Jump to content

Recommended Posts

Valioliiga, Englanti

Kuvahaun tulos haulle crystal palace Crystal Palace - West Ham  Kuvahaun tulos haulle west ham  

Valinta: West Ham DNB @2.32 Unibet

Klo. 17.00

Viime sunnuntaina en olisi uskonut että West Hamia tulen tänään pelaamaan, mutta asiat ovat muuttuneet.

West Ham hävisi viimeviikonloppuna Brightonille kotonaan 3-0 ehkä surkeimmalla esityksellä mitä olen nähnyt. Kuitenkin keskiviikkona West Ham voitti Tottenhamin 3-2 eritäin hyvällä pelillä toisella puoliajalla. Tottenhamilla ei ollut ykköskokoonpano, mutta kuitenkin pelaajat kuten Dele Alli, Eriksen, Alderweireld sekä Son pelasivat. Tottenhamilla oli paljon vahvempi joukkue kuin West Hamilla, joten tuskin ketään odotti West Hamin voittavan. Myöskään West Ham ei pelannut ykköskokoonpanolla. Mm. Fonte, Chocharito, Arnautovic sekä Hart eivät pelanneet. Ayew sekä Koyotate pelasivat uskomattoman ottelun ja koko joukkue varmasti sai iskua tästä voitosta viikonlopun jälkeen. Bilic on potkujen partaalle joten tähän peliin jotain on varmasti muutettu. Toivon tänään näkevän energisen sekä motivoituneen West Hamin ja tähän peliin on paljon parempi lähteä voitto takanaan, kun taas Crystal Palace hävisi molemmat viimeviikon kamppailunsa. West Hamin täytyy voittaa tämä ottelu ja toivon että Ayew pääsee tänään avaukseen. Tällä kertoimella mielestäni West Hamia on todella hyvä ottaa ja suorastakin voitosta annetaan yli 3.3 kerrointa. 

Crystal Palace on loistava vastus West Hamille tällä hetkellä. Joukkue on sekava ja huonossa vireessä, joten joukkue ei ole liian tasokas West Hamille. Crystal Palace on hävinnyt yhdeksästä pelistä kahdeksan, mutta edellisessä kotiottelussaan voitti Chelsean, joka selvästi näkyy pre match kertoimissa. Viimeviikolla joukkue kuitenkin hävisi Newcastlelle. 

Brightonia edellisissä peleissä West Ham on kuitenkin pelannut kohtuullisen hyvin, joten 2.32 on hyvä value tähän. Draw No Bet tuo myös vähän turvaa peliin.

 

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

FC Lahti HIFK

Jalkapallo, Veikkausliiga

FC Lahti - HIFK

Eniten kortteja: HIFK @2.12 UniBet

KLO: 14.00

Kotimaisen jalkapallon päätöskierros. Näiden kahden välillä riittää panosta tähän viimeiseen rutistukeen. FC Lahdella on vielä teoreettiset mahdollisuudet lunastaa paikka europeleihin ja HIFK voitolla taas välttäisi karsinnat. Myös toisten pitää pelata vähän ristiin jotta näistä jompikumpi toteutuu. Mutta sama sille, koska tähän lähdetään all in asenteella. HIFK on ollut sarjassa tälläkaudella kehno ja joukkue on rikkonut veikkausliigassa kolmanneksi eniten. Korttien määrässä joukkue pääsee sijalle 4. Mitäänhän tässä ei tänään säästellä eikä kannatakkaan. Ottelu tulee varmasti olemaan melkoista taistelua sillä molemmat tarvii 3 pistettä. Joukkueet ovat kohdanneet tällekaudelle kahdesti ja molemmista voittajana on poistunut FC Lahti. Erikoista näiden kahden kohtaamisissa tälläkaudella on se, että HIFK on saanut punaisen kortin molemmissa peleissä. Viimeisin ottelu näiden kahden välillä oli rikeherkkä ja tuolloin lappua nousi ihan urakalla (8kpl). FC Lahti on tässä poronvoiman mielestä ennakkoon suosikki ja ottelun kulun kuhnurit määrittää tänään itse. HIFK joutuu tekemään tänään kaikkensa ja pelaamaan sääntöjen rajamailla, joten varoituksilta ei vältytä. Todennäköistä on myös se, että Lahti tässä mielestäni tuon avausmaalin tekee jos maaleja nähdään ollenkaan. Tappioasemassa HIFK joutuisi rikkomaan vieläkin enemmän. Arvioita tämmöset tosin, mutta poronvoima lähtee siitä, että ennakkoon rikkovampi joukkue on HIFK, jolla myös mielestäni ne kovemmat paineet sarjapaikan säilyttämiseksi ja karsintojen välttämiseksi. 

Kohde menee oikein kun HIFK saa ottelussa eniten kortteja

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

tappara.vc3903ca9.png pelicans.vef717f91.png

Jääkiekko, Liiga

Tappara - Pelicans

Tekee pisteen ottelussa: Jesse Saarinen (Pelicans) @2.00 UniBet

KLO: 17.00

Tampereella pelataan tänään ja eilen jatkoilla voiton JYPistä napannut Tappara kohtaa Lahden Pelicansin. Heti alkuun mainittakoon, että mielestäni tämä matsi voi mennä miten vain. Ennakkoon miinusta kotijoukkueelle tuosta eilisestä pelistä. Vaikka voitto tulikin loppujen lopuksi oli omassa päässä suuria virheitä. Jos jalka sattuu yhtään painamaan tänään niin Pelsut rankaisee. Vierailta otetaankin pisteille erittäin hyvin joukkueeseen sisään tullut Jesse Saarinen. 6 otteluun tehot 3+4=7 ja noista yksi osuma ylivoimalla. Peliaika pyörii 17min hujakoilla ja laukauksiakin mies on saanut aikaan 21 kappaletta joten yli 3 kudin keskarilla per matsi ollaan menty. Koska Pelicansin poissaololista on pitkä kuin nälkävuosi niin tämän herran rooli korostuu entisestään. Pelsut pelasivat viimeksi kotonaan Ässiä vastaan ja pataan tuli patapaidoilta 1-4. Melko munaton suoritus oli tämä Lahtelaisilta, mutta muutokset rosterissa näkyy. Joukkueet ovat kohdanneet kerran aiemmin tälläkaudella ja tuolloin Pelicans voitti voittolaukausten jälkeen 2-1. Koska Tappara kuitenkin on näyttänyt olevansa jälleen kerran vahva liigassa ja maalinteon tuskasta ollaan päästy, niin pidän isäntiä tässä pienenä suosikkina, vaikkakin eilen ovat pelanneet. Pelicans leirissä tämä asia tiedostetaan ja edellisen tappion myötä tulee Lahtelaiset Tapparan tänään haastamaan ja tosissaan. Jesse Saarisesta voidaan tässä asiayhteydessä käyttää Pelicansista puhuttaessa nimitystä vahvistus, sillä otteet tähän saakka liigajäillä ovat olleet erinomaiset. Parhaalla liigakaudellaan, (2014-2015) kerhossa, 59 otteluun 44 tehopistettä saalistanut nopealiikkeinen ja älykäs hyökkääjä on jopa paremmassa vireessä nyt, joten otetaan Saarinen peleihin erittäin todennäköisenä onnistujana vierasleiristä. Kokoonpanotietoja ei tähän aikaan ollut vielä saatavilla, mutta Tapparan aloittavasta maalivahdista ja Pelsujen hyökkääjistöstä ei ole vielä tietoa, mutta ylivoimaa Saarinen taatusti pelaa ja mikäli edelliseen otteluun on katsominen niin tuo peliaikakin saadaan lähelle 20 minuuttia. Pahoista poissaoloista kärsivälle Lahtelaisryhmälle on Saarinen nyt kultaakin kalliimpi.

Kohde menee oikein kun Jesse Saarinen (Pelicans) tekee pisteen ottelussa (maali tai syöttö)

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

PÄIVÄN VIHJE

AC MILAN - JUVENTUS, klo 19:00 TV2

PELIVIHJE: JUVENTUS -1 X 3.60@Unibet

Kuten monet tietävät, niin YLE on ostanut televisiointioikeudet muutamiin eurofutiksen otteluihin. Ensimmäisenä näistä nähdään San Sirolla Milanin ja Juven kohtaaminen. Nämä ovat näitä otteluita, joissa epäonnistumista ei sallita kummassakaan leirissä. Lähestytään ottelua mielenkiintoisten pelaajien kannalta, joihin peli kulminoituu.

1. Romagnoli

Bonuccin puuttuessa Milan-puolustuksesta Romagnoli johtaa linjaa niin kuin teki jo Veronassa Chievoa vastaan. Nyt vastassa on kuitenkin astetta kovempia vastustajia kuin Pucciarelli ja Pellissier. Kysymys kuuluu: vuotaako puolustus?

2. Biglia 

Milanin kapteeni on joukkueelle kultaakin kalliimpi. Biglia on perusvarma alempi keskikenttäpelaaja, jonka tarkkaivaisuutta tarvitaan tänäänkin, kun Dybala kyttää linjojen välissä. 

3. Asamoah

Todennäköisesti Juven Alex Sandro tulee huilimaan ottelussa, koska edessä on peli Sportingia vastaan, laitapakin paikalla tullaan siis peluuttamaan varmaankin Asamoahia, jonka laidalta vastaan tulee Suso ja Kessie. Milan pyörittää tämän laidan kautta melkeinpä 70% hyökkäyksistään ja Asamoahilla riittää tarpeeksi virtaa pysäyttämään punakone tältä osin.

4. Kalinic

Kalinic on tehnyt jo kolme maalia neljästä keskityksestä ja tämän kauden Juve on antanut vastustajille vähän liikaa mielestäni mahdollisuuksia. Riittääkö Kalinicista pistämään muutamat rumat pallot tänään sisään? Epäilenpä että tänään nähdään motivoituneempi Juve.


5. Higuain

Higu teki San Sirolla maalin ensimmäisellä Serie A kaudellaan Napolin paidassa ja Milanin valmentajahan oli tuolloin Allegri. Hyvin mahdollinen ratkaisija tänäänkin. 

Peli tulee kiteytymään paljon näiden avainpelaajien suorituksiin. Juventus on ansaitusti suosikki otteluun ja Bonuccin puuttuminen Milanilta on iso kolaus puolustukseen. Tasapeli ei tyydytä kumpaakaan joukkuetta ja vierailijat tulevat ottamaan 3pistettä maalin erolla. 

 

Link to post
Share on other sites

TPS.png.200x200_q85.png SM-Liiga-Logot_0005_Jyp_1.png.200x200_q8

Jääkiekko, Liiga

TPS - JYP

TPS @2.05 CoolBet

KLO: 17.00

Kaksi edellistä kotiotteluaan hävinnyt TPS saa vastaansa eilen karvaan tappion Tapparalle kärsineen JYPin. Vieraiden ottelu venyi aina jatkoille saakka ja JYPin tuska sen kun jatkuu. Valoa tunnelin päässä ei ole näkyvissä minun mielestä vieläkään. JYPillä on nyt 5 peräkkäistä tappiota niskassaan ja turkulaisilla 3 voittoa putkeen. TPS:n voitot ovat irronneet vieläpä vieraskentiltä. Kotijoukkue majailee sarjassa toisena 2 ottelua vähemmän pelattuna kuin Kärpillä ja eroa näillä 1 piste. Voitolla kärkeen siis. Turkulaisten ylivoima on ollut tähän saakka liigan toiseksi parasta ja alivoimalla joukkue on liigan paras. Vaikka Eric Perrin on edelleen sivussa tositoimista on joukkueen YV toiminut silti mallikkaasti. Olli Juolevin mukaantulo alakertaan on ollut hyvä juttu turkulaisten kannalta ja hyviä otteita ollaan mieheltä jo nähtykin. Rasmus Tirronen - Eetu Laurikainen ovat tänään koppareina ja näistä kahdesta Tirronen on esiintynyt vahvemmin. 5 voittoa on miehen vyöllä 6 pelatusta kamppailusta. Ainoa tappio sattui SaiPaa vastaan syyskuun puolivälissä pelatussa ottelussa jolloin SaiPa vei pisteet voittolaukausten jälkeen. Varsinaisella peliajalla nolla kuitenkin pysyi. Turkulaisten materiaali on vastannut huutoon huomattavasti paremmin kuin JYPin ja pelissä itsessään ei ainakaan vielä ole ollut sekavuutta. TPS on suorittanut puhtaasti tasaisemmin ja pystynyt kääntämään tiukkoja kamppailuja voitoiksi. Otetaan tähän vielä mukaan tuo paljon puhuttu rasitus. JYPin eilinen matsi ei voi olla näkymättä tänään ja se antaa mielestäni hiukan lisäetua kotijoukkueelle. Vieraat tulee tähän matsiin aikalailla selkä seinää vasten ja pisteitä pitäisi alkaa tulemaan. Poronvoima näkee tämän henkisen rasitteen myös turkulaisten etuna. JYPin omanpään virheet kävivät eilen kalliiksi ja onhan ne itseasiassa käyneet kalliiksi jo aiemminkin. Vaikka mistä suunnasta tätä peliä tänään lähestyn niin ei JYP saa minulta minkäänlaisia sympatioita. TPS saa tähän mielestäni kotijoukkueena sekä selvänä suosikkina liian kovaa kerrointa joten otetaan Turkua lapulle niin että pölinä käy. Tulosveikkaus 4-1 ja JYP jatkaa karua taapertamistaan. Erikoistilanteet nousee tänään avainrooliin väitän minä.

Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Chamionship, Englanti

Cardiff - Millwall

Valinta: Cardiff @1.80 Coolbet

Klo. 17.00

Millwallin otteet ovat näytttäneet hyviltä vain kotipeleissään ja nyt joukkue joutuu matkaamaan Walesiin Cardiffin vieraaksi.

Cardiff

Cardiff on näyttänyt erittäin vahvalta alkukaudella ja on jopa potenttiaalinen nousia Valioliigaan ensikaudeksi. 13 pelistä 27 pistettä ja sarjataulukossa sijalla 3. Kotikentällään Cardiff on ollut vielä vahvempi. Ja kuudesta kotipelistä joukkue ei ole hävinnyt vielä yhtään. Viimeviikolla Cardiff nappasi kolme pistettä Middlesbroughtilta vieraissa, joka oli vakuuttavaa ja tänään toivottavasti samanlainen peli jatkuu. Uusia poissaoloja Cadiffilla ei tänään ole, joten ykköskokoonpanolla varmasti lähdetään liikkeelle.

Millwall

Millwall on tunnettu kovista ja rähisevistä faneistaan ja ehkä sillä on osa siihen miksi Millwall kotonaan on ollut hyvä. 7 kotiotteluun joukkueelle mahtuu vain 2 häviötä joka onaika vakuuttavaa nousiajoukkueeksi. Vieraissa kuitenkin asiat ovat toisinpäin. Kuudesta vieraspelistä joukkue ei ole kyennyt ottamaan yhtäkään voittoa, eikä vastustajatkaan ole olleet kovia. Viime vieraspelissä joukkue hävisi Brentfordille, joka on sijoittautunut 18. sarjataulukossa. Tänään vastassa on todella laadukas Cardiff enkä usko Millwallin savan pistettäkään.

Englannin korkeinten sarjataulukoiden peleistä ei yleensä löydy yhtään ilmaa kertoimista, mutta mielestäni tässä kohteesse Cardiffille on hiieman liikaa sitä kuitenkin annettu. 1.80 kerroin näihin lähtökohtiin on mielestäni hyvä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

ManU - Tottenham 

Pelivihje: Tekee maalin, Christian Eriksen 5.80@Unibet

Tämä vihje on suht simppeli, kun Kane on poissa kärjestä niin yleensä keskikentän moottorina kunnostautunut Eriksen saa enemmän maalintekovastuuta. Tottenhamilla on täydet mahdollisuudet saada pisteitä tästä ottelusta, oikeastaan uskon, etteivät he vähintään häviä tätä. Mourinholla kun on tapana ollut pelata nämä liigan voiton kannalta tärkeät pelit varmistellen ja vasta kun alkukautta eletään ei tasapeli olisi masentava tulos kummallekaan. Eriksenille tarjotaan ihan maistuvaa kerrointa ja otetaan se lapulle myös.

 

MUITA MAALINTEKIJÄHAKUJA:

Hearts - Rangers, Morelos 2.45@Unibet 

Bordeaux - Monaco, Malcom, 2.55@Unibet

 

Link to post
Share on other sites

heat.png.9d0fb9c0e4104913f13384939d2cd3bb.png celtics.png.495c312549c3ab193ffc92a8a824d612.png

Koripallo, NBA

Miami Heat - Boston Celtics 

Vihje: Boston Celtics -1,5 

Kerroin: 1,90

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 03:00

Miami Heat isännöi Boston Celticsiä yön ottelussa.

- Kotijoukkue Miami Heat on aloittanut kautensa kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Avausottelussa vieraissa Orlando Magicia vastaan Heatin peli oli ihan mukiinmenevää ja hyvää vaikka tappio ottelusta lopulta tulikin 116-109 luvuin. Erittäin ikävää ja surullista ottelussa oli se että heti avausottelussa Miami Heatin yksi parhaimmista pelaajista Hassan Whiteside loukkaantui ja on edelleen poissa polvivamman vuoksi. Whiteside pelasi huippupelin tehden 26 pistettä.  Heat ei kuitenkaan toisessa ja kolmannessa ottelussa näyttänyt olevan lannistuneita tästä vaan kotiluolassaan kotiyleisön tuella otti kaksi hyvää voittoa Pacersista ja Hawksista. Viimeisessä ottelussaan kotonaan Heat kohtasi kovan Spursin ja arvata saattaakin että turpaanhan siinä tuli luvuin 100-117. Miami Heat on keskimäärin tehnyt 106,3 pistettä per peli ja päästänyt 108,5 pistettä per peli joka on liigan keskikastin alapuolella. Joukkue on jaksanut ihan ok puristaa oman tasoisia joukkueita vastaan  siitäkin huolimatta että Whitesiden loukkaantumisen myötä on jäänyt iso aukko täytettäväksi.

- Vierasjoukkue Boston Celtics on aloittanut kautensa ihan hyvin kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Avausottelussa vieraissa joukkue pantiin heti todella kovaan testiin kun Celtics matkasi Cavaliersin vieraaksi. Celtics pelasi ensimmäisen puoliajan vähän puolivaloilla mutta toisella puoliajalla joukkueen peli oli erittäin hyvää ja he voittivatkin toisen puoliajan 61-48. Se ei kuitenkaan valitettavasti riittänyt kun 102-99 tappioon mutta yhtäkaikki erittäin hyvä peli uudennäköiseltä Celticsiltä. Toisessa ottelussaan peräkkäisenä yönä Bucksia vastaan Celtics pelasi ihan hyvin mutta mehut loppua kohti näytti loppuvan tuon edellisyön Cavaliers taistelun jälkeen ja Bucks nappasi 100-108 vierasvoiton. Kolme viimeistä ottelua onkin sitten Celtics voittanut komeasti ja on alkanut näyttää siltä että joukkueen henki olisi viimein löytynyt samoin kuin yhteispeli.  Celticsin joukkue on viime vuodesta muuttunut melko paljolti kun joukkueen  sielu ja joukkuetta 3 vuotta johtanut Isaiah Thomas vaihdettiin Kyrie Irvingiin Cavaliersin puolelta. Avery Bradley sai lähteä myös Celticistä kun Pistons vaihtoi hänet Marcus Morrisiin, mielestäni tässä kaupassa ei pahemmin ollut järkeä kun Celtics antoi mielestäni liikaa Morrisista. Jae Crowder lähti Cavaliersiin myös tuossa samaisessa Irving - Thomas vaihdossa. Gordon Hayward hommattiin Celticsiin Jazzsista mutta valitettavasti Hayward loukkantui heti ensimmäisessä ottelussa ja on poissa vieläkin nilkkavamman vuoksi. Erittäin paljon on siis tapahtunut Celticsin joukkueessa muutoksia mutta nyt kun kautta on pelattu 5 ottelua, näyttää hyvin paljon siltä että joukkue on löytänyt yhteispelin ja saman aaltopituuden. Kyrie Irvingin harteilla on ollut paljon ja tulee olemaan paljon vastuuta kun Hayward on poissa mutta supertähti on vastannut tähän huutoon mahtavasti tehden keskimäärin päälle 20 pistettä per ottelu. Celtics on keskimäärin tehnyt 101,4 pistettä per peli joka on liigan keskikastin alapuolella ja puolestaan päästänyt vain 96 pistettä per peli joka on aivan liigan kuuminta kärkipäätä. Celticsin puolustus on tällä kaudella toiminut erinomaisesti.

- Boston Celtics liitää tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa ja on löytänyt joukkueen sisällä sen tarvittavan yhteisen sävelen jolla näitä otteluita voitetaan illasta toiseen. Miami Heatin puolustuspelaaminen erityisesti on ollut aika heikkoa ja hakuteillä olevaa Whitesiden loukkaantumisen myötä eikä joukkue vain pysty pitämään hyviä joukkueita kurissa niinkuin Spurs ottelussa nähtiin.  Boston Celtics puolestaan on pelannut erinomaisen hyvää puolustusta ja silti pystynyt tekemään ihan hyvä määrän pisteitä supertähti Kyrie Irvingin johdolla. Molemmilta joukkueilta on sivussa tärkeä avainpelaaja mutta näen kuitenkin Whitesiden merkityksen Miamille suurempana sillä Heat ei ole pystynyt pelaamaan samanlaista puolustusta kuin Whitesiden kanssa. Boston Celticsin uudennäköinen joukkue hakee ehkä vielä sitä ihan terävintä pelivirettään mutta silti joukkueen otteet ovat näyttäneet jo nyt erittäin hyvältä. Näen Celticsin tähän otteluun tultaessa selvästi parempana joukkueena mutta silti on hyvä odottaa ottelusta suht tasaista. Boston Celtics ja pieni tasoitus maistuu erinomaisesti peleihin. Mainittakoon vielä että Celtics on hoitanut tasoituslinjansa tällä kaudella neljä kertaa viidestä ottelusta ja Celticsillä on neljän ottelun voittoputki Miami Heatin kotiluolassa. 

NBA 2017-2018 Vihjeet Tällä Hetkellä: Osuneet 5 Hävityt 2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A, Italia, 19.00

AC Milan - Juventus

Valinta: Maalintekijä: Suso

Kerroin: 5.00 (Bet365)

Milan kohtaa tänään Juventuksen kotonaan ja kyseisen ottelun näyttää suorana myös Yleisradio. Milanin huonosta vireestä huolimatta ottelusta tulee varmasti erittäin kiimainen, sillä Milan osaa aina kasata itsensä iskukykyiseksi kun vastassa on Juventus.

  • Suso on ollut Milanin alkukauden tärkeimpiä pelaajia hyökkäyspäässä tehden 9:ssä Serie A-ottelussa tehot 4+3. 
  • Juventuksen puolustus on ollut poikkeuksellisen haavoittuvainen tällä kaudella ja päästänyt keskimäärin yhden maalin per ottelu.
  • Suson laukaus on loistava ja enimmäkseen hänen maalinsa ovatkin tulleet laukauksista suhteellisen kaukaa. Myös 1vs1 -tilanteissa Suso on vahva. Juventuksen tällä kaudella päästämät maalit ovat olleet juuri sellaisia maaleja, jotka mielestäni Suso voisi tehdä. Juventuksen puolustuksen ongelmat ovat siis Suson vahvuusalueella.
  • Kerroin Milanin hyökkäyksen johtohahmon maalille on korkea. Suso maalasi arkikierroksella Chievoa vastaan ja sai tarvittavaa itseluottamusta. Myös Milanin kesähankinta Calhanoglu avasi vihdoin maalitilinsä, joten lisää voi tulla tänään. Calhanoglu maalille kerroin @6.50.

Odotan Milanin tekevän tänään 1-2 maalia ja uskon, että Suso on vähintäänkin osallisena siinä/niissä.

Tulosveikkaus: 2-2

 

Kohde menee oikein, kun Suso tekee maalin

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Anthony Joshua vs. Carlos Takam 

Klo: 00:00

Kohde: yli 4.5 erää

William Hill @2.10

 

Anthony-Joshua-Vs-Carlos-Takam.jpg

 

Hallitsevan WBA-, IBF- ja IBO -liittojen maailmanmestari Anthony Joshuan oli alunperin tarkoitus kohdata bulgarialainen Kubrat Pulev ensimmäisessä tittelinpuolustuksessaan. Pulev kuitenkin loukkasi olkapäänsä pari viikkoa sitten ja tilalle otettiin Ranskan Carlos Takam. Takam oli valittu jo etukäteen mahdolliseksi korvaajaksi, koska hän on Pulevin jälkeen IBF-liiton rankingissa korkeimmalle sijoitettu haastaja. Hänellä oli siis hyvissä ajoin tieto, että tämä ottelu on mahdollisesti edessä ja punnituksesta päätellen mies on treenannut koitokseen hyvin.

Kertoimien valossa Takamia pidetään jostain syystä Pulevia heikompana ja over-kertoimet erille ovat nyt korkeampia (Puleville yli 5.5 erää sai kertoimella @1.86), mutta itse näkisin Takamin kuitenkin pahempana vastuksena. Pulevissa on viime vuosina ollut näkyvissä vanhan ja epämotivoituneen ottelijan merkkejä ja esiintymiset kehässä ovat näyttäneet laiskoilta keskinkertaisia vastuksia vastaan. Takamilla on selvästi ollut enemmän halua ottaa kovempia matseja, kun Pulevin touhuissa on haiskahtanut välillä välttelyn meininki. Takam otteli vasta viime vuonna tasaisen väännön WBO-liiton maailmanmestari Joseph Parkeria vastaan ja hävisi vain niukasti pisteillä. Takamilta löytyy myös kolmen vuoden takaa tasainen ottelu Alexander Povetkinia vastaan, jota pidetään Joshuan jälkeen tällä hetkellä yleisesti raskaan sarjan toiseksi parhaana nyrkkeilijänä. Takam ei ole myöskään koskaan ollut ottavana osapuolena yksipuolisessa selkäsaunassa, toisin kuin Pulev (Pulev vs. W.Klitschko vuonna 2014). 

Takamin ottelupaino on alhaisempi kuin moneen vuoteen. On hyvin tiedossa, että Joshuan heikkous on kestävyydessä, ja voisi olettaa että Takamin suunnitelmana tulee olemaan jonkinlainen "box and move" -taktiikka, jolla yritetään saada Joshua väsymään. Yltiöpäistä hyökkäämistä siis tuskin tullaan Takamilta näkemään ottelun alussa, koska tämä avaisi myös Joshualle enemmän mahdollisuuksia kuitata virheistä. Takamin voi melko hyvällä omatunnolla sanoa olevan Joshuan uran toiseksi pahin vastustaja Klitschkon jälkeen. Seuraavaksi pahimmat vastukset Dominic Breazeale ja Dillian Whyte kestivät hänen kyydissään seitsemän erää. 

Ottelun kululla on kuitenkin turha spekuloida sen enempää, harvoin menevät niin kuin alkuasetelmat antaisivat odottaa. Pääpointtini kuitenkin se, että on hyvin vähän syitä nähdä miksi Pulev olisi ollut Takamia parempi vastustaja, vaikka kertoimet näin antavatkin olettaa. Lisäksi erien over-kertoimet ovat muutenkin edullisia vetoja keskimäärin ja 4.5 erää tähän paikkaan ei tunnu ollenkaan pahalta.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tulos itsessään on normi, mutta aattelinkin että vetomäärissä on varmasti suht iso ero. Jännä et noin vähä naisten vihjeitä on jopa.  Kuitenkin lähtökohtaisesti naisten pelejä on kivempi kattoo ja nopeella tiedolla tiedän, että naisissa viime LA oli kohde sekä viime vuoden finaaleissa oli kaksi kohdetta (+ 0,70€ voitolla 1€ panoksella)..   eli loput 5 on sitten lyötynä joskus muinoin      
    • Onhan mulla, täytyi vähän yhdistää eri sarjoja ja Itä - Länsi pelejä. Pesäpallo, Miehet Vihjeitä 29 (12 - 0 - 17) netto -58,80 € palautus 78,22 % Pesäpallo,  Naiset Vihjeitä 8 (4 - 0 - 4) netto -5,20 € palautus 92,57 %  
    • Bayern München - Real Madrid 22:00 Realille kolmosen kerroin tuntuu hieman yläkanttiin menevältä, sillä ainoa poissaolo Carvajal, jota Vasquez on paikannut vähintään kohtuullisesti. Real vakuutti allekirjoittaneen myös City otteluparissa, vaikka toinen osa menikin melko puolustaessa, mutta vakuuttavasti hoitui sekin tontti. Real Madrid @3,10 @unibet
    • ESL Pro League PK: FURIA - Liquid | Liquid -1.5 | 2.58 (Pinnacle)
    • LNB Pro A  / Koripallo Ranska Nanterre - ADA Blois Basket 41 Yli 169.5 Pistettä mukaan lukien lisäaika @ 1.94 Unibet Alkaa 21:00 Nanterre(5.) teki kolmessa viimeisessä ottelussaan keskimäärin 96.3 pistettä ja Ada Blois(17.) 81.3 pistettä. Nanterre onnistui tekemään kahdessa edellisessä kotimatsissaan yli 100 pistettä (113 ja 105). Unibetillä tarjolla tähän markkinakärki( esim. bet365 1.80).
×
×
  • Create New...