Jump to content

Madridista

Jäsen
 • Viestejä

  68
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  2
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

80

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo, Call Of Duty

Vierailijat

411 Profiilivierailua
 1. Jalkapallo/Ligue 1 Amiens - PSG Klo 18.00 Pelivalinta: Aasialainen tasoitusveto PSG -1.5 Kerroin: @1.77 Betsafe Ligue 1 kuningas PSG lähtee Amienssin kotikentälle illan otteluun. PSG on hallinnut Ligue ykköstä erittäin hienosti ja maalirekordi on mukavat 50:10. Yhtään ottelua ei ole hävitty ja ottelurekordi on mukavat 15-2-0. PSG:n Neymar,Cavani ja Mbappen tähdittämä hyökkäys on erittäin laadukasta eikä oikeastaan missään otteluissa ainakaan maaleitta jäädä PSG:n puolella. Tänään uskon myös näkevämme täyden hyökkäys parhaimmiston kentällä, sitä ei ole kolme viime otteluun nähty ja PSG onkin napannut kolmesta edellisestä ottelusta 2-tasapeliä ja yhden voiton vain 1-0 lukemin kotinkentällään. PSG:llä on vieraissakin 6-2-0 rekordi otteluissa ja maali ero 22-7. PSG on sarjataulukon ensimmäinen Amiens vasta seitsemästoista. Uskon että näemme tänään aitoa PSG:tä ja PSG nappaa tästä ottelusta voiton vähintään kahden maalin erolla. Kohde menee oikein kun PSG voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.
 2. Madridista

  8.1

  Englanti EFL Cup/Jalkapallo Tottenham - Chelsea Molemmat joukkueet tekevät maalin ja Kotijoukkue voittaa Klo. 22.00 Kerroin: @4.20 Unibet Tottenham ottaa tänään vieraakseen Chelsean Englannin Cupin välierissä. Tottenham on tällä hetkellä erittäin hyvä joukkue ja onkin sarjataulukon kolmas Valioliigassa heti Cityn ja Liverpoolin jälkeen. Tottenhamin maalinteko on erittäin kovaa Kanen, Sonin ja Eriksenin johdattelemana. Tottenham on tehnhyt maalin melkeinpä jokaisessa ottelussa ja maalisaldoksi onkin jäänyt mukava 46-21 Valioliigassa. Joukkueista on otettu monia murskavoittoja kun otteluita on esim voitettu 2-6 (Everton). Kuitenkin Tottenhamin puolustus on vuotanut jonkin verran kuten maalirekordista näkee, 21-päästettyä maalia. Chelsea on myös erittäin kova ja on Valioliigassa heti neljäs Tottenhamin kintereillä. Chelsean Hazard on pelannut erittäin hyvin ja tehnyt paljon maaleja. Uskon että Tottenham tämän Englannin Cupin välierä matsin voittaa aika mukavasti mutta uskon myös näkevämme vähintään yhden maalin Chelsealta.
 3. Madridista

  3.1

  Jalkapallo/Valioliiga Manchester City - Liverpool Klo 22.00 Pelivalinta: Liverpool voittaa ottelun Kerroin: @3.75 Unibet Tänään pelataan illalla erittäin kova Valioliiga ottelu kun City haastaa kotonaan upeassa vireessä olevaa Liverpoolia. Liverpool on sarjataulukon ensimmäinen ja on pelannut erittäin hienosti tällä kaudella. Firmino, Salah ja Mane ovat aivan omassa luokassaan tällä hetkellä ja maalintekotaito koko Liverpoolilla on juuri nyt täysi kymppi. Jos Liverpool kyseisestä ottelusta nappaa voiton pääsevät he myös karkaamaan toden teolla Manchester Citystä. Lisää luottamusta Poolille otteluun tuo myös varmasti se että City on hävinnyt kolmesta viimeottelusta kaksi ja nämä olivat joukkueille Crystal Palace ja Leicester jotka eivät todellakaan ole Liverpoolin tasoa. Myös edelliset viisi Cityn ja Poolin keskinäisestä ottelusta Poolin voittoon on päättynyt neljä ja yksi on pelattu tasurina. Liverpoolin vierasmaalirekordikin on (21-5) kymmenestä ottelusta joten vieraissakaan he eivät paljon maaleja päästele, eikä yhtään ottelua ole vieraissakaan hävitty- (8-2-0.) Tänään illalla toivon ja uskon näkevämme Liverpoolilta näytön Citylle siihen kuka tällä hetkellä Valioliigassa määrää.
 4. Madridista

  2.1

  Valioliiga/Jalkapallo Chelsea - Southampton Klo 21.45 Aasialainen tasoitusveto Chelsea -1.5 Kerroin:@1.81 Chelsea saa vieraakseen Southamptonin. Chelsea on sarjataulukon neljäs ja Southampton sarjataulukon seitsemästoista. Chelsea on paljon parempi joukkue ja saa vielä itselleen kotiedun. Chelseankotirekordi on 6-3-1. Maalirekordikotona puhuu myös ihan mukavasti Chelsean puolelle 19-8. Hazard on ampunut mukavasti maaleja ja on neljänneksi paras maalintekijä. Southamptonin vierasrekordi 2-1-7. Chelsealla ei pitäisi olla ongelmaa ottaa voittoa tässä ottelussa.
 5. Madridista

  2.1

  Valioliiga/ Jalkapallo Newcastle - Manchester United Klo 22.00 Manchester United -1 Kerroin:@2.02 Unibet Manu lähtee Newcastlen kotiin hakemaan voittoa. Manu pelasi koko alkukauden ailahtelevasti Mourinhon valmentaessa joukkuetta. Kuitenkin kolme viime ottelua uuden valmentajan alla on sujuneet hyvin ja Manulle näyttää pilkahtelevan taas valoa, synkän kauden aloituksen jälkeen. Vastassa on Newcastle. Newcastle on pohjajoukkue ja aivan eri tasoa kuin Manu. Manu on sarjataulukon kuudes, Newcastle on viidestoista. Viimeiset kolme ottelua Manulta on ollut vasta niin sanotusti aitoa Manua. Uskon Manun haluavan pitää nyt tämän putken yllä ja näyttää muille että he kyllä osaavat myös tehdä maaleja. Joukkue näyttää paremmin pelaavan yhteen ja avaamaan maalipaikkoja valmentajan vaihdettua. Myös joukkueen sisäinen motivaatioa on varmasti noussut valmentajan lähdettyä. Uskon Manun hoitavan ottelusta voiton kahden maalin erolla.
 6. Valioliiga/ Jalkapallo Southampton - Manchester City Manchester City -1.5 Kerroin: @1.85 Unibet Tupla valioliiga vihjeet kuten eilenkin. City lähtee vieraihin Southamptonin luo. City on kolmas sarjataulukossa ja pelannut myös kauniisti tällä kaudella. Cityn vierasmaalirekordikin on kaunis 16-6. Vieras ottelurekordi 5-2-2. Nämä ottelut joissa City hävisi olivat Chelsea ja Leicesterä vastaan, molemmat joukkueet ovat kotona kovia ja parempia yleisestikkin kuin Southampton. Sterling ja Aguero ovat pelanneet nätisti ja tehnyt mukavasti yhdessä maaleja. Nytkun Aguero on päässyt takaisin kuvioihin ja edellis ottelun jossa hävittiin vieraissa Leicesterille jälkeen uskon Agueron nostavan taas itsensä korkeamalle tasolle ja ampuvan pari maalia. Southamptonin taso ei yllä todellakaan Cityn tasoon. Southampton on sarjataulukon seitsemästoista ja pelannut kotonakin aika huonosti, ottelurekordikin on kotona 1-5-3. Uskon Cityn rikkovan tämän tasurivoittoisen rekordikin kotona ja antavan Southamptonille turpaan.
 7. Valioliiga/Jalkapallo Crystal Palace - Chelsea Chelsea voittaa ottelun Kerroin: @1.70 Chelsea voittaa ottelun Chelsea lähtee vieraihin nujertamaan Crystal Palacea. Chelsea on taulukon neljäs ja on pelannut hyvin tällä kaudella, Hazard päätähtenä. Chelsean vieras rekordikin on 6-2-2. Chelsean vieras häviöt ovat toinen Wolvesille ja toinen Tottenhamille, nämä molemmat ovat paljon parempia joukkueita kuin Crystal Palace. Edellisessä kahdessa kohtaamisessa on myös Chelsea napannut molemmista voitot. Crystal palacen rekordi taas kotonaan 2-3-4. Maalirekordikin on Crystal Palacelle kotona tylsät 5-8. Crystal Palacen kotimatsit ovat olleet vähä maalisia mutta uskon Chelsean rikkovan tämän.
 8. Englanti/Valioliiga Liverpool - Arsenal Aasialainen tasoitusveto Liverpool -1 Kerroin: @1.64 Betsafe Liverpool lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Liverpoolin joukkue on tällä hetkellä erinomainen, he pelaavat laadukkaasti yhteen ja saavat avattua maalipaikkoja hyvin joista hyökkääjät pääsevät tykittämään pallon aina verkkoon. Liverpool on sarjataulukon ensimmäinen ja ottelu rekordi on kaunis 16-3-0 ja maalirekordi 43-7. Kotona Poolin peli on kulkenut todella hyvin, kotimaalirekordi on 22-2, kotirekordi myös 8-1-0. Liverpoolin kolme tasuria tällä kaudella on kaksi tullut vierasotteluista, nämä olivat Arsenalia ja Chelseaa vastaan. Ainoa koti tasuri pelattiin Manchester Cityn kanssa. Salahin ja Manen maalinteko osaamista ei varmasti tarvitse edes kauheasti availla mutta se on ollut kaunista katseltavaa ja Salah on toiseksi paras maalintekijä tällä hetkellä heti Aubemayangin (Arsenal) Jälkeen. Vieraissa Arsenal on päästänyt 16-maalia vain 9-ottelussa ja hävisi mm.Southamptonille joka on paljon huonompi joukkue kuin Liverpool.
 9. Valioliiga/Jalkapallo Tottenham - Wolves 17.00 Tottenham -1 Kerroin: @ 1.78 Comeon Tänään lähtee käyntiin tämän vuoden toiseksi viimeinen rysäys Valioliigaa. Viimeksi vihjattii Tottenhamille -1.5 ja tämä osuikin mukavasti Tottenhamin voitettua 5-0 Bournemouth kotona. Tottenham ottaa tänään vierakseen Wolvesin. Tottenham on pelannut tällä kaudella aivan erinomaisesti ja napannut kotona kahdeksasta ottelusta kuusi voittoa ja pelannut kaksi tasuria. Tottenhamin maalirekordikin kotona on mukavat 17-6. Tottenham on sarjataulukossa toinen kun taas Wolves tulee vastaan vasta sijalla kaksitoista. Wolvesin vieras rekordi ei hirveästi säväytä 3-3-3. Tottenhamin Kanen pelaaminen osoittaaa vain maaleja Tottenhamille, myös edellisiin matseihin Tottenhamin Son on nousuttu jopa suurmpaan rooliin kuin Kane tekemällä kolmessa ottelussa nyt putkeen maalin ja kahdessa viime ottelussa 2-maalia. Uskon Tottenhamin pystyvän voittamaan Wolvesin kahden maalin erolla.
 10. Valioliiga Tottenham - Bournemouth 17.00 Aasialainen tasoitusveto Tottenham -1.5 Kerroin: @1.99 Comeon Tottenham saa vierailulle Bournemouthin. Tottenham on pelannut hienosti ja antoi myös aika hienosti turpaan Evertonille juuri viime sunnuntaina kun 90-minuutin jälkeen taululle jäi lukemat 2-6 Tottenhamin hyväksi. Tottenhamin Kane sekä Son ovat olleet erinomaisessa maalinteko vireessä. Kane onkin kolmanneksi paras maalintekijä ja samoilla lukemilla kuin Liverpoolin Salah, heidät ohittaa vain Arsenalin Aubemayang. Kotona Tottenham on voittanut kolme edellistä ottelua ja Chelseastakin joka on kärkijoukkueita napattiin nätisti 3-1 voitto. Tottenham ei ole kotona hävinyt yhtään peliä vaan on voittanut viisi ja pelannut kaksi tasuria. Tottenhamin edellisiin peleihin nojaten pitäisi Tottenhamin pystyvän voittamaan Bournemouth kotona kahden maalin erolla. Edellisessä näiden kahden kohtaamisessa Tottenham nappasi vieraissa 1-4 voiton.
 11. Jalkapallo/ Seria A Atalanta - Juventus Klo 16.00 Pelivalinta: Juventus voittaa ottelun. Kerroin: @1.88 Coolbet Toivottavasti kaikilla oli mukava joulu ja nyt palataas taas vihjeiden pariin. Juventusta onkin analysoitu jo monet kerrat tällä kaudella. Juventus edelleen hallitsee täysin Serie A:ta eikä yhtään ottelua ole edelleenkään hävitty. Juventus vain nosti rekordiaan edellisestä ottelusta, nyt ottelu rekordi on 16-1-0. Melkeinpä jokainen ottelu on siis pystytty voittamaan paitsi ottelua Genoaa vastaan pari kuukautta sitten päättyi lukemiin 1-1. Näin ollen Juventus lähtee tämänkin päivän otteluun ennakkosuosikkina. Juventukselta näemme uskottavasti tänään taas vankkaa hyvää peliä mitä tähänkin asti ja eiköhän näin Juventukselta suju voiton ottaminen Atalantastakin, Atalanta on pelannut ihan hyvin lähiaikoina mutta vastustaja ei ole ollut Juven tasoinen kertaakaan.
 12. Jalkapallo/Valioliiga Everton - Tottenham Klo 18.00 Pelivalinta: Tottenham tasapeli ei vetoa Kerroin: @1.67 Comeon Huomenna Kanen johtama Tottenham lähtee vieraihin Evertonia vastaan. Tottenham on pelannut erinomaisesti tällä kaudella, edellisessä pelissä Tottenham nappasi vieraissa kauniisti 2-0 voiton Arsenalista. Kolmikko Kane, Son ja Ali osaavat takoa maaleja ja tämän näkee hyvin jo maalirekordista joka on 31-16. Everton on pelannut kotona ihan tyydyttävästi mutta nämä ovat olleet paljon huonompia joukkueita kuin Tottenham vastaan. Tottenham on vahva joukkue vieraissa ja on voittanut kymmenestä ottelusta kahdeksan ja hävinnyt vain kaksi, nämä häviöt olivat Arsenalia ja Watfordia vastaan jotka ovat kovempia joukkueita kuin Everton. Tottenham on erittäin kova joukkue juuri nyt ja en näe heitä häviämässä tätä ottelua.
 13. Madridista

  22.12

  Jalkapallo/Ligue 1 Lille - Toulouse Klo: 22.00 Pelivalinta: Lille voittaa ottelun Kerroin: @1.66 Coolbet Lille kohtaa kotonaan Toulousen. Lille on pelannut erittäin hyvin tällä kaudella ja onkin sarjataulukon toinen heti PSG:n jälkeen. Lille on pelannut kotona hyvin ja rekordikin sen jo sanoo sillä kotona ei ole hävitty yhtään ottelua, rekordi on 6-3-0. Nämäkin tasurit on pelattu paljon parempia joukkueita kun Toulouse vastaan. Toulouse on voittanut vierasotteluistaan vain kaksi ja nämä ovat olleet paljon huonompia joukkueita kuin Lille. Lillen en nää tätä ottelua häviävän tai en varsinkaan pelaavan tasuria. Kunhan Lillen Pepen ja Bamban samanlainen maalintekovire kuin tähän asti säilyy yllä niin eiköhän Lille voiton ottelusta nappaa upeasti.
 14. Madridista

  22.12

  Jalkapallo/ Serie A Chievo - Inter Pelivalinta: Aasialainen tasoitusveto -1 Inter Klo 19.00 Kerroin: @1.71unibet Chievo ottaa vieraaakseen Interin. Chievo on sarjataulukon viimeinen ja on pelannut erittäin huonosti tällä kaudella. Chievon rekordi on 0-7-9. Chievo ei ole siis voittanut yhtään ottelua tällä kaudella ja maalirekordikin on 12-32. Inter on Serie A:n pääkastia ja onkin sarjataulukon kolmas ja kamppailee Juven ja Napolin kanssa pääpaikoista, Inter on pelannut tällä kaudella kovaa ja Icardi on tehnyt mukavasti maaleja. Uskon Interin voittavan ottelun vähintään kahdella maalilla.
×
×
 • Create New...