Jump to content

gambler3

Jäsen
 • Viestejä

  24
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  8 [ Lahjoita ]

Maine

23

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Betsaamisen kannalta huono pitää hirveesti eri sivuja auki. Jotenkin on tottunut pitää VP sivua auki, mut tohon uuteen ei ole vetoa näköjään. Varsinkin, kun kone on kaatuileva Windows "bluescreen of death".Mikkisoftan päivitys oli viimeinen isku.
 2. Ihan hyvän blogaajan on ylläpito löytänyt ja pitkäaikaisvetoja. 👍 ja TuroChateille 👎 samaa paskaa eri pussissa. Eihän tohon auta edes 10 käskyä raamatusta.
 3. Melkein voisi antaa 👍 et toi chat suljettiin. Pitää nyt luottaa vaan, että ylläpito keksii parhaat ratkaisut sivuston kehittämiseksi.
 4. Yksi pikku juttu. Me suurimmat trollit ja munapäät ollaan kuopattu VP bonusfirmoihin niin paljon rahaa et sillä saa muutaman kämpän ja Mersunratin. Vetochattihan ruokkii meidän pelihimoa. Konda, Putin, Jode, Mikkis, Shorty ison rahan kusituularit. Mun eka veto oli 1000e ja nyt menee 30e enää. Nousun sattuessa panokset vetää 10x. Johonkihan ne pörssin+pankin kymppitonnit on menny, kyllä ne vaan on bonarihurjasteluihin. Pankkeihin on rahahakemuksia, viimeinen oli 7000e. Jos kala nappaa niin taas lennetään.👍Mikkis on kultajäsen +++, sitä kannattaa jopa palvella. Ironista et viikkorahapelaajat on saaneet lopulta meidät kaikki ulos. Parhaiten maksavat asiakkaat.
 5. JormaV sanoi et Suomen vedonlyöntimarkkina on taantunut. Tää ehkä näkyy siinä et bonarisivutot joutuu satsaan eri tavalla. Veikkausbonuksetkin tykittää vihjeitä kovaan tahtiin. Veikkaus haluaa yksinvaltiaaksi ja markkinoida ulkomaillekin. Tuotot on pudonneet. Suomi ei ole yksin tässä sopassa, käykää kattoon Bettson groupin osakekurssia,,,se heijastaa euroopan tilannetta. Kuolleita bookkereita ja yhdistymisiä tulee nyt viikoittain, sekä uusia startteja. Toimiala murrostilassa. Se mitä tapahtuu seuraavaksi, niin herra yksin tietää, minä en.
 6. Eniten vituttaa sosiaalinen eristäminen, ei pääse edes questina seuraan keskustelua Toi chat sovellus taas kaato mun vanhan koneen bootissa. Jippikai jeah moterfukker Mun on vaikea nähdä tota tekstiä siellä, Casollo bookkerissa sama juttu, saa pinnistää. Vähän samantapaset käyttöliittymät.
 7. Sä voisit kiittää mua siitä että vältyit tekemästä 500e depoa sivulle, joka hävisi rahojen kanssa. Mut ole hyvä.
 8. Futisvetäjä nauttii erittäin kovaa aliarvostusta. Toivoisin, että joku muukin ostaisi häneltä vihjepaketin, nuori mies tarvitsee kannustusta, siis muutakin kuin VP pisteitä, joihin hänellä menee valtava työaika ja se on pois lukiosta. Ylikerroin rahamarkkinoille on vielä pitkä matka, mutta joku päivä,,,
 9. En osallistu Didcordiinn ylläpidon päätöksellä. Ajattelin vaan ilmoittaa, jos joku kyselee. Kiitos Flashille hyvästä kirjoituksesta. Ei muuta.
 10. Kiina +U3,5 ja U2,5 ja U1,5 Mallorca Egypti win to nill kaikki osui ,kukaan ei peesannut nyyh
 11. Mä annan vihjeen eli sama ottelu, X ja U 2,5 maalia, kerroin 4,12. *tää on tipsattu underiksi. Niin ,jos menee tiukaksi niin X ja U1,5 antaa 10 kertoimen, eli kiikarit. Tollein saa siis tasurin pois. Sit voi ottaa jompaa kumpaa +0 vedolla, miten live sattuu menemään.
 12. Ylikertoimessa on myös isompi määrä vaalivetoja ja kattokaa sieltäkin, jos asia kiinnostaa. Annetaan vihje Nodicbet, äänestysprosentti U69,9%, kerroin 3,2. Tämä on vastaveto ylikertoimen over kerroinr 1,3 hehkutukseen. Mä en tollasiin lähde. Toi pelattiin isolla alas. Se ei kuitenkaan tarkoita, että on varma. Jos vaikka sataa, tai joku muu muuttuja vaikuttaa, niin puntit on tasan. Panossuositus 20e.
 13. Tässä tuoretta tietoa https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nettipokerin-pelaajat-ja-vedonlyojat-hermostuivat-ulkomaisten-sivustojen-blokkaamissuunnitelmista-olisi-kuolinisku-elinkeinolle/069d7f3a-280f-4c24-a6c4-87d1fa98c263?ref=iltalehti:4a27&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=sisalto_kauppalehti_uutisnosto&_ga=2.263666124.1792027834.1552652808-1427763034.1549558250
 14. ylikertoimessa on ehdokkaita, jotka on meidän puolella, siellä on enemmänkin keskustelua asiasta
×
×
 • Create New...