Jump to content

Recommended Posts

Köyhän tarjonnan maanantain kunniaksi yksi KHL-lotto.

[K]

Alkaa jo 15:00

KHL

Avangard Omsk - SKA Pietari

SKA ml @2.25 bet365

Vaikka Omsk keikkuukin Idän puolella kärjessä, yhdessä Sibirin ja Jekaterinburgin kanssa, on sillekin tapahtunut notkahduksia.

Hieman yllättäen kotipelit ovat olleet melkoinen ongelma Omskille, kotisaldo näyttää 4-3-2-2, eli melko tasuriherkästä kotijoukkueesta voitanee puhua tässä vaiheessa kautta.

Vieraissahan Omsk on jäänyt ainoastaan neljästi pisteittä pelaamissaan 15 pelissä.

SKA:lla puolestaan koti-vierassaldot menee päin vastoin. Kotona vain kolme voittoa 10 ottelusta, kun taas vieraissa on sujunut hieman paremmin, taulukon näyttäessä 7-2-1-5.

Ja vaikka SKA on kuinka kyntänyt tämän kauden alun, on se erittäin kova nippu ja valmentajan vaihdon myötä pian luulisi tason nousevan pysyvästi ylös.

Nämä "kovemmat" peli varmasti sytyttää Omskin kotiyleisön kautta myös vierailijat taistelemaan parhaansa mukaan.

Tuskin tästä Omskin suurta juhlaa on luvassa, kuten kertoimet osoittaa.

SKA muutenkin ollut niskan päällä edellisissä kohtaamisissa, viisi edellistä SKA:lle, tosin kolme näistä jatkoajan kautta.

Tämäkin kertoo kuinka tasainen pari on kyseessä (vaikka menneet ovatkin menneitä), joten 2.25 kerroin nyt vain ei mene jakeluun.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi - Allsvenskan

Åtvidaberg - Örebro SK

Vihjeet:

Örebro SK voittaa 2.10 @ Come On

Örebro SK yli 1,5 maalia 1.86 @ Come On

Alkamisaika: 20:00

- Kuntopuntarin ääripäät kohtaavat tänä iltana. Kotijoukkue Åtvidaberg on viimeisen viiden ottelun seurannalla kerännyt kasaan 1 tasurin ja 4 tappiota maalierolla 2:16.

- Vierailija Örebro SK:n vastaava saldo viiden ottelun seurannalla: 4 voittoa ja 1 tasuri maalierolla 12:6

- Örebro SK:n hyvä vire + Åtvidabergin kyntäminen = Örebro SK voittaa 1 - 2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

[K]

Superliiga / Tanska

Randers FC - Odense BK

Over 2,5 @ 2.02 Unibet

Alkaa 20:00

Odensen pelit vetävät puoleensa maaleja kuin uusi solmio päivän keittoa. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi lukemiin 3-2. Odensen viidessä viimeisessä pelissä on neljässä menty yli 2.5 maalin. Randersin viidestä viimeisestä kolme on mennyt överiksi. Molemmat joukkueet pelaavat erittäin hyökkäysvoittoista palloa joten kyllähän se verkko helposti heiluu omassa puolustuspäässäkin. Odensen peleissä on tehty keskimäärin 3.67 maalia ottelua kohti ja Randersin vastaava lukema on tasan 3 maalia ottelua kohti. Näihin lukemiin nojaten luotetaan että yli menee.

Link to post
Share on other sites

NHL 02:30

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks - Money Line - 2 - 2.40 - Williamhill

Tuntuu siltä, että Anaheim Ducks odottaa tällä hetkellä jotain. Ehkä he odottavat ensi kevään playoffien jo alkavan tai sitten he odottavat päävalmentaja Bruce Boudreaun saavan kenkää. Anaheimin GM kertoi äskettäin luottavansa Boudreauhun, joten hän on tuskin lähdössä. Anaheim ei ole tainnut vielä huomata kauden olevan alkanut. Yksi mestarisuosikeista on ollut alkukauden pahimpia pettymyksiä, mutta ovat he onnistuneet sentään jotain ennätyksiä tekemään: 7 ottelussa he ovat iskeneet 6 maalia ja heidät on nollattu 4 kertaa. Tämä on yksi NHL:n historian huonoimmista kauden aloituksista.

Anaheim ei tainnut muistaa, että pudotuspelejä ennen on runkosarja, josta parhaiten sijottuneet menevät pleijareihin. Uskoisin heidän muistin pikkuhiljaa alkavan valjeta. Anaheim on pudonnut kolmena viime kautena Game 7:nissä, joten on ymmärrettävää, ettei runkosarja ihan näin kauden alkuun kiinnosta. Kuitenkin joskus kausi on aloitettava ja mikä parempi paikka sille kuin Chicago, jossa pelaa heidät viime kaudella playoffeissa pudottanut joukkue Blackhawks.

Chicago on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Heidän alkukausi on ollut juuri sellainen kuin sopi odottaa eli tasainen; he eivät tule todennäköisesti voittamaan runkosarjaa, mutta eivät ole todellakaan jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle. Chicago lähtee otteluun ilman puolustuksen kiekollista liideriä Duncan Keithin ollessa sivussa, muuten Chicagolla pitäisi olla ykköskokoonpano.

Chicago lähtee otteluun tietenkin ennakkosuosikkina, mutta Anaheimin kauden pitää alkaa joskus. Anaheim tykkää heittää kiekkoa päätyyn ja karvata kahdella miehellä, joten tämä voi aiheuttaa ongelmia Chicagon suhtellisen kokemattomalle puolustukselle varsinkin Keithin ollessa sivussa. Toisaalta Chicagolla on yksi NHL:n parhaista hyökkäyksistä, joten jos Anaheim päättää vielä lomailla, tulee jälki omassa päädyssä olemaan rumaa. Uskoisin Anaheimin yrittävän taistella pisteistä, joten maltillisella panoksella kokeilemaan Ducksin voittoa hyvällä kertoimella.

Link to post
Share on other sites

[K]

NHL Chicago - Anaheim Chicago kertoimella 2.05 Unibet. alkamisaika: 2.30

Juu tosiaan yksi mestari suosikeista Anaheim vierailee Chicagossa ja vierailuksi

se varmaan jää, tuliaisia täytyy katella lentokentältä, pisteitä se todennäköisesti ei saa mukaan :D

Ankkojen kausi on alkanut todella surullisesti ja mikään ei näytä oikein onnistuvan,

ei maalinteko, eikä puolustaminen, vklp tuli katseltua ankkojen pelistä "kohokohtia"

hirveästi ei näkynyt miten Ankkojen hyökkäys toimii, mutta puolustuksesta sai jotain kuvaa, ekana alkoi, hymyilyttää ja sitten pikkusen jo naurattaa, aivan karmean näköistä puolustusta, tähän nyt vois tietysti ladella Chicagon hyökkääjiä,

leveästi materiaalista, mutta otetaan Kane, miehen peli kuntoa mietittiin, että mikä se tulee olemaan kauden alussa, miten kesäinen skandaali (raiskaus epäilys) vaikuttaa?

Ei mitenkään, jos katsoo tilastoja.

Ankoilla on siis ainoastaan yksi voitto Minnesotasta, jossa se oli siinäkin lukemista huolimatta vastaanottavana osapuolena, neljä kertaa ilman maalia seitsemästä pelistä?

Toki voi olla että ankat syttyy vielä kauden edetessä liekkeihin, mutta tässä vaiheessa, kun tehtyjä maaleja on sen verran, että sillä menisi koko änärin maalintekijä pörssissä kolmannelle sijalle, ni hirveästi voi odottaa, kun vastaan asettuu kotiyleisön edessä Chicago.

katsotaan naurattaako enää aamulla...

Pelionnea.

Link to post
Share on other sites

[K]

Primeira Liiga, Portugali, klo 22

Belenenses - U. Madeira 1 @2,10 Unibet

Kokeillaas taas, tällä kertaa tilastovetoa. Yleensähän kun täällä jotain huutelee niin jää luu käteen. Mutta tänään vastakkain asettuvat Portugalin pääsarjan viime kauden kuutonen ja sarjanousija U. Madeira. Belenensesin kausi on alkanut kaikkea muuta kuin hyvin ja joukkue majailee vasta sarjan neljäntenätoista pykälän vieralijansa yläpuolella. U.Madeira puolestaan on sarjanousijana pelannut kohtuullisen alkukauden ja puolustanut tiukkaan tukun nolla nolla tuloksia. Uskoisin kuitenkin, että kotijoukkueen peli alkaa olla jo sen verran uomissaan, että se rikkoo vähintään kahdesti vierailijansa muurin (yli 1,5 maalia irtoaa muuten kertoimella 2,55). Ylipäätään Belenensesin kotisaldo on niin surkea, että se jo pelkästään tilastollisesti nappaa tänään tärkeän kotivoiton yllättävän kovalla kertoimella.

Link to post
Share on other sites

[K]

NHL

Chicago Blackhawks - Anaheim Mighty Ducks

Blackhawks -1,5 @ 3.10 Paddypower

Alkaa 02:35

Anaheim on hävinnyt kaikki kolme vierasotteluaan tällä kaudella maalieron näyttäessä näissä otteluissa lukemia 1-10. Blackhawks taas on voittanut viidestä kotipelistään kolme varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajalla. Kaikki kolme Anaheimin vierastappiota ovat päättyneet vähintään kahden maalin marginaalilla kotijoukkueen eduksi. Chicagon puolustuspää on toiminut erinomaisesti tällä kaudella. Ainoastaan Kings on päästänyt Chicagoa vähemmän maaleja läntisessä konferenssissa. Anaheimin saa tänään vastaansa yhden sarjan tulivoimaisimmista hyökkäysosastoista. Chicago lähtee peliin kotiyleisön edessä voittoputken siivittämänä itsevarmuutta uhkuen. Kane ja kumppanit johdattavat joukkueen 4-1 voittoon.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko MM-KISAT KLO 17.20   Norja -  Itävalta   Valinta;  Norja Kerroin:  2.23 ( paf)     Norjaa pitää toivoa.  Mikäli itävalta ottaa kolme pistettä, niin suomen tilanne huononee.  Vieraat tarvii kolme pistettä, niin ehkä jopa pienellä riskillä hakevat voittoa.   norjaa lapulle ja suomi alkulohkosta jatkoon.   Kunhan Norja voittaa varsinaisella, niin tää osuu
    • Jääkiekko, MM-Kisat Tshekki - Iso-Britannia Ondrej Palat Yli 1.5 Pistettä Sis. JA (Tshekki) Vedonlyöntitoimisto: Unibet Kerroin: 2.02 Alkamisaika: 21:20 - Tshekki sekä Iso-Britannia kohtaavat Jääkiekon MM-Kisoissa. Isäntämaa Tshekki tässä tulee dominoimaan ja maaleja iskemään urakalla ja uskon tässä pelissä Tshekin Ondrej Palatin olevan isossa roolissa ja vähintään kahdessa maalissa olevan mukana kun Tshekki tulee tämän ottelun voittamaan selvästi.
    • Emilia-Romagnan GP Aika-ajot PK: Top 3 Sijoitus | Oscar Piastri | 2.00 (bet365)   PK: Lewis Hamilton - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 2.35 (Coolbet)   PK: Qualifying Winning Car | McLaren | 2.60 (bet365)   PK: Red Bull - Ferrari | Ferrari | 1.80 (Coolbet)   PK: Pole Position Winning Margin | Alle 0.1 sekuntia | 3.75 (Betsson)
    • BetBoom Dacha PK: MOUZ - Heroic | MOUZ -1.5 | 2.21 (Pinnacle)
    • Jääkiekko Mm-kisat Klo 17.20     Kanada - Suomi   Valinta:  X2 ( tasapeli Tai Suomi) Kerroin:  2.10 ( paf)   Suomi tarvii pisteitä tänään tai Sveitsiä vastaan.  Muuten alkulohkoon jääminen on hyvin lähellä.    Suomi varmasti pitänyt kriisipalaverin ja tänään joka jätkä on valmiina laittaa kroppaa likoon.  Uskon, että elintärkeä piste edes napataan tästä.    kunhan Suomi ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tää osuu
×
×
  • Create New...