Jump to content

Recommended Posts

Yhdistetty Klingenthal

Denifl, W - Herola, I

Pelivalinta: Herola, I

Kerroin: 1,86 Nordicbet

Ilkka Herola ollut loistavassa vireessä sekä Klingenthalin harjoituksissa, että varakilpailussa. Jos Herola pystyy samantasoiseen kisahyppyyn niin Herola voi taistella ihan kärkisijoista. 

Wilhelm Denifl onnistui varakilpailun mäkiosuudella ja sijoitus oli 2. Harjoituksissa Denifl ollut varsin keskinkertainen ja vaikka Denifl on vahva mäkimies niin en usko että saa kovin suurta eroa Herolaan nähden mäkiosuudella. 

Hiihtovauhdeissa kavereilla on todella paljon eroa. Denifl on heikko hiihtäjä, mutta jos pääsee sopivan tasoiseen ryhmään mukaan ja peesailemaan sopivasti niin pystyy kohtuu hyviin hiihtosuorituksiin. Herola on sen sijaan kiertueen parhaita hiihtäjiä ja Herola pystyy hyviin hiihtosuorituksiin yksinkin. 

Deniflin otteet ailahdelleet paljon ja jos Herola pystyy edes kohtuulliseen mäkisuoritukseen niin Herolalla on hyvä mahdollisuus voittaa Denifl. 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo League1 Ranska 21:00

Monaco - Tolouse

Pelivalinta: Btts kyllä @ 1.85 Coolbet

Eka kohtaaminen päättyi Syyskuussa numeroin 1-1 ja historiaa kun perkaa niin joukkueiden keskinäiset ovat olleet runsasmaalisia sekä molemmat ovat onnistuneet maalinteossa.

Monacon kausi on ollut katastrofi ja joukkue on tällä hetkellä putoamassa sarjaporrasta alemmas. Monaco on hävinny 4/5 edellisestä ottelustaan.

Tolouse on sijalla kolmetoista ja kuuluu keskikastin porukoihin. Se on voittanut 2/5 viime ottelusta, kahdesti pelannut tasan ja kerran hävinnyt.

Odotan runsasmaalista ottelua sillä Monaco tarvitsee pisteitä ja sille ei varmasti kelpaa tästä ottelusta kuin voitto joten hyökkäävää peliä varmasti nähdään kotijoukkueelta ja tämä avaa peliä molempiin suuntiin.

Kunhan molemmat joukkueet tekevät maalin niin tämä kohde menee oikein.

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Australia A-League klo 10:50

Adelaide United - Brisbane Roar

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Pelivalinta: Kyllä

Kerroin: 1,70 Bet365

Adeleide joukkueista materiaaliltaan vahvempi ja lähtee matsiin selvänä suosikkina. 

Brisbane alisuorittanut koko kauden, mutta viime aikoina otteet olleet aavistuksen parempia. Brisbanen vahvuudet ovat hyökkäyspäässä ja puolustuspeli heikompaa. Brisbanen verkkoon on tehty 10 viimeisessä ottelussa jokaisessa vähintään yksi maali ja Adeleide on sen tason joukkue että pystyy varmasti vähintään yhden maalin iskemään. 

Brisbane on onnistunut tekemään viimeisessä 10 ottelussa 7 kertaa maalin ja vaikka Adeleiden puolustus on kohtuu hyvä, uskon että Brisbanen laadukas hyökkäys tekee vähintään yhden osuman. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Pelicans - Tappara 

YV-Maalit yli 1,5 @2.15 Nordicbet (sis ja)

KLO: 18.30 

Eilen pelattiin ja molemmilla tappiot alla. Keskinäiset 2-1 Tapparalle tähän saakka. Kirvesrinnat oli eilen tehoton eikä joukkue päässyt peliin kiinni. Pelicansilla vähän sama ongelma eilen, tosin sillä erotuksella että maalinteossa onnistuttiin. Molemmat joukkueet onnistuivat myös eilen ylivoimalla ja onhan kyseessä liigan kärkipäähän sijoittuvat joukkueet tällä saralla. Edellisessä näiden kahden kohtaamisessa nähtiin 3YV-maalia, eikä toisinto tuosta olisi ihme. Koska molemmilla on peli alla ja tappiot niskassa niin viilausta pelaamiseen on tehty puolin ja toisin. Rangaistuksilta tässä pelissä ei tulla välttymään. Olkinuora - Heljanko. Kyllä Heljangon kausi on ollut epävakaa jos Olkinuoraan vertaa. Ottelu on ennakkoon tasainen ja mielenkiintoinen, sillä jännä nähdä kumpi joukkueista saa kasattua itsensä siihen kuntoon että eilinen on unohdettu. Lopputuloksen kannalta vaikea ottelu joten nuo yyvee-maalit sopii tähän kuin nyrkki silmään. Ottelun ratkaisu todennäköisesti nähdään juurikin erikoistilanteista. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-maalia 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Ässät - Kalpa 

Ässät @4.30 Coolbet 

KLO: 17.00 

Back to back molemmilla. Kuopiolaiset esitti eilen huikean nousun Vaasassa ja joukkue nousikin hienosti 3-0 tappioasemasta 3-4 voittoon. Henkisesti tärkeä voitto joukkueelle. Porilaiset pelasi eilen Raumalla ja 2-0 tappio jäi lapaan. Joukkue ei ole saanut tehtyä maaliakaan kahteen viimeiseen otteluun. Eikä syyttä kun kokoonpanoa katsoo. Ässillä on nyt reilumpi tappioputki päällä ja realismia lienee edelleen että joskus se voitto napsahtaa tuollakin nipulla. Eilinen esitys oli ensimmäistä erää lukuunottamatta hyvää peliä. Joukkue todellakin painii maalinteon kanssa, mutta omassa päässä oli nähtävissä jo hiukan ideaa. Kalpa nousisi voitolla tästä pelistä, kiinni viimeiseen pudotuspelipaikkaan, mutta kuten aiemmin olen jo maininnut niin Ässät on pelkkä kiusa muille tämän loppukauden. Porilaisten voitto tulee myös todennäköisesti herkemmin kotihallissa. Kalpa joutuu pelaamaan paineen alla ja tämän pelin merkitys on suuri. Ässät kuitenkin pystyy haastamaan ja kunhan joukkue vielä pelaa ehjän ottelun niin voittoon saakka on mahdollisuus. Tilastobetsinä ja Kalpan paineen vuoksi on kova kotikerroin otettava testiin. Vähämaalinen ottelu mielestäni ennakkoon. Ässät vie 3-2. 

Kohde menee oikein kun Ässät voittaa varsinaisella peliajalla 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Eleider Alvarez (COL) - Sergey Kovalev (RUS)

Valinta: Alvarez by KO, TKO or DQ, betway, @2.50

Klo: 06:00

 

Kaksikko kohtasi viime vuoden elokuussa, jolloin Alvarez voitti seitsemännen erän tyrmäyksellä. Kovalev oli tuolloin selvä ennakkosuosikki, mutta matsi oli kokonaisuudessaan paljon odotettua tasaisempi. Vaikka Kovalev johti kaikilla pistekorteilla niin kuudesta erästä vain yksi oli selvä Kovalevin erä, yksi oli selvä Alvarezin erä ja loput neljä olivat tasaisia. Seitsemännessä erässä Alvarez sai yhden hyvän iskun perille ja matsi oli käytännössä siinä. Matsin jälkeen Kovalevin entinen valmentaja totesi, ettei tätä ollut juurikaan treenaaminen kiinnostanut ja alamäki oli alkanut jo uran ensimmäisestä tappiosta (Andre Wardille vuonna 2016) lähtien. Selvästä hiipumisesta huolimatta Kovalev on yhä taidollisesti Alvarezin yläpuolella, mutta ero ei ole niin suuri kuin on annettu ymmärtää. Mielestäni merkittävin ja ratkaiseva ero on kuitenkin mentaalipuolella; siinä missä Kovalevilla on takana useita kuluttavia matseja ja hän on kahtena viime vuonna hävinnyt kaikki merkittävimmät ottelunsa, Alvarez on yhä voittamaton ja tällä hetkellä uransa huipulla. Vain yhden vuoden ikäerosta huolimatta kaksikon käyrät osoittavat vastakkaisiin suuntiin enkä usko, että Kovalev on viimeisen puolen vuoden aikana saanut tarpeeksi muutosta parempaan. Muutama vuosi sitten aivan maailman parhaisiin kuulunutta kovalyöntistä venäläistä on vaikea sulkea poiskaan, mutta yllättyisin, jos hän onnistuu tästä voiton vielä kairaamaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko: Sveitsi, National League

20:45

Davos - Fribourg

Yli 5 maalia / 1,73 (Unibet)

 

Tänään Sveitsin jääkiekkoliigassa kohtaavat Davos ja Fribourg. Davos on toisiksi viimeinen joukkue (11) ja Fribourg kolmanneksi viimeinen (10). Ottelu tulee olemaan varmasti tasainen ja kertoimetkin ovat sen mukaiset, mutta tässä kohteessa kannattaa ehdottomasti lähteä hakemaan overia, koska joukkueet ovat pelanneet maalillisia pelejä ja kertoimet ovat tähän erittäin maukkaat!

 

Joukkueiden viidessä viimeisessä kohtaaamisessa on tullut jokaisessa vähintään viisi maalia ja otteluiden maalien määrän keskiarvo onkin jopa 7,4 / peli!

Kotijoukkueen Davosin viimeiset ottelut ovat olleet myös todella over voittoisia sillä Davosin viimeisestä viidestä ottelusta vähintään viisi maalia on tullut neljässä! Davos on päästänyt tällä kaudella eniten maaleja omiin kokosarjassa ja viimeisissä viidessä pelissä oma verkko on soinnut useasti. Tässä ottelussa Fribourg on erittäin oiva paikka heiluttaa kotijoukkueen verkkoa useaampaan otteeseen.

Vaikka Fribourg ei ole ollut kovinkaan vireessä tällä kaudella niin joukkue on kuitenkin takonut hyvään tahtiin maaleja tällä kaudella yli 100, mutta huomioitavaa on että omissakin on soinut, joten joukkue on pelannut runsaslukuisiin päättyviä otteluita. 

Tänään Fribourg on erittäin tärkeät pisteet tiedossa, koska joukkue tarvitsee pisteitä, jotta pääsee eteenpäin, mutta taas Davosilla kurottavaa on jo todella paljon, joten joukkue voi pelata vapaammin, joka avaa varmasti molempiin päihin paljon maalintekopaikkoja. 

Julien Sprunger on ollut erittäin tehokas kaveri (Fribourg) joten uskon, että kyseinen kaveri iskee tänään ainakin yhden maalin. 

Tuttuun tapaan tänään tullaan varmasti näkemään maalijuhlaa Davosissa!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko :nhl:

Winnipeg - Anaheim 

Anaheim @4.20 Bet365 

KLO: 02.00 

Winnipeg jatkaa kovaa pelitahtia tuon All Stars tauon jälkeen ja väitän, että merkkejä väsystä oli jo viimepelissä Columbusta vastaan. Jets toki raapi voiton tuosta mittelöstä kolmannen erän maaleilla. Itse pelitahtumiin nähden, olisi pistekin Blue Jacketsille ollut oikeutettu. Laine on tuuliajolla, eikä esimerkiksi Wheeler tai Scheifele olleet tasollaan tuossa ottelussa. Hellebuyckille pisteet. Oli mielestäni joukkueen paras. Jetsiltä puuttuu tästä ottelusta tärkeä lenkki takalinjoilta. Bufyglienin paluu on kenties huomenna vasta, mutta ei tässä pelissä. Kalenterin ollessa tiivis, tulee Winnipeg olemaan liikkeessä jäljessä. Tähän iskee Ducks, joka haastoi hienosti Jetsin kauden avauskohtaamisessa, vaikka lopulta tappio tulikin. 

Anaheimilla on allaan hyvä ja varmasti tarpeellinen tauko. Joukkueen esitykset eivät ole vastanneet odotuksia. Etenkin ylivoimapelissä on ollut suuria ongelmia. Otteluun saadaan kuitenkin sähköä sillä kauan kaivattu Corey Perry tekee tämän kauden debyyttinsä. Miestä todellakin tarvitaan ja onhan Perry yhdenlainen Ducksin hyökkäyksen sielu yhdessä Getzlafin kanssa. Ducks päätti pelinsä aivan munattomaan suoritukseen St Louis Bluesia vastaan häviten lukemin 1-5 kotijäällä ja laukoen säälittävät 13kertaa kohti maalia. Tyhmä ei tarvitse olla ymmärtääkseen, että näihin ongelmiin on tauolla puututtu ja ennenkaikkea Perry on bäks. 

Tilastollisesti tämä on taas Jetsin heiniä, mutta viimepelin esitykseen nähden on Ducksilla oiva sauma hyödyntää liike sekä kaksinkamppailuvoima. 

Oma mielipiteeni on se että Perryn merkitys joukkueelle on äärimmäisen suuri ja tässä pelissä nähdään aivan eriluokan Ducks, mitä ennen taukoa. Se, riittääkö se voittoon saakka on pitkälti kurinalaisuudesta kiinni. Tarpeeksi painetta Jets pakistoon niin ottelun painopiste pysyy Ducksilla ja se johtaa vääjäämättä maaleille. 

Molemmilla joukkueilla on tärkeitä poissaoloja. Maalivahdit Jetsille. Erikoistilanteet Jetsille, vaikkei Ducksin AV huono ole. Kaikesta tästä huolimatta luotan Anaheimin ryhtiliikkeeseen ja siihen, että voitto tästä jopa vähän yllättäen irtoaa. 

Kohde menee oikein kun Anaheim voittaa varsinaisella peliajalla 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko OHL

London Knights - Kitchener Rangers 02.00

London -1.5 @1.75 Unibet

London johtaa sarjaa 6 pisteen erolla seuraavaan ja joukkue omaa erittäin laadukkaita pelaajia, muun muassa viime kesänä kahdeksantena varatun ruotsalaispuolustaja Adam Boqvistin ja jo NHL:ssä Edmontonin väreissä pelannut Evan Bouchard. 

Rangers majailee sarjassa sijalla 7.

Joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten Rangersin kotipyhätössä ja tuolloin London oli vahvempi luvuin 2-5. 

Londonilla viimeisestä 20 kotipelistä kasassa 18 voittoa, joten kotiedun turvin tämän kohteen pitäisi uiskennella kotiin.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Kanada/Pohjois-Amerikka - WHL

03:00 Prince Albert Raiders - Moose Jaw Warriors

Valinta: Moose Jaw Warriors (1X2)

Kerroin: 3,44 (Marathonbet)

Selvästi WHL:ää johtavan Prince Albert Raidersin peli on yskähdellyt joulutauon jälkeen ja tappioita on alkanut tulemaan. Ilman kotitappiota joulutauolle siirtynyt joukkue on joulutauon jälkeen hävinnyt puolet kotiotteluistaan varsinaisella peliajalla (4/8). Viime yöltä on alla yllättävä 3-6 kotitappio Edmonton Oil Kingsille.

Moose Jaw Warriorsilla puolestaan kulkee ja joukkue on erittäin hyvä vierasjoukkue (15-3-2-3 eli 18 voittoa 23:sta). Joukkue on voittoputkessa ja alla viime  yöltä 6-1-voitto Medicine Hat Tigersista.

Näen asetelmassa hyvän sauman vierasvoitolle. Moose Jaw Warriors siinä jo on onnistunutkin, kun kauden ainoasta aiemmasta kohtaamisesta tuli 2-4-vierasvoitto.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Korjattu otsikkoon oikea kuukausi 😁👍
    • TÄÄÄ ON VISSIIN HUHTIKUUUN TOPPICCI VAI MITÄ? 30.4?   VAI  @BloKki  oikeesti vihjaa jo kuukauden päästä pelattavii indonesian pelejä?
    • Jääkiekko Sveitsi NLA Klo 21.00   Zurich  - Lausanne   valinta:  Lausanne ML Kerroin:  2.55 ( paf)   Game 7.  Sarja tasan 3-3.   FINAALI..     Kaikki olleet kotivoittoja, niin testiin Tilasto vierasvoitto.     Sveitsissä kotietu on iso, mutta kuitenkin nuo sarjat harvoin on pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Jos otetaan kaikki liigat nyt messiin, niin 2011 bruins voitti vieraissa mestaruuden, vaikka 1-6 oli kotivoittoja.   Viime vuonna vai toissa vuonna Canes- Rangers 1-6 oli koti... G7 vierasvoitto..  sitten Mestis 2021 finaalit neljä ekaa vierasvoittoja, kunnes Ketterä G5 kotona ratkaisi mestaruuden Itse en muista, että kaikki pelit olis pelkkiä koti-tai vierasvoittoja.  Toki on niitä varmaan osa jossain.  Mutta pääpointtina uskallan sanoa, että suurinosa kokee viimeistään vikassa pelissä sen tilastopoikkeaman.  Toki ei aina.  Kuitenkin pakko testaa tällä kertoimella, sillä ei tässä ennakkosuosikkia ole enää, kun yhdestä pelistä on kiinni koko sarjan voitto.   kunhan Lausanne voittaa vaikka jatkoilla, niin tää menee oikein  
    • Eipä ollu paha, kun ottaa huomioon juuri pari erittäin heikkoa sarjaa, niin poffit tais tasapanoksin jäädä vain -3e..   Onks Jackson eritelly pesäpalloa naiset sekä miehet vai ootko vain pitäny ne aina samas?   
    • En tee vinkkiä päivän vihjeisiin, koska pelit eivät pääty tänään. Kuitenkin noista neljästä kohteesta teen itse seuraavanlaisen tuplan. Judd Trump -5.5 Kyren Wilson -1.5  
×
×
  • Create New...