Jump to content

Recommended Posts

NBL koripallo klo 08:20

New Zealand Breakers - Illawara Hawks

Pelivalinta: New Zealand Breakers -4,5

Kerroin: 1,85 William Hill

New Zealand Breakers kohtaa Illawaran Hawksin. Molempien joukkueiden kaudet sujuneet heikosti, mutta joukkueet ovatkin materiaaliltaan sarjan heikoimpia joukkueita. Pidän New Zealandia aavistuksen parempana joukkueena ja etenkin kotikentällä New Zealand Breakers on selvä ennakkosuosikki. 

Illawara Hawksin viime aikaiset otteet olleet heikkoja, joukkue pystynyt voittamaan vain heikon Cairnsin. Breakersin tilastot viime otteluista näyttävät myös heikoilta, mutta vastustajat olleet kovaa tasoa, joten tappiot ovat olleet odotettuja. 

New Zealand Breakers johtaa keskinäisiä tällä kaudella 2-1 luvuin ja tänään on hyvä tilaisuus ottaa kolmas voitto Illawarasta. 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

15:10

ffd495cd5cd1180c4cf4d2a2e9cade56.png Cloud9 - ViCi 5b8bac925384a289e108474b76020fb7.png

Cloud9 -3,5 | 1,80 | bet365

 

  • Cloud9 (flusha, kioShiMa, RUSH, autimatic, Zellsis) ovat vuoden takaisia Major-voittajia, vaikka kyseisestä saavutuksesta vastaavasta kokoonpanosta on jäljellä vain kaksi pelaajaa. Silti Cloud9:n nykyisessäkin rosterissa on enemmän Major-kokemusta kuin kellään muulla joukkueella tässä turnauksen vaiheessa. Joukkueen alku New Challenger Stagessa oli kuitenkin kaksijakoinen, sillä avausottelun Grayhound-voittoa seurasi nöyryyttävä 3-16 -tappio TyLoolle.
    • Vaikka Cloud9 aloitti turnauksen keskinkertaisesti, on muistettava se, että he ovat viime aikoina pelanneet mainiosti ja pystyvät takuuvarmasti parantamaan peliään turnauksen edetessä. Viime kuussa pelatussa ELEAGUE Invitational -turnauksessa Cloud9 nimittäin oli lähellä voittaa turnauksen, mutta jäi aivan viime metreillä FaZen jalkoihin. Joukkueen avausotteluista on ehkä siis turha vetää suurempia johtopäätöksiä, mutta joukkueen pelaajista ainakin kioShiMa näyttäisi olevan erinomaisessa vireessä.
  • ViCi (advent, zhokiNg, aumaN, Kaze, Freeman) ovat Aasiasta lähtöisin oleva joukkue, joka pääsi turnaukseen mukaan viimeisenä joukkueena voittamalla viimeisessä ottelussa Northin. ViCin turnaus alkoi shokeeraavalla voitolla #1 rankatusta Fnaticista, mutta toisessa ottelussa realiteetit iskivät päin näköä tappiolla NRG:tä vastaan lukemin 6-16.
    • Fnatic-voitto oli toki hieno suoritus, mutta tarkemmalla tutkimisella voidaan päätellä tuloksen antavan hieman epärealistisen kuvan todellisuudesta. Ensinnäkin ViCi voitti ottelussa molemmat pistooli, josta käytännössä ViCi sai puoli-ilmaiset 6 kierrosvoittoa. Lisäksi joukkueen IGL-pelaaja advent pelasi uransa parhaimman ottelun, mikä tuskin tulee toistumaan turnauksen myöhemmissä vaiheissa. Mielestäni ViCin todellinen taso tuli esiin juuri NRG-ottelussa, jossa yhdestä pistoolikierrosvoitosta huolimatta joukkue sai kasaan vain 6 kierrosvoittoa.
  • Tämä ottelu pelataan vielä Bo1-formaatilla. Cloud9 poistaa ainakin Dust2:n ja mitä luultavimmin Infernon. ViCI poistaa Nuken, Trainin ja mahdollisesti Cachen. Näin ollen pelattaviksi kartoiksi todennäköisimmät vaihtoehdot ovat Overpass ja Mirage. Sanoisin, että näistä kahdesta kartasta Cloud9 valitsisi mieluummin Miragen, kun taas VICi luultavasti nojaisi Overpassiin. Kumpi tahansa kartta tuleekaan, niin Bo1-formaatille tyypillisesti tasoeroja karttavalinnan perusteella ei ole.

 

YHTEENVETO

  • Cloud9 on näistä kahdesta selvästi parempi joukkue. Heillä on rutkasti enemmän kokemusta näistä karkeloista sekä ylipäätänsä kansainvälisellä tasolla pelaamisesta. Vaisuhkosta avauspäivästä huolimatta Cloud9 on yksi suosikeista etenemään jatkopeleihin. ViCillä on muutama hyvä yksilöpelaaja, jotka voivat pärjätä kansainväliselläkin tasolla, mutta samaa ei voi sanoa koko rosterista. Heidän Fnatic-voittonsa jäänee valitettavasti joukkueen ainoaksi tähdenlennoksi tässä turnauksessa, kun mitataan todellista suorituskykyä joukkueiden välillä. Cloud9 ilman suurempaa romahdusta tulee ottelun voittamaan ja mahdollisuudet suurilukuiseenkin voittoon ovat täysin realistiset. Kohde menee oikein, kun Cloud9 voittaa ottelun vähintään neljän kierroksen erolla.

 

TULOS: 6-16

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

Time Match-ups

Hildebrand - Chevalier, Hildebrand, bet365, @2.62

Klo: 20:10

 

Chevalier oli alkukaudella yksi porukan nopeimpia hiihtäjiä, mutta hänen vauhtinsa on alkanut tulla alaspäin. Ranskalainen sijoittui aiemmin jatkuvasti kymmenen parhaan sakkiin, mutta viime aikoina hänen sijoituksensa ovat pyörineet siellä kahdenkymmenen hujakoilla  Kahdessa edellisessä sprintissä Hildebrand pitikin jo parempaa vauhtia, vaikka Italian osakilpailussa eroa olikin vain kolme sekuntia. Ruthpoldingissa Chevalier oli nolla-ammunnalla seitsemäs, mutta jäi Hildebrandin hiihtovauhdista yhdeksän sekuntia. Kaiken kaikkiaan kun Chevalierin nykykuntoa katsoo niin betin kerroin tuntuu kelvolliselta tähän saumaan. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Lukko - Kärpät 

Pistemies: Arttu Ilomäki @2.00 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 18.30 

Illan ainoa liigavääntö ja Lukolle pisteet tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Vaikeaa on Raumalaisilla ollut Kärppiä vastaan tällä kaudella, eikä vahvistunut oululaisryhmä tänäänkään jännitä. Otetaan Ilomäkeä pisteille. Kovia minuuttimääriä herra pelaa ja miksei pelaisi sillä erikoistilanteiden erikoismies on onnistunut kauden aikana niin yli- / alivoimallakin. Sopanen ja Keränen laidoilla Lukon ykkösessä. Kamppailuvahva trio jota Kärppiä vastaan tarvitaan. Ilomäki on pelannut tämän kauden yläkanttiin, mutta nälkää on varmasti jäljellä. Kärpät suosikki mutta Lukko haastaa. Maaleilla tässä tuskin mässäillään, mutta Lukon kotietu huomioiden on Ilomäki matkassa tavalla tai toisella Lukon iskiessä verkon rullalle. Keltapaidoilla on tässä myös nyt kasvojenpesun paikka, sillä Kärpät on voittanut nuo aiemmat kohtaamiset. Jos mestariksi mielii niin veikkaan että yhtenä esteenä olisi Kärpät. Asetelmia "isojen" välillä haetaan jo. Ilomäki lappuun. Lapa jäähän ja nimi lehteen. 

Kohde menee oikein kun Arttu Ilomäki kirjaa pisteen ottelussa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

5c658a7207264_NHLlogo.png.6d296f3fc401b5dc2ee496341d13ce5b.png

LAKings.PNG.1e8a8cd2e897408d01bd55cae03e7678.PNG Kings Vs. CanucksCanucks.gif.e013a67a4f2efa621f56fc161357fba0.gif

Vihje: Los Angeles Kings ML

Kerroin: 1.760

Vedonlyöntiyhtiö: Nordicbet

Alkamisajankohta: 05:30

 

Mennään lyhyen kaavan kautta tänään omien kiireiden vuoksi.

 

Viime vihjeessä tulikin jo kerrottua Kingsin kaudesta mutta lyhykäisyydessään Kings oli alkukaudesta NHL:n hitain joukkue ja osittain sen vuoksi myös yksi NHL:n huonoimpia. Vuoden 2019 puolella Kings on näyttänyt todella paljon nopeammalta ja myös tulokset ovat alkaneet puhua heidän puolestansa. Ei Kings edelleenkään huippujoukkue ole mutta se on karistanut sen alimman rupusakin joukon, jossa se vielä alkukaudesta oli. Tämä kyseinen ottelu on Kingseille ensimmäinen ottelu pitkähkön vieraskiertueen jälkeen mutta joukkue on saanut levätä viimeiset 2 päivää, joten selkeää rasitusetua Kingsien puoleen verrattuna Canucksiin, joka juuri viime yönä pelasi Ducksien vieraissa. 

Canucks on mielestäni aikalailla tasavahva joukkue Kingsien kanssa terveenä ollessaan (hieman jäljessä omassa Rankingissa). Canucksilta kuitenkin puuttuu joukkueen selkeä 1. puolustaja Edler sekä top6- hyökkääjä Baertschi. Eilen maalilla Duckseja vastaan oli hyvää kautta torjuva Markström, joten oletuksena, että tänään maalilla kauden 1. NHL- ottelunsa pelaava Mazanec (Pienoista plussaa Canucksille Markströmin ollessa maalilla). 

Canucksin loukkaantumistilanteen, Kingsien rasitus- ja kotiedun turvin saan kotijoukkueen otteluun selkeäksi suosikiksi. Nordicbetin @1.760 lapulle siis. Kerroin on tippunut jo vikkelästi alle 1.80:n mutta kelpaa edelleen peleille rajan ollessa 1.587 (1.63 luokkaa Markströmin ollessa maalilla)

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten sprintti

2nd shoot total hits

Kaisa Mäkäräinen, over 4.5, bet365, @4.00

Klo: 20:15

 

Mäkäräisen ammunnassa ei kieltämättä ole ollut kehumista tänä vuonna. Viime kisoissa on kuitenkin ollut jo vähän valon pilkahduksia. Vuoden vaihteessa käydyissä kilpailuissa Mäksy ampui pystystä usein vähintään kaksi sakkoa, mutta viimeisessä kuudessa kisassa sakkoja on tullut korkeintaan yksi. Viime kilpailussa Canmoressa hän ampui makuulta viisi sakkoa, mutta ensimmäiseltä pystypaikalta nollat ja toiselta yhden sakon. Hirmuista luottoa ei Mäksyn ampumiseen ole vieläkään, mutta neljän kerroin tuntuu olevan hieman liikaa. Esimerkiksi sysisurkeat ampujat Justine Braisaz ja Ingrid Landmark Tandrevold saavat samalle kohteelle 2.62 ja 2.75 kertoimet. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Lahti lähtö 7. klo 20:12

Arnold Halm - Stricker

Pelivalinta: Arnold Halm

Kerroin: 1,45 Bet365

Arnold Halmilla on loistava lähtöpaikka tähän lähtöön ja Arnold Halm pääsee helposti keulaan, josta pääsee hallitsemaan juoksua. Pahimmat vastustajat lähtevät 20m takamatkalta, joten Arnold Halmilla hyvä mahdollisuus koko matkan johtoon. Keulassa Arnold Halm pääsee todennäköisesti juoksemaan rauhallista vauhtia. 

Takamatkan pahimmat vastustajat ovat Ranch Kelly ja Ebu B. Boko.

Strickerin lähtöpaikka on haastava ja hevosen otteet ailahdelleet paljon. Ajoittain ollut muutamia hyviä juoksuja mutta pääosin otteet melko vaisuja. En jaksa uskoa, että vaikealta lähtöpaikalta Stricker pystyisi Arnold Halmia voittamaan. 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...