Jump to content

Recommended Posts

[K]

Liiga

Lukko - Kalpa

Kalpa alle 1.5 @1.90 MarathonBet

Tämä ei juuri perusteluja kaipaa. Lukko päästänyt n. 1.6 maalia per peli ja muutama viikko taakse päin Lukon vierailtua Kuopiossa oli isäntien tyydyttävä 0-2 tappioon.

Lukko on erittäin vaikea vastustaja Kalpalle, sen osoitti jo viime kauden pudotuspelit.

Tälle kaudelle Kalpan maalintekovoima on heikentynyt entisestään ja sen on voinutkin tarkkasilmäisimmät huomata tulostaululta ja jopa sarjataulukosta.

Vaikka Kalpalla onkin neljästä edellisestä ottelusta kolme voittoa, joiden maaliero on komea 7-0, tulee Lukkoa vastaan homman juoni muuttumaan täysin.

Edellisessä kohtaamisessa Kalpa voitti maalipaikat reilusti, kuten myös KooKoota vastaan käydyssä ottelussa, mutta 1-2 heiltäkin takkiin.

Ja kun Kalpan tehoton hyökkäyspelaaminen ja maalintekijöiden puuttuminen joukkueesta saa vastaansa Liigan kovavireisimmän maalivahdin Zapolskin, ei tämän kohteen osumista tule epäröityä lainkaan.

Zapolskin ylivoimaisuuden sai viimeksi kokea Tappara, kun Lukko hoiteli ottelun 2-0.

Kilpeläisen hurjan vireen turvin Kalpan hyökkäystehojen puuttuminenkaan aiheuttaa tässä murskatappiota.

Erittäin vähämaalinen ottelu siis luvassa.

Tulosveikkaus 2-1.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Salavat Julajev Ufa - Dinamo Riika

Valinta 1

Kerroin 1.53 (veikkaus)

Alkamisaika 17

Ottelussa pelaa yksi KHL:n kuumimmista jengeistä ongelmissa pyörivää Riikaa vastaan. Salavat on voittanut viimeisestä kuudesta viisi mm. Hartwallilla vierasmatsin komeasti 1-5. Riika ottaa pelistä toiseen turpaan ollen sarjataulukossa viimeisten joukossa. Salavat on paremmassa kunnossa oleva, sekä laadukkaampi joukkue, joka tänään hoitaa rutiinisuorituksella 3 pojoa himaan Linus Omarkin johdolla. Myöskään vähintään kahden maalin voitto kertoimella 2,10 ei olisi huono kokeilu, mutta KHL:n huippujengien asenteen tietäen(välillä) nämä pelit ei välttämättä jaksa sytyttää kovin paljoa. Silti luotto Ufan voitolle.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

KHL/Jääkiekko/Venäjä

[K]

17.00 Magnitogorsk - Jokerit merkki 1, kerroin 2,20 Unibet

-Jooh, elikkä mitä nyt on tullut viime ajat seurattua tuota narrien toilailua, ei ole epäselvää kummalle joukkueelle panoksensa tänään asettaa. Voisi jopa puhua, että Jokerit on ajautunut, tai ainakin hyvää vauhtia ajautumassa jonkinmoiseen kriisiin. Alkukausi näytti todella lupaavalta, mutta mitä sitten tapahtui? Mihin katosi se suuri ja mahtava helsinkiläisseura, joka kyykytti isompiaan ja antoi selkään vastaantulijoille lähes jokaisessa ottelussa? Näihin kysymyksiin on vaikea löytää vastauksia yhtäkkiä, vaikka Jokeri-leirissä niitä kiepästi kaivattaisiinkin. Vaikka kotijoukkueenkaan pelit eivät ole aivan nappiin viime aikoina menneet, on se tänään ehdoton suosikki ottelun voittajaksi. Jokerit on hävinnyt kaksi edellistä peliään. Huomattavasti materiaaliltaan huonompaa joukkuetta HK Shotsia vastaan vieraissa takkiin tuli numeroin 3-0. Itse katsoin tuon pelin ja olihan se narrilasien läpi katsottuna karmaisevaa peliä; jatkuvasti käsittämättömiä virheitä, kukaan ei vierasjoukkueesta erottunut edukseen. Toinen tappio tuli Lokomotiv Yaroslavlin vieraana, jossa Jokerit oli myös selvä vastaantulija. Ainut valopilkku tuossa pelissä oli Pekka Jormakan ylivoimamaali. Tällä hetkellä tilanne vain on se, että Jokerien peli ei ota tuulta alleen millään osa-alueella. Myös maalivahti Karlssonin, niin kuin koko joukkueenkin henkistä olemusta heijastaa epävarmuus ja itseluottamus tuntuisi olevan koko joukkueelta täysin kateissa. Saa nähdä, keksiikö Erkka tavan kääntää kurssin nousuun, vai vajoaako narrilauma entistä synkempiin syövereihin...

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

KHL
Jekaterinburg - SKA Pietari

Winning margin: SKA by 1 @3.40 bet365

Kohde siis tasan yhden maalin voitto SKA:lle, mukana myös mahdollinen jatkoaika.

Jeka palaa kotikaukaloon neljän vierasottelun kiertueelta, mikä tuotti kaksi voittoa ja kaksi tappiota, jokainen ottelu meni jatkoille.

He ovat muutenkin pelanneet äärimmäisen tiukkoja (1-2 maalin pelejä), varsinkin kotonaan.

Ja SKAn kyntämisen kaikki ovatkin varmaan jo huomanneet, koutsi vaihtui jo, mutta milloin tämä joukkue palaa todelliselle tasolleen.

SKAn kahdeksan edellistä vieraspeliä on yhtä lukuunottamatta päättynyt yhden maalin erolla, joko 60min tai 65min jälkeen.

Näkisin tänäänkin luvassa olevan tiukka ottelu, jonka SKA kuitenkin tulee niukasti voittamaan.

Varsin kiva tämä 3.4 kerroin millä vielä jatkoaikavoittokin osuu, kun huomioidaan kummankin tasapeliherkkyys ja tulostaululla yleisesti olevat tasaiset lukemat.

Tulosarpa 2-3

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Venäjä : KHL Alkaa klo 17.00

Magnitogorsk-Jokerit merk. X

Kerroin : 4,05 Nordicbet

Jokerien vieraskiertueen 3. peli. 2 aiempaa ei ihan letkuun oo menny , kun molemmissa tullu selkään, yhteismaalein 6-1. Reilu viikko sitten Jokerit kaatoi Magnin 4-2 kotonaan. Nyt on odotettavissa erittäin tasainen ja uskoakseni niukka maalinen ottelu. Molemmat on esittänyt viimeaikoina ailahtelevia otteita ja siksi uskon ,että nyt skarpataan molemmissa leireissä ja viedään sitä myöten ottelu vähintäänkin jatkoajalle!!!

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Liiga Ässät - Sport O 4.5 kertoimella 2 Nordicbet. alkamisaika: 18.30

Underi Liiga ja overilla kummiski kokeillaan, veto on "tilasto-Niilo" veto pitkälti...

Sport on pelannut kauden peleistä 9/15 tuon rajan, kun vastaavasti Ässät on jäänyt 10/14 alle rajan ja näin ollen lukeutuisi

toistaiseksi underi joukkueeksi, huomioidaan kumminkin, että Ässät oli alku kauden evakossa ja vieraissa on vastassa ollut "oikeita"

under joukkueita ja maalinteko ei muutenkaan maistunut, kuntopuntariinkin vilasu näyttää, että maalinteko on viimeisessä viidessä

pelissä ollut ok. tasolla n. 3 maalin keskiarvolla per peli, ohi mennen päästettyjä vastaavasti n. 2

Sport saa mahdollisesti pientä etua ottelun alkuun, pelattuaan eilen Tapparaa vastaan vieraissa, pelituntuman myötä,

Sportille jäi tuosta pelistä luukäteen niukalla 2-1 tappiolla, peliä en katsonut, mutta mitä lukemaani ymmärsin, ensimmäisessä

erässä Sport katseli ja ihmetteli, mutta kaksi seuraava meni Vaasalaisille, peli tapahtumilta, nälkää siis on myös varmasti.

Sportin alivoima on sarjan heikointa, se on itseasiassa ollut todella heikkoa! Sen vastustajat on hyödyntänyt ylivoimansa yli 30%

tehokkuudella, vertailuna Lukko jolla on todella kova yv ollut tällä kaudella (sarjan paras) pääsee 28% tehokkuuteen,

Ässien yv on vastaavasti ollut ok. 20% tehokkuudella, noita lukuja kun katsoo pelkästään ja miettii sitä, kuinka Sport tulee kestämään

pelin edetessä, rasituksen ja virhe todennäköisyyden kasvaessa.

Joukkueet kohtasivat viime kaudella viisi kertaa joista kolme ylittää tuon O 4.5 rajan mm. molemmat Porissa pelatut pelit,

nippeli tietona :D

Muita vetoja näin "kylmiltään" mitä tähän voi testata, Ässät toinen erä ja ensimmäinen erä O 1.5 mutta itse tyydyn tähän.

Pelionnea!

E. meni ekana epähuomiossa väärälle päivälle..

Hienosti ekaan erään O 1.5 mutta siihen ne hurraa huudot jäi, voi sanoa, että melkein ekalla kahdella kympillä kolme maalia ja loppu tehtiin sit jotain muuta.. lopputulos:1-2 veto väärin

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Liiga

Porin Ässät - Vaasan Sport

Ässät yli 2.5 maalia @ 1.91 William Hill

Alkaa 18:30

Ässät on tehnyt kolmessa pelaamassaan kotiottelussa 14 maalia. Sport on päästänyt verkkoonsa 21 maalia pelaamassaan kuudessa vierasottelussa. Voittoja vieraissa ei ole kertynyt yhtäkään. Ässien viime aikojen pelit ovat sujuneet erittäin mallikkaasti ja joukkue on poistunut ainoastaan yhdestä pelistä ilman pisteitä lokakuun aikana. Jarno Kärki on tehnyt viimeisessä neljässä ottelussaan viisi maalia ja Juha Kiilholma tehot 1+5. Ässät vie ottelun 4-0 aina hurmiossa elävän Porilaisyleisön edessä..

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Partizan Belgrad - Athletic Bilbao 1 3.5kerroin @Veikkaus

Tunnetusti itäblokin maat jäätävän kovia kotijoukkoeita, Bilbaolla takkuillut viimepeleissä ja varmasti Belgradin kuuma kotiyleisö pitää huolen että vierasottelu ei tule olemaan helppo. Partizanilla myös mennyt europelit tälläkaudella hyvin, joten isolla itseluottamuksella lähtee otteluun.

Pienellä panostuksella ykköstä lapulle, selkeä ylikerroin kohteessa.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

NHL

Minnesota Wild - Columbus Blue Jackets

Wild -1.5 @ 2.50 Ladbrokes

Alkaa 03:05

Wild on voittanut kolme viimeistä kotimatsia kun taas Columbus on seitsemän ottelun tappioputkessa. Columbuksen maalia tänään vartioiva Sergei Bobrovsky pelasi viimeksi viime viikon perjantaina tappiollisen ottelun Maple Leafsia vastaan ottelun päättyessä lukemin 3-6. Torjuntoja tuossa ottelussa Sergeille kertyi 33. Bobrovskyn kauden torjuntaprosentti viidessä pelatussa pelissä on 83.5% ja päästettyjen maalien ka. 5.07. Minnesotan maalilla aloittavan Devan Dubnykin vastaavat statsit ovat 88.5% ja 3.02. Jacketsin uusi valmentaja John Tortorella piiskaa varmasti joukkueen nykyistä parempaan lentoon mutta tänään vastassa on kuitenkin Minnesotan laadukas hyökkäysosasto joten odotukset tulosten paranemisesta siirtyvät seuraavaan peliin.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Minnesota Wild vs Columbus Blue Jackets
Valinta: Minnesota Wild
Kerroin: 1.92 Nordicbet
Alkamisaika: 02.00

- Henksteri tossa jo aiemmin vihjannutkin samasta pelistä, mutta lähdetään myös heittämään [K] vihjettä kun näin maukkaalla kertoimella pääsee Wildiä lyömään. Tosiaan tilanne on Columbuksella tukala. Päävalmentaja sai lähteä ja John Tortorella tilalle. Uusi koutsi on kovan paikan edessä ja uskon saavan vielä hyvän flowin aikaa kauden edetessä. Tänään se tuskin kuitenkaan tapahtunee. 0 pisteputki ei voi kestää ikuisesti, mutta mielialat ja potku ovat varmasti hivenen alhaalla eilisen 0-4 Islanders kotitappion jälkeen. Minnesota lähtee taas peliin 3 päivää levänneenä.
- Wild voittanut 3 viimeisintä kotimatsiaan maalierolla 17-4. Tämä kertonee aikalailla suoraan miten hyvä Wild kotonaan on. Minnesotan heikkoutena juurikin viimekausina olleet vieraspelit, kotona ovat aina pärjänneet.
- Enempää en lähde spekuloimaan. Kaksi vihjettä kertonee jo paljon meidän vihjeparatiisin poikien luotosta tänään Wildiin!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...