi sille huono tulos jatkoa ajatellen. Keskinäisiä katsoessa Norja on pystynyt pitämään pelit suht tasaisina Saksaa vastaan. MM-finaali päättyi Saksalle 1-0 kun Norja tuhri 2 pilkkua. Edellinen Saksan 3 maalin voitto löytyy vuodelta 2011.

4.00

Kanada - Uusi-Seelanti X2 2.62 @bet365 **

- Kanada voitti kuin voittikin Kiinan 1-0. Kanada aloitti hyvin ja sai luotua muutaman hyvän maalintekopaikan, mutta mitä pidemmälle ottelussa mentiin sitä tasaisempi kamppailusta tuli. Kanadan kysymysmerkkinä on pidetty maalintekoa ja Kiina-pelin perusteella aivan oikeutetusti. Kanadan maalipaikkojen luonti näytti vaikealta eikä kovia maalintekijöitä ole kuin muutama. Uusi-Seelanti puolestaan hävisi Hollannille 0-1. Se pelasi todella pirteästi ja hallitsi ottelun tapahtumia. Maalinteko kuitenkin tökki ja Hollanti otti 1-0-voiton komealla kaukolaukauksella.

Uuden-Seelannin esitys Hollantia vastaan lupaa vaikeuksia Kanadalle. Voi tietysti käydä niinkin että pilkulta tullut voitto vapautti joukkueen alkujännityksestä, mutta siltikään Kanada ei ole näin suuri ennakkosuosikki. Harmittavasti NZL:n kertoimet laskeneet mutta kyllä 2.6 kelpaa vielä kupongille.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Kiina (W) VS. Hollanti (W), Women World Cup, 2, 2,25 @Unibet

Naisten MM-kisoista kaivellaan A-lohkon toisen kierroksen kamppailu. Ottelusta on lupa odottaa melko tasaista, ainakin kun katsoo lohkon ensimmäisiä otteluita. Kiina hävisi Kanadalle viime hetken maalilla 1-0 ja Hollanti voitti samoin lukemin Uuden-Seelannin.

Kiina esiintyi erittäin pirteästi ja toisin kuin miesten jalkapallossa on Kiina naisten puolella huomattavasti kilpailukykyisempi joukkue. Joukkueen statistiikka viimeisistä peleistä on synkkä, sillä se on hävinnyt 5 ottelua putkeen, mutta näistä on todettava, että se on kohdannut miltei kaikki maailman kärkimaat.

Hollannin esitys Uutta-Seelantia vastaan oli melkoisen epävarma. Joukkue pelaa parhaimmillaan erittäin hyvää potkupalloa ja Uusi-Seelanti olisi pitänyt olla helpompi vastus mitä siitä lopulta muodostui.

Ensimmäiset pelit turnauksessa ovat kuitenkin aina tiukkoja ja jännitys vaikuttaa joukkueisiin. Turnauksessa nähtiin jo paljon yllätyksiä, kun Espanja jäi tasuriin ja Ruotsikin menetti johtoasemansa. Uskon, että tänään Hollannin hivenen laadukkaampi materiaali ja taitotaso kääntävät ottelun joukkueen eduksi kun pahin jännitys on hävinnyt. Kiina tulee taistelemaan tiukasti, mutta tuolla 2,25 kertoimella on pakko kokeilla Hollannin voittoa.

Arpapeliä blogi on tehnyt comebackin pitkän tauon jälkeen ja osoitteesta arpapeliavaiei.blogspot.com löytyy taas jatkossa omia vetovihjeitäni ja ajatuksia vedonlyönnin ympäriltä. Käykää kurkkaamassa ja kommentoimassa! :)

-Thomas

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Naisten EM-koris

18.00

Puola - Turkki (-11.5) 2 1.86 @bet365 **

- Kivasti sanottuna tässä matsissa on vastakkain kahden kerroksen väkeä. EM-kisoissa kahdesti perättäin mitaleille sijoittunut Turkki avaa urakkansa kisojen heittopusseihin lukeutuvaa Puolaa vastaan. Pienessä murrosvaiheessa elävä Turkki on pieni kysymysmerkki aivan kärkisijoja ajatellen, mutta se on niin rutinoitunut että eiköhän Turkki nähdä pelaamassa mitaleista näissäkin kisoissa. Puolalle taasen jokainen voitto olisi vain plussaa. Puolan kenraali Italiaa vastaan herätteli pieniä lupauksia kun se kaatoi keskikastiin lukeutuvan Italian.

Tasoero on selvä, mutta kokeneen Turkin syttyminen tälläisiin otteluihin on aina pieni kysymysmerkki. Tasoitus on kuitenkin suhteellisen matala eikä siitä paljon jäädä vaikka Turkki miten höntsäilisi, sillä Puolan puolustuspeli on liian heikkoa tälläisten maiden yllättämiseen.

20.00

Venäjä (-9.5) - Kroatia 1 1.88 @Veikkaus ***

- Venäjä on kisojen musta hevonen kovien pelien koittaessa. Rosterissa on potentiaalia vaikka mihin, mutta vähintään top5 sijoitus näyttäisi realistiselta. Venäjä oli harkkapeleissään hyvä ja kenraalissa se kaatoi laadukkaan Valko-Venäjän 12 pisteellä. Kroatia pelasi harkkapeleissään aika ailahtelevaisesti, mutta tulokset olivat ihan hyviä. Kroatian kisoista on kuitenkin odotettavissa haastavat, sillä siltä puuttuu tärkeitä avauksen pelaajia. Sivuun joutuivat jäämään Antonija Misura, Ana Lelas sekä Marija Rezan. Lisäksi eläkkeelle ovat jääneet Sandra Mandir ja Andja Jelavic. Menestyspaineilla Kroatiaa ei voi tänä vuonna kiusata.

Nälkäinen Venäjä ottaa Kroatian tosissaan ja odotettavissa pitäisi olla n. 15 pinnan voitto. Tasoero on niin selkeä ja Venäjä hyvässä vireessä että vaikea tässä on Kroatialla nähdä mahdollisuuksia yllätykseen.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Koripallo / NBA

Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors

Valinta: Yli 192,5 pistettä

Kerroin: 1,80 @veikkaus

Joo elikkä NBA finaalin Game 4 pölähtää käyntiin kello 04.00 Suomen aikaa. Cleveland johtaa ottelusarjaa lukemin 2-1 ja hyvällä peliesityksillä täysin ansainnut sen. Viimeiset kaksi ottelua ovat olleet yllättävän vähäpisteisiä (n. 188 pistettä per peli.) Runkosarjassa nämä joukkueet mättivät koreja keskinäisissä otteluissa mielinmäärin, mutta finaalissa tahti on hieman laskenut.

Uskon kuitenkin nyt vahvasti, että pisteitä tullaan näkemään roppakaupalla, sillä etenkin Golden Staten alettava pelaamaan paremmin jos haluavat vielä säilyttää toiveet mestaruudesta. Sitä myötä alkaa tulemaan pisteitäkin. Clevelandin on myöskin pakko pysyä tahdissa mukana, joten ottelun aikana on heidänkin lisättävä tahtia ja tällä tavalla alkaa pisteitä "natisemaan". Overi tähän peliin on mielestäni paras veto, sillä voittajaa tästä on aika vaikea alkaa spekuloimaan. Cleveland on ollut vahva kotona ja heillä on nyt hyvä momentum, mutta toisaalta Golden Staten tämä kyseinen ottelu on kuin pakkovoitto. Siispä overia rohkeasti lapulle ja sitten toivomaan, että LeBron James jatkaa huikeaa virettä ja Curry saisi edes sen yhden kolmosen sisään!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Cleveland Cavaliers-Golden State 1, 2.23 Unibet

- Game 4, voitot 2-1. GS on ollut telineissä etenkin kaksi viimeistä peliä ja MVP Curry ollut pimennossa ja tuskaillut heittonsa kanssa. LeBron Jamesia ei ole saatu pysäytettyä laisinkaan. GS:n etuna tässä sarjan edetessä tulee laajempi rotaatio, sillä Cleveland kärsii loukkaantumisista ja kuormitusta tulee. Cavs tuntuu olevan tällä hetkellä selkeästi valmiimpi näihin peleihin ja kun Curry ja GSW kärsii tietynlaisesta "ensimmäisen finaalisarjan kipsistä", niin Cavs on ottanut sarjaa komentoonsa. Viime pelissä kertoimet olivat kotivoitolle 2,10 tuntumassa, ja nyt ovat vain nousseet. Kyllä tässä kotijoukkuetta pitää pienellä kokeilla, sillä yli 2,20 kotikertoimet ovat varsin houkuttelevia tarjouksia - siitäkin huolimatta, että Warriors voi pelin saada kulkemaan kuin napinpainalluksesta. Turhan selkeästi tässä on kuitenkin kertoimet vierasjoukkueen puolella, joten pikkubetsi LeBronin joukoille.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Nopee pesis:

Koskenkorva-Joensuu under 11.5, 1.95 Unibet

- JoMan ulkopeli todella tiivis ja kun Kossun lyöntipeli sakannut koko kauden, niin kovin montaa he eivät Susirajan vieraille tule tekemään. Joensuulta Joukainen poissa, joka syö myös vierasjoukkueen tehoja. Koskenkorvan kenttä toki tarjoaa mahdollisuuden läpilyönneille, mutta melko nihkeää ottelua tästä on lupa odottaa. 11,5 linelle tarjotaan todella mukavaa kerrointa, joten lapulle lähtee.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Naisten MM-jalkapallo

Kanada - Uusi-Seelanti

Kanada AH-1 Pinnacle 2,03

Vähän eri mieltä NikoH:n kanssa Kanadan suorituksesta. Ei Kanada loistavasti pelannut, mutta itse laitan sen ensimmäisen ottelun jähmeyden piikkiin. Kanada pääsee pelaamaan nyt ilman jännitystä täydelle kotiyleisölle ja uskon sen siivittävän voittoon. Tasainen peli varmasti tulossa, eikä maali-iloittelua nähdä. Kuitenkin yli 2 kerroin Kanadan kahden maalin voitolle on pelattava kerooin, kun omansa saa vielä takaisin jos Kanada voittaa yhdellä.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Venäjä 13:00 Krylya Sovetov - Krasnodar Pelivalinta: Vierasjoukkue yli 0.5 maalia eka puoliaika @ 1.95 Pinnacle Vierasjoukkue on selvästi kovempi porukka ja maalintekovoimaa löytyy paljon laajemmin kuin kotijoukkueelta. Näkisinkin Krasnodar tulee avaamaan maalihanat jo ekalla puoliajalla sillä kotijoukkueen puolustus ei vaakuuta.    
    • Tilanne 28.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 €   2. ▲ Oksanen94 22 6 0 16 142,66 % 35,89 € ▲ 3. ▲ Henksteri 28 15 4 9 106,44 % 21,26 € ▲ 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € ▲ 5. ▼ Pasanen67 23 12 0 11 98,48 % -3,71 € ▼ 6. ▼ Nagamori30 17 8 1 8 95,16 % -8,68 € ▼ 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   8.   Kemmu 30 12 0 18 78,04 % -67,55 € ▼ 9.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € ▼ 10. ▲ VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 €   11. ▼ vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € ▼ Yhteensä 255 vihjettä (91 - 6 - 158) netto -273,73 € ▼ palautus 87,37 % ▲
    • NHL, jääkiekko Capitals - Rangers Vihje : Rangers 1,83@ Coolbet 03:07 Rangers joukkueena ollut aivan suvereenisti parempi ja eiköhän tämä sarja lopu tässä. Caps ei ole näyttänyt mitään elonmerkkejä ja tuolla nipulla mikä heillä on niitä tuskin näyttääkään. 
    • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 02:00 Indiana siirtyi sarjassa muutama johtoon muutama yö sitten, kun kaatoivat Bucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Bobby Portis oli ottelussa liekeissä,etenkin levypallojen osalta, joita napsi kiitettävät 18. Heitot napsuivat aikalailla koko kauden keskiarvoon nähden ok, ja pisteitä 44 minuutin peliajan mukana Portis kirjasi 17. En usko että tänään nähdään jatkoaikaa, ja sitä myöten myös Portisin minuutit jäävät vähemmälle. Portis alle 20,5 pistettä kuulostaa omaan korvaan hyvältä, sillä tämän yli ei ole menty viimeisessä 15 ottelussa kuin 2 kertaa, ja pleijjareissa ei kertaakaan. Bobby Portis alle 20,5 pistettä @1,89 @coolbet
    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
×
×
  • Create New...