Jump to content

Recommended Posts

Tennis ATP Brisbane karsinta klo 07:00

Eubanks, C - Humbert, U

Pelivalinta: Humbert, U

Kerroin: 1,46 Marathonbet

Humbert ja Eubanks kohtaavat Brisbanen ATP turnauksen toisella karsintakierroksella. 

Nuori Ugo Humbert pelasi hyvän viime kauden, voittaen 3 ITF turnausta ja 3 haastajatason turnausta. Pelin taso noussut merkittävästi ja tällä kaudella Humbert tulee menestymään todennäköisesti myös ATP tasolla. Sen verran hyvästä pelaajasta kyse.

Eubanks voitti viime kaudella yhden haastajatason turnauksen, ja pelaili muutenkin pääosin haastajatason turnauksia. Eubanksin peli perustuu hyvään syöttöpeliin, mutta peruslyöntipelissä olisi paljon parantamisen varaa. 

Humbert on paha match up Eubanksille ja en usko Eubanksin pystyvän syötönmurtoihin Humbertia vastaan. Humbert murtaa todennököisesti Eubanksin syötön ainakin pari kertaa ja nappaa otteluvoiton. Eubanksin mahdollisuudet lähinnä venyttää erät katkaisupeliin, joissa Eubanks menestyy hyvin syöttönsä ansiosta. 

Link to post
Share on other sites

Valioliiga/Jalkapallo

Crystal Palace - Chelsea

Chelsea voittaa ottelun 

Kerroin: @1.70 Chelsea voittaa ottelun

Chelsea lähtee vieraihin nujertamaan Crystal Palacea.

Chelsea on taulukon neljäs ja on pelannut hyvin tällä kaudella, Hazard päätähtenä. Chelsean vieras rekordikin on 6-2-2. Chelsean vieras häviöt ovat toinen Wolvesille ja toinen Tottenhamille, nämä molemmat ovat paljon parempia joukkueita kuin Crystal Palace. Edellisessä kahdessa kohtaamisessa on myös Chelsea napannut molemmista voitot.

 Crystal palacen rekordi taas kotonaan 2-3-4.  Maalirekordikin on Crystal Palacelle kotona tylsät 5-8. Crystal Palacen kotimatsit ovat olleet vähä maalisia mutta uskon Chelsean rikkovan tämän.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Valioliiga/ Jalkapallo

Southampton - Manchester City

Manchester City -1.5

Kerroin: @1.85 Unibet

Tupla valioliiga vihjeet kuten eilenkin.

City lähtee vieraihin Southamptonin luo. City on kolmas sarjataulukossa ja pelannut myös kauniisti tällä kaudella. Cityn vierasmaalirekordikin on kaunis 16-6. Vieras ottelurekordi  5-2-2. Nämä ottelut joissa City hävisi olivat Chelsea ja Leicesterä vastaan, molemmat joukkueet ovat kotona kovia ja parempia yleisestikkin kuin Southampton. Sterling ja Aguero ovat pelanneet nätisti ja tehnyt mukavasti yhdessä maaleja. Nytkun Aguero on päässyt takaisin kuvioihin ja edellis ottelun jossa hävittiin vieraissa Leicesterille jälkeen uskon Agueron nostavan taas itsensä korkeamalle tasolle ja ampuvan pari maalia.

Southamptonin taso ei yllä todellakaan Cityn tasoon. Southampton on sarjataulukon seitsemästoista ja pelannut kotonakin aika huonosti, ottelurekordikin on kotona 1-5-3. Uskon Cityn rikkovan tämän tasurivoittoisen rekordikin kotona ja antavan Southamptonille turpaan.

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Puola:Polish Hockey League jääkiekko klo.20:00

Katowice  Katowice - Opole  Opole

o7.5 @1.89 Marathonbet

Puolan lätkästä overia testiin.

Tässähä ei ole kuin yksi suosikki ja jotkut bookkerit ei anna edes Katowicen voitolle kertoimia.Murskajaiset tässä saattaapi olla tiedossa ja Katowice pystynee jopa yksinään paukuttaa noi överit.Katowice on sarjanykkönen,mutta sillä on sarjassa yllättäen jopa 2 häviötä nyt peräkkäin,jota ei ole siltä tälläkaudella nähty.Katowice on 31 pelistä voittanut 25,joten voidaan puhua tämänsarjan parhaasta joukkueesta.Tychy jollain tavoin pysyy Katowicen kyydissä,mutta sekin on jo 6 pistettä perässä.Opolella 31 ottelusta 5 voittoa ja niitä voittoja ei ole tosiaankaan otettu näistä sarjan kärkijoukkueista vaan niistä sarjan peräpään porukoista.Suunnilleen 2kk sitten Katowice voitti Opolen kotonaan 11-3.Tänäänkin jos Opole saisi sen parikin iskettyä niin Katowicen ei yksin tartteis urakoida,mutta pystyy kyllä siihen yksinkin.Täytyy toivoa tänään katowicelle sitä hyvää päivää,että peli kulkee ja maaleja maaleja nähtäisiin.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Hiihto Tour de ski Toblach 10km klo 13:45

Diggins - Pärmäkoski

Pelivalinta: Pärmäkoski

Kerroin: 1,62 Nordicbet

Pärmäkoski lähtee Östbergin kanssa suurimpana suosikkina päivän kisaan. Diggins taistelee tiukasti myös palkintopalli sijoituksesta, mutta Diggins ollut alkukaudella selvästi Pärmäkoskea heikommassa vireessä pidemmillä matkoilla. 

Diggins oli eilen sprintissä mukana, jossa pääsi finaaliin asti, joten eilinen rasitus ei paranna Digginsin tilannetta. 

Davosissa hiihdettiin pari viikkoa sitten vapaan 10km kisa, jossa Diggins hävisi peräti 40sek Pärmäkoskelle. En usko, että Diggins pystyy tänään Pärmäkoskea voittamaan. 

Coolbetilla Pärmäkoskelle 1,50 kerroin ja Unibetilla vain 1,45. 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL jääkiekko klo.19:00

Frölunda HC  Frölunda - Rögle  Rögle

Frölunda -1.5 @2.66 Pinnacle

Ruotsin pääsarja kiekkoo ja kotivoittoa tasoituksella testiin.

Revanssin paikka Frolundalla tänään sillä joukkue hävisi Marraskuunlopulla 1-2 Röglelle.Tuon pelin jälkeen joukkueitten käyrät ovat menneet erisuuntiin.Frölunda ottanut sarjan piikkipaikan ja Frölundalla on juuri nyt hyväjakso meneillään.Frölunda voittanut useamman pelin nyt putkeen ja CL välierissä joukkue pudotti Kometa Brnon yhteismaalin 10-2.Rögle aloiiti kauden loistavasti,mutta nyt on menty rajusti alaspäin.Rögle on pudonnut talukossa jo sijalle 11 ja käy taistelua 10 sakkiin pääsystä.Röglen edellinen vieraspeli oli huono ja se hävisi sarjanhuonoimmalle kotijoukkueelle Örebrolle 5-3.Inkkarit on vasta 6 paras kotijengi ja siihen varmasti tulee parannusta.Jos Röglen Brithenin ketjun peli ei toimi niin kova työ on Röglellä ottaa voitto tänään hyvävireessä olevasta Frölundasta.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Valioliiga / Englanti

Southampton - Manchester City

Valinta / City tekee maalin molemmilla puoliajoilla / @1.75 Unibet

Klo / 16.15

Cityllä on kaksi häviötä alla ja nyt alkaa olla pakko ottaa pisteitä, sillä ero Liverpooliin on kasvanut jo 10 pisteeseen. City on tasoltaan aivan eriluokkaa kuin Southampton ja tällä kaudella ei montaa kertaa 1.75 tai parempaa kerrointa Cityn molempien puoliaikojen maaleille ole saanut. Southampton hävisi viimekierroksella West Hamille 2-1 eikä peli näyttänyt yhtään vakuuttavalta. City on tehnyt 19 peliin 51 maalia ja uskon tänäänkin molemmilla puolilla Cityn yhden tekevän

Link to post
Share on other sites

U20 Jääkiekon MM-kisat

Klo:03.00

Sveitsi - Venäjä

Valinta: Sveitsi +2,5 maalia

Kerroin: 1.68 PAF

 

Sveitsillä takanaan kolme ottelua. Ensin tappio Tsekille jatkoajalla (2-1), sen jälkeen tiukka maalin tappio kivikovalle Kanadalle 2-3 ja viimeksi tyylipuhdas voitto Tanskasta 4-0. Sveitsi on ollut kisoissa pirteä ja näyttänyt niinkuin välillä miehissäkin, että pystyy haastamaan suurmaita.

 

Venäjällä takanaan vasta kaksi ottelua. Voitto avausottelussa Tanskasta samoilla 4-0 lukemilla kuin Sveitsi. Toisesta ottelusta Tsekkiä vastaan tuli maalin voitto, 1-2. Venäjä ei ole ollut odotetun vahva, vaikka kaksi voittoa onkin plakkarissa. Lisäksi Venäjää odottaa tämän ottelun jälkeen Kanadan kohtaaminen. Siihen on ottelun päätyttyä vain 21h aikaa. Tuskin siis painaisivat kaasu pohjassa loppuun, vaikka peli kulkisikin.

 

Sveitsiä lapulle reilulla tasoituksella. Tulosveikkaus 2-3 (ja?) Venäjälle.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

NHL

Klo: 03.00

Arizona Coyotes - Vegas Golden Knights

Valinta: Vegas ML

Kerroin: 1.68 PAF

 

Kerroin jo ehtinyt hieman pudota. Kotijoukkueella on paljon loukkaantumismurheita, mm. ykkösmaalivahti Raanta. Maalissa aloittaa ailahteleva Kuemper. Joukkueen rosteri muutenkin liigan häntäpäätä.

 

Vegas on joukkueista vahvempi ja alkukauden vaikeudet on selätetty. Eiköhän ottelu käänny Vegasille viimeistään ja/vl- osastolla.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • ESL Pro League PK: FlyQuest - BOSS | BOSS +1.5 | 1.80 (bet365)   PK: Natus Vincere - BIG | BIG +1.5 | 2.00 (bet365)   PK: Complexity - Heroic | Complexity | 2.26 (Veikkaus)
    • Cale Makar kun olisi syöttänyt maalin tai tehnyt yhden viidenteen otteluun Jetsiä vastaan, niin täältä olisi tultu ohi. 0+2 olisi tarvittu, 0+1 tuli. Dääm. Onnea @Henksteri
    • Huhtikuun vihjauskilpailun lopputulokset:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto 1.   Henksteri 32 18 4 10 108,27 % 31,45 € 2.   Blokki 19 9 1 9 119,01 % 30,65 € 3.   Oksanen94 26 6 0 20 116,44 % 16,94 € 4.   Moisku 16 8 0 8 101,04 % 1,64 € 5.   Nagamori30 21 9 1 11 92,85 % -15,36 € 6.   Pasanen67 27 13 0 14 93,44 % -18,26 € 7.   JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € 8.   Kemmu 31 12 0 19 76,10 % -75,39 € 9.   VLA 40 7 0 33 59,17 % -96,62 € 10.   vptonnikeiju 36 9 0 27 61,88 % -110,90 € 11.   vormulafani 13 3 0 10 45,35 % -72,31 € Yhteensä 276 vihjettä (97 - 6 - 173) netto -326,84 € palautus 86,09 % Huhtikuun vihjauskilpailussa Blokki hankkiutui kuun ensimmäisellä puoliskolla johtoon. Sen jälkeen hän tyytyi kukkulan kuninkaana seuraamaan, kuinka muut yrittivät nousta jäistä rinnettä ylös. 24. huhtikuuta tilanne näytti vielä hyvältä Blokkin kannalta, kun johto oli yli 40 euroa. Tästä vain neljä päivää eteenpäin, niin Oksanen94 oli noussut 10 euron päähän ja Henksteri reilun 20 euron päähän. Viimeisinä päivinä osumat menivät niin, että Henksteri nousi niukkaan voittoon vihjaamalla hänen viimeiset 9 vihjettänsä saldolla 7-1-1 ja netolla +40,02 €. Blokkin viimeiset neljä vihjettä tuottivat miinusta, joten hänelle kilpailun kakkossija. Kolmanneksi sijoittui Oksanen94. Henksterille siis toinen peräkkäinen vihjauskilpailuvoitto ja samalla hän nousi yhden voiton päähän kaikkien tilastossa johtopaikkaa pitävästä Vedonlyönninammattilaisesta (11 voittoa).Kokonaisuus oli tässä kuussa heikko, kun palautusprosentti jäi alle 90 prosenttiin. 1. Henksteri 2. Blokki 3. Oksanen94
×
×
  • Create New...