Jump to content

Recommended Posts

Kanada - Venäjä

Kanada ml @1.77 Mara

Mielestäni turnauksen parhaat joukkueet kohtaavat jo välierissä, mikä ei tosin varsinainen yllätys ole.

Alkusarjan peleille ei liikaa kannata painoarvoa antaa, sillä varmasti kumpikaan ei siellä kaikkeaan antanut.

Puolivälierissä Kanada hallitsi ottelutapahtumia mielin määrin, jopa alivoimalla pelatessaankin. Senpä vuoksi väitän, ettei parasta Kanadaa ole nähty vielä, ei lähimainkaan. Korkeintaan hetkittäin.

Ainut kysymysmerkkejä herättävä osa-alue on maalivahtipeli. Osasyynä ajoittain epävarmoihin otteisiin saattaa yhtä hyvin olla ns. panoksettomat pelit kuin pelinkuvatkin. Kanada ei missään ottelussa ole ollut mitään muuta kuin todellinen suursuosikki, minkä koen vaikuttaneen osaltaan myös pelaajien otteisiin.

Venäjää vastaan on saatava jokaisesta pelaajasta paras irti, enkä näe syitä miksi näin ei tapahtuisi. 

Tuskin tarvitsisi edes erikseen mainita Venäjän aseita, tuhoisaa hyökkäys- sekä vahvaa maalivahtipeliä. Puolustus onkin selvästi heikoin osa-alue, se ei ole läheskään yhtä kokenut kuin se on totuttu näkemään. Joku voisi pitää nuoruutta positiivisena asiana, mutta näen siinä riskinsä. Varsinkin kun Venäjän pelityyli on tiedossa.

Karkeasti siis maalivahtiosasto on ainut missä Venäjä vie paperilla, puolustus suht selvästi Kanadalle ja hyökkäysmateriaalikin on laajempi. Venäjän hyökkäystehot nojaa liikaa yhteen (kahteen?) ketjuun.

Uskon että Kanada tulee hallitsemaan ottelun tapahtumia ja pystyvän ratkomaan ottelun hyväkseen juurikin yllä mainitun leveämmän materiaalin turvin.

Toki nämä onneksi ratkotaan pelaamalla, mutta siinä mielestäni tärkeimmät pointit. Äärimmäisen tasokas ja viihdyttävä ottelu luvassa, se on varma.

Tulosveikkaus 3-2. :( 

Link to post
Share on other sites

Ruotsin_lippu.jpg 8872883519518.jpg

Jääkiekko, MM-Kisat, Välierä

Ruotsi - Suomi

Suomi @4.70 UniBet

KLO: 20.15

Ollaanpa ajoissa liikkeellä, koska Suomalaisethan luottaa omiinsa AINA! En tiedä mitä ihmeen pelleilyä ollaan nähty Leijonien peleissä aiemmin, mutta enään ei. Nyt lähdetään ns. "mahdottoman" hakuun. Poronvoima on kuitenkin sitämieltä, että vastus lienee ehkä helpompi kuin USA. Perustelen valintaani muutamilla seikoilla. Länsinaapuri on mielestäni ollut senverran ylimielinen aivan kisojen alusta asti, että päättivät jo muutenkin sekavaan svedpetternippuunsa hälyttää "apuun" muutaman kaverin. Maalivahtiosastolla piilee Svedpettereiden heikkous. Ylimielisyys oranssitukissa ja leveät hymyt hyytyy vielä. Tähtisikermä näyttää paperilla toden totta kovalta, mutta onko nuoresta Nylanderista ratkaisijaksi? Kokeneempi osasto ei mielestäni ole ollut sen kummoisempi vaikkakin onnistumisia on tullut heillekin. Liikaa "tähtiä" on liikaa "tähtiä."

Leijonat taas lähtee kamppailuun ilman ainoatakaan tähteä. Tai niin voisi helposti luulla kun rosteria katsotaan. Joukkuehengellä ja median luomalla haistapaska touhulla ollaan saatu Leijona erittäin vihaiseksi ja jopa ylitsepääsemättömään lentoon. Valmistautuminen tähän kamppailuun tulee olemaan Suomella parempaa ja oikeiden kemioiden löytyminen vei sekin vain vaivaiset 7 ottelua. Marjamäki saa jatkaa työssään ja Ylen ja Iltapaskan toimittajat käänsivät takin jo ties monennenko kerran kisojen aikana. Jopa Länsinaapurimme osallistui paskanjauhantatalkoisiin, joten etu on meillä. Siis MEILLÄ! Eurooppalaisessa kaukalossa usealla euroopansarjan pelaajalla on huomattava etu svedpettereihin verrattuna. Toivotaan vielä Säteriä luukulle tähän kamppailuun niin saadaan kaataa Venäjä sitten Finaalissa. Maalintekijöiksi luulisin kunnostautuvan ylikertoimilla joko Aaltosen Juhiksen @7.00 UniBet taikka Osalan Oskarin @6.75 UniBet. Mahdollista on myös että molemmat osuu. Tulosveikkaus Suomelle lukemin 1-3 ja poronvoima kiittää. Huikeaa kiekkopäivää kaikille jääkiekon ystäville. Huudetaan yhdessä Svedpetterit kumoon. 

Kohde menee oikein KUN Suomi voittaa ottelun 

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Päivän pelivalinnat

TP-47 - PK-37

Tornio versus Iisalmi, Iisalmi versus Tornio. Kakkosessa on taas tukku matseja tänään tarjolla ja poimin nyt ainakin alkuun tämän kyseisen otteluparin. TP on rutinoitunut kakkosen porukka jo monen vuoden takaa ja tälle kaudelle tavoitteet nostettiinkin sarjanousuun ihan aiheesta. Pientä miinusta pitää antaa kuitenkin antaa noille tavoitteille, sillä tärkeät runkopelaajat Sieppi ja Närhilä joutuvat olemaan loppukauden sivussa. Tästä ottelusta on lisäksi poissa pelikiellon myötä kapteeni Berg. PS Kemistä napattu Gilligan kuitenkin pelannee tässä ottelussa, mikä on tärkeää kotijoukkueen kannalta. Maalintekovoimaa riittää yhä. PK kävi vilauttamassa osaamistaan viime kaudella Kolmosessa, mutta nousi saman tien takaisin Kakkoseen. Joukkue on ollut samalla rungolla jo monen vuoden ajan, mutta tulee mielestäni taistelemaan ennemmin säilymisestä sarjassa kuin keskikastin sijoituksista. Keskikentältä missataan edelleen KuFu-vahvistus Nissilä, joka on iso menetys. Villikettuja vastaan jouduttiinkin tyytymään tasuriin. Molemmilla joukkueilla on kysymysmerkkejä pelin alla, joka laskee PK:n kerrointa, mutta TP on erittäin kotivahva porukka ja laajemmalla arsenaalilla pelaava joukkue, enkä missään nimessä näe todennäköisenä että PK tulisi ottamaan pisteitä Torniosta tänään, lisänä on matkarasitus. Tästä saadaan ihan hyvät pelit kotijoukkueen kautta. 

Pelivalinta: TP-47 -1.5 ah 2.04 Unibet

peli oli vedetty kokonaan pois livevedonlyönnistä, erittäin outoa, kaikki muut kakkosen matsit olivat tarjolla. Ilmeisesti pelaajistoissa ennakoidut epävarmuudet ovat käyneet toteen ottelupäivän aamuna. 

2017 pelivihjeet: (15-3-11)

Palautus tasapanoksin (ROI): 107,5%

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 16.15

 

Kanada  - Venäjä 

Valinta : Venäjä ML

Kerroin : 2,25 ( NordicBet )

 

Itse hyppään Venäjän kelkkaan, koska kerroin on maukkaampi ja voi yhtä hyvin osua. 

Maalierot :

Alkulohkossa tehdyt : 32 -35

alkulohkossa päästetyt : 10-10

Puolivälierissä tehdyt: 2-3

Puolivälierissä päästetyt : 1-0

Yhteensä :

Kanada tehnyt: 34  Venäjä tehnyt: 38 maalia 

Kanada päästänyt: 11 Venäjä päästänyt: 10 maalia 

Mielestäni tämä ottelu on täysin 50-50% ottelu 

Itse en  näe Kanadaa noin isona suosikkina, mitä kertoimet antaa olettaa ML muotoina. 

 

Kanada on kova, mutta ei mitenkään ylikova.  Kanada oli ylivoimainen tuossa Saksa puolivälierä ottelussa ja kyseessä ei ollut tiukka ottelu, vaan Kanada vei ihan täysin.  Venäjä pelasi tasaisemman ottelun, mutta kuitenkin voitti rutiinilla 3-0. Se kertoo myös kovasta joukkueesta.

Venäjän suurin etu on maalivahtiosastolla.  Vasilevskiy pyyhkii lattiaa Kanadan vastaavilla ja näin tiukassa pelissä se on iso etu.  Kanada omaa ehkä nimekkäämmän puolustuksen,  mutta tähän asti, kun katsotaan kisoja, niin Venäjällä on yhtä kova puolustus.  

Molemmilla on kivikova hyökkäys, niinpä maalivahti on isossa roolissa näissä otteluissa.  Kumpi todennäköisesti imaisee ja ei pysty kannattelee joukkuettaan.  Mielestäni tämä tuo edun Venäjälle.  

Venäjän pää: Moni muistaa kuinka Venäläiset alkaa aina sooloilemaan näissä otteluissa ja pelaajien oma ego tulee esiin.  NYT kuitenkin Venäjän joukkueessa on yllättävän paljon joukkuepelaajia ja ne oikeasti "selän suoristajat" ovat poissa.  Tästä ei voida antaa Venäjälle miinusta. 

Venäjä haluaa aina voittaa Kanadan ja mielestäni nyt on paras sauma siihen.  Venäjä on mielestäni jopa vähän ennakkosuosikki paremmin molarin turvin. 

 

Venäjä,  kunhan voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 21.15

 

Ruotsi - Suomi

Valinta : Ruotsi 

Kerroin : 1,66 ( NordicBet )

 

Ruotsi - Suomi.  Ruotsi tämän lopulta aina voittaa kuitenkin.  Ruotsi on oikeasti valovuoden edellä ja tulee voittamaan. 

Suomi voitti USA:n ihan USA:n huonouden ja innokkuuden takia.  USA pelaajat syötteli ihan järkyttävän tyhmiä ja rohkeita syöttöjä viivan päällä, josta Suomi pääsi vastaiskuun.   Suomi pelasi hyvin omassa päässä,  mutta osittain USA:n pelityyli teki siitä Suomelle helpon. 

Ruotsi puolustaa tiiviimmin kuin USA ja Ruotsi hyökkää paljon enemmän Suomalaiseen tyyliin joukkueena, jolloin Suomi ei tule pääsemään yhtä vaarallisiin vastaiskuihin,  mitä USA lahjoitti. 

Säteri pelasi hyvin, mutta nyt joutuu pelaa yhtä hyvin,jopa paremmin  sillä Lundqvist osaa pitää Ruotsia pystyssä.  Myös Ruotsin puolustus on tiivis omassa päässä,  joten kuka Suomelta pääsee maalille ajamaan oikeasti. 

Moni ylihehkuttaa Suomea ja odotukset on korkealla, mutta todellisuudessa Ruotsi on kovempi kuin USA ja pelaa paremmin, jolloin Suomen Marjamäki kiekkoa tulee taas tuskaisena esiin ja Marjamäki saa potkut ensi viikolla.

Ruotsi,  kun voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Tennis WTA

Muguruza - Svitolina

Vihje: 3 erää

Kerroin: 2,30

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 18:00

Roomassa alkaa turnaus nähdä loppuaan kun semifinaaleja jo pelaillaan. Alkuillan semifinaalissa kohtaavat Muguruza ja Svitolina.

- Kummankaan lempi alusta ei massa ole mutta molemmat ovat silti pelanneet hyvän ja suht ehjän turnauksen hyvillä näytöillä.

- Muguruza on joutunut tässä turnauksessa aavistuksen kovemmalle ja hiukan hän on ailahedellutkin mutta muuten Muguruza on huippumassapelaaja.

- Svitolina on pelannut huippu hyvää tennistä ja eilen hän voitti yhden maailman parhaimmista naispelaajista Pliskovan 2-0. Pliskovalla tosin ei ole viime aikoina mennyt massalla kovinkaan kummoisesti mutta silti yllättävän dominoiva Svitolina oli.

- Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja venyneet kolmanteen erään ja uskon tänäänkin niin käyvän näiden kahden hyvän pelaajan välillä, peli tuntuu täysin 50/50 kolikonheitolta jossa molemmat ainakin sen yhden erän vievät.

 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, La Liga @18:00

Sporting Gijon - Real Betis

Pelivalinta: 1

Kerroin: 2,48

 

Sarjanousija, joka hissiliikkeellä viime kierroksella varmisti laskun alempaan kerrokseen, ja sarjapaikan ensi kaudeksi varmistanut vierasjoukkue. 

 

Sporting Gijon lähtee otteluun jo putoamisen varmistaneena. Joukkue on kahdesta viime ottelusta saalistanut kuusi pistettä putkeen ja sekös onkin ensimmäinen kerta koko kaudella kun näin tapahtuu. Valitettavasti viime kierroksella La Coruna varmisti sarjapaikan ja sinetöi Gijonin ihmeen putoamisen. Nyt joukkue lähteekin otteluun vailla paineita ja varmasti janoaa hyvää tulosta, jotta sarjasta lähdetään voittoputken saattelemana ja annetaan kotiyleisölle arvoisensa kauden lopetus. Joukkue on viidestä viime ottelusta saalistanut kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja yhden voiton. 

 

Vierasjoukkue Betis sijoittuu sarjassa sijalle 14 tai 15, sen ratkaisee tämä ottelu ja itse ennustan sijoituksen olevan jälkimmäinen. Sarjapaikka on varmistettu ja vaikka varmasti halutaan kausi lopettaa hyvään tulokseen, on vastustajalla motivaatioetu tähän otteluun. Joukkueen viisi viimeistä ottelua on tuonut kolme tappiota, yhden tasapelin ja yhden voiton. Maaleja on omiin tullut 11. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset on ollut tiukkoja, joten tasoeroa ei joukkueiden välillä suuremmin ole.

Ottelusta tulee varmasti viihdyttävä ja ennustan maaleja nähtävän paljon. Kotijoukkue kääntää ottelun itselleen motivaatioedun turvin ja tuo tämän kohteen kotiin.

 

Tulosveto: 3,4-1,2

 

Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, Kemmuru said:

Jääkiekko 

MM-Kisat 

KLO 21.15

 

Ruotsi - Suomi

Valinta : Ruotsi 

Kerroin : 1,66 ( NordicBet )

 

Ruotsi - Suomi.  Ruotsi tämän lopulta aina voittaa kuitenkin.  Ruotsi on oikeasti valovuoden edellä ja tulee voittamaan. 

Suomi voitti USA:n ihan USA:n huonouden ja innokkuuden takia.  USA pelaajat syötteli ihan järkyttävän tyhmiä ja rohkeita syöttöjä viivan päällä, josta Suomi pääsi vastaiskuun.   Suomi pelasi hyvin omassa päässä,  mutta osittain USA:n pelityyli teki siitä Suomelle helpon. 

Ruotsi puolustaa tiiviimmin kuin USA ja Ruotsi hyökkää paljon enemmän Suomalaiseen tyyliin joukkueena, jolloin Suomi ei tule pääsemään yhtä vaarallisiin vastaiskuihin,  mitä USA lahjoitti. 

Säteri pelasi hyvin, mutta nyt joutuu pelaa yhtä hyvin,jopa paremmin  sillä Lundqvist osaa pitää Ruotsia pystyssä.  Myös Ruotsin puolustus on tiivis omassa päässä,  joten kuka Suomelta pääsee maalille ajamaan oikeasti. 

Moni ylihehkuttaa Suomea ja odotukset on korkealla, mutta todellisuudessa Ruotsi on kovempi kuin USA ja pelaa paremmin, jolloin Suomen Marjamäki kiekkoa tulee taas tuskaisena esiin ja Marjamäki saa potkut ensi viikolla.

Ruotsi,  kun voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. 

Ei vitt.. ainoa peli mitä en olisi koskaan Suomea vastaan.. vaihda kansalaisuus :rolleyes: 

Suomi voittaa ja toi kerroin on hyvä ? siis Suomelle ja ilman sinivalkoisia laseja

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska

Toulouse - Dijon

Valinta: Toulouse DNB @2.00 ComeOn

Klo. 22.00

Kauden alussa odotin Toulousea sijoittumaan paremmin, mutta sijoja tiputtiin huonojen putkien takia. Toulouse ei ole voittanut kuuteen otteluun, jonka takia kerroin onkin noin suuri. Vastaan kuitenkin tänään asettuu sarjan huonoin vierasjoukkue Dijon, joka on voittanut kauden aikana vain kerran vieraissa (Lorientin). Toulouselta löytyy nopeita hyökkääjiä, kun taas Dijonin pakit ovat näkemäni perusteella hitaita (mm. Braithwaite). Tämä on Toulousen viimeinen peli sarjassa ja kotiyleisöä saapuu paikanpäälle varmasti mukavasti, joka on iso etu Toulouselle. Loukkaantumislistaa katsottuna Toulouse saa vielä vähän etua ottluun, sillä Dijonilta puuttuu topparit Adam Lang sekä Fouad Chafik ja keskikenttä Dylan Bahamboula sekä hyökkääjä Yohan Riviere. Toulouselta on poissa Alexis Bilin sekä Jean Akpa Akpro, jotka eivät näkemyseni mukaan ole tärkeitä Toulouselle. Itse en Dijonia lähtisi ennakkosuosikiksi laittamaan ja siksi tähän betsiin on hyvä tarttua.

Kohde menee oikein kunhan Toulouse voittaa. Tasapelistä saa panoksen takaisin.

Link to post
Share on other sites

Ruotsi - Suomi

alle 4.5 @1.93 Mara

Yllä onkin jo pariin otteeseen pohjustettu illan herkkupalaa, joten pidetään simppelinä.

Ruotsi tulee materiaalinsa voimalla hallitsemaan ottelua, mutta näen sen Suomen kannalta hyvänä asiana.

Suomen joukkuepuolustaminen oli jo USA-matsissa melko hyvällä mallilla, vaikka jenkkipojat tekivätkin homman ehkä hieman helpommaksi kuin mitä se olisi voinut olla.

Mikäli Säteri jatkaa huippuotteitaan ja puolustuspelaaminen on hyvää, niin en usko Ruotsin kykenevän kovinkaan montaa maalia tekemään. Ylivoimat tosin voivat ratkaista ottelun, joten boksista on pysyttävä poissa.

Mitä Suomi sitten tulee tarjoamaan? Tylsää, mutta suht tuottoisaa peliä. Jos pakka kestää kasassa 60min ja omista muutamista paikoista sen maalin tai pari onnistuu värkkäämään saatetaan olla vahvoilla jo.

Tulosarpa 2-2

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko NHL Klo  02.30   Dallas Stars  -  Vegas Golden Knights   Valinta:  vegas Golden Knights  ML Kerroin:   2,28 ( paf)    Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   1,kierros päättyy tänään, kun suomalaisten Dallas isännöi Vegas joukkuetta.  Pieni tilasto pläjäys - Dallas historia 7/16 voittoa G7 - Stars päävalmentaja DeBoer saldo 7/7 voittoa G7 - Joe Pavelski saldo 7/10  G7 voittoa   - Vegas saldo 2/3 voittoa G7 pelissä.  Ainoa tappio  juuri DeBoer Sharks vastaan.  Eli DeBoer on ollut isossa osassa tässä vegas historiassa.   - Vegas päävalmentaja Cassidy  saldo 2/4 voittoa G7,    -  Alec Martinez,  Pietrangelo molemmilla 5/5  G7 voittoa    - 114- 81  kotijoukkue on NHL historiassa voittanut tämän G7 pelin.   Yhteenveto Stars on ennakkosuosikki tänään.  Heillä on erittäinkin rutinoitunut päävalmentaja tähän.   Myöskin kotijoukkue voittaa useimmiten yksittäisen G7 ottelun.   Kertoimissa ei sinällään ole ilmaa kummallakaan.     Kemmu  teoria Boston Ainoa idässä,  jossa ei ole suomalaisia,  täten, jos Dallas putoaa, niin Lännessä Colorado,  jossa on suomalaisia. Ainoa joukkue.   Olisiko tuossa jännä tilasto, mikä pitää paikkaansa?   Ehkä jotenkin pakko testaa ja onhan Vegas kiva Kerroin, mitä voi koittaa.      Kunhan Vegas voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ESL Pro League PK: FlyQuest - Ninjas in Pyjamas | FlyQuest | 1.82 (Coolbet)   PK: Monte - FURIA | FURIA | 1.78 (Coolbet)   PK: Natus Vincere - Complexity | Yli 2.5 karttaa | 2.10 (Coolbet)
    • Saatiinhan sitä vihreääkin jo kunnolla välieriin Se olis sitten finaalia vaille valmista, 1 ottelu jäljellä, mahdollisesti 4 sessiota. Finaalit mennään paras 35 eli 18 voittoa tarvitaan mestaruuteen. Kyren Wilson (12.) - Jak Jones (44.) Wilson on suosikki kertoimin 1.33 ja Jones saa 3.40 (Bet365). Uskon Jonesin pistävän hyvin hanttiin Wilsonille ja toivon näkeväni parin päivän aikana kaikki 4 sessiota, joten ihan pieni betsi over 30.5 freimille tulee otettua.
    • Jääkiekko NHL KLO 03.00   Boston Bruins -  Toronto Maple Leafs   Valinta:  Boston Bruins ML Kerroin:  1.76 ( paf)   Game 7.  Sarja on tasan 3-3.   - Bruins hävinnyt nyt kaksi kautta putkeen 3-1 tilanteen G7 peliin - Bruins hävinnyt G7 nyt kolme kertaa putkeen 2019,2022,2023. - Leafs hävinnyt 2004 jälkeen kaikki G7 pelinsä - Matthews palaa kokoonpanoon ja sotkee kemiat sopivasti tänään. Ilmeisesti Woll saattaa olla pois, mutta selvii itse pelissä pelaako kuitenkin.  KAIKKI SELVII VASTA KU KLO ON 3.00-3.10   BRUINS FANINA uskon omiin.  Tää on myös nähty, kun moni puhuu viime vuoden sulamisesta.  No Leafs G7 on nähty, että Bruins hoitaa sen varmoin ottein usein.  Nyt tilasto voitto kotijoukkueelle G7 pelissä juuri Leafs vastaan olisi loogista.  Varsinkin, jos Leafs ketjut tai molari vaihtuu.  Se olisi niin nähty kuvio.  Bruins vaihtoetu on iso tänään. Kotiyleisön edessä pääsee pelaa klassikon.  Itsellä on vahva luotto omiin.   Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu
    • Koripallo, NBA Denver Nuggets vs. Minnesota Timberwolves klo. 2.00 Nikola Jokic tekee tripla-tuplan/2,63 PAF Nuggets kohtaa NBA:n läntisen konferenssin pudotuspelien toisella kierroksella Phoenix Sunsin sweepanneen Minnesotan. Nikola Jokic on totuttuun tyyliin Nuggetsin tärkein yksittäinen pelaaja ja itsellä on vahva käsitys, että serbialainen nostaa pelien koventuessa tasoaan. Tänään voisi olla hyvä hetki tehdä kevään kolmas tripla-tupla. Lakersia vastaan ensimmäisellä kierroksella tämä tapahtui kahdesti ja pari kertaa jäi yhden syötön päähän tripla-tuplan syntyminen.
×
×
  • Create New...