Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO  14.00

 

Novokuznetsk - Jokerit 

Valinta : Jokerit 

Kerroin : 1,52 ( Unibet ),  1,54 ( NordicBet ) , 1,53 ( Veikkaus )

 

Kerroin on kyllä matala. Joku tälle kaveriksi ,  niin kerrointa on lapussa ihan hyvä .  Lyhykäisyydessään pelinhenki on amatöörit vs ammattilaiset . 

 

Novokuznetsk oli tuossa neljän pelin voittoputkessa. Nyt on taas kaksi tappiota alla .  Joukkueesta en tiedä muutakuin mitä jaffalassa nähnyt. Sen perusteella voin sanoa, että KHL paskimpia joukkueita pelillisesti. 

Jokerit on nyt myös kaksi peliä hävinnyt, mutta pelillisesti Omsk oli kaadettavissa. Yksinkertaisesti tämä peli on voitettava. Luultavasti  kokoonpanoon ei tule muutoksia ,  paitsi maalivahti saattaa vaihtua.  

Lyhyesti 

Jokerit on pakko ottaa tästä 3 pst ,  kun tarvitaan poffipaikka .  Myös joukkue varmasti tiedostaa tämän ja vieraissa ollaan, niin en nyt ohipeliä halua uskoa. Toki ohipeli on ainoa syy, miks Jokerit tämän saattaa ryssiä. 

Joukkueilla on eroa yhtä paljon kuin Barcelona vs HJK jalkapallo-ottelussa. Siitä jokainen voi miettiä kumpi voittaa enemmän vaikka paras 7 pelistä.  Vain yksittäinen peli ja Jokerit lähtee takki auki, niin saattaa täydet pisteet jäädä ottamatta.

 

En usko tähän ,  sillä varaa ei ole ja joukkue ei ole niin väsynyt vielä Omsk jäljiltä että olisi taipumus tähän.  Jokerit varmasti lähtee ihan hyvällä ilmeellä ja tasoero hoitaa loput . 

 

Jokerit ,  kun voittaa varsinaisella peliajalla , niin tämä kohde menee oikein . 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Copa del Rey

Valencia - Leganes

Valinta: BTTS @1.91 bet365

Klo. 22.00

Eilinen päivä meni päin vi*tua kun kaikki 3 kohdetta suli käsiin, mutta tänään yritetään saada osa takaisin.

Joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu päättyi 3-1 Valencialle ja tänään ottelu pelataan heidän kotinurmellaan. Valencia ei ole kertaankaan tälläkaudella pitänyt maalia puhtaana tällä kaudella ja on päästänyt keskimäärin 2,4 maalia verkkoonsa kotipeleissään, joka on todella paljon.

Leganes on päästänyt vieraissa keskimäärin 2,25 maalia per peli ja itse tehnyt 5/8 pelistä vähintään yhden maalin. 3 muussa pelissä vastustajat ovat olleet Real Madrid, Espanyol ja Malaga jotka ovat kaikki kovatasoisempia joukkueita kuin Valencia .Leganes lähtee hakemaan tarvittavia maaleja ja tulee pelaamaan agressiivisesti, joten samalla puolustuksesta avautuu paikkoja mistä Valencia varmasti iskee. En näe kummallekkaan joukkueele ongelmaa miksi ei maaleja tässä saisi vaan päivastoin uskon todella että maaleja tullaan näkemään ainakin yksi kummaltakin joukkueelta. Saa nähdä minkälaisilla kokoonpanoilla joukkueet lähtevät pelaamaan, mutta miksi lähtisivät kierrättämään pelaajia sillä yämä on vuoden viimeinen peli molemmalle joukkueelle. Myös Leganesin ykkösmaalivahti on loukkaantunut (livetulosten mukaan).

Hieman lyhyt teksti mutta molempien joukkueiden maalinpäästöongelmista sekä legasin tarpeesta saada maaleja, lähden laittamaan vedon tähän otteluun

Tulosveikkaus 3-2

Veto menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelussa

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Bordeaux vs Nice Prediction and Betting Tips

JALKAPALLO

Ligue 1 - Ranskan Liiga

Bordeaux - Nice

Valinta: 2(Nice) @2.8(Unibet), 2.65(Veikkaus)

Päivä hyvää jalkapalloa luvassa, kun sarjakärki Nice matkaa vieraskentille kohtaamaan sarjan kymppipaikalla olevan Bordeauxin. Luvassa on varmasti jännittävä ottelu, jonka kuitenkin Nice hyvällä todennäköisyydellä tulee ottamaan kotio. Nicellä on nyt 4 pisteen johto Monacoon ja joukkue haluaa varmasti pistää kaiken likoon Ligue 1:sessä, sillä eurokenttäpanosta joukkueella ei ole sen jälkeen, kun he tippuivat Euroliigasta jääden lohkojumboksi. Hyvin kovaa panosta odotettavissa siis Niceltä. Sama on tietenkin Bordeauxilla, kun he eivät eurokentille ole päässeet ja pelillisesti heillä on hyvät mahdollisuudet tänävuonna jopa yltää europeleihin, mutta tässä pelissä tilanne heidän osaltaan on hyvin mutkikas. Joukkue kärsii monesta merkittävästä poissaolosta, joka vaikuttaa heidän peliinsä suuresti.

Merkittävät poissaolijat:

Bordeaux: Jeremy Menez, Nicolas Pallois, Jeremy Toulalan, Youssouf Sabaly

Nice: Dalbert Henrique, Mahdollisesti Dante (Pelaaminen epävarmaa)

Poissaolijoissa siis Bordeaux jää selvästi häviölle, mikä vain korostaa Nicen voittomahdollisuutta.

Tilastoja: Viim. 5 peliä (Liiga)

Bordeaux: 1 voitto, 1 tasapeli, 3 häviötä.

Nice: 4 voittoa, 1 tasapeli, 0 häviötä.

Tilastojenkin puolesta Nicellä kovempi formi tällä hetkellä yllä ja tämäkin tukee Nicen voittoa.

 

Pelistä voi tulla monimaalinen, näiden kahden joukkueen välillä on ennenkin nähty suurta maaliriemua. Tulosveto 1-3

Veto osuu, kun Nice voittaa.

TULOS: 0-0, Hyvin nihkeä peli, Nice hallitsi kokonaan ensimmäistä puoliaikaaa. mutta ei kerta kaikkiaan saanut palloa sisään (mm. läpiajoja joista ei saatu maaleja). Toinen puoliaika oli tasaisempi, Nice turhautui eikä saanut peliään enää kulkemaan.

 

 

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Venjäjä:MHL jääkiekko klo.18:00

HC MVDHC MVD - Amurskie Tigry   Amurskie Tigry

HC MVD o3.5 @2.17 Unibet

Kimurantti kohde mut kopastaan kotijengille maaleja.

MVD palaa kotijäille neljän vierasmatsin jälkeen,jotka ei nyt aivan putkeen menny,joten voitontahto/maalinälkä on kova.MVD on ollut vaikea vastus Tigrylle keskinäisissä.Syyskuussa se kyllä voitti kotonaan MVD:n kahdesti,mut siinä ne voitot alkaa osimoilleen olla,taitaa siel pari JA voittoa olla mukana.Sarjapeleissä Tigry ei ole kyennyt koskaan voittamaan MVD:tä sen kotikentällä.Tigry on tosin ollut hyvä vieraissa ja se onkin napsinut enemmän pisteitä niistä,mitä kotonaan.Tänävuonna joukkueitten viidessä kohtamisessa on kolmesti haettu ratkaisua varsinaisen peliajan jälkeen.Jos peikko ei ole punonnut Tigryn niskasta vaan edelleen kummittelee siellä niin uskoisin kotijoukkeen tekevän vaadittavat neljä osumaa tänään.

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Bundesliiga, SAKSA, KLO 21.00

Ingolstadt - Freiburg

Valinta: Molemmat tekevät maalin 

Kerroin: 2.02 (Unibet) 

  • Kumpikin puolustanut todella huonosti tällä kaudella. Ingolstadtilla pallo käy omissa keskimäärin 1.67 kertaa/ottelu ja Freiburgilla vielä useammin, 1.73 kertaa/ottelu. 
  • Freiburg esittänyt myös väkevää hyökkäyspelaamista ja paukuttanut keskimäärin 1.27 häkkiä/ottelu. Freiburg on tehnyt 9/10 edellisessä ottelussaan vähintään yhden maalin. 
  • Ingolstadtin hyökkäyspelaaminen ei ole ollut yhtä tehokasta kuin vierailla ja se on tehnyt keskimäärin alle maalin/ottelu. Viimeaikoina se on kuitenkin parantanut sillä saralla ja se on tehnyt 85% maaleistaan edellisessä 10:ssä ottelussa. 4/7 kotiottelussa se on tehnyt maalin. 
  • Freiburg on päästänyt jokaisessa vierasottelussaan ainakin yhden maalin. 
  • Ingolstadt on päästänyt 13/15 kaikista otteluistaan ainakin yhden maalin. 
  • Tärkeä ottelu kummallekin ja kumpikin tarvitsee maaleja. 

Tulosveikkaus: 2-1

 

Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Bundesliiga, Saksa, KLO 21.00

Hoffenheim - Werder Bremen

Valinta: Werder Bremen +1.0 AH

Kerroin: 1.98 (Pinnacle) 

  • Werder Bremen kauden alku oli todella haastavaa ja se hävisi lähes poikkeuksetta. Nyt se on kuitenkin hyvässä vireessä, eikä ole hävinnyt neljään otteluun. Hyvä vire on varmasti kohottanut joukkueen itseluottamusta ja etenkin Bremenin puolustamisesta on tullut vakuuttavampaa. Maaleitta Bremen on jäänyt tällä kaudella vain kerran, Bayern Muncheniä vastaan. 
  • Hoffenheim on niin ikään hyvässä vireessä, mutta voittaminen on ollut vaikeaa. Hoffenheim on voittanut ainoastaan kerran kuudesta edellisestä ottelustaan. Kotonaan Hoffenheim on voittanut vain puolet otteluistaan, eikä pääse helpolla tänäänkään. 
  • Hoffenheimilta puuttuu todella kova puolustava keskikenttäpelaaja, Rudy, joka toimii myös joukkueen kapteenina. Hänen poissaolonsa näkyy aivan varmasti. 
  • Hoffenheimilla on ollut suuria vaikeuksia Werder Bremeniä vastaan viime vuosina. Se on onnistunut voittamaan Bremenin ainoastaan kerran viimeiseen kymmeneen vuoteen ja edellisin voitto tuli kuusi vuotta sitten. 
  • Tasainen ottelu tiedossa ja uskon Bremenin nappaavan tästä vähintään yhden pisteen, sillä Bremen on kovassa vireessä ja vireen on pakko jatkua, koska sarjan häntäpäästä on noustava. Hoffenheimillekin pisteet kelpaavat, mutta pelkäämpä vain, että heille tulee yllätyksenä Bremenin kovuus. 

Tulosveikkaus: 2-2

 

Kohde menee oikein, kun Bremen ei häviä. Panos palautetaan, kun Hoffenheim voittaa yhdellä maalilla. 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Vapaan kanan vihjeitä osa #1

Eupen - Club Brugge 

Bruggen keskusta on komeaan keskiaikaismaisemaan jätetty taideteos, jota olen päässyt itsekin katsomaan. Tänään Bruggen miehet ovat matkustaneet parin sadan kilometrin matkan Eupeniin Saksan rajalle. Lähtökohdat otteluun ovat hyvinkin erilaiset joukkueiden välillä. Eupen taistelee putoamista vastaan ja Brugge koittaa uusia mestaruutensa. Molemmilla on kokoonpano-ongelmia, mutta enemmän ne vaikuttavat Eupenin peliin, keltä puuttuu esimerkiksi heidän maalivahtinsa Van Crombrugge, hyökkääjät Ocansey ja Jeffren, puolustuksesta Timmermans ja Kenne ja keskikenttäpelaaja Amani. Molemmat joukkueet pelasivat suurinumeroiset lukemat viime kierroksella, kun Eupen hävisi vieraissa Anderlechtille ja Brugge voitti kotonaan Kortrijkin. Joukkueet ovat pelanneet maalirikkaita otteluita ja tänäänkin on suuri mahdollisuus lukemien repeämiseen. Eupen yllätti Bruggen marraskuussa ja pudotti heidät cupissa, mutta nyt vierailijat eivät varmasti tule takki auki tähän otteluun ja haluavat maksaa kalavelkoja takaisin. 

Pelivalinta: Club Brugge -1 ah 1.84 Unibet

Link to post
Share on other sites

Serie A, Italia, KLO 21.45

Inter - Lazio

Valinta: Inter yli 1.5 maalia

Kerroin: 2.00 (Bet365) 

  • Inter on vaarallisen kovassa vireessä tällä hetkellä. Valmentajanvaihdoksen jälkeen Inter on voittanut 3/5 ottelua ja ainoa tappio tuli Napolia vastaan, joka on tällä hetkellä ehkä Serie A:n kuumin joukkue. Inter on voittanut kaikki kuusi edellistä kotiotteluaan ja itseluottamusta on. Kaikki tuntuu toimivan etenkin San Sirolla. 
  • Lazio on esittänyt koko kauden jatkunutta tasaista suorittamista, mutta sillä on ollut vaikeuksia näitä kovimpia joukkueita vastaan. Kovimmista joukkueista se on onnistunut ainoastaan Fiorentinan voittamaan tällä kaudella, vaikka se on kohdannut jo Roman, Torinon, Napolin, Milanin ja Juventuksen Fiorentinan lisäksi. Näitä joukkueita vastaan maaliero on ollut 6:8.
  • Inter on paukuttanut San Sirolla keskimäärin 2 maalia/ottelu ja viimeiseen viiteen kotiotteluun Inter on tehnyt hurjat 12 maalia! Edelliseen viiteen kotiotteluun LAZIOTA vastaan Inter on paukuttanut 10 maalia. 
  • Interin tähtihyökkääjä Mauro Icardi on tällä hetkellä kuin supertulivuori, joka on räjähtämäisillään. Mies on ollut 3 Serie A-ottelua putkeen nyt maaleitta ja Icardi erittäin harvoin pelaa neljää ottelua maaleitta Serie A:ssa. Interillä on kuitenkin myös muita tulikuumia hyökkääjiä, jotka ovat maalivireessä ja se on erittäin hyvä asia. 
  • Uskon Interin pystyvän tänään tekemään useammankin maalin, sillä sitä ei ole kukaan onnistunut vielä San Sirolla nollaamaan ja Laziolla on ollut ajoittain jopa pieniä vaikeuksia puolustuksen kanssa vieraissa. 

Tulosveikkaus: 3-1

 

Kohde menee oikein, kun Inter tekee ainakin 2 maalia

Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska, KLO 21.50

Bastia - Marseille

Valinta: Molemmat tekevät maalin

Kerroin: 2.00 (10Bet) 

  • Bastia on viimeaikoina saanut hyökkäyksensä kuntoon ja tehnyt 6 maalia 5:ssä edellisessä ottelussaan. 
  • Marseillella nyt riittää taitoa tehdä maali aivan tarpeeksi. Marseille on kuitenkin jäänyt muutaman kerran maaleitta tälläkin kaudella, mutta kaikki ne olivat kovimpia joukkueita vastaan. 
  • Korsika on vaikea paikka vierailla ja Bastia onkin tehnyt kotonaan vähintään yhden maalin 6/9 kotiottelussa. Kaksi niistä oli 0-0 otteluita, mutta tänään on vaikea uskoa, että maalittomaan tasapeliin päädyttäisiin. 
  • Marseille tarvitsee tänään ehdottomasti kolme pistettä ja lähteekin varmasti hyökkäämään rajusti. Siinä avautuu samalla mitä loistavampia paikkoja Bastialle iskeä vastahyökkäyksistä. En kuitenkaan usko Bastian puolustuksen kestävän koko ottelua Marseillen rummutusta. 
  • Bastia lähtee suurella todennäköisyydellä puolustuskannalle ja haluaa varmasti käyttää kaikki vastahyökkäysmahdollisuutensa ja Bastian suuri osa maaleista onkin tehty vastahyökkäyksistä. 

Tulosveikkaus: 1-1

 

Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin

Link to post
Share on other sites

Vapaan kanan vihjeitä osa #2

Bayern - RB Leipzig 

Kahden kärkijoukkueen kohtaaminen Bundesin viimeisellä kierroksella ennen joululomaa. Moni joka lähti pelaamaan Leipzigiä jo alkukaudesta, on tehnyt varmasti sievoisen tilin. Tähän herkkupalaan en lähde edes arvaamaan tulosta, koska kaikki on käytännössä mahdollista. Bayernilla on ollut ongelmia "isoissa peleissä" ja Hoffenheimia ja Kölniä vastaan jouduttiin tyytymään tasureihin. Tämäkin voisi olla tasapeli, mutta kun en ole katsonut tarpeeksi Leipzigin pelejä niin en osaa sanoa onko puolustuksella mahdollisuus kestää Bayernin paineistusta. Se on kuitenkin varmaa, että tästä on luvassa vauhdikas peli - uskoisin Bayernin vievän 65% pallonhallinnan ja Leipzig tulee tyytymään vastahyökkäysten kyttäilyyn. Robbenin ja Costan kautta yritetään laittaa palloa Lewandowskille boksiin. Sen sijaan, että arvaisin Leipzigin tasapeliä tai Bayernin parin maalin voittoa, uskon, että pelissä tullaan näkemään enemmän kuin 9 kulmaa. Bayernin viime peleissä kulmatotalit ovat olleet seuraavanlaiset: 12, 6, 9, 12, 9, 14, 9, 8, 13, 8, 8, 10, 9, 9. Bayernin kotipainostuksen jälkeen kulmia pitäisi tulla useampi mitä kauemmin peli pysyy tasaisena. Leipzig pystyy varmasti pitämään pelin tiukkana ja pelityylillään käymään myös Bayernin kulmalipulla  2-3 kertaa. 

Pelivalinta: yli 9.5 kulmaa 1.86 Unibet

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo Englanti Valioliiga 17:00 Sheffield - Nottingham Pelivalinta: Nottingham @ 1.70 Unibet Nottingham taistelee sarjapaikastaan ja voitto tästä ottelusta olisi kyllä otettava, ettei homma mene liian tiukaksi. Nottingham on Sheffieldiä huomattavasti parempi joukkue ja perus suorituksella pitäisi vähintään se maalin voitto irrota myös vieraskentällä sillä luokattoman huono Sheffield on koko kauden ollut.
    • Jalkapallo Japani 8:00 Niigata - Hiroshima Pelivalinta: Sotriou tekee maalin @ 3.10 Betsson Lähdetään kokeilemaan josko Sotriou onnistuisi heikkoa Niigataa vastaan maalinteossa. Hiroshima on huomattavasti vahvempi joukkue ja se ei ole hävinnyt vierassa 9-peliin!
    • Jalkapallo Japani 8:00 Yokohama - Iwata Pelivalinta: Eka puoliaika yli 1.5 maalia @ 2.43 Pinnacle Sen verran on kovia maalintekijöitä molemmilla joukkueilla, että täytyy lähteä hakemaan jo ekalle 45min vähintään kahta osumaa.  Esim. Bet365 tämä kerroin on jo poljettu 2.25!
    • Astros - Guardians Vihje : yli 9 juoksua 1,82@ Unibet 3:10 Molemmilla melko heikot kädet tänään ja aika hyvin on juoksuja tullut näiden joukkueiden välillä. Itse näkisin että voi tulla melkoiset juoksukarkelot.
    • Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 03:00 Torontolla Matthews sivussa, ja ei vielä voittoa kotona tässä sarjassa. Paine on liian kova ikuiselle play-off epäonnistujalle kotiotteluissa. Boston lisäksi play-offien toiseksi paras ylivoimalla, kun taas Toronto toiseksi huonoin.    Boston ML @1,78 @unibet
×
×
  • Create New...