Jump to content

Fizman

Jäsen
  • Viestejä

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

Everything posted by Fizman

  1. NFL:n poimitaan Texansin voitto Buccaneereistä. Kahden heikon joukkueen kohtaamisessa yleensä yksittäisten pelaajien taso ratkaisee ja varsinkin pelinrakentaja on tällä hetkellä kotijoukkueella parempi. Texans on muutenkin ollut ihan kohtuullisen pirteä himassa, niin ykkönen pahville. Jos haluaa pelata tasoitusta, niin -2.5 antaa kertoimen 1.86 (Coolbet) lähde. Esa ja betsiryhmä@whatsapp
  2. Tänään yli 2.5 maalin veto otteluun Fortuna vs. Vitesse. Kerroin 1.85 @pinnacle Perustuu ihan tilastoihin tämä veto. Fortuna kotona: AVG goals/game (15 games):[b]3[/b] Failed to score:6 in 15 games Clean sheets:5 in 15 games Shots on target/game:4 Shots off target/game:6.9 Vitesse vieraissa: AVG goals/game (15 games): [b]2.86[/b] Failed to score:5 in 15 games Clean sheets:2 in 15 games Shots on target/game:4.5 Shots off target/game:9 Lisää yli 200 henkilön whatsapp ryhmässä http://bit.ly/423FVwB liity mukaan Lisäksi Arsenalin peliin yli 9
  3. Fizman

    19.4

    Tämmöinen tripla. Ja mikäli livevihjeet kiinnostaa niin hyvä whatsapp ryhmä https://chat.whatsapp.com/CYbmtmwVbbMI5LIUEtopah
  4. Itse muistan entisenä veikkausforumin omistajana monia nimimerkkejä. Järkipeluri, Iletus , NikoH,ToniH , Habs, Chris, Ed, Betleader, etc etc. Osa Suomalaista vedonlyöntihistoriaa tämä ja http://keskustelu.veikkausforum.com Nyt on yksi foorumi ylitse muiden. Mutta ihmiset myös siirtyneet pois foorumin käytöstä? Kaikki hektisempää...Mikä olisi hyvä vihjealusta.
  5. Fizman

    17.11

    Tänään varmin kohde Kosovo vs Englanti yli 2.5 maalia. Kosovolla ihan pieni sauma kisoihin ja Englannilla taas lohkovoitto kyseessä. Maaleja tullaan näkemään. Kerroin noin 1.6 Samoin Portugalilla pieni mahdollisuus sössiä kisapaikka jos eivät saa tarpeeksi maaleja Luxemburgia vastaan ja Serbia voittaa Ukrainan. ( se ottelu muuten jää luultavasti alle 2.5 maalin, Ukraina päästänyt vain 2 maalia koko karsinnoissa) Tähän Portugali yli 3.5 maalia ja voitto . ____________________________________________________________ Vihjeitä änäriin: http://Www.nhlvihjeet.com
  6. Fizman

    31.1

    Tänään 21.45 Bournemouth vs. Crystal Palace yli 2,5 maalia. 1.95 @ Unibet 4/5 Panostus. Bournemouth on mennyt yli kuudessa edellisessä ja Crystal Palace ei voi jatkaa linjaa millä pelasivat Evertonia vastaan eli todella puoluustava. Ovat sen verran lähellä putoamisviivaa _________________________________________________________________________________________________________ NHLVIHJEET.COM - voitollisia vihjeitä taalaliigaan!
  7. Ligue 1 klo 21.00 Rennes - Troyes Rennes joka on sarjassa kolmantena kohtaa vielä voitoitta olevan Troyesin. Rennes on tehnyt maalin jokaisessa ottelussaan sensijaan Troyes omaa sarjan huonoimman puolustuksen. Veikkaus antaa vielä 1.75 muualla laskenut!
  8. Fizman

    10.5.

    Haetaan hieman erikoisempaa kohdetta. Uskon Sveitsin laittavan kampoihin Kanadalle ja tilanne voi hyvinkin olla päätöserässä vain 1-2 maalin johto Kanadalle. Eli osuma tyhjään maaliin, kerroin 5.00 panos 4/10 @ betsson. ______________________________ - vihjeet jatkuvat jälleen.
  9. Fizman

    11.11

    NHL: St.Louis Blues - Buffalo Sabres, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 1,51 Veikkaushuone Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Suomen aikaa ensi yönä pelataan kaiken kaikkiaan yhdentoista ottelun mittainen kierros.Buffalo Sabres matkustaa ennakolta vähämaalisessa kamppailussa St.Louis Bluesin vieraaksi. Lähtökohtaisesti St.Louis Blues on kotonaan selkeän ennakkosuosikin asemassa, mutta me keskitämme katseemme muualle. Buffalo Sabres on yksi NHL:n surkeimmista vierasjoukkueista ja senpä takia heidän maalinteko on tökkinyt pahemman kerran. Edelliseen kahteen vierasotteluun Buffalo Sabres ei ole tehn
  10. Fizman

    11.9

    LeKi-Peliitat +1 merkki 1. 2.25 @Veikkaus LeKillä peliin mukaan liigajyrät Pukka, Halme ja Venäläinen. Parhaimmillaan Liigassakin huippupelaaja Lucenius mukana. Lisäksi: Tänään koripalloa jälleen. Yksi hyvä tärppi Latvia - Ukraina ML 2 , Ukraina voitti mm. Belgian alkulohkossa, ja johti pitkään Ranskaa vastaan. Expekt tarjoaa Ukrainalle mukavaa 2,48 kerrointa johon esim. tuo 50€ riskitön veto on hyvä sijoittaa;). Ottelun voi katsoa esim: http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&competitionid=396&discipline=basketball striiminä.
  11. Fizman

    13.3

    Jokerit vs. Jyp 4/5 panostukselle under 5 1,84 @ pinnacle Jatkoajasta lainattua: 6 pisteen ottelu Jokerit ja JYP taistelevat runkosarjan toiseksi viimeisellä kierroksella sijoituksista liigan yle pmmässä keskikastissa. JYP tavoittelee puolivälierien kotietua, Jokerit puolestaan tarvitsee vielä lisäpisteitä puolivälieräpaikkaankin. * Panokset todella kovat, vähentävät maaliodotusmäärää. * Jyp päästänyt vähiten maaleja omiin kaikista joukkueista. * Myös Jokereiden oman pään pelaaminen ollut hyvää omiin tullut keskimäärin 2,56 maalia, neljänneksi vähiten. * Joukkueet pelanneet tasaisia otteluia
  12. Fizman

    19.1

    Tänään SM-liigaa, Ilves vs Tappara Moneyline 2 2,10 @bet365. Ilveksen maalilla aloittaa Wiikman, ja paluun tekee Niinimäki. Sivussa Matias Sointu, Joonas Rask, Kai Kantola, Teemu Kesä ja Konsta Mäkinen. Tapparalla alla kova päänahka, täydet vierailusta Ifk:n kotiluolassa. Uskoisin vähämaaliseen otteluun, joka kääntyy Tapparalle. Tapparalta sivussa Tuomas Vänttinen, Joonas Liimatainen, Brett Skinner ja Tommi Kovanen. Ilvekseltä Matias Sointu, Joonas Rask, Kai Kantola, Teemu Kesä ja Konsta Mäkinen. Aikasemmat kohtaamiset päättyneet maalin eroon. Molemmat joukkueet ovat uuden vuoden alussa saanee
  13. wagneri puhuu asiaa kyllä. Koska yhdessä bookereita vastaan tässä pelataan. Hieman hätiköity tuo kisaidea . Ehkä leikkimielinen kisa?
  14. No otetaan mukaan vielä vetoveljet ja vihjeet.com Ja he ketkä häviävät kisan, maksavat voittajafoorumille? Osallistujafoorumi laittaa pottiin 50e. Se jaetaan sitten voittajan osallistujien kesken. Te ketkä olette kummallakin jäseniä, tulisi valita puoli. Ei muuta kuin sääntöjä miettimään.
  15. Eli olen pettynyt ja hieman ihmeissäni miksi näiden kahden ilmaisfoorumin välille syntynyt pientä eripuraa. Pelaamme yhdessä bookereita vastaan, emme toisiamme. Tämä aiheutti mm. sen että pari henkilöä ei voi toimia kummankin saitin moderaattorina. Toivon kaikkea hyvää vihjeparatiisille, ei tämä ole niin kuolemanvakavaa. Ja voidaanhan me saada tämän avulla esim. foorumi vs foorumi freeroll ym.
  16. Fizman

    29.6

    Wimbledon: Robert Söderling vs Roder Federer. Söderling ollut kova vastus monelle , ja yli 32,5 peliä @ unibet, kertoimella 1,80 on mielestäni erittäin pelikelpoinen.
  17. Fizman

    29.6

    Wimbledon tänään. Ivo Karlovic vs. fernando Verdasco klo 14.15 over 39,5 pelit (bwinille voi ainakin pelata) Karlovic suosikki, mutta verdasco ei todellakaan ole helppo vastus. Ainakin yksi erä menee tie-breakkiin, ja veikkaan 3-1 tulosta.
  18. Fizman

    25.6

    VPS - JJK 1X ja alle 2,5 maalia Kaksi häntäpään joukkuetta kohtaa ensimmäisessä ottelussaan juhannustauon jälkeen. Vps tehnyt 10 ottelussa 9 maalia ja JJK 9:ssä 7. Luvassa vähämaalinen ottelu, erittäin suurella todennäköisyydellä ottelu tulee päättymaan joko VPS vähämaaliseen voittoon, tai sitten esim. 0-0 1-1 tasapeliin.
  19. San Jose vs Anaheim alle 5,0 maalia **** 1,90@ Betsson. Sanjose päästi runkosarjassa kaikista joukkueista toiseksi vähiten maaleja, ainoastaan Boston Bruins päästi vähemmän. Edellinen peli päättyi vähämaaliseen 2-0 voittoon San Joselle ja uskon että tänään ei nähdä myöskään maalijuhlia. 3-1 2-2 yms aika todennäköisiä lopputuloksia.
  20. Moniveto kisa? niitä vihjeitä kun ei meinaa missään olla. Eli saisi tehdä esim rivin jossa 4 merkkiä joka kohteeseen käytössä. Jos yksi ottelu oikein 10p, kaksi 20p kolme 50p?
  21. 8v poltin , ja nyt satunnaisesti. Ei mitään järkeä sinänsä leikkiä tulella
  22. Fizman

    19.5

    Erinomainen kohde yölle: Detroit vs . Dallas, Dallasin maalivahti Turco ollut hurjassa vireessä , torjunut kahdessa viime pelissä 74/76 laukauksesta. Detroit on suosikki , mutta ei tule ottamaan voittoa helposti, ja maalirikkaasta ottelusta tuskin on kysymys. Edelliset ottelut: GAME 1: STARS 1 @ WINGS 4 FINAL GAME 2: STARS 1 @ WINGS 2 FINAL GAME 3: WINGS 5 @ STARS 2 FINAL GAME 4: WINGS 1 @ STARS 3 FINAL GAME 5: STARS 2 @ WINGS 1 FINAL Alle 5 maalia @ Bwin , kerroin 1.80 panos 20e. edit: klo 3.50 pelattu 18min, detroit johtaa 3-0 Ei sitä aina voi tietää... edit2: 5-1 , maalist
×
×
  • Create New...