Jump to content

Pallotaituri

Jäsen
 • Viestejä

  31
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  1
 • Pistettä

  43 [ Lahjoita ]

Maine

12

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

1 079 Profiilivierailua
 1. Jalkapallo, Veikkausliiga Alkaa 17.00 PS Kemi - JJK Jyväskylä merkki 1, kerroin 1.82 (Betsson) Kemissä pelataan tänään "kuuden pisteen" peli kun sarjajumbo JJK pelaa neljä pistettä enemmän kerännyttä kotijoukkue PS Kemiä vastaan. Kemi pääsee pelaamaan tänään ensimmäisen virallisen kotiottelunsa, se on joutunut pelaamaan tähän mennessä pelaamaan kotipelinsä jossain muualla kuin Kemissä. JJK:lla on päällä kova pelitahti, tämä peli on jo heille kolmas viikon sisään. Pelit ovat toki tuloksellisesti olleet loistavia, mutta niiden hinta on ollut suuri. Esimerkiksi viime pelissä KuPsia vastaan kaksi pelaajaa tippui pois jo valmiiksi kapeasta ringistä: A. Manninen ja Abahassine. JJK:n kauden ongelma on ollut heidän alakerta joka tekee liikaa virheitä ja näin antaa helppoja maaleja vastustajille. Toki kaksi viimeisintä peliä ovat olleet osoituksia paremmasta puolustamisesta. PS Kemi on ollut tähän mennessä sarjan outolintu. Sen peliesitykset vaihtelevat rajusti. Kemi on onnistunut tällä kaudella kaatamaan SJK:n, Interin ja Ilveksen, mutta tappioita on tullut mm. Ropsille. Joukkue on väläytellyt hyökkäyspään taidoilla ja neljä tehtyä maalia Ilvestä vastaan sekä kolme Interiä vastaan ei ole sattumaa. Filip Valencic ja Rasmus Karjalainen ovat olleet hyvin tehoilla viime peleissä. Uskon Kemin vievän pelin parantuneen hyökkäyspelin voimin. Peli on todella tärkeä ja joukkue saa kotiyleisöstä varmasti voimaa. JJK:lla tulee olemaan raskas peli tiedossa. Pitkä matkustus pohjoiseen, raskas mennyt viikko ja kapea pelaajarinki tekevät pelistä vaikean jyväskyläläisille. Kohde menee oikein kun PS Kemi voittaa pelin.
 2. Aivan joo onhan tuo ihan loogista. Kiitos selvennyksestä
 3. En tiiä, mut kumpikohan vei Portugali vai Armenia?
 4. Joo loistavaa työtä tuli helpot kotia, kiitoksia ja lisää tämmöstä
 5. Nyt ollaan playoffkiekon ytimessä. Toinen kierros pärähtää käyntiin ja näin meikäläinenkin heräilee betsien osalta mukaan taistoon. St.Louis Blues - Nashville Predators Nashville ML @1.97 / Nashville X2 @1.55 Näin ollaan päästy änärin Playoffeissa toiselle kierrokselle ja kiima sen kuin yltyy. Kevään yllätysjoukkue Nashville oli ekalla kierroksella Chicagoa selvästi parempi ja se meni ansaitusti parista jatkoon. St.Louis pääsi toiselle kierrokselle päihitettyään Minnesotan. Mielestäni Bluesia ei testattu kunnolla parissa ja ajoittain Bluesin peli oli vaikean näköistä. Nashvillen pakit loistivat Chicagoa vastaan ja samalla lailla jatkaessaan jää jopa Bluesin pakisto kakkoseksi. Bluesin vahvuus parissa on hyökkäyspää, mutta siihenkin Nashville pystyy vastamaan Forsberg- Johansen- Arvidsson ketjun johdolla. Rinteen vire on uskomaton ja hyville otteille ei tunnu näkyvän loppua. Allen on toki ollut myös hyvä, mutta Rinteellä on uskomaton taito seisoa päällään näissä peleissä. Nashville aloittaa vieraissa pelinsä, mikä nostaa kivasti heidän kertoimiaan. Nashvillen hurmos jatkuu ja se kairaa voiton sinisiltä. Jopa suoran voiton hakeminen on suotavaa. Anaheim Ducks - Edmonton Oilers Edmonton ML @2.13 / Edmonton X2 @1.62 Tasainen vääntö, jossa näen Edmontonilla olevan pieni etu puolellaan yöllä. Uskon tämän olevan se sarja missä McDavid syttyy liekkeihin. Edmontonin pelinopeus oli ihailtavaa katseltavaa ekalla kierroksella. Edmontonilla on pelitavallinen etu Anaheimiin nähden. Kun öljymiehet laittaa jalat liikkeelle niin uskon, että Anaheimin pakit ovat siinä kusessa ihan niin kuin San Josen pakit olivat ekalla kierroksella. Edmontonin pakit näyttivät pelivalmiutensa positiivisella tavalla haita vastaan ja Anaheimin hyökkääjille tulee täysi päivätyö päästä hyville maalipaikoille. Edmontonin valttina nopeus, suoraviivaisuus ja playoffkiima. Edmonton aloittaa sarjan vahvalla vieraspelillä.
 6. Nyt meni @Kemmuru kanssa kivasti ristiin vihjeet, kiusallista
 7. NHL klo 03.00 St.Louis Blues - Nashville Predators Nashville ML @1.97 / Nashville X2 @1.55 Näin ollaan päästy änärin Playoffeissa toiselle kierrokselle ja kiima sen kuin yltyy. Kevään yllätysjoukkue Nashville oli ekalla kierroksella Chicagoa selvästi parempi ja se meni ansaitusti parista jatkoon. St.Louis pääsi toiselle kierrokselle päihitettyään Minnesotan. Mielestäni Bluesia ei testattu kunnolla parissa ja ajoittain Bluesin peli oli vaikean näköistä. Nashvillen pakit loistivat Chicagoa vastaan ja samalla lailla jatkaessaan jää jopa Bluesin pakisto kakkoseksi. Bluesin vahvuus parissa on hyökkäyspää, mutta siihenkin Nashville pystyy vastamaan Forsberg- Johansen- Arvidsson ketjun johdolla. Rinteen vire on uskomaton ja hyville otteille ei tunnu näkyvän loppua. Allen on toki ollut myös hyvä, mutta Rinteellä on uskomaton taito seisoa päällään näissä peleissä. Nashville aloittaa vieraissa pelinsä, mikä nostaa kivasti heidän kertoimiaan. Nashvillen hurmos jatkuu ja se kairaa voiton sinisiltä. Jopa suoran voiton hakeminen on suotavaa.
 8. Pikavihje koulunpenkiltä. Silmään pisti Belgian Jupiler Leaguessa pelattava Eupen-Genk peli. Genk tippui juuri taistellen Celta Vigoa vastaan. Genk on ollut ylivoimainen pääsarjan jälkeen. 4peliä maaliero 14-0 pisteitä 12. Eupen oli Genkin jaloissa jo pääsarjassa. Genk pärjäsi jo nyt Euroopassa, mutta joukkueen pääpaino nyt tiputtua omassa liigassa. Kerroin oli Betssonilla kirjoitushetkellä 1.64, mutta kerroin tulee putoamaan. Tuo on vielä pelattavalla tasolla. Olkoot tämä nyt se kiistelty ylikerroin.
 9. Tänään jälleen yksi Veikkausliigapeli, kun palloliitto tykkää ripotella näitä peliä. Hifk-Fc Lahti merkki X kerroin 3.10 On taas nii selkee peli et... No lähetään tasurilla ku ne tuntuu osuvan. Kun jengien pelaamista oon seurannu nii en ihmettelisi vaikka peli päättyisikin tasan. Jengien maalierot 0-0 ja 2-2 kahden pelin jälkeen. Pistesaldo näyttää molemmilla kahta. Hifk tuskailee pelinsä kanssa, tulee tänäänkin pitämään palloa, mutta tuleeko niitä tehoja. Lahti on pelannu ihan ok, itselle kuitenkin edelleen pieni arvoitus. Luulen, että peli jää nyhjäykseksi ellei Hifk lyö tehoja pöytään. Telia 5G areenalla tullaan näkemään nyhjäys joka päättyy lukemiin 1-1 tai 0-0. Mikko vitun Kuningas.
 10. Eilinen meni just niin kuin piti. Menee taas kirjoittelu vähän tiukille, mutta mitäpä tuo haittaa. Valinnat: Ilves 1.50 Sjk 1.68 Vps-Kups tasapeli 3.05 Kertoimet napattu veikkaukselta kiskalapun muodossa. Mielestäni Ilves ja Sjk pitäisi olla saletti kun otetaan huomioon heidän vastustajansa tason. Vastustajat Rops ja Kemi tulevat olemaan vaikeuksissa näiden laatujoukkueiden käsittelyssä. Vps-Kups pelissä uskon käyvän samallalailla kuin Inter-IFK M pelissä eilen. Kaksi hyvää, tasaväkistä jengiä jotka pelaavat tänään tiukan, pienen marginaalin pelin. Jos olisi Kupsin koti sanoisin Kups, mutta uskon Vps:n raapivan kotonaan pinnan Kupsilta.
 11. Tänään yksi peli Veikkausliigaa. Päivän kohde: Inter - IFK M merkki X kerroin 3.20 Päivän peliksi osuu hyvin kinkkinen peli kahden laatujoukkueen välillä. Interin hyökkäysvoima on tullut kahdessa pelissä esille. IFK M:n on pelannut pelinsä myös vahvasti. Tasuri HJK:ta vastaan on kova temppu. Peli pelataan jälleen Turun laatumatolla. Inter murskasi RoPS:n kotonaan viimeksi 6-2. Inter lähtee haastamaan IFK M:n tiukkaa nippua. Saarelaisten puolustus vaikuttaa tiiviiltä, joten Inter ei pääse helpolla tänään takomaan maaleja. Jos olisi pakko sanoa jompikumpi niin sanoisin Inter, mutta otan tässä huomioon IFK M:n vireen. Maalimääriä on vaikea veikata. Sanotaan nyt vaikka näin, että joko niitä tulee todella paljon tai todella vähän.
 12. Joo on vähän jäänyt kirjoittelut vähemmälle. Viime Veikkausliiga kierros meni kehnosti ja tänään meinasin unohtaa pelit kokonaan. Livestä löin VPS+INTER mutta eipä sekään nyt napsunut. On muuten hienot NHL playoffit meneillään. On ollut hienoa katsoa yöt laatulätkää. Pingviinit on mun jengi ja ei olisi tähän mennessä voinut paremmin mennä. Ehkä änäristäkin jotain tänne jossain vaiheessa kirjoitan.
 13. Veikkausliigaa tänään. Menen itse paikanpäälle katsomaan Hifk-JJK peliä. Laitan tällä kertaa vain kohteet ilman perusteluja, ei ole aikaa jäädä kirjoittamaan. Sjk - Ilves merkki 1 kerroin 1.74 Hifk - JJk merkki Hifk -1 kerroin 2.55 Ifk M - Hjk 2 kerroin 1.69 Yhteensä kerroin 7.50
×
×
 • Create New...