Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto, naisten sprintti

Time match-up

Ingrid Landmark Tandrevold - Marte Olsbu

Valinta: Olsbu, bet365, @2.10

Klo: 15:15

 

Kyseessä siis hiihtoaikahedari. Nuori Tandrevold on hiihtänyt lujaa kauden ensimmäisissä kilpailuissa ja on ollut hiihtoajoissa suht kärkipäässä. Ero viime kauteen on ollut huomattava enkä ihan usko, että hän on aivan noin suurta harppausta ottanut.  Olsbu ei ole ollut juurikaan huonompi, viime sprintissä hän oli vain viisi sekuntia Tandrevoldia hitaampi ja normaalimatkalla kaksikko oli käytännössä tasoissa ennen viimeistä kierrosta, jolloin eroa tuli parillakymmenellä sekunnilla Tandrevoldin hyväksi. Viime sunnuntain takaa-ajossa Olsbun hiihto näytti kuitenkin taas hyvältä ja hän oli lopulta porukan kolmanneksi nopein. Tasainen pari, mutta luulen että hiihtoajat tulevat kauden edetessä kääntymään Olsbun eduksi, joten yli @2 kerroin kelpaa.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

:predators: Nashville Predators  - :canucks:  Vancouver Canucks 

 

Valinta : X2 ( Tasapeli tai :canucks:)

Kerroin : 2,07 ( PAF ) 

 

Päälle kakkosen kertoimella on pakko ottaa tämä X2.   Raja siis 2,00

 

Nashville joutuu siis pelaamaan ilman Forsberg,  Arvidsson , joiden poissaolo on vaikuttanut laituri pelaamiseen.   Vierailija Canucks omaa hyvän molarin Markstrom,  joka pystyy pitämään joukkueensa mukana otteluissa.   Myös hyökkäyksestä löytyy Pettersson, Eriksson,  Boeser, jotka pystyy tarvittavan hyviin suorituksiin.    Nashville ei ole mikään paha paikka, sillä Vancouver on saanut raavittua hyvin pisteitä Smashvillestä,  joten päälle kakkosen kertoimella on koitettava,  josko jälleen vieraat saisivat pisteitä mukaansa,  sillä Vancouver on vieraissa sen verran hyvä ollut tänä vuonna,  että pystyvät kyllä haastamaan Preds joukkueen,  mikäli kotijoukkueella ei peli toimii ihan täysillä. 

 

Kunhan Vancouver Canucks (:canucks:EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 5.30

 

:sharks: San Jose Sharks  - :stars: Dallas Stars 

 

Valinta :  X2 ( Tasapeli tai :stars:)

Kerroin : 1,95 ( PAF ) 

 

Dallas hävisi eilen 6-3 Ducks joukkueelle, mutta kohtaloksi koitui viimeinen erä, jonka Ducks voitti tylysti 4-0.  Ducks on parhaimmillaan tuossa erässä,  että sulaminen oli kotijoukkueen hyvyyttä.

Khubodin luultavasti aloittaa vierailla ja on ollut hyvä molari niissä muutamissa näkemissäni otteluissa.   Muutenkin varmasti joukkue on kiukkuuntunut tuosta päätöserästä,  jonka kautta tulee kiukkuinen vieras haitten kimppuun,   Dallas on ollut vaikea vastus Sharks joukkueelle, sillä vieraat on voittanut 4/5 edellistä keskinäistä sekä saanut saalistettua vieraskaukalossa keskinäisissä edes pisteen, niin 7/10 edellisestä keskinäisestä.   Pitkä matka ei ole ollut Californian sisällä matkustaa, joten luotan täysin, että Radulov,  Benn,  Seguin saavat kiekon liikkumaan tarpeeks nopeasti,  jolloin kotijoukkueen puolustuspelaaminen joutuu vaikeuksiin.    Hyvä kerroin kyllä vierailla ja pärjännyt keskinäisissä, niin pakko ottaa kokeiluun. 

 

Kunhan Dallas Stars  (:stars:EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Anna Frolina (KOR) - Anna Weidel (GER)

Valinta: Weidel, Marathonbet, @2.10

Klo: 15:15

 

Tämän kaksikon hiihtovauhti oli aika lailla samantasoista kauden ensimmäisissä kisoissa, Weidel jopa hieman nopeampi. Ammunnassa erot ovat selkeämmät Weidelin hyväksi, Frolina on viime kausina päässyt hädin tuskin 80 % tarkkuuteen, kun Weidel on aina ampunut vähintään 85-prosenttisesti. 22-vuotiaalle saksalaiselle viime viikon kisat olivat hänen uransa ensimmäiset maailmancupin osakilpailut ja hän suoriutui niistä mallikkaasti sijoittuessaan sprintissä sijalle 10. ja takaa-ajossa sijalle 11. Normaalimatkalla hän epäonnistui ammuttuaan neljä sakkoa ja oli lopputuloksissa 66., voittaen silti Frolinan joka otti samalla sakkomäärällä sijan 67. 35-vuotiaaseen korealaiseen ei ollut viime kaudellakaan oikein luottoa ja samalla linjalla menen tälläkin kaudella.

Link to post
Share on other sites

Eurooppa-liiga: Lohko C

FC Kööpenhamina - Bordeaux

BTTS & o 2.5  2.40@ComeOn

Klo 22:00

Tulos: 0 - 1

Tanskalainen FC Köpis isännöi ranskalaista Bordöötä lohkon päätöskierroksella jossa vain voitolla on merkitystä.

Kotijoukkue FC Kööpenhamina on ollut kotoisessa sarjassaan vahva suorittaja juurikin kotikentällä. Viimeisestä kuudesta pelatusta kotiottelusta joukkue on poistunut voittajana 5/6 ja ainut tappio on tullut edellistä Eurooppa-liigavastustajaa vastaan 0 - 1 tuloksella Slavia Prahalle. Jos pallo löytää usein tiensä vastustajan maaliin Tanskan pääsarjassa niin samaa ei voi sanoa näistä C-lohkon otteluista. Ennen tätä iltaa lohkovaiheessa kotona on syntynyt tasan yksi maali kahdessa pelissä ja se on auttamatta aivan liian vähän seuralle joka on kyllä kykenevä tekemään maaleja varsinkin kotikentällään. Odotan FC Köpiksen parantavan tätä saldoa illan aikana koska tasapeliä seura tuskin lähtee hakemaan kotonaan ja tasainen lohkotilanne (Praha 7pistettä, Köpis 5pistettä & Bordeaux 4pistettä) velvoittaa hakemaan voittoa loppuun asti koska vain voitolla FC Kööpenhamina voi haaveilla pääsystä pudotuspeleihin.

Vierailija Bordeaux saapuu Tanskaan myös voitto mielessään eikä ole hävinnyt viimeiseen 7 otteluun kun huomioidaan Ligue 1 ja Eurooppa-liigan pelit niin kotona kuin vieraissa. Maalinteko on myös ollut ranskalaisten murheena vieraspeleissä sillä lohkovaiheessa vain yksi tehty maali kahdessa pelissä ei ole sekään häävisti mutta tänään jos koska on alettava tekemään tulosta. Bordeaux omaa edun itsellään mikäli päätyvät tasapisteisiin Prahan kanssa keskenäisten pelien mentyä ranskalaisten hyväksi yhden maalin erotuksella. Koska Bordeaux pelaa varmasti juuri nyt hyvällä itseluottamuksella, on lohkovaiheen ensimmäinen vierasvoitto mahdollinen sekä siinä samassa jatkopaikka.

Tietysti tulee huomioida sellainen seikka että samaan aikaan pelattava Slavia Praha vs Zenit Petersburg saattaa vesittää niin tanskalaisten kuin ranskalaisten jatkohaaveet mikäli pietarilaiset ovat lähteneet turistimatkalle Tshekkeihin. Mutta oletan Zenitin pelaavan lohkovaiheen viimeisen ottelun tosissaan vaikka lohkovoitto 11pisteellä onkin varmistunut.

Ei FC Kööpenhamina tai Bordeaux ala odotella mitä Slavian pelissä tapahtuu vaan molemmat pyrkivät omilla suorituksilla suotuisaan lopputulokseen keinolla millä hyvänsä joten illalla lienee luvassa hyökkäysvoittoista jalkapalloa jossa maaleja nähdään.

Link to post
Share on other sites

NHL

Buffalo Sabres - Arizona Coyotes

Rasmus Ristolainen tekee vähintään yhden pisteen (varsinainen peliaika): Kyllä  @ 1.95 Unibet

Alkaa 02:00

Ristolainen on tehnyt vähintään yhden pisteen kolmessa viimeisessä ottelussaan (0+5).  Tähän asti pelaamassaan 31 ottelussa mies  on tehnyt tehot 3+17. Ristolainen pelannee tällä hetkellä joukkueen kakkospakkiparissa Lawrence Pilutin kanssa.Ylivoimalla RR55 luutii kiekkoa Dahlinin parina. Ristolainen on kirkkaasti joukkueen eniten aikaa jäällä viettävä pelaaja (ka. 25:42). Buffalo tulee tekemään ottelussa 3-4 maalia joista mies tulee  nappaamaan tarvittavan syöttöpisteen.

Link to post
Share on other sites

NHL

Winnipeg jets - Edmonton Oilers

Ryan Nugent-Hopkins laukaukset maalia kohti yli 2.5 (mukaan lukien lisäaika)  @ 1.85 Unibet

Alkaa 03:00

O'Reillyn laukaukset viidessä viimeisessä ottelussa 5-4-5-3-1.  Mies pelaa joukkueen kakkoskentän sentterinä vierellään Jujhar Khaira ja Pulju. Kanukkipelaaja on myös Oilersin YV1:n laituri. Laukauksia ja peliaikaa ottelua kohden   on kertynyt keskimäärin 3.06 sekä 20:43. Mies teki edellisessä Coloradoa vastaan käydyssä ottelussa tehot 2+1 joten tänäänkin Nugent-Hopkinsia tullaan varmasti näkemään runsaasti kentällä. Raja vaikuttaisi olevan pykälän alakanttiin joten kelpaa lapulle vielä tällä kertoimella.

Link to post
Share on other sites

NHL

Buffalo - Arizona

Arizona/ 3.15 Unibet

Klo 02:00

 

Kaksi viime aikoina heikommin suoriutunutta joukkuetta vastakkain. Kotijoukkueen saldo viimeisestä viidestä pelistä on vain yksi voitto ja neljä tappiota kun taas vierailija Arizona on voittanut 2/5 edellisestä.

Buffalo on ollut kotonaan hyvä, mutta niin on Arizonakin ollut vieraissa ja joukkueiden keskinäinen historia on ollut vierasvoittoista viime peleissä niin siksi on tartuttava tähän vieraskertoimeen sillä ottelu on omasta mielestä kummiskin melkolailla 50/50 peli

Link to post
Share on other sites

NHL

Montreal - Carolina

Montreal/ 2.42 CoolBet

Klo 02:30

 

Montreal katkaisi kolmen ottelun voittoputken rumasti viime ottelussa kun se otti pataan Minnesotalta peräti 7-1. Minnesota peli oli joukkueen kolmas peräkkäinen vierasmatsi, mutta nyt joukkue pääsee kotihalliin. 

Carolinan meno on hiipunut viime aikoina ja joukkueella onkin vain yksi voitto viimeiseen viiteen peliin.

Montreal on keskinkertainen kotijoukkue ja niin on myös Carolina vieraissa,joten en suurta etua koti/vieras asetelmassa näe. Montreal otti rumasti selkään edellis pelissä ja siksi uskon joukkueen nyt näyttävän kotiyleisölle kun vastaan asettuu heikosti esiintynyt Carolina.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - BOSS | BOSS +1.5 | 1.80 (bet365)   PK: Natus Vincere - BIG | BIG +1.5 | 2.00 (bet365)   PK: Complexity - Heroic | Complexity | 2.26 (Veikkaus)
    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
×
×
  • Create New...