Jump to content

Recommended Posts

NFL Sunnuntai

20:00 Jacksonville Jaguars - Oakland Raiders @ Matchbook 2.08

Jälleen Raiersien völjyyn. Markkina näkee Jaguarsit suosikkina, mutta kyllä minä kallistun Raidersien suuntaan. Markkina on regoinut liikaa Jagsien kahden voiton voittoputkeen (heikoista joukkueista). Jaguarsien hyökkäys on liigan heikointa, kuten myös Raidersien puolustus. Olen kuullut että Raidersien puolustuksen "play calleissa" ottaa tänään vastuuta joku muu kuin yleensä. Luotetaan siis että puolustus pelaa tänään paremmin.

Raidersin hyökkäyslinja on edelleen liigan parasta. Tämä nostaa joukkuetta omissa rankingeissa yllättävän paljon. Jaguarsien QB:hen Borltlesiin ei löydy oikein itseltäni luottoa. Otetaan Raiderseille jälleen yksi vieravoitto. Kerroinraja 1.92.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Sevilla - Atletico Madrid (La Liga, 17:15)

Kohde: alle 2.5maalia (1,78 NB)

Tänään(lauantaina) 2/2 Primerasta kiinni, kun Eibar ja Valencia tekivät tarvittavan. Tänään haetaan kolmatta osumaa etukäteen erittäin tiukasta ottelusta. Atleticolla on kenties planeetan paras puolustus&pelikuri, liigassa alle 0,5 mennyt omiin per peli ja chämppärissä kolmella 1-0 voitolla tylysti lohkon kärjessä. Vastassa alkukauden hiukan aliarvostettu Sevilla, joka voittaa eurooppaliigan vuodesta toiseen. Ticon viime ottelun 7-1 ylikävely umpisurkeasta Granadasta ei merkitse mitään tässä kohtaa, tällä kaudellaa ATM on vierasotteluissaan kerran ylittänyt 2.5 maalin rajan. Varsinkin vieraissa Simeonen miehistö pelaakin välillä puuduttavan tylsää, mutta tulosurheilun kannalta tehokasta fudista, joka tuo paljon 0-1 & 0-2 voittoja. Huomiootavaa myös, että Sevilla on ainut joukkue koko liigassa, joka ei ole sortunut pistemenetyksiin kotikentällään ja perinteisesti hyvä kotijoukkue kyseessä. Ticoa ei kannata pelata, koska kertoimet on painuneet kahden alle. Tasuri yli 3.3 kertoimilla mahdollisesti pieneen kokeiluun, jos siltä tuntuu, mutta maalimääristä näen parhaan hyödyn tähän peliin.

Link to post
Share on other sites

Chelsea - Manchester United (EPL, 19:00)

Kohde: alle 2.5 maalia (1,74 NB)

Päivän toinen vähämaalinen matsi löytyy valioliigasta. Tähän ei pidempiä loruja edes haluamalla saa aikaan. Kaksi puolustusorioitunutta koutsia kohtaavat. Conte tilkitsi Juvessa ja Italian majussa puolustukset täysin tukkoon ja vaikka sama ei ole onnistunut Chelseassa huonompien pakkien takia(?), on vähämaalisuus saletti Mourinhon ajatusmaailman tuntien. Esimerkiksi viime pelissä poolin vieraana ManU ei edes yrittänyt voittaa ottelua. Kaikesta paistoi se, että manu ei hae muuta kuin 0-0 tulosta Anfieldiltä. Eikä tämä ollut Moun yksittäisen pelin päähänpisto. Chelseassa hän voitti valioliigan hakemalla isoista peleistä vain ja ainoastaan tasureita.

Chelsean näen minäkin suosikkina, mutta listan kohteet kun katteli läpi niin ei siellä muuta pelattavaa ole kuin vähämaalisuus.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

41825

Jääkiekko, KHL

Admiral Vladivostok - Traktor Chelyabinsk

Admiral Vladivostok yli 3.0 maalia @2.55 UniBet

KLO: 10.00

Kauas itään reissuun lähtenyt Traktor kohtaa kolmannessa ottelussaan tuolla suunnaalla Vladivostokin. Vieraiden otteet Amuria ja Kunlunia vastaan olivat kaksijakoiset. Tappio Amurille ja hieno taisteluvoitto Kunlunista edellisessä. Molemmissa otteluissa Traktor on ollut hyvin mukana liikkeessää, mutta riittääkö potku vielä kolmanteen peliin aikaeron sekoittamassa idässä? Vastaan nimittäin luistelee kivenkova kotijoukkue. 10 ottelua kotona pelannut Admiral ei ole hävinnyt kotiluollassaan varsinaisella peliajalla tälläkaudella vielä kertaakaan. Neljä päivää sitten kaatui mm. Magnitka lukemin 3-0. Kova suoritus. Noissa kymmenessä kotiottelussa Admiral on jäänyt alle kolmen maalin vain kaksi kertaa tällä kaudella. Traktorin puolustus on sekin ollut rautaa ja joukkuetta vastaan onkin ollut vaikea saada maaleja tehtyä. n.2 päästettyä/ottelu on kova lukema tässä sarjassa. Hyökkäyspään tehottomuutta on noussut tukemaan hyvä puolustus. Tästä oivana esimerkkinä viimepelin kaksi maalia Traktorille laukonut puolustaja Belov. Kotijoukkueen maalinteko on ollut hivenen parempaa ja mahdollisuus talkoisiin on olemassa. Jos jonkinlaista lepoetua pitää etsiä niin se olkoon kotijoukkueella kun eivät ole joutuneet matkustamaan. Ottelusta odotetaan tasaista vääntöä, mutta itse näen tämän Admiralin mahdollisuutena. Robert Sabolicin ja Vladimir Tkachevin tahdittama kotijoukkue on tänään potkun edellä joten laitetaan maaleja lapulle. Tasan kolmellahan panos palautuu. 

Kohde menee oikein kun Admiral tekee ottelussa yli 3 maalia (tasan 3 palauttaa panoksen)

Edited by poronvoima
Tulos: 0-1
  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko,KHL 10:00

Admiral Vladivostok - Traktor Chelyabinsk

Valinta: Admiral Vladivostok -1.5 @2.80 William Hill

Tuossa ylempänä Poronvoimalta tuli hyvin tietoa joten laitan vain lyhyesti.

Admiral Vladivostok on ollut todella kova kotijoukkue ja sitä se tulee olemaan jatkossakin. Peli rullaa hyvin ja tasapainoisesti ja siihen kun lisätään kotiyleisön tuki niin Admiral on selvähkö suosikki tähän otteluun omissa papereissani epätasapainoista Traktoria vastaan jonka peli on ollut ailahtelevaista. Etuna kotijoukkuelle vielä tuo Traktorin raskas vierasreissu kun itse on saanut levätä kotona ilman matkustamista. Kaikki puoltaa vahvan kotijoukkueen kahden maalin voittoa joten sitä painetaan lapulle.

Link to post
Share on other sites

Sveitsin Superliiga, KLO 17.00

Lausanne - Sion

Valinta: Sion/Sion o2.5

Kerroin: 1.95/3.35

Sveitsin liigassa kohtaavat kaksi mukavan startin saanutta joukkuetta. Ottelu näyttääkin todella tasaiselta etukäteen katsottuna, mutta yksi seikka saa tilanteen muuttumaan täysin. 

Joukkueet ovat sarjataulukossa ihan kärkipäässä ja tasapisteissä. Lausanne joutuu kuitenkin tähän otteluun lähtemään erittäin vaikean asetelman kanssa. Sillä ei ole tänään kokoonpanossaan ainuttakaan keskuspuolustajaa. Heidän kaksi avauksen keskuspuolustajaa loukkaantuivat Thun-ottelussa ja heidän varamiehensä ovat olleet jo lähes koko alkukauden sairastuvalla. Lisäksi Lausannelta puuttuu pelikiellon vuoksi heidän ehdoton avauksen puolustava keskikenttä. Heidän puolustuksensa ei ole muutenkaan mitenkään loistanut ja tänään he joutuvat pelaamaan ilman keskuspuolustajia tai peluuttamaan juniorijoukkueen pelaajia. Joka tapauksessa uskon Lausannen joutuvan nyt pahaan jamaan ja todennäköisesti se koituu tänään kohtaloksi. 

Sionille saa vielä toistaiseksi ihan hyviä kertoimia,  mutta ne tulevat varmasti laskemaan päivän aikana. En millään jaksa uskoa, että Sion ei pystyisi hyödyntämään tätä nyt. Itsellä riittää usko jopa Sionin kolmeen maaliin, on sen hyökkäys jo muutenkin niin hyvin pelittänyt. 

Tulosveikkaus: 1-4

 

Kohde menee oikein, kun Sion voittaa/Kohde menee oikein, kun Sion tekee vähintään kolme maalia 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Veikkausliiga

Hjk - Sjk

Btts, @1.75 Unibet

Klo 15:00

 

 

Veikkausliigan päätöskierros. Kaksi kovaa ottelua. Vastakkain ovat liigan kaksi parasta maalintekojoukkuetta. Molemmilla on todella kova hyökkäys ja uskon että maaleja nähdään molemmissa päissä. Molemmat lähtevät alusta asti hakemaan maaleja koska vain voitto kelpaa tänään mikäli haluaa taistella mestaruudesta. Toki Ifk Mariehamn ei saa voittaa mutta nälkäinen Ilves ei ole saarelaisille helppo vastus. Seinäjokelaisille on tulossa n. 700 fania eli fanien tuesta ei pitäisi olla pulaa. Morelos ja Riski kamppailevat maalipörssin voitosta. Sjk:n Riskillä 17, Puhvelilla 16. Sjk on jäänyt maaleitta viimeksi BATEa vastaan vieraissa ja Hjk ei kotona jää varmasti maaleitta näin tärkeässä pelissä. 

 

Tulosveikkaus: 1-2, Riski 16', Morelos 49', Ions 79'

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 01:00

New York Islanders - Minnesota Wild

Valinta; New York Islanders ML @1.82 Nordicbet

Minnesota Wild on aloittanut kautensa hyvin (3-1-1) mutta vieraissa ei ole kulkenut tälläkään kaudella niin kuin ei viime kaudellakaan, Wild siis koittaa löytää avaimia omaan vieraspelaamiseensa. Minnesota Wildin pelaamisessa on eroa kuin yöllä ja päivällä, kotona peli rullaa mukavasti mutta vieraissa nähdään aivan eri Wild joukkue. Yöllä joukkue kohtasi Devilsin jolle se hävisi jatkoajalla 2-1, lieneekö rasitusta Wildin joukkueella? Itse en usko että tässä vaiseessa kautta vielä hirveästi mutta kyllä eilinen peli ja matkustaminen hiukan painaa jaloissa varmasti tulevana yönä. Wild on mielestäni playoff joukkue kunhan he saavat vain pelistään kiinni myös vieraissa. Wildillä on hyvä joukkue kasassa mutta vieraissa peli on ollut kirjaimellisesti järkyttävän huonoa.

New York Islanders (2-3-0) on aloittanut kautensa myös hyvin vaikka recordi on nyt 'miinuksilla'. Se on pelannut hyvillä esityksellä tiukkoja vääntöjä hyviä joukkueita vastaan mm. Sharkseja, Rangerssia ja Capitalsseja vastaan vaikka turpaan on tullutkin. Tähän matsiin Islanders pääsee levänneenä, nälkäisinä ja hyvin motivoituneina kotiyleisön eteen ja uskon että he tulevat ensimmäiseen erään kovemmalla draivilla ja luultavasti myös valmiimpina. Islanderssilla on hyvä, vahva ja laaja runko kasassa ja odotankin heiltä paljon. Islanderssilla on tällä rungolla mahdollisuus olla itäisen konferenssin ihan kärkipään joukkueita kunhan Tavaresin johtava hyökkäys vaan pääsee elementtiinsä. Playoffeista ulos jääminen olisi minulle todella yllättävää ja uskonkin että Islanders itäisen konferenssin sijoilla 4-8 tulee majailemaan. Halak on jatkanut varmoja ja hyviä otteitaan Islanders maalilla ja World Cupissa hän oli ilmiömäinen. Halak antaa Islanderssille joka yö mahdollisuuden voittoon.

Asioita joihin kiinnittää huomiota:

Minnesota on voittanut vain kuusi peliä viimeisestä kahdestakymmenestä kun se pelaa itäisen konferenssin joukkuetta vastaan.

Minnesota on voittanut vain kerran viimeisestä kymmenestä kun se pelaa metropolitan divisioonan joukkuetta vastaan.

Islanders on voittanut yhdeksän kertaa viimeisestä kahdestatoista kun se pelaa keskisen divisioonan joukkuetta vastaan.

Yhteenveto: Islanders hoitanee yöllä ottelun kotonaan himaansa huonoa vierasjoukkue Wildiä vastaan. Lepo ja motivaatio etu on kotijoukkueella ja näytönhalu on tapissa kotiyleisön edessä. Islanders alkaa saamaan juonesta taas kiinni ja silloin heistä tulee todella kova kotijoukkue.

 

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Veikkausliiga 15:00

IFK Mariehamn - Ilves

Valinta: X2 @2.43 Unibet

IFK Mariehamn on hienosti sarjan kärjessä ja kiinni mestaruudessa, mutta jos tänään tulee turpaan ilvekseltä voi mestaruusjuhlat  unohtaa.

Ilves oli vielä viime pelissä ensimäisellä puoliajalla kiinni mestaruusjahdissa kun se johti HJK:ta 1-0, toisella puoliajalla klubi kuitenkin iski 3 maalia ja päätti ilveksen mestaruushaaveet. Panosta kuitenkin vielä löytyy sillä ilves voi nousta VPS:sän ohi neljänneksi ja tarrata kiinni Eurooppa-liigan karsintapaikkaan.

IFK Mariehamnin menestys on tullut tällä kaudella joukkueen tasaisuuden ja tiukan puolustamisen ansiosta. Se onkin liigan paras vierasjoukkue. Hyökkäyspään tehot ovat olleet aika normaaleja mutta silti riittäviä tiukan puolustamisen ansiosta. Kotona on myös kulkenut ihan mallikkaasti.

IFK Mariehamn on varmasti mestari jos se voittaa Ilveksen, tasapeli myös riittää jos hjk ja sjk:kin pelaavat tasan. Jos Mifk saa vain pisteen tänään ja hjk:n ja sjk:n kamppailu ei pääty tasapeliin niin Mifk ei ole mestari. 

Tilastot ja historia puoltaa IFK Mariehamnin voittoa mutta sille tarjotaan niin laimeita kertoimia että niihin ei voi tarttua.. Ilves ei kuitenkaan mikään heittopussi joukkue ole ja odotan tasaista vääntöä joka voi päättyä kummalle tahansa tai mitä luultavimmin tasuriin. Laitetaan siis testiin tuplamerkkiä..

 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

  Jalkapallo, Veikkausliiga 15:00

  PK-35 Vantaa - FC Inter

  Molemmat joukkueet tekevät maalin @2,15 Veikkaus

  Maaleja luvassa kauden viimeinen ottelu ja varmasti halu näyttää kotiyleisölle viihdyttävää jalkapalloa vaikka onkin sarjassa jumboksi jäänyt joukkue.

  ja kuten jalkapallossa on yleensä tapana niin päädystä päätyyn mennään joten varmasti intterikin ainakin yhen rykäsee...(varmaan tulee vihjeestä sanomista mut sama se       yrittänyttä ei lasketa) Onnea peleihin!   

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • NHL, jääkiekko Capitals - Rangers Vihje : Rangers 1,83@ Coolbet 03:07 Rangers joukkueena ollut aivan suvereenisti parempi ja eiköhän tämä sarja lopu tässä. Caps ei ole näyttänyt mitään elonmerkkejä ja tuolla nipulla mikä heillä on niitä tuskin näyttääkään. 
    • Indiana Pacers - Milwaukee Bucks 02:00 Indiana siirtyi sarjassa muutama johtoon muutama yö sitten, kun kaatoivat Bucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa. Bobby Portis oli ottelussa liekeissä,etenkin levypallojen osalta, joita napsi kiitettävät 18. Heitot napsuivat aikalailla koko kauden keskiarvoon nähden ok, ja pisteitä 44 minuutin peliajan mukana Portis kirjasi 17. En usko että tänään nähdään jatkoaikaa, ja sitä myöten myös Portisin minuutit jäävät vähemmälle. Portis alle 20,5 pistettä kuulostaa omaan korvaan hyvältä, sillä tämän yli ei ole menty viimeisessä 15 ottelussa kuin 2 kertaa, ja pleijjareissa ei kertaakaan. Bobby Portis alle 20,5 pistettä @1,89 @coolbet
    • NHL ITÄINEN KONFERENSSI VOITTAJA: BOSTON BRUINS  5.25 ( PAF)   2013:  Bruins finaalissa  R1 Leafs vastassa 2019:  bruins finaalissa R1 Leafs vastassa 2021:   montreal finaLissa  R1 Leafs vastassa 2022  Tampa finaalissa,   Leafs vissiin R2 vastassa. 2023: Florida finaalissa, leafs kaatui matkalla       MIKÄ VOI MEMMÄ PIELEEN,? - EI SUOMALAISIA - LEAFS KAADETTU FINAALI VUOSINA - Leafs kaataja ollut idän mestari  - ON SE KOVA JOUKKUE 
    • Jääkiekko, NHL Los Angeles Kings vs. Edmonton Oilers klo. 5.30 Oilers -1,5 ja Leon Draisaitl vähintään kaksi tehopistettä/4,30 PAF Edmonton Oilers on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään neljä maalia, mutta on voittanut vain kaksi kamppailua. Edellinen meni tylysti 6-1 -lukemin Kingsin kotikaukalossa ja tässä kamppailussa Leon Draitsaitlin johtama kakkoskenttä oli vahvassa vireessä. Minun silmissäni vaaditaan ihme, jotta Kings tämän ottelusarjan voisi voittaa. Vahva käsitys on itsellä se, että Oilers nappaa sarjan kolmannen murskavoiton varhain maanantaiaamuna ja siirtyy sarjassa 3-1 -johtoon. Draisaitlilta voidaan odottaa vähintään kahta tehopistettä.
    • Jääkiekko, NHL Colorado Avalanche vs. Winnipeg Jets klo. 21.35 Avalanche -1,5 ja yli 5,5 maalia/3,25 PAF Colorado Avalanche on tehnyt jokaiseen otteluun vähintään viisi maalia ja voittanut kaksi edellistä 5-2, ja 6-2 -lukemin. Nyt pelataan ottelusarjan kannalta todella iso ottelu Denverissä ja Winnipeg Jets tarvitsee tästä voiton hinnalla millä hyvänsä. Avalanche on joukkueista vahvempi ja Avalanche pystyy vielä merkittävästi parantamaan. Mikäli ottelusarjan kulku jatkuu samana kuin tähänkin asti, niin tämä ottelu tulee menemään Avalanchelle jälleen selvin lukemin.
×
×
  • Create New...